Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars

+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters

Strona 37 z 40 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

Go down

Twoja ulubiona kłamczucha to:

Pretty Little Liars - Page 37 Vote_lcap35%Pretty Little Liars - Page 37 Vote_rcap 35% 
[ 24 ]
Pretty Little Liars - Page 37 Vote_lcap32%Pretty Little Liars - Page 37 Vote_rcap 32% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - Page 37 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 37 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]
Pretty Little Liars - Page 37 Vote_lcap15%Pretty Little Liars - Page 37 Vote_rcap 15% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - Page 37 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 37 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]

Wszystkich Głosów : 68

Poll closed

Pretty Little Liars - Page 37 Empty Re: Pretty Little Liars

Pisanie by Karo Sob Sty 12, 2013 3:19 pm

Karolina napisał:
Karo napisał:
Nie wiem o co chodzi z Byronem, piszecie że psychopata, nie wiem może coś pominęłam, ale nic specjalnie mnie nie zszokowało w tym odcinku, w jego wydaniu. Ali go szantażowała, wkurzył się raz, ale w sumie nic takiego jej nie zrobił. Chyba, że jeszcze coś więcej wyjdzie na światło dzienne w późniejszym czasie.
Moim zdaniem ten jego wzrok jak wyszedł z pokoju Arii ale się zatrzymał i na nią patrzył był co najmniej psychodeliczny. Jakby planował w myślach morderstwo własnej córki... A potem jeszcze ją podsłuchiwał. W tym serialu jeśli ktoś podsłuchuje główne bohaterki to raczej nie wróży to nic dobrego. Ja poza tym bardzo nie lubię tego Byrona bo jest zwyczajnym egocentrycznym dupkiem. Zdradza żonę z własną studentką, odstawia jakieś cyrki, ZUPEŁNIE nie liczy się z dobrem swoich dzieci (a propos dzieci: gdzie się podział Mike?), nie obchodzi go, że jego kochanka będzie pracowała w szkole jego byłej żony i dzieci a jednocześnie, w całej swojej pieprzonej hipokryzji, potrafi torpedować związek Arii z Ezrą czy teraz, robić Arii awantury bez powodu, bo przecież bardziej ufa kochance niż własnemu dziecku. A przy tym wygląda jak pięćdziesięcioletni, uzależniony od botoksu pedofil. Jak dla mnie, razem z Quasimodo i Emily, tworzy on ścisłą czołówkę najbardziej wkur*iających postaci tego serialu.

A nie no, ja też Byrona nie lubię. I być może ma coś więcej na sumieniu niż zostało pokazane. I teraz boi się, że Aria się czegoś dowiedziała/dowie.
Ja po prostu oczywiście przed obejrzeniem odcinka przeczytałam tu kilka początkowych opinii i czekałam na jakiś konkretny odjazd w wykonaniu Byrona no i się nie doczekałam Very Happy dlatego się zdziwiłam skąd te opinie akurat po tym odcinku Smile No,ale ogólnie rozumiem Smile
Karo
Karo
Chair & Zade
Chair & Zade

Liczba postów : 1211

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sob Sty 12, 2013 4:25 pm

brulion napisał:
Karolina napisał:(a propos dzieci: gdzie się podział Mike?)

Mike uczył się u Wyatta xD Nie wiem czemu to zapamiętałam ;D

Co do "because she can" to nie jest wyrażenie "bo umie", tylko raczej coś w stylu "bo tak jej się podoba" xD Ale generalnie scena była świetna Very Happy Co prawda nie rozumiem, dlaczego Amerykanie tak lubią się śmiać z ludzi śpiewających ich hymn, oni mają dość spory szacunek do swoich symboli narodowych... a to, że dziewczyny gadały podczas hymnu, to chyba też może przysporzyć problemów serialowi. U nas coś takiego byłoby do pomyślenia xD Nie wiem, czy w ogóle ktoś odważyłby się umieścić hymn w polskim serialu.

Dla mnie wystawiają nam Jasona jak na talerzu, żebyśmy zgłupieli i nie skierowali podejrzeń na kogoś innego. A na końcu będzie "niespodzianka, to wcale nie Jason" xD
Coś tam liznęłam tego angielskiego w szkole, więc podstawy jeszcze (chyba) ogarniam i znam znaczenie słowa can:) Mogło to znaczyć tylko i wyłącznie umie ew. może, ale akurat w tej konkretnej scenie jak dla mnie to jest ewidentnie umie i w tym tkwi cały dowcip tego dialogu;)

Jeśli chodzi o hymny to jest w tym sporo racji. U nas nie przeszłoby to raczej tak gładko. Wiem, że afera była po premierze Psów w związku z tą sceną:
[You must be registered and logged in to see this link.]
A co tu mówić o hymnie...
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sob Sty 12, 2013 4:34 pm

Karolina napisał:
brulion napisał:
Karolina napisał:(a propos dzieci: gdzie się podział Mike?)

Mike uczył się u Wyatta xD Nie wiem czemu to zapamiętałam ;D

Co do "because she can" to nie jest wyrażenie "bo umie", tylko raczej coś w stylu "bo tak jej się podoba" xD Ale generalnie scena była świetna Very Happy Co prawda nie rozumiem, dlaczego Amerykanie tak lubią się śmiać z ludzi śpiewających ich hymn, oni mają dość spory szacunek do swoich symboli narodowych... a to, że dziewczyny gadały podczas hymnu, to chyba też może przysporzyć problemów serialowi. U nas coś takiego byłoby do pomyślenia xD Nie wiem, czy w ogóle ktoś odważyłby się umieścić hymn w polskim serialu.

Dla mnie wystawiają nam Jasona jak na talerzu, żebyśmy zgłupieli i nie skierowali podejrzeń na kogoś innego. A na końcu będzie "niespodzianka, to wcale nie Jason" xD
Coś tam liznęłam tego angielskiego w szkole, więc podstawy jeszcze (chyba) ogarniam i znam znaczenie słowa can:) Mogło to znaczyć tylko i wyłącznie umie ew. może, ale akurat w tej konkretnej scenie jak dla mnie to jest ewidentnie umie i w tym tkwi cały dowcip tego dialogu;)

Jeśli chodzi o hymny to jest w tym sporo racji. U nas nie przeszłoby to raczej tak gładko. Wiem, że afera była po premierze Psów w związku z tą sceną:
A co tu mówić o hymnie...

No właśnie dla mnie to nie jest dosłowne użycie słowa "can", ale ok, nie kłócę się, tak czy inaczej scena byłą bezbłędna Very Happy
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Wikusia Sob Sty 12, 2013 7:02 pm

Mam takie małe pytanie, ile sezonów przewidują na ten serial ?
Wikusia
Wikusia
Chair & Chuck
Chair & Chuck

Liczba postów : 77

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Sob Sty 12, 2013 8:30 pm

Wikusia napisał:Mam takie małe pytanie, ile sezonów przewidują na ten serial ?

Jest potwierdzone,że na pewno zobaczymy sezon 4.
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Liczba postów : 3212

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Nie Sty 13, 2013 11:37 am

Oto cały filmik, który Mona wysłała do Hanny i do innych osób w szkole.

Kto się odzywa w 1:40 minucie? Jak myślicie?
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Nie Sty 13, 2013 11:57 am

desertrose napisał:Oto cały filmik, który Mona wysłała do Hanny i do innych osób w szkole.

Kto się odzywa w 1:40 minucie? Jak myślicie?
Wydaje mi się, że to nadal Mona, tylko głos jest zniekształcony przez te problemy ze sprzętem. Tzn. sądzę, że pojawiły się jakieś 'zakłócenia' a Mona pyta nagrywającą osobę 'What just happened?' właśnie w związku z tymi 'zakłóceniami'. Jak dla mnie dużo ciekawsze pytanie brzmi: do kogo ona odzywa się na końcu filmiku? Do Jasona? Toby'ego? Nawet Hanna mi przeszła przez myśl, ale raczej nie...

Nawiasem mówiąc rozwala mnie ten cały emocjonalny ładunek jaki dla Amerykanów niesie ze sobą słowo loser;D 'I was considered... LOSER' w ustach Mony brzmi niemal tak traumatycznie jakby się przyznawała, że była w dzieciństwie molestowana przez wujka. Ach, te straszne szkolne prześladowania...
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Wto Sty 15, 2013 6:19 pm

Żałuję, że nie wysłałam swojego zdjęcia z życzeniami dla Juliana Sad
[You must be registered and logged in to see this image.]
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Sro Sty 16, 2013 3:44 pm

ogladalam dzisiaj drugi raz odcinek i w tym filmiku co Mona wyslala wszystkim slychac w tle kobiecy glos, ktory mowi ' What just happened ,,,a nowy odcinek jeszcze przede mną. Czekam na napisy
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Sro Sty 16, 2013 7:07 pm

Nieee!! Chcą zrobić z Wrena czarny charakter. Mam nadzieję, że to podpucha. Przecież w Resewood musi być ktoś normalny...
Spoiler:
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sro Sty 16, 2013 7:12 pm

No chyba ku*wa nie.
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Sty 16, 2013 7:41 pm

ku*wa nie!

Spoiler:
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Sty 17, 2013 12:48 am

Obejrzałam nowy odcinek. Dupy nie urywa.

Spoiler:
Ocena jakieś 5/10.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Czw Sty 17, 2013 4:52 pm

a mnie najnowszy odcinek się bardzo podobał!
Spoiler:
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Czw Sty 17, 2013 5:19 pm

Spoiler:
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Liczba postów : 373

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Czw Sty 17, 2013 6:10 pm

A dla mnie właśnie bardzo nudny ten odcinek, zero jakiejś wspólnej akcji, każda laska ma swoje problemy, poza Hanną, którą ledwo było widać :/ Wątek Emily i Paige beznadziejny. Spence i Mona w miarę ok, Aria i ojciec nuda. Ok może i jest creepy, ale jakoś źle to pokazują, do tego Meredith nie wiem, po co jeszcze tam łazi. W ogóle wątek Byron/Meredith jest dla mnie beznadziejny xD

Coraz bardziej mi się wydaje, że Lucas jest/był częścią A-Teamu, ale chciał się wycofać. Dla mnie to jest dziecko zagubione we mgle xD Pewnie nawet się nie zorientował, co oni mu kazali robić, ahahah Very Happy
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Czw Sty 17, 2013 6:46 pm

a juz myślałąm ze tylko mnie ten odcinek nudził i strasznie sie wydłużał Razz
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Czw Sty 17, 2013 9:19 pm

Brakuje mi takich postaci jak: Jenna, Noel, Melissa albo Wren <3
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Czw Sty 17, 2013 10:21 pm

Mnie się ten odcinek podobał chyba bardziej od poprzedniego.

Wstrętny Lucas wystraszył mnie już na samym początku! xD

Oczywiście, że Meredith nie ma dobrych zamiarów. Na bank, coś knuje, ale trudno powiedzieć czy sama czy z Byronem, który stał się bardzo creapy w tym odcinku, szczególnie jak rzucił tekstem o kryjówce w bucie -.- IMO gdyby miał coś na sumieniu, nie chłapałby tak głupio jęzorem.

Rozwaliło mnie to: Aria gada z matką, Meredith myśli: one coś knują, ona coś wie. Lol.

Emily jest bardzo gościnna ścieląc swojej dziewczynie materac na podłodze, a sama wędrując do królewskiego łoża. Plus dla niej za wychowanie.

Reszta taka sobie.

Za bardzo mieszają i komplikują. Jestem przekonana, że 3/4 z tych informacji, które do tej pory dostaliśmy ma się nijak do rzeczywistego rozwiązania wątku 'A-teamu' i zabójstwa Alison.
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Sty 17, 2013 11:48 pm

Vivien napisał:Emily jest bardzo gościnna ścieląc swojej dziewczynie materac na podłodze, a sama wędrując do królewskiego łoża. Plus dla niej za wychowanie.
Też mnie to rozwaliło nieco. W ogóle to spoko, że rodzice Paige wspaniałomyślnie zaakceptowali jej orientację (bo chyba zaakceptowali już, nie?), ale opcja, że ich córka śpi w jednym łóżku ze swoją dziewczyną to już absolutnie WYKLUCZONA. A one biedne oczywiście w życiu nie okłamałyby rodziców, więc posłusznie kładą się spać osobno (w tym Paige w bardzo komfortowych warunkach).
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pią Sty 18, 2013 10:03 am

Oglądając pierwsze sceny Paige i to jak na początku zachowała się w trakcie wycieczki przez las pomyślałam sobie, że może ją polubię bo jako jedyna normalnie odebrała wydarzenia, które miały miejsce. Do tej pory większość dramatycznych wydarzeń spływała po dziewczynach jak po kaczce a Paige przynajmniej pokazała, że bycie porwaną czy bycie świadkiem śmierci drugiego człowieka zostawia ślad na dłużej jednak moje współczucie i odrobina sympatii do niej zniknęły w mgnieniu oka kiedy adekwatnie do swoich obaw i lęków zdecydowała się wybrać na spacer przez środek lasu w nocy. Masakra, rozwaliła mnie ta scena, tak samo zresztą jak ta kiedy dziewczyny w nocy idą do szkoły, gadając sobie w najlepsze o czym już kiedyś pisała Karolina.

Mona i jej zagrywki to największy plus tego odcinka. Lubię sceny z Moną a jej rywalizacja ze Spencer bardzo mnie zaciekawiła i fajnie mi się je oglądało. Aria/Byron/Meredith też znośnie, Mer ma w oczach taki obłęd i czuję, że mogła mieć coś wspólnego ze sprawą Ali.

Mam nadzieję, że zaczną coś wyjaśniać bo już za dużo jest tych zagadek a ja chciałabym mieć kilka osób podejrzanych a nie połowę bohaterów.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Pią Sty 18, 2013 10:17 am

Karolina napisał:
Vivien napisał:Emily jest bardzo gościnna ścieląc swojej dziewczynie materac na podłodze, a sama wędrując do królewskiego łoża. Plus dla niej za wychowanie.
Też mnie to rozwaliło nieco. W ogóle to spoko, że rodzice Paige wspaniałomyślnie zaakceptowali jej orientację (bo chyba zaakceptowali już, nie?), ale opcja, że ich córka śpi w jednym łóżku ze swoją dziewczyną to już absolutnie WYKLUCZONA. A one biedne oczywiście w życiu nie okłamałyby rodziców, więc posłusznie kładą się spać osobno (w tym Paige w bardzo komfortowych warunkach).
Myślę, że nie tyle opcja spania w jednym łóżku z dziewczyną jest wykluczona, ale fakt spania z nią w jednej sypialni! Nie ogarniam tej poprawności politycznej.

Jeżeli jesteśmy już w tym temacie - Emily straciła już dziewictwo z którąś ze swoich dziewczyn?
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pią Sty 18, 2013 11:32 am

Kiedyś miały z Mayą jakiś romantic wieczór przy świecach przed wyjazdem Mai na obóz. Z tego co pamiętam było ostro ale to było u Spencer chyba więc nie wiem jak to się skończyło.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Pią Sty 18, 2013 1:43 pm

Vivien napisał:Jeżeli jesteśmy już w tym temacie - Emily straciła już dziewictwo z którąś ze swoich dziewczyn?

Dziewictwa raczej stracić nie mogła xD

Dla mnie to, jeśli scenarzyści nie są totalnymi idiotami i mają chociaż trochę mózgu, żeby poprowadzić ten serial sensownie, to w tej chwili prawie wszystkie postaci są red herringami. Nie zdziwiłabym się, a nawet by mnie to ucieszyło, gdyby okazało się, że Ali zabiła któraś z dziewczyn. Stawiam na Emilkę <3

Na marginesie, w odcinku halloweenowym na końcu jakaś ręka wyszła z ziemi, co z tym dalej? ;p
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Sob Sty 19, 2013 9:40 am

brulion napisał:
Vivien napisał:Jeżeli jesteśmy już w tym temacie - Emily straciła już dziewictwo z którąś ze swoich dziewczyn?

Dziewictwa raczej stracić nie mogła xD
Nie mówiłam o dziewictwie w stricte znaczeniu tego słowa, a w szerszym ujęciu.
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 37 z 40 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

Powrót do góry