Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 35 z 40
Strona 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
- Spoiler:
- W piwnicy Arii będą ukryte jej siostry i siostrzenice, z którymi współżyje Byron - amerykański Fritzl. Tak obstawiam.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
- Spoiler:
- Mike i Hanna?? coś mi sie ten związek nie widzi w serialu... zreszta mam nadzieje ze uczucia beda tylko ze strony Mike bo nie chce by rozwalali Haleba :/
Adrianna_- Dorota & Gossip Girl
- Liczba postów : 160
Pamiętacie, w których odcinkach było Aria/Noel? ;x
e:
[You must be registered and logged in to see this image.]
+
<333
e:
+
<333
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
brulion napisał:Pamiętacie, w których odcinkach było Aria/Noel? ;x
Na początku, chyba zaczęło się w 1x07 i skończyło 1x10. Ale na 100 % pewna nie jestem.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
kiedyś najlepsza część dnia. wkurzanie mojej koleżanki tym tagiem i tumblr
[You must be registered and logged in to see this link.]
mwhahah :>
ale na to już chyba nie ma szans nie?
[You must be registered and logged in to see this link.]
mwhahah :>
ale na to już chyba nie ma szans nie?
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Jak dla mnie to jest bardzo prawdopodobne i kolejne odcinki tylko mnie w tym utwierdzają. Choć nie mogę znaleźć motywu.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Ezra musi być A! albo przynajmniej członkiem A-teamu
To jest najlepsze [You must be registered and logged in to see this image.] Dowód jak nic
To jest najlepsze [You must be registered and logged in to see this image.] Dowód jak nic
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
nie oglądam serialu. czyli nadal jest szansa?? xD więc będę dalej ją wkurzać w takim razie dzięki :*
Gigi- Gossip Dan & Girls
Mamy poznać trzecie A w finale tej części sezonu xD Póki co nic nie wyklucza Ezry. Gdyby rzeczywiście tak wyszło, to byłabym bardzo szczęśliwa, bo to oznaczałoby koniec Ezrii
Wg mnie nawet jeżeli Ezra okaże się A to jeszcze nie w tym sezonie. Ostatnio zrobił się za bardzo podejrzany, a Marlenka lubi zwalać wszystkie podejrzenia na jedną postać, a A zrobić z zupełnie kogoś innego. W ogóle to ja wciąż obstawiam schemat: 4xA, jedno dla każdej z dziewczyn + ewentualnie kogoś dodatkowego jako główne A. Wtedy Mona-Hanna, Toby-Spencer, Ezra?-Aria i zostaje moja najulubieńsza Emily, w której przypadku wciąż liczę na świruskę Paige. Właśnie, może Paige zostanie ujawniona jako A w najbliższym finale?
w sondzie zamiast twoja ulubiona kłamczucha powinno być pytanie KTO JEST A i Ezra powinien wygrywać xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Moim zdaniem Ezra jako A to lekka przesada, tak samo jak Toby. Dobra patologia, dosłownie sleeping with the enemy. Ale czego ja oczekuję po finale GG i tożsamości Plotkary...
Niestety Spencer po rozstaniu z Tobym nie wpadnie w ręce Wrena:(
Nową miłością ma być jakiś Andrew Campbell
Nową miłością ma być jakiś Andrew Campbell
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
- Spoiler:
- Czy Toby jest dobry ?
Każdy z nas zadaje sobie te pytanie. Niestety twórcy serialu odmawiają udzielania odpowiedzi na to pytanie, ale dają nam pewne wskazówki. King napisała na swoim Twitterze, że jest na prawdę członkiem zespołu ATEAM, ale jak już ktoś ją zapytał czy ma dobre zamiary odpowiedziała: „nie potwierdzam, nie zaprzeczam” Czyli nic za bardzo nie wiemy…
Czy Toby jest niebezpieczny ?
Jest niebezpieczny, tak w takim razie twierdzi scenarzysta Andy Reaser. Toby`ego zobaczymy w scenach z Moną, a to nie może oznaczać niczego dobrego.
Co dalej z SPOBY?
Twórcy serialu jakiś czas temu napisali, że zawsze jest nadzieja. Przed odkryciem Spencer, że Toby jest „A” zobaczymy kilka scen z SPOBY, ale co dalej?
TOBY ZGINIE?!
Niedawno ktoś ujawnił fragment scenariusza z 3×20, gdzie jest napisane, że ktoś nie żyje i wygląda na to, że Toby zginie w 21 odcinku. Wiadome jest to, że to może tyczyć się Garretta, Iana lub Ali, ale Keegan Allen pomimo tego, że gra postać Toby`ego już od 3 lat nadal jest zapisany w gościnnych występach.
W PLL pojawi się nowa postać, kim będzie i kogo zagra?
W postać wcieli się Andrew Campbell, bohater, który w książkach miał wiele wspólnego ze Spencer.
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
- Spoiler:
- Cały pożytek z Toby'ego jako A to była właśnie szansa na Wrencer a tak to co mi to da, że Toby jest w A-teamie, skoro i tak Spence oleje Wrena i znajdzie innego? Pewnie jeszcze się okaże, że Quasi jest dobrym aniołem stróżem a jego udział w A-teamie to jakiś wielki spisek mający na celu ratowanie Spencer. Żenadaaa. Chciałabym, żeby go uśmiercili, ale nie wierzę, że się na to odważą.
Dobrze, że chociaż ten cały Andrew nie jest tak obleśny jak Quasimodo:
Chociaż do Wrena i tak się nie umywa...
- Spoiler:
- Mam nadzieję, że Toby okaże się jednak tym złym, a nie 'dobrym aniołem stróżem' jak powiedziała Karolina. Nadal wierzę w to, że udawał swoją miłość do Spencer itd. Czytałam, że Andrew Campbell pojawi się tylko w jednym odcinku, a co będzie dalej to nie wiadomo.
+
Spoilery!
- Spoiler:
- Spoilery od Olivera Goldsticka
1. Byron i Alison
Producent zapytany o to czy Byron mógł zabić Ali powiedział:
„Będziecie w to wierzyć. Byron miał dość dziwne relacje z Alison”
2. Byron i Meredith
Po haloweenowym odcinku zaczeliśmy zastanawiać się co wspólnego z Ali miał Byron. Pierwsza myśl- zabił ją. 2 mial z nią romans. Goldstick postanowił podkręcić naszą ciekawość
„Powrót Meredith i Byrona do siebie spowoduje zadawanie sobie nowych, przerażających pytań. Możliwy udział Meredith w sprawie Alison będzie brany pod uwagę”
Możemy również spodziewać się wyjawienia motywów Meredith.
3. dr. Sullivan
O powrocie Anne Sullivan producent mówi tylko:
„Może być bardzo pomocna… przy rozwiązaniu tajemnic z lata, którego zaginęła Alison”
4. Melissa
Oliver wyjawia, że ta część sezonu będzie kręcić się wokół lata, podczas którego zaginęła Ali. Mel również będzie miała w tym swój udział.
„Więzi Melissy miały wpływ na jej związek z Alison, tak toksyczny jak jest i był”
Chyba zaraz zwrócę całe jedzenie z Wigilii
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Limka nie dodawaj takich zdjęć proszę bo wywołasz masowe rzyganie
Jak on może się komuś podobać? Świat oszalał
Jak on może się komuś podobać? Świat oszalał
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
dobrze ze dopiero teraz zobaczyłąm to zdjęcie a nie wczoraj bo bym miała koszmary w nocy:P
fuuujjjjjjjjj ;/
są gusta i guściki no ale on jest koszmarny ;/ i naprawde nie wiem co w nim sie moze podobac ;/
fuuujjjjjjjjj ;/
są gusta i guściki no ale on jest koszmarny ;/ i naprawde nie wiem co w nim sie moze podobac ;/
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
W serialu jeszcze jakoś się trzyma, ale poza planem to koszmar.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
fuj fuj, Quasimodo. Dobrze, że nie miałam koszmarów przez to foto xD
Abstrahując, pojutrze nowy odcinek!
Abstrahując, pojutrze nowy odcinek!
Strona 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 35 z 40
Pozwolenia na tym forum: