Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 34 z 40
Strona 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
Gej w PLL?
Twórcy Pretty Little Liars nie boją się poruszać tematów tabu. Wiele ryzykują ale właśnie przez to serial jest jeszcze ciekawszy. Homoseksualny wątek mamy już praktycznie od pierwszego odcinka dzięki temu, że Emily zrozumiała, że jest lesbijką. Twórcy jednak postanowili pójść dalej. W jednym z wywiadów, zapytana o gejów w serialu Marlene King odpowiedziała:
„Gdzie są geje w Rosewood? To świetne pytanie. Właściwie to rozważamy, to że jeden z dobrze znanych bohaterów zacznie zastanawiać się nad swoją orientacją. Więc to bardzo prawdopodobne, że zobaczycie to w serialu”
Ciekawe, który z bohaterów zacznie zastanawiać się czy nie jest gejem. Jak myślicie, kto to może być?
źródło: prettylittleliars.com.pl
Na forum o PLL czytałam, że to Wren, ale dziewczyna nie podała źródła, więc nie wiem, ile w tym prawdy. Ale nie chce mi się w to wierzyć...
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
Jak to będzie Wren to chyba padnę ze śmiechu a Bru z rozpaczy
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Mam nadzieję, że to jednak chodzi o Lucasa, bo jak o Wrena... "jeden z dobrze znanych bohaterów zacznie zastanawiać się nad swoją orientacją", ale wymyślili, już chyba im się pomysły skończyły
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
NIEEEEEEEE !!!!! To nie może być Wren !!! Czy oni nie widzą ze on dosłownie leci na Spencer?? Oni muszą być razem, a nie tylko wtedy gdy Spencer potrzebuje pocieszyciela ;/
Może to A-Toby?? ;D
ps. tak z ciekawości sie pyta czy któraś z fanek Juliana vel Wrena bedzie przesyłała zdjecie z kartka urodzinowa dla Juliana do filmiku organizowanego przez prettylittleliars.com.pl ??
Może to A-Toby?? ;D
ps. tak z ciekawości sie pyta czy któraś z fanek Juliana vel Wrena bedzie przesyłała zdjecie z kartka urodzinowa dla Juliana do filmiku organizowanego przez prettylittleliars.com.pl ??
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Ja miałam wysyłać ale wyleciało mi z głowy xD Poza tym nie chce mi się robić 100000 zdjęć żeby jedno wyszło w miarę ok
Jeśli to będzie Wren, to podcinam sobie żyły xD Może to Ezra, trolololo
Jeśli to będzie Wren, to podcinam sobie żyły xD Może to Ezra, trolololo
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
padłabym gdyby to był Toby ;D
Może ojciec którejś z Kłamczuch??
Noel odpada, szkoda by go było, Lucas i Holden mogli by być , albo brat Arii Mike
or Ezra?? :D:D:D:D
Może ojciec którejś z Kłamczuch??
Noel odpada, szkoda by go było, Lucas i Holden mogli by być , albo brat Arii Mike
or Ezra?? :D:D:D:D
Adrianna_- Dorota & Gossip Girl
- Liczba postów : 160
Ja stawiam na to, że Ezra ma romans z Jasonem i obaj trollują Arię xD
Ale tak swoją droga czy to nie za dużo na abc FAMILY ?
Ewa- Chair & Ness
No właśnie podobno jednak tego nie będzie, bo niby przy Emily już była afera.
Limka- Chair & Henry
Ja się zastanawiam, dlaczego we wszystkich serialach muszą być wątki gejowskie xD
dlatego ze duzo osob jest innej orientacji seksualnej i czują sie pominięte, zlekceważone poprzez pokazywanie związków heteroseksualnych.. dlatego scenarzyści piszą watki homoseksualne by przyciągnąć jak największą ilość osob do oglądania danego serialu..
Joanna- Blair & Naley
Tak samo często na amerykańskich forach się czepiają, że np. w jakimś serialu są sami biali bohaterowie nie mam nic przeciwko, niech sobie będą i tacy i tacy, ale nie raz wpychanie na siłę kogoś, żeby innych zadowolić nie ma sensu..
April- Elijah & ParksRec
czarni czepiają sie ze w filmach/serialach są sami biali, tak samo homoseksualiści czepiają sie ze w filmach/ serialach sa tylko osoby heteroseksualne..
wiec do filmu/serialu z białymi muszą wepchnąć kogoś o innym kolorze skóry, a do filmu/serialu z osobami heteroseksualnymi muszą wepchnąć osoby homoseksualne.
i wtedy wszyscy są bądź powinni być zadowoleni
wiec do filmu/serialu z białymi muszą wepchnąć kogoś o innym kolorze skóry, a do filmu/serialu z osobami heteroseksualnymi muszą wepchnąć osoby homoseksualne.
i wtedy wszyscy są bądź powinni być zadowoleni
Joanna- Blair & Naley
Beznadzieja. Wiem, że to niedojrzałe i niepoprawne politycznie ale dla mnie w serialach mogliby być sami biali hetero, sorry
A dla mnie w sumie bez różnicy jak wyglądają czy jakiej orientacji są bohaterowie.Byle serial czy film miał sens i nie sypał tak nierealnymi scenariuszami jak czasem mamy przyjemność zobaczyć
Ewa- Chair & Ness
Nowe spoilery!
- Spoiler:
- - Rodzic jednej z kłamczuch pójdzie do więzienia. (stawiam na Byrona. Pewnie wszyscy dowiedzą się, że miał romans z nieletnią - Alison)
- Mike wróci i tak jak w książkach, zacznie czuć coś do Hanny.
- W finale sezonu 3 umrze ktoś, kto jest związany z Wrenem. (kto to może być? czyżby to była Melissa? jakieś pomysły?)
- Emily dowie się, że Toby jest A, ale nie powie o tym Spencer. Toby popchnie Hannę na manekiny, tak jak widzimy w trailerach i Hanna znajdzie klucz do kryjówki A. Hanna da go Spencer, która znajdzie drzwi, do których pasuje. To miejsce, gdzie widzimy Spencer w trailerach (kiedy Spencer widzi Toby’ego w czarnej bluzie z kapturem).
- Wesley bardzo zbliży się do Arii. (i to mi pasuje xD)
- Dowiemy się, kto zabił Garreta i kto był ‚Queen of Harts’ w odcinku halloween’owym.
- W 3×16 zobaczymy piwnicę Arii, najwyraźniej jest bardzo przerażająca.
- Zobaczmy dużo flashback’ów z Garretem.
- W 3×18 zobaczymy flashback’a z Alison i Wildenem (detektywem).
Dotyczące finału trzeciego sezonu
- Poznamy trzecie A,
- Dowiemy się z kim rozmawiała Jenna w 2×25,
- Poznamy tożsamość osoby w czerwonym płaszczu, która odwiedziła Monę w 2×25,
- ‚Ktoś wzrośnie z popiołów’ (czyżby chodziło o Ali?),
- Jedna z kłamczuch będzie miała spór z zabójcą Ali,
- Zobaczymy scenę w strugach deszczu z Jenną
źródło: prettylittleliars.com.pl
- Spoiler:
- Mike i Hanna <3
E:Bru chowamy spoilery
- Spoiler:
- Boże mam nadzieję, że to jednak matka Hanny pójdzie do więzienia haha, trochę mnie przeraża ten możliwy wątek romansu Byrona z Ali xD nie wiem czy to zniosę.
Piwnica Arii, ciekawe, oby nie było to związane z jakimiś obrzydliwymi zainteresowaniami Byrona
Ktoś związany z Wrenem? Spencer i Hanna nie, Mona? Melissa? Może ktoś z jego rodziny i tylko tak próbują nas postraszyć xD
April- Elijah & ParksRec
Jezuuu przecież wszyscy czytają te spoilery xDDD
April napisał:
- Spoiler:
Boże mam nadzieję, że to jednak matka Hanny pójdzie do więzienia haha, trochę mnie przeraża ten możliwy wątek romansu Byrona z Ali xD nie wiem czy to zniosę.
Piwnica Arii, ciekawe, oby nie było to związane z jakimiś obrzydliwymi zainteresowaniami Byrona
Ktoś związany z Wrenem? Spencer i Hanna nie, Mona? Melissa? Może ktoś z jego rodziny i tylko tak próbują nas postraszyć xD
- Spoiler:
- Byron romansujący z Ali i ukrywający jakieś obrzydliwe rzeczy w piwnicy? Bankowo, skończy się to dla niego więzieniem. Moim zdaniem bardzo mu się to należy
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
brulion napisał:Jezuuu przecież wszyscy czytają te spoilery xDDD
Ja nie czytam. Znaczy, staram się. No, ale spoko.
Limka- Chair & Henry
- Spoiler:
- W książkach bardzo kibicowałam Hannie i Mike'owi ale w serialu nie wyobrażam ich sobie razem, aktor grający Mike'a nie przypadł mi do gustu no i kocham Cannę/Haleba
Byron w więzieniu mi jak najbardziej odpowiada.
Ciekawe ile będzie tych A skoro teraz poznamy trzecie a to jeszcze nie koniec serialu.
Mam nadzieję, że Spencer będzie szukała pocieszenia u Wrena jak dowie się o Tobym a Wren u Spencer po śmierci kogoś bliskiego i tak zacznie się piękna miłość always and forever
Wesley i Aria....nie widzi mi się to wciąż czekam na Arię i Noela albo Arię i Jasona. Mam nadzieję, że się doczekam kiedyś
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
- Spoiler:
- Ja myślę, że są cztery A.
Aria/Noel już kiedyś było, w 1 sezonie. Ale mogłoby wrócić, to fakt <3 Mimo to cieszy mnie wątek z Wesleyem, bo już rzygam Ezrią.
Przepraszam Limka, będę spoilerować Już za 6 dni nowy odcinek <3
Strona 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 34 z 40
Pozwolenia na tym forum: