Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 29 z 40
Strona 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
Noel byłby zbyt oczywisty, skoro pokazali, że się dusi w sneak peeku... chociaż kto wie Stawiam na Garreta. Tak w ogóle trochę bez sensu jest ta lista, bo o większości wiadomo, że się pojawią w kolejnych odcinkach mogli wstawić czyichś rodziców czy coś.
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Ostatnio też każdy twierdził,że to za bardzo oczywiste z Calebem a jednak
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Strona [You must be registered and logged in to see this link.] wymyśliła ciekawy projekt związany z urodzinami Juliana Morrisa. Przeczytajcie:
Co Wy na to? Weźmiecie w tym udział? Ja chyba tak. Jak zobaczy mnie na zdjęciu, znajdzie mnie, rzuci wszystko i przyleci do Polski by mnie poznać xDD hahah marzenia.
Nasz serialowy Wren 16 stycznia kończy 30 lat. Pomyśleliśmy, że miło by było zrobić mu niespodziankę w postaci filmiku z życzeniami. Będzie się składał z naszych zdjęć na których każdy z nas pojawi się z własnoręcznie napisanymi życzeniami. Swoje zdjęcia wysyłajcie na [You must be registered and logged in to see this link.] do 2 stycznia. Jeśli nie lubicie się fotografować zawsze możecie się zasłonić kartką z życzeniami
[You must be registered and logged in to see this link.]
Co Wy na to? Weźmiecie w tym udział? Ja chyba tak. Jak zobaczy mnie na zdjęciu, znajdzie mnie, rzuci wszystko i przyleci do Polski by mnie poznać xDD hahah marzenia.
desertrose napisał:Strona [You must be registered and logged in to see this link.] wymyśliła ciekawy projekt związany z urodzinami Juliana Morrisa. Przeczytajcie:Nasz serialowy Wren 16 stycznia kończy 30 lat. Pomyśleliśmy, że miło by było zrobić mu niespodziankę w postaci filmiku z życzeniami. Będzie się składał z naszych zdjęć na których każdy z nas pojawi się z własnoręcznie napisanymi życzeniami. Swoje zdjęcia wysyłajcie na [You must be registered and logged in to see this link.] do 2 stycznia. Jeśli nie lubicie się fotografować zawsze możecie się zasłonić kartką z życzeniami
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ukradłaś mi pomysł xDDD
Jeśli do tego czasu o tym nie zapomnę i nastanie taki dzien, że nie będę wyglądać jak pół dupy zza krzaka, to też zrobię fotkę, a co ;D Mogę mu napisać odę albo anakreontyk xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Mój ulubiony serial na równi z GG. Moją ulubioną kłamczuchą jest Aria i uwielbiam jej związek z Ezrą. Lubię też Hannę, ostatnio polubiłam też Spencer i Caleba. Nie przepadam za Emily, zbyt przesłodzona, jak dla mnie.
Nie mogę się doczekać Halloweenowego odcinka!
Nie mogę się doczekać Halloweenowego odcinka!
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
Spoilery
- Spoiler:
- -Postać Arii w 3×13 znika na chwilę w ważnym momencie, ale zaraz potem dowiemy się, gdzie była.
- W The Brew, kawiarni w której pracuje Em, pojawi się Missy Franlin, pływaczka z USA.
- Ezria ma „słodkie” sceny w 3×13.
- W 3B dowiemy się, kogo Jason ukrywał w swoim domu. (?)
- W 3B pojawi się Meredith.
- Ali będzie przynajmniej w jednej scenie w 3×13.
- Tak jak kiedyś dowiedzieliśmy się, co Aria(kolczyk) i Hanna(wskaźnik do tablicy) pochowały razem z Ali, w 3B dowiemy się, co pochowały Em i Spencer.
- Ezra do Arii w 3×13: Znalazłem cię.
- 3×22 nazywa się „Will The Circle Be Unbroken?”
- Wren jest w 3×19, 3×20 i 3×23 <3 <3 <3 <3
- Słowa opisujące Halloweenowy odcinek: Adam Lambert, pudełko, czerwone usta.
Sasha Pieterse powiedziała o haloweenowym odcinku: ”Mamy nowego podejrzanego, który ma tajemną przeszłość z Ali. Zobaczycie to w zupełnie nowym wymiarze i spojrzycie na Ali inaczej.
A teraz zimowa odsłona:
- możliwe, że ktoś dołączy do Mony w Radley
- w 3×22 zobaczymy m.in. Ellę, Monę, Alison
- być może dowiemy się kto zaatakował Ali w tym przerażającym domu w 2×13
źródło: [You must be registered and logged in to see this link.]
desertrose napisał:Spoilery
- Spoiler:
-Postać Arii w 3×13 znika na chwilę w ważnym momencie, ale zaraz potem dowiemy się, gdzie była.
- W The Brew, kawiarni w której pracuje Em, pojawi się Missy Franlin, pływaczka z USA.
- Ezria ma „słodkie” sceny w 3×13.
- W 3B dowiemy się, kogo Jason ukrywał w swoim domu. (?)
- W 3B pojawi się Meredith.
- Ali będzie przynajmniej w jednej scenie w 3×13.
- Tak jak kiedyś dowiedzieliśmy się, co Aria(kolczyk) i Hanna(wskaźnik do tablicy) pochowały razem z Ali, w 3B dowiemy się, co pochowały Em i Spencer.
- Ezra do Arii w 3×13: Znalazłem cię.
- 3×22 nazywa się „Will The Circle Be Unbroken?”
- Wren jest w 3×19, 3×20 i 3×23 <3 <3 <3 <3
- Słowa opisujące Halloweenowy odcinek: Adam Lambert, pudełko, czerwone usta.
Sasha Pieterse powiedziała o haloweenowym odcinku: ”Mamy nowego podejrzanego, który ma tajemną przeszłość z Ali. Zobaczycie to w zupełnie nowym wymiarze i spojrzycie na Ali inaczej.
A teraz zimowa odsłona:
- możliwe, że ktoś dołączy do Mony w Radley
- w 3×22 zobaczymy m.in. Ellę, Monę, Alison
- być może dowiemy się kto zaatakował Ali w tym przerażającym domu w 2×13
źródło: [You must be registered and logged in to see this link.]
ZNOWU AKURAT NA KONIEC SEZONU <333333 może dokończą to, co w 2x23 zaczęli <3333333333
Już się cieszę na samą myśl oglądania Wrena
Bru obyś miała rację, wydaje mi się, że już wystarczająco długo na to czekamy.
A to tak dla przypomnienia jednego z powodów dla których oglądam ten serial
Bru obyś miała rację, wydaje mi się, że już wystarczająco długo na to czekamy.
- Spoiler:
- A to, że okaże się, że ktoś będzie miał wspólną przeszłość z Ali to żadna nowość, pół Rosewood ma z nią jakąś tajemniczą przeszłość
A to tak dla przypomnienia jednego z powodów dla których oglądam ten serial
- Spoiler:
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
[You must be registered and logged in to see this image.]
Hahahaha. Prawda, że Toby ma 'piękny' uśmiech?
edit.
Awwww, Georgina, piękne zdjęcie Juliana wstawiłaś <3 <3 Ja też oglądam serial ze względu na tego pana
edit.
Awwww, Georgina, piękne zdjęcie Juliana wstawiłaś <3 <3 Ja też oglądam serial ze względu na tego pana
Julian <3 <3 <3 !
Toby jest cały "piękny " xD a uśmiech to w szczególności "boski" ma xD
Toby jest cały "piękny " xD a uśmiech to w szczególności "boski" ma xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Joanna napisał:Toby jest cały "piękny " xD a uśmiech to w szczególności "boski" ma xD
Zgadzam się.
Ja tam od początku jestem fanką Ezry i Caleba. <3
Limka- Chair & Henry
desertrose napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Padłam, nie ma mnie, więcej tu nie zaglądam. Proszę desertrose nie wstawiaj więcej takich zdjęć bo prawie zalałam się kawą jak zobaczyłam Quasiego z tym "sweet" wyrazem twarzy
Uroda Ezry mi jak najbardziej odpowiada ale nie lubię jego postaci, od samego początku mnie irytował i to nawet na chwilę się nie zmieniło. Caleba uwielbiam, szczególnie na początku spodobał mi się jako taki buntownik, za to jego uroda jest niekoniecznie w moim typie. Natomiast Wren jest ideałem, uroda, akcent, jego postać owiana tajemnicą. Cudowny!
Justyna- Derena & Eden
Ja postać Ezry od początku lubię, chociaż ostatnio trochę ją popsuli. Z Calebem mam tak samo - charakter super, uroda niekoniecznie. A za to Wren jest przystojny, ale jego postać była i jest mi obojętna.
Toby - no comment.
Toby - no comment.
Limka- Chair & Henry
Ogólnie faceci w PLL są dosyć przeciętni.
Toby to już legenda:D przez to forum normalnie nie mogę na niego patrzeć
Ezra mnie jakoś przeraża. Jego miny...wygląda na psychola:D
Wren, no cóż, jest słodki, ale jak dla mnie ma zbyt dziecinną urodę, jak taki chłopczyk, którego ma się ochotę przytulić, ale to wszystko, nie kręci mnie w ogóle.
Caleba uwielbiam, głównie za charakter, szczególnie na początku był świetny. Z wyglądu też ok, mimo że nie przepadam za długimi włosami u facetów.
No i może jeszcze Jason, on jest całkiem,całkiem:)
Ezra mnie jakoś przeraża. Jego miny...wygląda na psychola:D
Wren, no cóż, jest słodki, ale jak dla mnie ma zbyt dziecinną urodę, jak taki chłopczyk, którego ma się ochotę przytulić, ale to wszystko, nie kręci mnie w ogóle.
Caleba uwielbiam, głównie za charakter, szczególnie na początku był świetny. Z wyglądu też ok, mimo że nie przepadam za długimi włosami u facetów.
No i może jeszcze Jason, on jest całkiem,całkiem:)
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Karo napisał:Ogólnie faceci w PLL są dosyć przeciętni.
Wreszcie mam z kim pohejtować Toby'ego! A myślałam, że to tylko ja jestem jakaś dziwna, że go nie lubię, bo na forum o PLL prawie wszyscy go uwielbiają. I dużo moich znajomych też.
Cieszę się, że on jest A!
Karo napisał:Ezra mnie jakoś przeraża. Jego miny...wygląda na psychola:D
No, czasami faktycznie. Ale i tak go lubię.
Karo napisał:Wren, no cóż, jest słodki, ale jak dla mnie ma zbyt dziecinną urodę, jak taki chłopczyk, którego ma się ochotę przytulić, ale to wszystko, nie kręci mnie w ogóle.
Wreszcie ktoś oprócz mnie to zauważył, bo jak dotąd byłam sama, tak jak w przypadku Toby'ego. [/quote]
Karo napisał:Caleba uwielbiam, głównie za charakter, szczególnie na początku był świetny. Z wyglądu też ok, mimo że nie przepadam za długimi włosami u facetów.
Zgadzam się ze wszystkim.
Karo napisał:No i może jeszcze Jason, on jest całkiem,całkiem:)
Jason jest mi obojętny, dobrze, że wzięli nowego aktora od drugiego sezonu. Pamiętacie tego z pierwszego?
Limka- Chair & Henry
Limka napisał:Karo napisał:Ogólnie faceci w PLL są dosyć przeciętni.
Wreszcie mam z kim pohejtować Toby'ego! A myślałam, że to tylko ja jestem jakaś dziwna, że go nie lubię, bo na forum o PLL prawie wszyscy go uwielbiają. I dużo moich znajomych też.
Cieszę się, że on jest A!Karo napisał:Ezra mnie jakoś przeraża. Jego miny...wygląda na psychola:D
No, czasami faktycznie. Ale i tak go lubię.Karo napisał:Wren, no cóż, jest słodki, ale jak dla mnie ma zbyt dziecinną urodę, jak taki chłopczyk, którego ma się ochotę przytulić, ale to wszystko, nie kręci mnie w ogóle.
Wreszcie ktoś oprócz mnie to zauważył, bo jak dotąd byłam sama, tak jak w przypadku Toby'ego.Karo napisał:Caleba uwielbiam, głównie za charakter, szczególnie na początku był świetny. Z wyglądu też ok, mimo że nie przepadam za długimi włosami u facetów.
Zgadzam się ze wszystkim.
Karo napisał:No i może jeszcze Jason, on jest całkiem,całkiem:)
Jason jest mi obojętny, dobrze, że wzięli nowego aktora od drugiego sezonu. Pamiętacie tego z pierwszego?
Limka- Chair & Henry
Limka napisał:Wreszcie mam z kim pohejtować Toby'ego! A myślałam, że to tylko ja jestem jakaś dziwna, że go nie lubię, bo na forum o PLL prawie wszyscy go uwielbiają. I dużo moich znajomych też.
Limka, naszym jedynym zajęciem na tym forum jest hejtowanie Tobyego! Nikt go tutaj nie lubi (no chyba, że niektórzy ukrywają przed nami swą miłość do Quasiego xDD)
Georgina429 napisał:desertrose napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Padłam, nie ma mnie, więcej tu nie zaglądam. Proszę desertrose nie wstawiaj więcej takich zdjęć bo prawie zalałam się kawą jak zobaczyłam Quasiego z tym "sweet" wyrazem twarzy
Uroda Ezry mi jak najbardziej odpowiada ale nie lubię jego postaci, od samego początku mnie irytował i to nawet na chwilę się nie zmieniło. Caleba uwielbiam, szczególnie na początku spodobał mi się jako taki buntownik, za to jego uroda jest niekoniecznie w moim typie. Natomiast Wren jest ideałem, uroda, akcent, jego postać owiana tajemnicą. Cudowny!
Właśnie o to chodziło Jak widzę ten przygłupi uśmiech Tobyego to od razu chce mi się śmiać. Czy tylko mi to zdjęcie poprawiło nastrój? Bo u większości chyba obrzydzenie ;P
desertrose napisał:Jak widzę ten przygłupi uśmiech Tobyego to od razu chce mi się śmiać. Czy tylko mi to zdjęcie poprawiło nastrój? Bo u większości chyba obrzydzenie ;P
Nie tylko, mi też. A obrzydzenie swoją drogą.
Limka- Chair & Henry
Limka napisał:
to my wszystkie dziwne jestesmy w takim razie xD
hahahaha na tym forum nie spotkasz chyba żadnej osoby która uwielbia Toby'ego
nie wiem co ludzie w nim widza bo jest okropny xD
a co do Jasona nr1 to był okropny, ciesze sie ze aktora zmienili nr 2 przynajmniej jest przystojny (moim skromnym zdaniem)
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
A ja na początku nawet nie zauważyłam, że go podmienili, bo nie zwracałam na niego uwagi w 1 sezonie, po czym jak powtarzam sobie cały serial od nowa, to taka zdziwiona patrzę, kto to jest.
Limka- Chair & Henry
Jason może jego uroda nie jest zbyt oczywista ale wg mnie ma coś w sobie
Co do nowego odcinka to OMG!!!!! Jak dla mnie świetny, aż mi serce jeszcze wali i zła jestem, że znowu tyle trzeba czekać na kolejne odcinki Jak tylko wrócę z pracy obejrzę jeszcze raz bo naprawdę super się go oglądało.
Co do nowego odcinka to OMG!!!!! Jak dla mnie świetny, aż mi serce jeszcze wali i zła jestem, że znowu tyle trzeba czekać na kolejne odcinki Jak tylko wrócę z pracy obejrzę jeszcze raz bo naprawdę super się go oglądało.
- Spoiler:
- Jak Aria leżała w tej skrzyni i nagle pokazali martwego Garretta obok niej to aż mi się płakać zachciało tak mi jej było szkoda.
Justyna- Derena & Eden
Ja też już obejrzałam.
Odcinek naprawdę świetny, spodziewałam się trochę nudów, a tu taka niespodzianka.
Nie polecam nikomu oglądać w nocy, momentami naprawdę się bałam, zwłaszcza pod koniec.
Biedna Aria. Po tym odcinku to już naprawdę nikt nie ma prawa jej zarzucić, że A ją oszczędza. Bo to moim zdaniem najgorsze, co A zrobiło jakiejkolwiek z kłamczuch. Ludzie, nie wiem, co bym zrobiła, jakbym znalazła się na jej miejscu.
Spencer też nie było lekko.
Ogólnie to postacie raczej na plus. Irytowali mnie jedynie Toby i Jenna. Patrzeć nie mogę na tę dwójkę.
I nie mam pojęcia, kto jeszcze jest w A teamie. Nawet już nie zgaduję, po prostu oglądam.
Aha i jeszcze Alison i Byron - wiedziałam.
+ Nie mam pojęcia, co ma PDS do tego odcinka, niech mnie ktoś uświadomi...
Odcinek naprawdę świetny, spodziewałam się trochę nudów, a tu taka niespodzianka.
Nie polecam nikomu oglądać w nocy, momentami naprawdę się bałam, zwłaszcza pod koniec.
Biedna Aria. Po tym odcinku to już naprawdę nikt nie ma prawa jej zarzucić, że A ją oszczędza. Bo to moim zdaniem najgorsze, co A zrobiło jakiejkolwiek z kłamczuch. Ludzie, nie wiem, co bym zrobiła, jakbym znalazła się na jej miejscu.
Spencer też nie było lekko.
Ogólnie to postacie raczej na plus. Irytowali mnie jedynie Toby i Jenna. Patrzeć nie mogę na tę dwójkę.
I nie mam pojęcia, kto jeszcze jest w A teamie. Nawet już nie zgaduję, po prostu oglądam.
Aha i jeszcze Alison i Byron - wiedziałam.
+ Nie mam pojęcia, co ma PDS do tego odcinka, niech mnie ktoś uświadomi...
Limka- Chair & Henry
MATKO Z OJCEM CO SIĘ DZIEJE! MÓZG ROZJE*ANY!
;oooooo
więcej napiszę jak ochłonę xD
;oooooo
więcej napiszę jak ochłonę xD
- Spoiler:
- trolololo wiedziałam że trzeba czytać pamiętnik Alison xD
brulion napisał:
- Spoiler:
trolololo wiedziałam że trzeba czytać pamiętnik Alison xD
- Spoiler:
- Dokładnie, chociaż ja tam podejrzewałam, że coś jest między tą dwójką jeszcze przed jego ujawnieniem.
Limka- Chair & Henry
Strona 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 29 z 40
Pozwolenia na tym forum: