Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars

+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters

Strona 29 z 40 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

Go down

Twoja ulubiona kłamczucha to:

Pretty Little Liars - Page 29 Vote_lcap35%Pretty Little Liars - Page 29 Vote_rcap 35% 
[ 24 ]
Pretty Little Liars - Page 29 Vote_lcap32%Pretty Little Liars - Page 29 Vote_rcap 32% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - Page 29 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 29 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]
Pretty Little Liars - Page 29 Vote_lcap15%Pretty Little Liars - Page 29 Vote_rcap 15% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - Page 29 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 29 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]

Wszystkich Głosów : 68

Poll closed

Pretty Little Liars - Page 29 Empty Re: Pretty Little Liars

Pisanie by April Nie Paź 14, 2012 6:36 pm

Noel byłby zbyt oczywisty, skoro pokazali, że się dusi w sneak peeku... chociaż kto wie Very Happy Stawiam na Garreta. Tak w ogóle trochę bez sensu jest ta lista, bo o większości wiadomo, że się pojawią w kolejnych odcinkach Smile mogli wstawić czyichś rodziców czy coś.
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Nie Paź 14, 2012 6:37 pm

Ostatnio też każdy twierdził,że to za bardzo oczywiste z Calebem a jednak Razz
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Liczba postów : 3212

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Nie Paź 14, 2012 7:43 pm

Strona [You must be registered and logged in to see this link.] wymyśliła ciekawy projekt związany z urodzinami Juliana Morrisa. Przeczytajcie:

Nasz serialowy Wren 16 stycznia kończy 30 lat. Pomyśleliśmy, że miło by było zrobić mu niespodziankę w postaci filmiku z życzeniami. Będzie się składał z naszych zdjęć na których każdy z nas pojawi się z własnoręcznie napisanymi życzeniami. Swoje zdjęcia wysyłajcie na [You must be registered and logged in to see this link.] do 2 stycznia. Jeśli nie lubicie się fotografować zawsze możecie się zasłonić kartką z życzeniami
[You must be registered and logged in to see this link.]

Co Wy na to? Weźmiecie w tym udział? Ja chyba tak. Jak zobaczy mnie na zdjęciu, znajdzie mnie, rzuci wszystko i przyleci do Polski by mnie poznać xDD hahah marzenia.
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Nie Paź 14, 2012 8:42 pm

desertrose napisał:Strona [You must be registered and logged in to see this link.] wymyśliła ciekawy projekt związany z urodzinami Juliana Morrisa. Przeczytajcie:

Nasz serialowy Wren 16 stycznia kończy 30 lat. Pomyśleliśmy, że miło by było zrobić mu niespodziankę w postaci filmiku z życzeniami. Będzie się składał z naszych zdjęć na których każdy z nas pojawi się z własnoręcznie napisanymi życzeniami. Swoje zdjęcia wysyłajcie na [You must be registered and logged in to see this link.] do 2 stycznia. Jeśli nie lubicie się fotografować zawsze możecie się zasłonić kartką z życzeniami
[You must be registered and logged in to see this link.]

Co Wy na to? Weźmiecie w tym udział? Ja chyba tak. Jak zobaczy mnie na zdjęciu, znajdzie mnie, rzuci wszystko i przyleci do Polski by mnie poznać xDD hahah marzenia.

Ukradłaś mi pomysł xDDD
Jeśli do tego czasu o tym nie zapomnę i nastanie taki dzien, że nie będę wyglądać jak pół dupy zza krzaka, to też zrobię fotkę, a co ;D Mogę mu napisać odę albo anakreontyk xD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Czw Paź 18, 2012 6:20 pm

Mój ulubiony serial na równi z GG. Moją ulubioną kłamczuchą jest Aria i uwielbiam jej związek z Ezrą. Lubię też Hannę, ostatnio polubiłam też Spencer i Caleba. Nie przepadam za Emily, zbyt przesłodzona, jak dla mnie.

Nie mogę się doczekać Halloweenowego odcinka!
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Liczba postów : 373

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Pią Paź 19, 2012 7:54 pm

Spoilery

Spoiler:
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Pią Paź 19, 2012 8:17 pm

desertrose napisał:Spoilery

Spoiler:

ZNOWU AKURAT NA KONIEC SEZONU <333333 może dokończą to, co w 2x23 zaczęli <3333333333
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sob Paź 20, 2012 10:23 am

Już się cieszę na samą myśl oglądania Wrena I love you
Bru obyś miała rację, wydaje mi się, że już wystarczająco długo na to czekamy.

Spoiler:

A to tak dla przypomnienia jednego z powodów dla których oglądam ten serial Very Happy

Spoiler:
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Pon Paź 22, 2012 7:22 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

Hahahaha. Prawda, że Toby ma 'piękny' uśmiech?

edit.
Awwww, Georgina, piękne zdjęcie Juliana wstawiłaś <3 <3 Ja też oglądam serial ze względu na tego pana Razz
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Pon Paź 22, 2012 8:11 pm

Julian <3 <3 <3 !

Toby jest cały "piękny " xD a uśmiech to w szczególności "boski" ma xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Pon Paź 22, 2012 8:47 pm

Joanna napisał:Toby jest cały "piękny " xD a uśmiech to w szczególności "boski" ma xD

Zgadzam się. Very Happy

Ja tam od początku jestem fanką Ezry i Caleba. <3
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Pon Paź 22, 2012 8:48 pm

A ja Wrena i to się nigdy nie zmieni Smile
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Wto Paź 23, 2012 8:38 am

desertrose napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]

Padłam, nie ma mnie, więcej tu nie zaglądam. Proszę desertrose nie wstawiaj więcej takich zdjęć bo prawie zalałam się kawą jak zobaczyłam Quasiego z tym "sweet" wyrazem twarzy Razz Razz Razz

Uroda Ezry mi jak najbardziej odpowiada ale nie lubię jego postaci, od samego początku mnie irytował i to nawet na chwilę się nie zmieniło. Caleba uwielbiam, szczególnie na początku spodobał mi się jako taki buntownik, za to jego uroda jest niekoniecznie w moim typie. Natomiast Wren jest ideałem, uroda, akcent, jego postać owiana tajemnicą. Cudowny! I love you
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Wto Paź 23, 2012 2:54 pm

Ja postać Ezry od początku lubię, chociaż ostatnio trochę ją popsuli. Z Calebem mam tak samo - charakter super, uroda niekoniecznie. A za to Wren jest przystojny, ale jego postać była i jest mi obojętna. Wink
Toby - no comment. Very Happy
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karo Wto Paź 23, 2012 3:59 pm

Ogólnie faceci w PLL są dosyć przeciętni.
Toby to już legenda:D przez to forum normalnie nie mogę na niego patrzeć Very Happy
Ezra mnie jakoś przeraża. Jego miny...wygląda na psychola:D
Wren, no cóż, jest słodki, ale jak dla mnie ma zbyt dziecinną urodę, jak taki chłopczyk, którego ma się ochotę przytulić, ale to wszystko, nie kręci mnie w ogóle.
Caleba uwielbiam, głównie za charakter, szczególnie na początku był świetny. Z wyglądu też ok, mimo że nie przepadam za długimi włosami u facetów.
No i może jeszcze Jason, on jest całkiem,całkiem:)
Karo
Karo
Chair & Zade
Chair & Zade

Liczba postów : 1211

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Wto Paź 23, 2012 4:04 pm

Karo napisał:Ogólnie faceci w PLL są dosyć przeciętni.
Toby to już legenda:D przez to forum normalnie nie mogę na niego patrzeć Very Happy

Wreszcie mam z kim pohejtować Toby'ego! Very Happy A myślałam, że to tylko ja jestem jakaś dziwna, że go nie lubię, bo na forum o PLL prawie wszyscy go uwielbiają. Very Happy I dużo moich znajomych też.
Cieszę się, że on jest A! Very Happy

Karo napisał:Ezra mnie jakoś przeraża. Jego miny...wygląda na psychola:D

No, czasami faktycznie. Very Happy Ale i tak go lubię. Smile

Karo napisał:Wren, no cóż, jest słodki, ale jak dla mnie ma zbyt dziecinną urodę, jak taki chłopczyk, którego ma się ochotę przytulić, ale to wszystko, nie kręci mnie w ogóle.

Wreszcie ktoś oprócz mnie to zauważył, bo jak dotąd byłam sama, tak jak w przypadku Toby'ego. Very Happy[/quote]
Karo napisał:Caleba uwielbiam, głównie za charakter, szczególnie na początku był świetny. Z wyglądu też ok, mimo że nie przepadam za długimi włosami u facetów.

Zgadzam się ze wszystkim. Smile

Karo napisał:No i może jeszcze Jason, on jest całkiem,całkiem:)

Jason jest mi obojętny, dobrze, że wzięli nowego aktora od drugiego sezonu. Pamiętacie tego z pierwszego? Very Happy
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Wto Paź 23, 2012 4:05 pm

Limka napisał:
Karo napisał:Ogólnie faceci w PLL są dosyć przeciętni.

Wreszcie mam z kim pohejtować Toby'ego! Very Happy A myślałam, że to tylko ja jestem jakaś dziwna, że go nie lubię, bo na forum o PLL prawie wszyscy go uwielbiają. Very Happy I dużo moich znajomych też.

Karo napisał:Ezra mnie jakoś przeraża. Jego miny...wygląda na psychola:D

No, czasami faktycznie. Very Happy Ale i tak go lubię. Smile

Karo napisał:Wren, no cóż, jest słodki, ale jak dla mnie ma zbyt dziecinną urodę, jak taki chłopczyk, którego ma się ochotę przytulić, ale to wszystko, nie kręci mnie w ogóle.

Wreszcie ktoś oprócz mnie to zauważył, bo jak dotąd byłam sama, tak jak w przypadku Toby'ego. Very Happy

Karo napisał:Caleba uwielbiam, głównie za charakter, szczególnie na początku był świetny. Z wyglądu też ok, mimo że nie przepadam za długimi włosami u facetów.

Zgadzam się ze wszystkim. Smile

Karo napisał:No i może jeszcze Jason, on jest całkiem,całkiem:)

Jason jest mi obojętny, dobrze, że wzięli nowego aktora od drugiego sezonu. Pamiętacie tego z pierwszego? Very Happy
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Wto Paź 23, 2012 5:19 pm

Limka napisał:Wreszcie mam z kim pohejtować Toby'ego! Very Happy A myślałam, że to tylko ja jestem jakaś dziwna, że go nie lubię, bo na forum o PLL prawie wszyscy go uwielbiają. Very Happy I dużo moich znajomych też.

Limka, naszym jedynym zajęciem na tym forum jest hejtowanie Tobyego! Razz Nikt go tutaj nie lubi (no chyba, że niektórzy ukrywają przed nami swą miłość do Quasiego xDD)

Georgina429 napisał:
desertrose napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]

Padłam, nie ma mnie, więcej tu nie zaglądam. Proszę desertrose nie wstawiaj więcej takich zdjęć bo prawie zalałam się kawą jak zobaczyłam Quasiego z tym "sweet" wyrazem twarzy Razz Razz Razz

Uroda Ezry mi jak najbardziej odpowiada ale nie lubię jego postaci, od samego początku mnie irytował i to nawet na chwilę się nie zmieniło. Caleba uwielbiam, szczególnie na początku spodobał mi się jako taki buntownik, za to jego uroda jest niekoniecznie w moim typie. Natomiast Wren jest ideałem, uroda, akcent, jego postać owiana tajemnicą. Cudowny! I love you

Właśnie o to chodziło Razz Jak widzę ten przygłupi uśmiech Tobyego to od razu chce mi się śmiać. Czy tylko mi to zdjęcie poprawiło nastrój? Bo u większości chyba obrzydzenie ;P

desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Wto Paź 23, 2012 5:20 pm

desertrose napisał:Jak widzę ten przygłupi uśmiech Tobyego to od razu chce mi się śmiać. Czy tylko mi to zdjęcie poprawiło nastrój? Bo u większości chyba obrzydzenie ;P

Nie tylko, mi też. Very Happy A obrzydzenie swoją drogą. Very Happy
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Wto Paź 23, 2012 5:34 pm

Limka napisał:

to my wszystkie dziwne jestesmy w takim razie xD
hahahaha Very Happy na tym forum nie spotkasz chyba żadnej osoby która uwielbia Toby'ego Very Happy
nie wiem co ludzie w nim widza bo jest okropny xD

a co do Jasona nr1 to był okropny, ciesze sie ze aktora zmienili Smile nr 2 przynajmniej jest przystojny (moim skromnym zdaniem) Very Happy
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Wto Paź 23, 2012 6:06 pm

A ja na początku nawet nie zauważyłam, że go podmienili, bo nie zwracałam na niego uwagi w 1 sezonie, po czym jak powtarzam sobie cały serial od nowa, to taka zdziwiona patrzę, kto to jest. Very Happy
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sro Paź 24, 2012 11:34 am

Jason I love you może jego uroda nie jest zbyt oczywista ale wg mnie ma coś w sobie Smile

Co do nowego odcinka to OMG!!!!! Jak dla mnie świetny, aż mi serce jeszcze wali i zła jestem, że znowu tyle trzeba czekać na kolejne odcinki Neutral Jak tylko wrócę z pracy obejrzę jeszcze raz bo naprawdę super się go oglądało.

Spoiler:
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Sro Paź 24, 2012 6:17 pm

Ja też już obejrzałam.

Odcinek naprawdę świetny, spodziewałam się trochę nudów, a tu taka niespodzianka.

Nie polecam nikomu oglądać w nocy, momentami naprawdę się bałam, zwłaszcza pod koniec. Very Happy

Biedna Aria. Po tym odcinku to już naprawdę nikt nie ma prawa jej zarzucić, że A ją oszczędza. Bo to moim zdaniem najgorsze, co A zrobiło jakiejkolwiek z kłamczuch. Ludzie, nie wiem, co bym zrobiła, jakbym znalazła się na jej miejscu.

Spencer też nie było lekko.

Ogólnie to postacie raczej na plus. Irytowali mnie jedynie Toby i Jenna. Patrzeć nie mogę na tę dwójkę.

I nie mam pojęcia, kto jeszcze jest w A teamie. Nawet już nie zgaduję, po prostu oglądam. Wink

Aha i jeszcze Alison i Byron - wiedziałam. Wink

+ Nie mam pojęcia, co ma PDS do tego odcinka, niech mnie ktoś uświadomi...
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sro Paź 24, 2012 6:42 pm

MATKO Z OJCEM CO SIĘ DZIEJE! MÓZG ROZJE*ANY!
;oooooo

więcej napiszę jak ochłonę xD
Spoiler:
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Sro Paź 24, 2012 6:47 pm

brulion napisał: