Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars

+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters

Strona 36 z 40 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Go down

Twoja ulubiona kłamczucha to:

Pretty Little Liars - Page 36 Vote_lcap35%Pretty Little Liars - Page 36 Vote_rcap 35% 
[ 24 ]
Pretty Little Liars - Page 36 Vote_lcap32%Pretty Little Liars - Page 36 Vote_rcap 32% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - Page 36 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 36 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]
Pretty Little Liars - Page 36 Vote_lcap15%Pretty Little Liars - Page 36 Vote_rcap 15% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - Page 36 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 36 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]

Wszystkich Głosów : 68

Poll closed

Pretty Little Liars - Page 36 Empty Re: Pretty Little Liars

Pisanie by Limka Pon Sty 07, 2013 6:16 pm

Ja też, już odliczam. <3
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Liczba postów : 373

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Pon Sty 07, 2013 7:10 pm

Wow, zapomniałam zupełnie. Dobrze, bo już mam zaliczenia i egzaminy także w samą porę xD
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sro Sty 09, 2013 8:37 am

Śpieszę powiadomić, że we wczorajszym odcinku nie było Wrena Sad
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Sty 09, 2013 9:25 am

uuu... Sad to nie dobrze Smile

ja właśnie jestem przed odcinkiem ;P niech mi sie troche zbuforuje i bede oglądać ;D
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Sro Sty 09, 2013 5:03 pm

Widział już ktoś?

Spoiler:
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Liczba postów : 373

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sro Sty 09, 2013 10:20 pm

Ja też już po odcinku bo mnie skręcało żeby zobaczyć.

Spoiler:
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Czw Sty 10, 2013 12:12 pm

odcinek ni grzał ni ziębiłRazz ale ciekawie sie go oglądało Smile
Spoiler:

troszke sie rozpisałam Razz aż sie sama dziwie ;D

takie na "poprawe" humoru Razz

[You must be registered and logged in to see this image.]
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Sty 10, 2013 8:18 pm

Błagam, BŁAGAM, wstawiajcie ryj Quasiego i jego 'seksowne ciało' w spoilery z ostrzeżeniem, że co się w tych spoilerach znajduje a nie walicie tym po oczach a mnie się wszystko w żołądku przewraca...

Obejrzałam wczoraj odcinek. Całkiem ok, w miarę ciekawy, choć jak zwykle nie obyło się bez kilku absurdów.
Spoiler:
Podsumowując, oceniłabym odcinek na przyzwoitą siódemkęSmile
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Czw Sty 10, 2013 8:25 pm

zapomnialam o babci ;D

Spoiler:
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Sty 10, 2013 8:36 pm

Joanna napisał:zapomnialam o babci ;D

Spoiler:

Ja przy tym nie śmiałam się aż tak bardzo jak wtedy
Spoiler:
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Czw Sty 10, 2013 8:53 pm

Karolina napisał:
Joanna napisał:zapomnialam o babci ;D

Spoiler:

Ja przy tym nie śmiałam się aż tak bardzo jak wtedy
Spoiler:

hahaha Very Happy też dobre ;D

mogło by być wiecej scen Hanny i jej babci Very Happy
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Czw Sty 10, 2013 9:07 pm

Karolina napisał:
Spoiler:
Mnie też to właśnie rozwaliło. Po prostu absurd.

Odcinek jakoś mnie znudził. Chyba miałam większe oczekiwania po świetnym odcinku halloweenowym. Babcia Hanny świetna. Od razu ją polubiłam.

Myślałam, że umrę oglądając evil Toby'ego w jacuzzi. Ta gra! Ta mimika! Ten wyraz i przesłanie! Jeden Oskar dla tego pana, poproszę!
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Sty 10, 2013 10:03 pm

Vivien napisał:
Myślałam, że umrę oglądając evil Toby'ego w jacuzzi. Ta gra! Ta mimika! Ten wyraz i przesłanie! Jeden Oskar dla tego pana, poproszę!
Może Anne odda mu swojego. Bo sprawia dziewczyna wrażenie, jakby i tak wcale nie miała parcia na tę nagrodę Smile
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Czw Sty 10, 2013 10:20 pm

Czemu tylko jeden? Nie ograniczajcie.
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Czw Sty 10, 2013 11:49 pm

Kasia napisał:Czemu tylko jeden? Nie ograniczajcie.
Racja. Jeszcze za najlepszą charakteryzację, czyli kamuflaż. Ta bluza z kapturem! Laughing
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Sty 11, 2013 12:31 am

Vivien napisał:
Kasia napisał:Czemu tylko jeden? Nie ograniczajcie.
Racja. Jeszcze za najlepszą charakteryzację, czyli kamuflaż. Ta bluza z kapturem! Laughing
Toż to są kostiumy!
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Pią Sty 11, 2013 9:53 am

Nieee...jak Jason moze byc zwiazany z tym wszystkim? Przeciez kiedys nawet cos czuł do Arii a teraz chciał ją zabic?? wtf??

Po tym jak okazało sie ze Toby jest w A-teamie..wydaje mi sie ze aktor gra aż na siłe swoją postac A-Tobiego i to smiesznie wygląda...stara sie zabardzo...te jego miny..
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Sty 11, 2013 11:40 am

Keegan zawsze starał się za bardzo. Był za bardzo mhroczny w pierwszym sezonie, za bardzo 'seksowny' i 'zmysłowy' w drugim a teraz jest za bardzo demoniczny. Efekt pozostaje taki sam - przy każdej jego scenie rozważam wydłubanie sobie oczu.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Wikusia Sob Sty 12, 2013 3:06 am

Oglądam serial od tygodnia i szczerze mówiąc całkiem niezły ;p odcinki najbardziej 1 sezonu trzymają w napięciu Wink

Kilka scen można porównać do horroru ;>
Wikusia
Wikusia
Chair & Chuck
Chair & Chuck

Liczba postów : 77

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sob Sty 12, 2013 1:16 pm

Nie podobał mi się ten odcinek, twórcy znowu zadają więcej pytań, niż są w stanie odpowiedzieć. Byron zaczyna mnie przerażać, dobrze, że nie było wątku "Lolity", chociaż w sumie to sprawa jeszcze nie została zamknięta Very Happy Wątek Emily w tym odcinku beznadziejny, scena Spoby w jacuzzi - nie dość, że OBRZYDLIWA, to jeszcze zupełnie niepotrzebna, tak samo, jak scena z mózgiem - nie wiem, po jaką cholerę to wcisnęli do tego odcinka. Wątek Meredith moim zdaniem w ogóle nie jest potrzebny.
Haleb w tym odcinku słodkie jak zawsze <3
Nie mam obecnie żadnego pomysłu na Lucas-Mona-Jason, wydaje mi się, że Jason jest red herringiem, Lucas raczej też nie ma z A nic wspólnego, skoro Toby go ścigał tym samochodem, no chyba, że mamy jakiś rozłam w A-Teamie i Toby stoi teraz przeciwko Lucasowi, może nie zgadzają się w jakiejś sprawie. Modlę się, żeby Ezra był w to wszystko zamieszany <3
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karo Sob Sty 12, 2013 2:21 pm

Wkurza mnie, że mieszają w to Jason'a :/ kurde, nie można w tym serialu żadnej postaci polubić, bo niedługo każdy okaże się psycholem Very Happy
Keegan gra fatalnie. O ile jeszcze jako ten dobry był znośny, o tyle to co on teraz wyprawia zakrawa na jakąś parodię. Wkurza mnie ostatnio niemiłosiernie.
Haleb jest cudowne, a Caleb taki kochany. Ich związek jest taki normalny i pozytywny, super Smile
Babcia Hanny była najlepsza Very Happy Najlepszy moment był kiedy zaczęła śpiewać hymn i tak jak już napisałyście kiedy Hanna stwierdziła, że śpiewa, bo umie Very Happy
Lucas jest taką zagubioną owieczką, wydaje mi się, że trochę nieświadomie dał się wciągnąć do A-teamu, a kiedy to wszystko zaszło za daleko nie potrafił/ nie potrafi się wycofać. Jakoś wzbudza we mnie ta postać litość od samego początku.
Nie wiem o co chodzi z Byronem, piszecie że psychopata, nie wiem może coś pominęłam, ale nic specjalnie mnie nie zszokowało w tym odcinku, w jego wydaniu. Ali go szantażowała, wkurzył się raz, ale w sumie nic takiego jej nie zrobił. Chyba, że jeszcze coś więcej wyjdzie na światło dzienne w późniejszym czasie.
Aria mogłaby już powiedzieć o tym dziecku Ezrze(nie wiem jak to odmienićVery Happy), bo nudny ten wątek i jej ciągłe rozterki na ten temat.
Mona jest bez wątpienia psychiczna i nic jej nie pomoże. Widać, że znowu chce się zbliżyć do Hanny, żeby być bliżej dziewczyn i więcej wiedzieć. Mam nadzieję jednak, że dziewczyny nauczone doświadczeniem będą ostrożniejsze.

Karo
Karo
Chair & Zade
Chair & Zade

Liczba postów : 1211

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sob Sty 12, 2013 2:56 pm

Karo napisał:
Nie wiem o co chodzi z Byronem, piszecie że psychopata, nie wiem może coś pominęłam, ale nic specjalnie mnie nie zszokowało w tym odcinku, w jego wydaniu. Ali go szantażowała, wkurzył się raz, ale w sumie nic takiego jej nie zrobił. Chyba, że jeszcze coś więcej wyjdzie na światło dzienne w późniejszym czasie.
Moim zdaniem ten jego wzrok jak wyszedł z pokoju Arii ale się zatrzymał i na nią patrzył był co najmniej psychodeliczny. Jakby planował w myślach morderstwo własnej córki... A potem jeszcze ją podsłuchiwał. W tym serialu jeśli ktoś podsłuchuje główne bohaterki to raczej nie wróży to nic dobrego. Ja poza tym bardzo nie lubię tego Byrona bo jest zwyczajnym egocentrycznym dupkiem. Zdradza żonę z własną studentką, odstawia jakieś cyrki, ZUPEŁNIE nie liczy się z dobrem swoich dzieci (a propos dzieci: gdzie się podział Mike?), nie obchodzi go, że jego kochanka będzie pracowała w szkole jego byłej żony i dzieci a jednocześnie, w całej swojej pieprzonej hipokryzji, potrafi torpedować związek Arii z Ezrą czy teraz, robić Arii awantury bez powodu, bo przecież bardziej ufa kochance niż własnemu dziecku. A przy tym wygląda jak pięćdziesięcioletni, uzależniony od botoksu pedofil. Jak dla mnie, razem z Quasimodo i Emily, tworzy on ścisłą czołówkę najbardziej wkur*iających postaci tego serialu.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Sob Sty 12, 2013 3:01 pm

Byłam zawsze jedną z tych nielicznych, które lubiły Toby'ego, ale faktycznie ten aktor zaczyna przesadzać ze swoją grą xD (mógł się dalej zachowywać jak zachowywał..).

Spoiler:
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sob Sty 12, 2013 3:13 pm

Karolina napisał:(a propos dzieci: gdzie się podział Mike?)

Mike uczył się u Wyatta xD Nie wiem czemu to zapamiętałam ;D

Co do "because she can" to nie jest wyrażenie "bo umie", tylko raczej coś w stylu "bo tak jej się podoba" xD Ale generalnie scena była świetna Very Happy Co prawda nie rozumiem, dlaczego Amerykanie tak lubią się śmiać z ludzi śpiewających ich hymn, oni mają dość spory szacunek do swoich symboli narodowych... a to, że dziewczyny gadały podczas hymnu, to chyba też może przysporzyć problemów serialowi. U nas coś takiego byłoby do pomyślenia xD Nie wiem, czy w ogóle ktoś odważyłby się umieścić hymn w polskim serialu.

Dla mnie wystawiają nam Jasona jak na talerzu, żebyśmy zgłupieli i nie skierowali podejrzeń na kogoś innego. A na końcu będzie "niespodzianka, to wcale nie Jason" xD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Sob Sty 12, 2013 3:16 pm

Karolina napisał:
Karo napisał:
Moim zdaniem ten jego wzrok jak wyszedł z pokoju Arii ale się zatrzymał i na nią patrzył był co najmniej psychodeliczny. Jakby planował w myślach morderstwo własnej córki... A potem jeszcze ją podsłuchiwał. W tym serialu jeśli ktoś podsłuchuje główne bohaterki to raczej nie wróży to nic dobrego. Ja poza tym bardzo nie lubię tego Byrona bo jest zwyczajnym egocentrycznym dupkiem. Zdradza żonę z własną studentką, odstawia jakieś cyrki, ZUPEŁNIE nie liczy się z dobrem swoich dzieci (a propos dzieci: gdzie się podział Mike?), nie obchodzi go, że jego kochanka będzie pracowała w szkole jego byłej żony i dzieci a jednocześnie, w całej swojej pieprzonej hipokryzji, potrafi torpedować związek Arii z Ezrą czy teraz, robić Arii awantury bez powodu, bo przecież bardziej ufa kochance niż własnemu dziecku. A przy tym wygląda jak pięćdziesięcioletni, uzależniony od botoksu pedofil. Jak dla mnie, razem z Quasimodo i Emily, tworzy on ścisłą czołówkę najbardziej wkur*iających postaci tego serialu.

Nawet sobie nie wyobrażasz jak mnie tym ubawiłaś xD
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 36 z 40 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next