Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 36 z 40
Strona 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
Wow, zapomniałam zupełnie. Dobrze, bo już mam zaliczenia i egzaminy także w samą porę xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Śpieszę powiadomić, że we wczorajszym odcinku nie było Wrena
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
uuu... to nie dobrze
ja właśnie jestem przed odcinkiem ;P niech mi sie troche zbuforuje i bede oglądać ;D
ja właśnie jestem przed odcinkiem ;P niech mi sie troche zbuforuje i bede oglądać ;D
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Widział już ktoś?
- Spoiler:
- Ja tak. Przyjemny odcinek, mimo, że nie działo się w nim aż tak dużo.
Na plus Aria, Hanna, Mona (strasznie podobała mi się w tym odcinku), babcia Hanny. Spoby obrzydliwe, tak samo jak Byron. Dobrze, że jednak nie było romansu z Alison. Ezria i Haleb całkowicie mi zobojętnieli. A pamiętam, jak kiedyś jaralam się Ezrią. Teraz to w tym serialu nikomu już aż tak nie shipuję.
Co tu więcej, chyba tyle. Ogólnie odcinek oceniłabym na 7/10.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
Ja też już po odcinku bo mnie skręcało żeby zobaczyć.
- Spoiler:
- Ezria od dawna mnie irytuje, dobrze, że ich mało było. Haleb za to na plus za swoją normalność. Podoba mi się to, że są razem ale nie na siłę, że nie mamy w każdym odcinku wielkich wyznań miłości lub wyolbrzymionych problemów. Bardzo ich za to lubię. Poza tym ważniejsze rzeczy się dzieją. Mona jak dla mnie jest świetną postacią. Jest bardzo dynamiczna i nigdy nie wiadomo jak się zachowa. Quasi był tak obleśny w tym odcinku, że autentycznie zbierało mi się na wymioty. Trochę mnie drażni, że wprowadzają nowe zagadki a bardzo mało wyjaśniają. Byron to niezły psychol ale tyle dobrze, że nie pedofil. Relacja Jasona i Mony, nowy Woźny, A czające się na jakiegoś nieznanego chłopaka, coraz więcej niewiadomych a bardzo mało wyjaśnień. Mam nadzieję, że będą w stanie to wszystko jakoś sensownie pozamykać bo czasem mam wrażenie, że niektóre rzeczy im się gubią. Odcinek bez fajerwerków ale dobrze się oglądało.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
odcinek ni grzał ni ziębił ale ciekawie sie go oglądało
troszke sie rozpisałam aż sie sama dziwie ;D
takie na "poprawe" humoru
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Spoiler:
niestety zamiast jakiś odpowiedzi zrodziły sie nowe pytania
na początku byłam pewna ze to Quasimodo jeździł na deskorolce i troche mnie zaskoczyło ze to on prowadził samochód, przynajmniej mozemy sie domyslc lub byc pewne ze tym kto jechał deskorolka byl Lucas, w takim wypadku co ma Quasi na Lucasa ze chciał go potrącić?? czyżbyśmy mieli trójkąt Mona- Lucas- Quasi ?? Lucas ma już dosyć , chce sie z tego trójkąta wyłamać i powiedziec Hannie o co chodzi, co sie dzieje i dlatego Quasimodo próbował go potrącić , zeby nic sie nie wydało ??
tak samo jak wyżej pochwale sceny Caleba i reszty dziewczyn, a nie tylko Caleb i Hanna i dobrze ze nie ma wylewnej miłości między nimi tylko zdrowy normalny związek bez ciagłego słodzenia sobie ;D
kolejny zwiaek Mona i Harold;/ a z nim o co chodzi? po co trzymał rzeczy Mony, plus pamiętnik Ali? Dlaczego pomaga Monie? i najważniejsze pytanie dlaczego zatrudnił sie jako woźny w szkole dziewczyn??
kolejnym pytaniem to Mona i Jason co ich łączy, dlaczego ona sie nim opiekuje?? i skad Jason miał rane, ktora moze wygladac dokladnie tak jakby ja zrobiono gwoździem... ? to on był tym czymś przebranym w pociagu który naćpał Arie i wrzucił ją do tej yy... trumny z ciałem Garetta? on jest tym trzecim A?? jeśli tak to DLACZEGO ??? ;/
na plus mało było Ezrii ;D
musze przyznać ze Quasi w tym odcinku wygladał bardzo niekorzystnie, nawet bardziej niż w pozostałych odcinkach, a scena w kapieli/ jacuzzi była koszmarna i jak wiekszosc osob pewnie na forum mialam ochote zwrócić to co jadlam ;D bleee ta scena powinna zostac usunięta całkowicie ;//
o co chodzi w ostatniej scenie?? kim był ten chlopak który wsiadł na rower?? na filmwebie powstaje teoria ze ten gosci to mogł byc rywal Spencer w jakimś konkursie i dlatego A- Mona to zrobiła by Spencer mogła spokojnie wygrać konkurs ...
okropna była scena gdy Mona otworzyła szafke a tam mózg ;D naprawde zał mi sie jej zrobiło, ze ktos mogł wpaśc na cos takiego i to zrobic, w życiu nie dotknełabym mózgu wcześniej bym zemdlała ale czy tylko mi sie wydawalo ze Mona wygladała na szaloną gdy trzymała ten noż z tym móżgiem i szla go wyrzucic?? mialam wrazenie gdy mozg spadl do kosza a Mona sie odwróciła, ze zaraz kogoś tym nożem dźgnie Janel Parrish przekonywująco to zagrała
na koniec Byron- psychol wiadomo ale jak napisała Georgina , dobrze ze nie mial romansu z Ali. ( wkońcu to ABC Family wiec skoro przy dziweczynie lesbijce bylo tyle gadania to przy romansie dziewczyny z ojcem swojej koleżanki było by o wiele więcej )
troszke sie rozpisałam aż sie sama dziwie ;D
takie na "poprawe" humoru
[You must be registered and logged in to see this image.]
Joanna- Blair & Naley
Błagam, BŁAGAM, wstawiajcie ryj Quasiego i jego 'seksowne ciało' w spoilery z ostrzeżeniem, że co się w tych spoilerach znajduje a nie walicie tym po oczach a mnie się wszystko w żołądku przewraca...
Obejrzałam wczoraj odcinek. Całkiem ok, w miarę ciekawy, choć jak zwykle nie obyło się bez kilku absurdów.
Obejrzałam wczoraj odcinek. Całkiem ok, w miarę ciekawy, choć jak zwykle nie obyło się bez kilku absurdów.
- Spoiler:
- Już pierwsza scena zwaliła mnie z nóg. Wyobraź sobie, że jedziesz deskorolką i jakiś świr zaczyna cię gonić samochodem. Co robisz? Rzucasz deskę w pizdu i uciekasz biegiem na trawnik, w kierunku budynków, gdzie zmotoryzowany prześladowca nie może cię śledzić? Skądże. Jedziesz w najlepsze środkiem ulicy, żeby ułatwić mu zadanie. BRAWO! Zresztą coraz bardziej irytuje mnie ta wieczna naiwność bohaterów. Dziewczyny są prześladowane od 2 lat i do tej pory nie nauczyły się nie rozmawiać, kiedy próbują kogoś 'dyskretnie' podejrzeć; nie ufać świrom pokroju Mony; nie łazić same po lesie (cud, że nikt ich nie złapał) itd. itp. No ale pomińmy to...
Mona mnie autentycznie przeraża. Mam wrażenie, że ona jest naprawdę zdolna do wszystkiego. Mogę się założyć, że sama pacnęła sobie ten mózg w szafce. Pewnie nawet sama dokonała trepanacji czaszki... Nawiasem mówiąc ta scena, z tym nożem, i tłumem pomylonych dzieciaków z telefonami w dłoniach była tak przerysowana i bezsensowna, że miałam ochotę ją przewinąć. Tak czy inaczej podejrzane kontakty Mony z połową Rosewood zaczynają się robić coraz dziwniejsze. Krąg podejrzeń się ciągle rozrasta i już naprawdę nie wiem kogo mam podejrzewać.
Tak jak wam, bardzo podobały mi się sceny Caleba z dziewczynami. Stał się już prawie piątą Kłamczuchą;D W dodatku wyjątkowo korzystnie wyglądał w tym odcinku. Czego nie można powiedzieć o innym członku męskiej obsady... Na plus zaliczam też retrospekcje z Ali i Byronem (Byron - psychopata, żenaaaaa) i śmieszną postać babci Hanny;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
zapomnialam o babci ;D
- Spoiler:
- Hanna ma świetną bacie ;D smialam sie jak sie babcia wpierniczyla przed mikrofon by hymn spiewac ;D
Joanna- Blair & Naley
Joanna napisał:zapomnialam o babci ;D
- Spoiler:
Hanna ma świetną bacie ;D smialam sie jak sie babcia wpierniczyla przed mikrofon by hymn spiewac ;D
Ja przy tym nie śmiałam się aż tak bardzo jak wtedy
- Spoiler:
- kiedy Hanna, zapytana przez dziewczyny dlaczego jej babcia śpiewa, ze śmiertelną powagą odpowiedziała 'Bo umie!'
Karolina napisał:Joanna napisał:zapomnialam o babci ;D
- Spoiler:
Hanna ma świetną bacie ;D smialam sie jak sie babcia wpierniczyla przed mikrofon by hymn spiewac ;D
Ja przy tym nie śmiałam się aż tak bardzo jak wtedy
- Spoiler:
kiedy Hanna, zapytana przez dziewczyny dlaczego jej babcia śpiewa, ze śmiertelną powagą odpowiedziała 'Bo umie!'
hahaha też dobre ;D
mogło by być wiecej scen Hanny i jej babci
Joanna- Blair & Naley
Mnie też to właśnie rozwaliło. Po prostu absurd.Karolina napisał:
- Spoiler:
Już pierwsza scena zwaliła mnie z nóg. Wyobraź sobie, że jedziesz deskorolką i jakiś świr zaczyna cię gonić samochodem. Co robisz? Rzucasz deskę w pizdu i uciekasz biegiem na trawnik, w kierunku budynków, gdzie zmotoryzowany prześladowca nie może cię śledzić? Skądże. Jedziesz w najlepsze środkiem ulicy, żeby ułatwić mu zadanie. BRAWO!
Odcinek jakoś mnie znudził. Chyba miałam większe oczekiwania po świetnym odcinku halloweenowym. Babcia Hanny świetna. Od razu ją polubiłam.
Myślałam, że umrę oglądając evil Toby'ego w jacuzzi. Ta gra! Ta mimika! Ten wyraz i przesłanie! Jeden Oskar dla tego pana, poproszę!
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Może Anne odda mu swojego. Bo sprawia dziewczyna wrażenie, jakby i tak wcale nie miała parcia na tę nagrodęVivien napisał:
Myślałam, że umrę oglądając evil Toby'ego w jacuzzi. Ta gra! Ta mimika! Ten wyraz i przesłanie! Jeden Oskar dla tego pana, poproszę!
Racja. Jeszcze za najlepszą charakteryzację, czyli kamuflaż. Ta bluza z kapturem!Kasia napisał:Czemu tylko jeden? Nie ograniczajcie.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Toż to są kostiumy!Vivien napisał:Racja. Jeszcze za najlepszą charakteryzację, czyli kamuflaż. Ta bluza z kapturem!Kasia napisał:Czemu tylko jeden? Nie ograniczajcie.
Nieee...jak Jason moze byc zwiazany z tym wszystkim? Przeciez kiedys nawet cos czuł do Arii a teraz chciał ją zabic?? wtf??
Po tym jak okazało sie ze Toby jest w A-teamie..wydaje mi sie ze aktor gra aż na siłe swoją postac A-Tobiego i to smiesznie wygląda...stara sie zabardzo...te jego miny..
Po tym jak okazało sie ze Toby jest w A-teamie..wydaje mi sie ze aktor gra aż na siłe swoją postac A-Tobiego i to smiesznie wygląda...stara sie zabardzo...te jego miny..
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Keegan zawsze starał się za bardzo. Był za bardzo mhroczny w pierwszym sezonie, za bardzo 'seksowny' i 'zmysłowy' w drugim a teraz jest za bardzo demoniczny. Efekt pozostaje taki sam - przy każdej jego scenie rozważam wydłubanie sobie oczu.
Oglądam serial od tygodnia i szczerze mówiąc całkiem niezły ;p odcinki najbardziej 1 sezonu trzymają w napięciu
Kilka scen można porównać do horroru ;>
Kilka scen można porównać do horroru ;>
Wikusia- Chair & Chuck
- Liczba postów : 77
Nie podobał mi się ten odcinek, twórcy znowu zadają więcej pytań, niż są w stanie odpowiedzieć. Byron zaczyna mnie przerażać, dobrze, że nie było wątku "Lolity", chociaż w sumie to sprawa jeszcze nie została zamknięta Wątek Emily w tym odcinku beznadziejny, scena Spoby w jacuzzi - nie dość, że OBRZYDLIWA, to jeszcze zupełnie niepotrzebna, tak samo, jak scena z mózgiem - nie wiem, po jaką cholerę to wcisnęli do tego odcinka. Wątek Meredith moim zdaniem w ogóle nie jest potrzebny.
Haleb w tym odcinku słodkie jak zawsze <3
Nie mam obecnie żadnego pomysłu na Lucas-Mona-Jason, wydaje mi się, że Jason jest red herringiem, Lucas raczej też nie ma z A nic wspólnego, skoro Toby go ścigał tym samochodem, no chyba, że mamy jakiś rozłam w A-Teamie i Toby stoi teraz przeciwko Lucasowi, może nie zgadzają się w jakiejś sprawie. Modlę się, żeby Ezra był w to wszystko zamieszany <3
Haleb w tym odcinku słodkie jak zawsze <3
Nie mam obecnie żadnego pomysłu na Lucas-Mona-Jason, wydaje mi się, że Jason jest red herringiem, Lucas raczej też nie ma z A nic wspólnego, skoro Toby go ścigał tym samochodem, no chyba, że mamy jakiś rozłam w A-Teamie i Toby stoi teraz przeciwko Lucasowi, może nie zgadzają się w jakiejś sprawie. Modlę się, żeby Ezra był w to wszystko zamieszany <3
Wkurza mnie, że mieszają w to Jason'a :/ kurde, nie można w tym serialu żadnej postaci polubić, bo niedługo każdy okaże się psycholem
Keegan gra fatalnie. O ile jeszcze jako ten dobry był znośny, o tyle to co on teraz wyprawia zakrawa na jakąś parodię. Wkurza mnie ostatnio niemiłosiernie.
Haleb jest cudowne, a Caleb taki kochany. Ich związek jest taki normalny i pozytywny, super
Babcia Hanny była najlepsza Najlepszy moment był kiedy zaczęła śpiewać hymn i tak jak już napisałyście kiedy Hanna stwierdziła, że śpiewa, bo umie
Lucas jest taką zagubioną owieczką, wydaje mi się, że trochę nieświadomie dał się wciągnąć do A-teamu, a kiedy to wszystko zaszło za daleko nie potrafił/ nie potrafi się wycofać. Jakoś wzbudza we mnie ta postać litość od samego początku.
Nie wiem o co chodzi z Byronem, piszecie że psychopata, nie wiem może coś pominęłam, ale nic specjalnie mnie nie zszokowało w tym odcinku, w jego wydaniu. Ali go szantażowała, wkurzył się raz, ale w sumie nic takiego jej nie zrobił. Chyba, że jeszcze coś więcej wyjdzie na światło dzienne w późniejszym czasie.
Aria mogłaby już powiedzieć o tym dziecku Ezrze(nie wiem jak to odmienić), bo nudny ten wątek i jej ciągłe rozterki na ten temat.
Mona jest bez wątpienia psychiczna i nic jej nie pomoże. Widać, że znowu chce się zbliżyć do Hanny, żeby być bliżej dziewczyn i więcej wiedzieć. Mam nadzieję jednak, że dziewczyny nauczone doświadczeniem będą ostrożniejsze.
Keegan gra fatalnie. O ile jeszcze jako ten dobry był znośny, o tyle to co on teraz wyprawia zakrawa na jakąś parodię. Wkurza mnie ostatnio niemiłosiernie.
Haleb jest cudowne, a Caleb taki kochany. Ich związek jest taki normalny i pozytywny, super
Babcia Hanny była najlepsza Najlepszy moment był kiedy zaczęła śpiewać hymn i tak jak już napisałyście kiedy Hanna stwierdziła, że śpiewa, bo umie
Lucas jest taką zagubioną owieczką, wydaje mi się, że trochę nieświadomie dał się wciągnąć do A-teamu, a kiedy to wszystko zaszło za daleko nie potrafił/ nie potrafi się wycofać. Jakoś wzbudza we mnie ta postać litość od samego początku.
Nie wiem o co chodzi z Byronem, piszecie że psychopata, nie wiem może coś pominęłam, ale nic specjalnie mnie nie zszokowało w tym odcinku, w jego wydaniu. Ali go szantażowała, wkurzył się raz, ale w sumie nic takiego jej nie zrobił. Chyba, że jeszcze coś więcej wyjdzie na światło dzienne w późniejszym czasie.
Aria mogłaby już powiedzieć o tym dziecku Ezrze(nie wiem jak to odmienić), bo nudny ten wątek i jej ciągłe rozterki na ten temat.
Mona jest bez wątpienia psychiczna i nic jej nie pomoże. Widać, że znowu chce się zbliżyć do Hanny, żeby być bliżej dziewczyn i więcej wiedzieć. Mam nadzieję jednak, że dziewczyny nauczone doświadczeniem będą ostrożniejsze.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Moim zdaniem ten jego wzrok jak wyszedł z pokoju Arii ale się zatrzymał i na nią patrzył był co najmniej psychodeliczny. Jakby planował w myślach morderstwo własnej córki... A potem jeszcze ją podsłuchiwał. W tym serialu jeśli ktoś podsłuchuje główne bohaterki to raczej nie wróży to nic dobrego. Ja poza tym bardzo nie lubię tego Byrona bo jest zwyczajnym egocentrycznym dupkiem. Zdradza żonę z własną studentką, odstawia jakieś cyrki, ZUPEŁNIE nie liczy się z dobrem swoich dzieci (a propos dzieci: gdzie się podział Mike?), nie obchodzi go, że jego kochanka będzie pracowała w szkole jego byłej żony i dzieci a jednocześnie, w całej swojej pieprzonej hipokryzji, potrafi torpedować związek Arii z Ezrą czy teraz, robić Arii awantury bez powodu, bo przecież bardziej ufa kochance niż własnemu dziecku. A przy tym wygląda jak pięćdziesięcioletni, uzależniony od botoksu pedofil. Jak dla mnie, razem z Quasimodo i Emily, tworzy on ścisłą czołówkę najbardziej wkur*iających postaci tego serialu.Karo napisał:
Byłam zawsze jedną z tych nielicznych, które lubiły Toby'ego, ale faktycznie ten aktor zaczyna przesadzać ze swoją grą xD (mógł się dalej zachowywać jak zachowywał..).
- Spoiler:
- Co do odcinka to nie był jakoś szczególnie rewelacyjny. Trochę zaczynają mnie wkurzać te narastające tajemnice i teraz każdą osobę, która pojawi się na ekranie o coś podejrzewam:P Do kolekcji dają Meredith, w sumie nie zdziwiłabym się jakby razem z Byronem pozbyła się Ali wydaje mi się jakaś taka szalona haha. Byron to już w ogóle masakra, dobrze, że Ali go TYLKO szantażowała, ale kto wie jakie ma jeszcze tajemnice czekam na piwnicę haha
Rana Jasona to może być faktycznie jakaś podpucha Chociaż może chciał / musiał wywalić Garretta, ale nie wiedział, że tam jest Aria. Obejrzałam sobie ten fragment z halloweenowego odcinka i hm raczej musiałby ją słyszeć xD chociaż ta postać wcale nie chciała pchać tej skrzyni. Może taka była umowa, Jason pcha skrzynię, a A daje mu ciało Ali, okok już wymyślam xD no i jakoś nie wyglądał na zranioną osobę, kiedy patrzył na worek..
Właśnie! Oglądając halloweenowy odcinek przypomniałam sobie, że przecież na końcu był worek z ciałem ukryty pod lodem. Coś pominęłam czy nawet o tym nie wspomnieli hm?
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Karolina napisał:(a propos dzieci: gdzie się podział Mike?)
Mike uczył się u Wyatta xD Nie wiem czemu to zapamiętałam ;D
Co do "because she can" to nie jest wyrażenie "bo umie", tylko raczej coś w stylu "bo tak jej się podoba" xD Ale generalnie scena była świetna Co prawda nie rozumiem, dlaczego Amerykanie tak lubią się śmiać z ludzi śpiewających ich hymn, oni mają dość spory szacunek do swoich symboli narodowych... a to, że dziewczyny gadały podczas hymnu, to chyba też może przysporzyć problemów serialowi. U nas coś takiego byłoby do pomyślenia xD Nie wiem, czy w ogóle ktoś odważyłby się umieścić hymn w polskim serialu.
Dla mnie wystawiają nam Jasona jak na talerzu, żebyśmy zgłupieli i nie skierowali podejrzeń na kogoś innego. A na końcu będzie "niespodzianka, to wcale nie Jason" xD
Karolina napisał:Moim zdaniem ten jego wzrok jak wyszedł z pokoju Arii ale się zatrzymał i na nią patrzył był co najmniej psychodeliczny. Jakby planował w myślach morderstwo własnej córki... A potem jeszcze ją podsłuchiwał. W tym serialu jeśli ktoś podsłuchuje główne bohaterki to raczej nie wróży to nic dobrego. Ja poza tym bardzo nie lubię tego Byrona bo jest zwyczajnym egocentrycznym dupkiem. Zdradza żonę z własną studentką, odstawia jakieś cyrki, ZUPEŁNIE nie liczy się z dobrem swoich dzieci (a propos dzieci: gdzie się podział Mike?), nie obchodzi go, że jego kochanka będzie pracowała w szkole jego byłej żony i dzieci a jednocześnie, w całej swojej pieprzonej hipokryzji, potrafi torpedować związek Arii z Ezrą czy teraz, robić Arii awantury bez powodu, bo przecież bardziej ufa kochance niż własnemu dziecku. A przy tym wygląda jak pięćdziesięcioletni, uzależniony od botoksu pedofil. Jak dla mnie, razem z Quasimodo i Emily, tworzy on ścisłą czołówkę najbardziej wkur*iających postaci tego serialu.Karo napisał:
Nawet sobie nie wyobrażasz jak mnie tym ubawiłaś xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Strona 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 36 z 40
Pozwolenia na tym forum: