Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 26 z 40
Strona 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
Marta jak oglądałam w nocy to moja pierwsza myśl to również,że to Emilka xd
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Ja wiem, że Emily mądrością nie grzeszy, ale jednak wydaje mi się to przesadą Nie wiem co by jej musiało nagle strzelić do głowy:D
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Spoiler:
- Już prędzej postawiłabym na Paige. No, ale mimo wszystko Nate jest chyba najbardziej prawdopodobną opcją, tym bardziej że sami to potwierdzają. Tak czy siak naciągane jak cholera, zdecydowanie niedopracowany wątek. Tak samo jak fakt, że Mona tak po prostu sobie wychodzi w przebraniu i wieczorem jak gdyby nigdy nic wraca.
Ostatnio zmieniony przez Karo dnia Sro Sie 29, 2012 8:28 pm, w całości zmieniany 1 raz
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Karo mam dokładnie tak samo.
- Spoiler:
- Mona wychodząca sobie ze szpitala, martwy Nate strzelający do Caleba(chociaż już jak Caleb odkładał broń wiedziałam, że Nate ożyje i go postrzeli), Emily jadąca z Natem na jakieś zadupie po jego wcześniejszym zachowaniu, Toby pokazujący się z Moną(ale nie sorry, przecież miał bluzę z kapturem więc nikt by go nie poznał ). Sporo tego jest ale nie ma co przywiązywać większej uwagi bo cała frajda oglądania zniknie
Co do odcinka to jeszcze chciałam zapytać bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam, już się zamotałam w tym wszystkim. Mona i Toby chcieli wyciągnąć Garretta dlatego planowali zrzucić winę za śmierć Mai na Paige, tak? Jednak Nate zrobił im przysługę bo sam się wsypał. Czyli Garrett jednak jest w A-teamie, dobrze to rozumiem?
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Georgina429 napisał:Karo mam dokładnie tak samo.
- Spoiler:
Mona wychodząca sobie ze szpitala, martwy Nate strzelający do Caleba(chociaż już jak Caleb odkładał broń wiedziałam, że Nate ożyje i go postrzeli), Emily jadąca z Natem na jakieś zadupie po jego wcześniejszym zachowaniu, Toby pokazujący się z Moną(ale nie sorry, przecież miał bluzę z kapturem więc nikt by go nie poznał ). Sporo tego jest ale nie ma co przywiązywać większej uwagi bo cała frajda oglądania zniknie
Co do odcinka to jeszcze chciałam zapytać bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam, już się zamotałam w tym wszystkim. Mona i Toby chcieli wyciągnąć Garretta dlatego planowali zrzucić winę za śmierć Mai na Paige, tak? Jednak Nate zrobił im przysługę bo sam się wsypał. Czyli Garrett jednak jest w A-teamie, dobrze to rozumiem?
- Spoiler:
- Tak, dokładnie tak zrozumiałam słowa Mony pod koniec odcinka. Celem było wrobienie Paige i wyciągnięcie Garetta z więzienia. Tylko nic z tego nie wyszło, bo Nate porwał ją po drodze ;P A po co im Garett? Nie mam pojęcia. Wychodzi na to, że jednak był/jest w A-teamie.
W ogóle tego całego super planu A-teamu też nie za bardzo ogarniam. Rozumiem, że A napisało sms'a do Paige i do dziewczyn, żeby się spotkać w tym konkretnym miejscu. Dziewczyny miały przynieś torbę Mayi, tylko po co? Ten powód był tylko podpuchą, żeby ściągnąć tam dziewczyny? Telefon Mayi był już w torbie Paige i A miało do niej zadzwonić na ten numer. Dziewczyny poznałyby, że to telefon Mayi po sygnale czy co? Bo nie ogarniam:D
I też nie rozumiem co strzeliło Em do głowy żeby jechać na weekend z Nate'm. Przecież on dopiero co się na nią wydarł, że jest taka sama jak Maya i tylko go zwodzi. Em wydawała się być wtedy przerażona. Ze słów Jenny też kompletnie nic sobie nie zrobiła. I nagle jak gdyby nigdy nic wybiera się z nim na weekend:P no genialne:D
To, że Nate nagle wstał to dopiero szok:D Gdyby Caleb położył tę broń na podłogę, gdzieś obok Nate'a (wtedy byłby idotą) no ale jednak wtedy bym mogła zrozumieć, że Nate resztkami sił po nią sięgnął, ale jednak ta broń leżała na podwyższeniu, więc Nate ewidentnie musiał wstać i nawet zrobić jakiś krok Skoro miał tyle sił to chyba nie był tak mocno ranny. Wstał, wziął broń, może nawet chciał trafić w Em, w końcu ona i Caleb byli przytuleni, ale Caleb go zauważył, zawołał "uważaj", Em się odwróciła i odsłoniła Caleba, a ten dostał prosto w brzuch, no ale co z Nate'm, Em go dobiła?
Mony też nie ogarniam. Najpierw prawie zabija Spencer, później w szpitalu zaczyna gadać jakimś szyfrem jakby jednak chciała dziewczynom pomóc, teraz znowu coś knuje i miesza. Ta to ma dopiero rozdwojenie jaźni. Serio nie wiem po czyjej ona jest stronie
Dam sobie już chyba spokój z analizowaniem, za duży bałagan
Karo- Chair & Zade
- Spoiler:
- eee od dawna wiedzialam,ze Nate zabil Maye....ale co do Tobiego OMG! ale pewnie jest w A teamie zeby pomoc dziewczyna......co do postrzelenia Caleba...moze Em go postrzelila? a wszyscy myslą ,ze Nate? he he ,odcinek dobry!!
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Karo napisał:Georgina429 napisał:Karo mam dokładnie tak samo.
- Spoiler:
Mona wychodząca sobie ze szpitala, martwy Nate strzelający do Caleba(chociaż już jak Caleb odkładał broń wiedziałam, że Nate ożyje i go postrzeli), Emily jadąca z Natem na jakieś zadupie po jego wcześniejszym zachowaniu, Toby pokazujący się z Moną(ale nie sorry, przecież miał bluzę z kapturem więc nikt by go nie poznał ). Sporo tego jest ale nie ma co przywiązywać większej uwagi bo cała frajda oglądania zniknie
- Spoiler:
Tak, dokładnie tak zrozumiałam słowa Mony pod koniec odcinka. Celem było wrobienie Paige i wyciągnięcie Garetta z więzienia. Tylko nic z tego nie wyszło, bo Nate porwał ją po drodze ;P A po co im Garett? Nie mam pojęcia. Wychodzi na to, że jednak był/jest w A-teamie.
W ogóle tego całego super planu A-teamu też nie za bardzo ogarniam. Rozumiem, że A napisało sms'a do Paige i do dziewczyn, żeby się spotkać w tym konkretnym miejscu. Dziewczyny miały przynieś torbę Mayi, tylko po co? Ten powód był tylko podpuchą, żeby ściągnąć tam dziewczyny? Telefon Mayi był już w torbie Paige i A miało do niej zadzwonić na ten numer. Dziewczyny poznałyby, że to telefon Mayi po sygnale czy co? Bo nie ogarniam:D
I też nie rozumiem co strzeliło Em do głowy żeby jechać na weekend z Nate'm. Przecież on dopiero co się na nią wydarł, że jest taka sama jak Maya i tylko go zwodzi. Em wydawała się być wtedy przerażona. Ze słów Jenny też kompletnie nic sobie nie zrobiła. I nagle jak gdyby nigdy nic wybiera się z nim na weekend:P no genialne:D
To, że Nate nagle wstał to dopiero szok:D Gdyby Caleb położył tę broń na podłogę, gdzieś obok Nate'a (wtedy byłby idotą) no ale jednak wtedy bym mogła zrozumieć, że Nate resztkami sił po nią sięgnął, ale jednak ta broń leżała na podwyższeniu, więc Nate ewidentnie musiał wstać i nawet zrobić jakiś krok Skoro miał tyle sił to chyba nie był tak mocno ranny. Wstał, wziął broń, może nawet chciał trafić w Em, w końcu ona i Caleb byli przytuleni, ale Caleb go zauważył, zawołał "uważaj", Em się odwróciła i odsłoniła Caleba, a ten dostał prosto w brzuch, no ale co z Nate'm, Em go dobiła?
Mony też nie ogarniam. Najpierw prawie zabija Spencer, później w szpitalu zaczyna gadać jakimś szyfrem jakby jednak chciała dziewczynom pomóc, teraz znowu coś knuje i miesza. Ta to ma dopiero rozdwojenie jaźni. Serio nie wiem po czyjej ona jest stronie
- Spoiler:
- Nie wiem jak oni planowali z tym telefonem zrobić, może rzeczywiście po dzwonku miałyby dziewczyny poznać albo jakby go Paige wyjęła z torby. Mony też nie ogarniam. Nie wiem już też czy Maya miała coś wspólnego z A-teamem czy nie. Bo skoro zabił ją Nate to wychodzi na to, że nie miała ale z drugiej strony skąd Mona wiedziała o jej stronie internetowej i po co podała ją dziewczynom? No i skoro chcieli wyciągnąć Garretta podstępem to tak jakby on jednak był winny. No i ten jego uśmieszek jak patrzył na dziewczyny....jakby był dumny, że udało mu się wszystkich nabrać.
Justyna- Derena & Eden
Georgina429 napisał:Karo napisał:Georgina429 napisał:Karo mam dokładnie tak samo.
- Spoiler:
- Spoiler:
Tak, dokładnie tak zrozumiałam słowa Mony pod koniec odcinka. Celem było wrobienie Paige i wyciągnięcie Garetta z więzienia. Tylko nic z tego nie wyszło, bo Nate porwał ją po drodze ;P A po co im Garett? Nie mam pojęcia. Wychodzi na to, że jednak był/jest w A-teamie.
- Spoiler:
Nie wiem jak oni planowali z tym telefonem zrobić, może rzeczywiście po dzwonku miałyby dziewczyny poznać albo jakby go Paige wyjęła z torby. Mony też nie ogarniam. Nie wiem już też czy Maya miała coś wspólnego z A-teamem czy nie. Bo skoro zabił ją Nate to wychodzi na to, że nie miała ale z drugiej strony skąd Mona wiedziała o jej stronie internetowej i po co podała ją dziewczynom? No i skoro chcieli wyciągnąć Garretta podstępem to tak jakby on jednak był winny. No i ten jego uśmieszek jak patrzył na dziewczyny....jakby był dumny, że udało mu się wszystkich nabrać.
- Spoiler:
Tak w gruncie rzeczy to nie pada wprost, że Nate zabił Mayę. Co prawda to on był prześladowcą Mayi, był też świrem ale wydaje mi się, że wprost nie pada ani razu stwierdzenie "tak to ja ją zabiłem". Co prawda to by może było zbyt łopatologicznie, bo w sumie wszystko na niego wskazuje, ale z drugiej strony w tym serialu nigdy nic nie wiadomo no i to A-team był w posiadaniu telefonu Mayi, skąd go mieli? Sama już nie wiem, kto co i dlaczego
Karo- Chair & Zade
- Spoiler:
- a ja jestem pewna,ze do em.dzownil Toby i kazal jej uciekac,ze ma minute...bo on jest tak na prawde dobry...i on pozniej zamawial te bilety tym zmieniajacym glosem wiec raczej wszystkie te telefony byly od niego...ale mam pytanie w szpitalu A powiedzial(Toby) do Em"masz u mnie przysluge" czy,ze A ma u niej przysluge??bo nie skumałam;p ...ja mysle,ze glownym A jest Ezra..po slowach Maggie,ze Aria nie wiem wszystkiego...co do postrzelenia to Nate pewnie chwycil bron i postrzelil Caleba...aaaa i mnie sie wydaje,ze A Team mial plan zeby wyciagnac Garreta...i chcieli wrobic Paige...ale po drodze zawinąl ją Nate(ktory pewnie nic nie wiedzial o A i to po prostu przypadkowa postac i morderstwo)
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
shiva89 napisał:
- Spoiler:
a ja jestem pewna,ze do em.dzownil Toby i kazal jej uciekac,ze ma minute...bo on jest tak na prawde dobry...i on pozniej zamawial te bilety tym zmieniajacym glosem wiec raczej wszystkie te telefony byly od niego...ale mam pytanie w szpitalu A powiedzial(Toby) do Em"masz u mnie przysluge" czy,ze A ma u niej przysluge??bo nie skumałam;p ...ja mysle,ze glownym A jest Ezra..po slowach Maggie,ze Aria nie wiem wszystkiego...co do postrzelenia to Nate pewnie chwycil bron i postrzelil Caleba...aaaa i mnie sie wydaje,ze A Team mial plan zeby wyciagnac Garreta...i chcieli wrobic Paige...ale po drodze zawinąl ją Nate(ktory pewnie nic nie wiedzial o A i to po prostu przypadkowa postac i morderstwo)
- Spoiler:
- Tak, ja też uważam, że to Toby dzwonił.W ogóle uważam, że Toby będzie sabotował poczynania A-teamu, no ale kto go tam wie ;P Czy to on zamawiał bilety to nie wiem, zamawiał dwa, dla siebie i Spencer?dla siebie i Mony? W sumie to w tym kapturze mógł być każdy członek A-teamu, a nawet samo A, bo pewnie wszyscy wybierają się na Halloweenową imprezę
A przysługę to wydaje mi się, że Em ma przysługę u A, zrozumiałam to tak, że dzięki Em i jej zeznaniom został uwolniony Garett i za to jej dziękują no i później pojawia się ten uśmieszek Garetta, dlatego tak to odebrałam
Karo- Chair & Zade
ze Em ma u niego/ niej ( A) przysługe przynajmniej ja tak zrozumiałam
i jakoś mi ten głos pasował do i był głosem Toudiego xD
oj troche to naciagane wszystko, odcinek fajny no ale prosze martwy zmartwychwstał by strzelic do Caleba?? ;/
hahaha mój komputer wiedząc ze ma być spoby sex na ich scenie zanim coś sie zaczeło zacioł sie i włączył po scenie sexu Spoby'ego xD normalnie kocham mój komputer xD
Nate psychol, a raczej .. jak on miał na imie?? xD w sumie nic nowego bo od dawna podejrzewaliśmy ze jest zabójcą i byłym chłopakiem Mayi
Ezra o matko mogli by wyciąc jego sceny bo działają na niekorzyść serialu
Toby xD zaskoczył mnie, ale byleby nie okazało sie ze robi to dla Spence, z miłości do niej chce rozpracować A i cały a team ;/ jako zdrajca Toudi mi pasuje ale ma być zły a nie robiacy coś w imie swej miłości do Spence
i jakoś mi ten głos pasował do i był głosem Toudiego xD
oj troche to naciagane wszystko, odcinek fajny no ale prosze martwy zmartwychwstał by strzelic do Caleba?? ;/
hahaha mój komputer wiedząc ze ma być spoby sex na ich scenie zanim coś sie zaczeło zacioł sie i włączył po scenie sexu Spoby'ego xD normalnie kocham mój komputer xD
Nate psychol, a raczej .. jak on miał na imie?? xD w sumie nic nowego bo od dawna podejrzewaliśmy ze jest zabójcą i byłym chłopakiem Mayi
Ezra o matko mogli by wyciąc jego sceny bo działają na niekorzyść serialu
Toby xD zaskoczył mnie, ale byleby nie okazało sie ze robi to dla Spence, z miłości do niej chce rozpracować A i cały a team ;/ jako zdrajca Toudi mi pasuje ale ma być zły a nie robiacy coś w imie swej miłości do Spence
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
ps. smiać mi sie chciało jak na facebookowym fanpage'u PLL fanki Toudiego i Spencer pisały i pisza nadal "WHY TOBY ?? ((" itp xD
Joanna- Blair & Naley
Toby, hihi.
Double agent, mówię wam. To jest za piękne.
Double agent, mówię wam. To jest za piękne.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Ja bardzo bardzo bardzo bym chciała żeby Toudi był złyyy ale chyba to nie miałoby sensu. Po pierwsze jakby był w A-teamie od początku to raczej sam by się z rusztowania nie zrzucił a dołączenie do nich później też raczej nie wchodzi w grę bo potem już przecież przyjaźnił się z dziewczynami więc podejrzewam, że opcja z pomaganiem jest bardziej prawdopodobna
Justyna- Derena & Eden
Nie mogłam znaleźć gifa, więc wrzucam zdjęcie. Myślę, że wiecie o co chodzi. Ta scena mnie przeraziła. Jak on mówi, że będzie się na nią patrzał, gdy ona pisze i nagle tak się patrzy strasznie na nią. BRRRRRRRRR.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Ale dziewczyny słuchajcie (czytajcie ), czy ten pokój ze zdjęciami dziewczyn, Ali, lalkami, to siedziba Toby'ego czy innego 'A'? Jakoś nie potrafię ogarnąć.
I o co chodzi z postrzeleniem Caleba? Jakoś nie wierzę, aby Nate to zrobił. Leżał nieruchomo - mogli chociaż pokazać, że to on sięga po broń. Jeszcze żeby była ona na podłodze, a tak?
...
To Paige psycholka, jak zobaczyła że Ems drugi raz w przeciągu kilku dni obejmuje się z kolejnym facetem ^^
I o co chodzi z postrzeleniem Caleba? Jakoś nie wierzę, aby Nate to zrobił. Leżał nieruchomo - mogli chociaż pokazać, że to on sięga po broń. Jeszcze żeby była ona na podłodze, a tak?
...
To Paige psycholka, jak zobaczyła że Ems drugi raz w przeciągu kilku dni obejmuje się z kolejnym facetem ^^
Blabla Marlenka :
- Spoiler:
- Marlene King talks Toby's intentions and confirms Maya's killer
Pretty Little Liars executive producer Marlene King warned us that the midseason finale would include a major shock, but that didn't keep our jaws from hitting the floor when we learned in the final seconds of the episode that Toby Cavanaugh (Keegan Allen) was the betrayer.
"I thought there was going to be a bigger backlash," King admits to TVGuide.com. "But even though people are upset about it, they seemed thrilled to be surprised. I got a lot of 'I hate you, but I love you' tweets."
Keep reading for more on the summer finale, including whether Toby is actually a bad guy, when Jenna will return, if Nate is really dead and how a new webisode series will factor into the show.
Did you always know Toby would be involved?
Marlene King: No. I did know Mona (Janel Parrish) would be, but not with Toby until early on when we decided to not kill him, as in the books. The theme we explore all the time on the show is "what appears to be isn't." So it was really fun to develop a character who really was the moral compass of the show. There were points at the end of Season 1 where we said that Toby is the only character in Rosewood who had never lied, and that was a truth to that point.
Did Toby ever really have feelings for Spencer (Troian Bellisario)?
King: That's the story we're going to tell [in the next part of the season] and you'll get a better sense of it.
Could he still possibly have good intentions?
King: No.
Exclusive: ABC Family to launch Pretty Little Liars web series, Pretty Dirty Secrets
What was the motivation behind their big sex scene?
King: It helped to keep the surprise, but also I feel that, for Spencer, it was the right time. Toby had been gone for several weeks and she was the one who wanted to wait. And for her character, not knowing he's on the A Team, it made sense for her to want to consummate the relationship. She thought she might've lost him forever until he showed back up in town.
Will we ever see the scene where Caleb (Tyler Blackburn) ends up shot play out?
King: Maybe. We're still talking about it.
Why didn't Emily console Paige (Lindsey Shaw) after the shooting?
King: Paige knows these girls are four best friends and the show is really about the friendship and their unconditional bond. So, Paige made the sacrifice in that moment. She saw Emily (Shay Mitchell) and Hanna (Ashley Benson) really needed each other, so her doing the body block and getting the police's attention was her way of saying, "I get it, I understand," And Spencer's look in subtext was, "We're so sorry."
So to clarify, Nate (Sterling Suliemon) was Maya's killer and he's dead.
King: He's definitely dead and yes he is definitely Maya's killer.
Regarding Ezra (Ian Harding) and Aria (Lucy Hale), how long before he finds out he has a child that Aria knows about?
King: Even though there wasn't resolution there, it opened up and fuels ourstory. What I thought to be interesting was that the "Ezria" shippers felt like, 'Oh no, Maggie is nice." They were expecting her to be a bi--- like Jackie, and here she shows up seemingly very nice with a secret of her own and asking Aria for help.
Pretty Little Liars: Who's the betrayer? We size up the suspects
Jenna (Tammin Sursok) was absent this episode. Will she be back?
King: Not right away, but she's definitely still alive in our world.
And the newly freed Garret (Yani Gellman)?
King: He's back in action and a very important part of the Halloween episode.
Will time have passed before Halloween episode?
King: Enough time for certain injured people to have healed.
What can you say tease about the Halloween episode and the second half of the season?
King: I would say check out the webisodes. The next one is starring Jason (Drew Van Acker) and CeCe (Vanessa Ray). We know they have a history, but we've never seen them together on the show. All the webisodes are intriguing and insightful and we know it's a long break for our fans. So, we're hoping this gives them a little candy to eat until then.
Will the webisodes have clues viewers need in order to follow when the show returns?
King: They won't be lost in Season 3B if they don't watch, but I'm certain there are clues and there's texture and there are moments that are fueling storylines going into 3B. We're introducing a character [played by Aerial Miranda] in the webisodes that has a significant role in Season 3B.
What would you say is the theme of 3B?
King: It's that Mona is back. Now we see Mona has found a way to get in and out of Radley, the old "A" who we all miss will be very much back and present in the girls' lives.
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Odcinek przewidywalny, ale końcówka wymiata xD pewnie będzie tak jak mówicie. Toby bardzo kocha Spencer i jej pomaga, dlatego robi to co robi... aczkolwiek mam nadzieję, że jest tym złym.
A seks scena Spoby mi się nie podobała xD Lepiej by to wszystko wyglądało gdyby zamiast Tobiego był Wren
A seks scena Spoby mi się nie podobała xD Lepiej by to wszystko wyglądało gdyby zamiast Tobiego był Wren
Marlenka potwierdziła ze Toby jest w 100% zły , i jest zdrajcą i nie ma żadnych dobrych intencji i jest oczywiście w A-teamie
może gdy sie wyda że Toby jest w A-teamie zrozpaczona Spencer poleci do Wrena i bedą żyli długo i szczęśliwie??
kilka ciekawostek o nadchodzących odcinkach
może gdy sie wyda że Toby jest w A-teamie zrozpaczona Spencer poleci do Wrena i bedą żyli długo i szczęśliwie??
kilka ciekawostek o nadchodzących odcinkach
- Spoiler:
- * Jenna uciekła z Rosewood, bo bała się Nate’a. Nie bedzie jej
jeszcze przez pewien czas.
* Maggie znów pojawi się w 3B i może zagrozić Ezrii.
* Paige będzie w traumie po wydarzeniach z 3×12, a jej rodzice staną
się jeszcze bardziej surowi, niż byli wcześniej.
* Mona wróci do Rosewood szybciej niz nam się wydaje, bedzie
torturować dziewczyny w całkiem inny sposób.
* Zobaczymy flashbackowe sceny, w której Nate postrzelił Caleba.
* Możliwe, że osoba siedzaca na krześle w kryjówce to nie Toby tylko
trzecie A.
* Aria bedzie miała przerazające sceny akcji w 3×13.
* Oliver Goldstick (producent) nie jest pewien, czy Toby jest taki
dobry. „Dowiecie się kilku rzeczy w 3B. Pamiętajcie, co zrobiły
mu dziewczyny. Nikt się za nim nie wstawił, gdy wysłali go przez Alison
do poprawczaka. Nikt go nie bronił, nikt nic nie zrobił. Pamiętajcie o
tym.” W 3B poznamy motywy i uczucie Toby’ego.
* W 3×17 Hanna i Paige będą miały wspólną scenę.
* Sezon 3B będzie toczył się wokół związku Spencer i Toby’ego
i Mony, która może sobie bezkarnie wychodzić z Radley, co oznacza, że
stare A powróci do życia dziewczyn.
Joanna- Blair & Naley
Czytałam to wczoraj i bardzo się ucieszyłam, że jednak Toudi będzie zły tylko ciekawe czy Marlenka znowu nas nie trolluje, tej kobiecie nie można wierzyć. Szkoda, że tyle trzeba czekać na kolejny odcinek, który zapowiada się dość interesująco, klimat Halloween sprzyja serialowi.
Viv mi się wydaje, że ten pokój to jest siedziba całego A-teamu, pewnie główne A urządziło tak wnętrze ale wszyscy mogą z niego korzystać i się tam spotykać.
Viv mi się wydaje, że ten pokój to jest siedziba całego A-teamu, pewnie główne A urządziło tak wnętrze ale wszyscy mogą z niego korzystać i się tam spotykać.
Justyna- Derena & Eden
'A' ma taki zmysł dekoratorski, że hoho
Vivien napisał:'A' ma taki zmysł dekoratorski, że hoho
Niby chaos ale artystyczny...
Justyna- Derena & Eden
Też już czytałam, że Marleka niby potwierdza, że Toby to ten zły. Zobaczymy:)
Mogłoby to się łączyć z teorią, że każda dziewczyna ma swojego prywatnego A
W ogóle miałam nadzieję, że może skoro mamy 3B i Ezra mieszka pod 3B to coś z nim ciekawego się będzie działo Mógłby się okazać A Arii No, ale na razie nic o nim nie wspominają
Mogłoby to się łączyć z teorią, że każda dziewczyna ma swojego prywatnego A
W ogóle miałam nadzieję, że może skoro mamy 3B i Ezra mieszka pod 3B to coś z nim ciekawego się będzie działo Mógłby się okazać A Arii No, ale na razie nic o nim nie wspominają
Karo- Chair & Zade
Strona 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 26 z 40
Pozwolenia na tym forum: