Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 25 z 40
Strona 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
Ale żeby Hanna tak histeryzowała po Lucasie? Kiedyś byli blisko, ale teraz Hanna jest bliżej nawet z Moną niż nim.
E: Właśnie przeczytałam, że Lucas pojawia się w tym spin-offie, którego akcja ma się dziać pomiędzy mid-season finale a odcinkiem haloweenowym. Caleb i Mona również mają być po przerwie. W PLL jednak, to że się pojawiasz w kolejnych odcinkach, nie zawsze oznacza, że dalej żyjesz (Ali, Maya).
E: Właśnie przeczytałam, że Lucas pojawia się w tym spin-offie, którego akcja ma się dziać pomiędzy mid-season finale a odcinkiem haloweenowym. Caleb i Mona również mają być po przerwie. W PLL jednak, to że się pojawiasz w kolejnych odcinkach, nie zawsze oznacza, że dalej żyjesz (Ali, Maya).
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
GossipGirl napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]
Rozwaliło mnie na łopatki
Haha padłam
Ostatniego odcinka nie będę komentować bo większość uwag i spostrzeżeń by się powtórzyło. Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek bo mam nadzieję, że chociaż część tajemnic się wyjaśni. Za dużo już niewiadomych, wszyscy wydają się zamieszani i czuję się tym lekko skołowana więc naprawdę liczę na chociaż odrobinę wyjaśnień i odpowiedzi.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
GossipGirl napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]
Rozwaliło mnie na łopatki
Ahahahahahaha, fuj
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
JA!
Mam propozycję: my z Ewą zawsze komentujemy na gg, więc może jeśli ktoś chce się dołączyć, to napiszcie nam w PW albo tutaj swój numer gg i zrobimy konferencję
Mam propozycję: my z Ewą zawsze komentujemy na gg, więc może jeśli ktoś chce się dołączyć, to napiszcie nam w PW albo tutaj swój numer gg i zrobimy konferencję
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
TAK !
Uwielbiam to krzyczenie "patrz,patrz","wtf,""nie lubię jej","aaa boje się" "będzie sex ! "
edit:Jutro robię sama napisy więc pojawią się trochę później niż zwykle bo muszę odespać dzisiejszy dzień
Uwielbiam to krzyczenie "patrz,patrz","wtf,""nie lubię jej","aaa boje się" "będzie sex ! "
edit:Jutro robię sama napisy więc pojawią się trochę później niż zwykle bo muszę odespać dzisiejszy dzień
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Ogólnie odcinek to MÓZG ROZJEBANY
Zdrajca to
Już sobie idę ogarniać z koleżankami rano opisze
Zdrajca to
- Spoiler:
- Toudi !
Już sobie idę ogarniać z koleżankami rano opisze
Ewa- Chair & Ness
Łooooooo
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Spoiler:
- Oj Toby Toby Toby, nie ogarniam dlaczego on ma być w team A, ale domyślam się, że większość z Was piszczy ze szczęścia:D haha. Ale serio zrobili taką krzywdę Spencer, że przespała się z człowiekiem, który okaże się zły? Nie ładnie ABC family xD W sumie zaskoczyło mnie to więc duży + Oby się nie okazało, że Toby dołączył do A-teamu by dowiedzieć się kto jest głównym A, wielkie poświęcenie i takie tam
Emily i Nate - Nudy. Spodziewałam się, że tak będzie. Niezły psychol haha, jak stukał nożem w stół
Caleb dostał kulkę, bo Nate nagle ożył i go postrzelił czy broń sama wystrzeliła? Jeśli to drugie to... wtf.
Maggie/Ezra/Aria - błagam, niech ten wątek się skończy. Ezra cofa się chyba do czasów podstawówki, zachowaniem i wyglądem ;d
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
ŁOKU*WA, serio?!?!?! Żałuję, że mi się przysnęło >.< a teraz to dopiero za tydzień zobaczę odcinek >.<
Ewa czekamy na Twoją recenzje odcinka xD
Bru czemu dopiero za tydzień, jeśli można spytac??
Bru czemu dopiero za tydzień, jeśli można spytac??
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Bo za 2 godziny wyjeżdżam i dopiero za tydzień wracam
ale masz fajnie a gdzie ??
miłego wyjazdu
miłego wyjazdu
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Dzięki ;> Jadę do Budapesztu.
o matulu o matulu dlaczego ja nie oglądałam tego odcinka na żywo nooooo! Dlaczego musiałam przysnąć i stwierdzić "pie*dolę to" xD
o matulu o matulu dlaczego ja nie oglądałam tego odcinka na żywo nooooo! Dlaczego musiałam przysnąć i stwierdzić "pie*dolę to" xD
Oooo
- Spoiler:
- kurwa!!
- Spoiler:
- Końcówka mnie zmiażdżyła chociaż według mnie wyjdzie na to, że Toby przyłączył się do A-teamu, żeby rozwikłać zagadkę. Tak czy siak szok niesamowity, a jego mina lol:D przeraził mnie mimo wszystko:D więc zobaczymy co będzie dalej
Pozostałe wydarzenia tak na dobrą sprawę trochę przewidywalne. Już po ostatnim odcinku kiedy Jenna powiedziała "uważaj na swojego przyjaciela" wiadomo było, że to Nate jest psychiczny No i nieźle dał popalić Emily, chociaż dziewczyna dzielnie walczyła.
Postrzelenie Caleba trochę dziwne, bo przecież Nate wydawał się już martwy i jeszcze miał na tyle sił żeby wstać niepostrzeżenie i sięgnąć po broń, mocno naciągane.
No i wielki powrót Mony i mamy też pewność, że to nie ona jest głównym A, no bo ktoś do niej dzwonił i przekazał jakieś rozkazy.
Ezra jest tak masakryczny, że nawet nie chce mi się o nim wspominać. Niech się chłopak lepiej zajmie swoją rodziną, a Aria niech sobie znajdzie nowy obiekt westchnień
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
JAK SIĘ CIESZĘ, ŻE PRZECZYTAŁAM WASZE SPOILERY xD <3
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Recenzje dam jak obejrzę jeszcze raz z napisami angielskimi a później jak to zrobię zajmę się napisami tylko chce wiedzieć czy jest taka potrzeba bo ktoś chce bo jak nikt nie chce to nie będę robić
Link do pobrania Pretty Dirty Secrets : [You must be registered and logged in to see this link.]
PS.Uprzedzam,że PDS jest bardzo krótkie (minuta xd ) ale jak ktoś chce to wrzucę napisy jak znajdę po angielsku bo mówi tam nasz wspaniałe "A"
Link do pobrania Pretty Dirty Secrets : [You must be registered and logged in to see this link.]
PS.Uprzedzam,że PDS jest bardzo krótkie (minuta xd ) ale jak ktoś chce to wrzucę napisy jak znajdę po angielsku bo mówi tam nasz wspaniałe "A"
Ewa- Chair & Ness
To był chyba najlepszy odcinek 3 sezonu.
Czyżby Aria w końcu była w niebezpieczeństwie z powodu A?
- Spoiler:
Naprawdę dobry odcinek. Trzymał w napięciu. Niby można było się domyślić,że to Nate jest zabójcą Mayi jednak sceny z nim były świetne.
Toby jest zdrajcą. Mam nadzieję,że nie zrobią tak, że dołączył do Team A, by chronić Spencer. Wolę go jako tego złego.
W odcinku były chyba 3 A: Mona, Toby i jeszcze to jedno które dzwoniło do Mony.To główne A.
Najgorszy wątek w tej chwili to Ezra i Maggie. Mogli by już to zakończyć to takie nudne.
Czyżby Aria w końcu była w niebezpieczeństwie z powodu A?
ronnie- Chair & Dorota
- Liczba postów : 339
Tego się nie spodziewałam muszę to przetrawić i obejrzeć wieczorem jeszcze raz na spokojnie bo oglądałam szykując się do pracy i niezbyt dokładnie. Chociaż plus tego, że scen Spoby prawie w ogóle nie widziałam Końcówka mnie zabiła.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Aż ja byłam ciekawa i obejrzałam odcinek xD I był naprawdę dobry!
- Spoiler:
- Toudi ahahahahaahahhahahahhahahhahahahhaha, ale co jak co, pasuję idealnie do roli psychopaty, ostatnia scena mistrzowska xD
Jestem ciekawa jak to wszystko rozwiążą, mam nadzieję, że teraz każdy kolejny odcinek będzie dobry i powoli wszystko wyjaśnią, no bo ile sezonów oni zamierzają to ciągnąć. A na scenie seksu Spoby przejrzałam sobie fb, więc mój organizm to wytrzymał ;D
No i Ezra jest taki nudny Ale chociaż fajnie wyglądał w tych spodniach, taki mały plus
Go??- Gość
Jeżeli chodzi o Caleba
- Spoiler:
- Podobno strzelał Nate [You must be registered and logged in to see this link.] On tam gdzieś widzi, że Nate się rusza, hm, oglądałam tę scenę 3 razy i w momencie kiedy Caleb kładzie broń nie widzę żadnego ruchu Nate'a. Gdyby się ruszał byłoby to wiarygodniejsze a tak to zupełnie naciągana wersja. I ani Em ani Caleb nie zauważyli jak wstaje i sięga po broń. No,ale cóz
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
TAAAAAAAAAAAAAAK!!!
- Spoiler:
- Toby A, moje marzenia się spełniają!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karo napisał:Jeżeli chodzi o Caleba
- Spoiler:
Podobno strzelał Nate [You must be registered and logged in to see this link.] On tam gdzieś widzi, że Nate się rusza, hm, oglądałam tę scenę 3 razy i w momencie kiedy Caleb kładzie broń nie widzę żadnego ruchu Nate'a. Gdyby się ruszał byłoby to wiarygodniejsze a tak to zupełnie naciągana wersja. I ani Em ani Caleb nie zauważyli jak wstaje i sięga po broń. No,ale cóz
Też nie zauważyłam! A może to Emily??
Go??- Gość
Poza tym mój stary komentarz
Marta napisał:desertrose napisał:
- Spoiler:
ABC Family wybrało dwunastu bohaterów z serialu, gdzie jeden z nich jest w zespole A bądź zrobi coś okropnego.
źródło [You must be registered and logged in to see this link.]
- Spoiler:
Ja na Emily lub Toudiego, a co
Go??- Gość
Strona 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 25 z 40
Pozwolenia na tym forum: