Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 38 z 40
Strona 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Re: Pretty Little Liars
Asia ja oglądałam w nocy na żywo chrupiąc suszone jabłka...nie muszę mówić jak bardzo "ucieszył" mnie ten widok...
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
- Spoiler:
- Świetny odcinek!
Nareszcie koniec Spoby, dobrze, że Spencer się dowiedziała, chociaż strasznie mi jej było szkoda pod koniec.
Meredith to suka, a już zaczynałam ją lubić w poprzednim odcinku. Co do Byrona, to sama nie wiem.
Też wierzę, że to nie był sen Arii i Ali zjawiła się u niej naprawdę. Chciałabym, żeby się okazało, że jednak żyje, bo ją uwielbiam, ale pod warunkiem, że będzie po stronie dziewczyn.
Na Monę ostatnio patrzeć nie mogę, zwłaszcza w przebraniu A.
Hanna faktycznie ślicznie wyglądała w tym odcinku, ale Emily i Spencer też.
Nie mogę doczekać się następnego! Odcinek oceniam na 9/10.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
W końcu coś ciekawego
- Spoiler:
- Meredith mnie autentycznie przerażała, choć trochę śmieszyła scena w aptece haha ciekawe, nie wiem czy wierzyć Byronowi, mam już do niego uraz. Fajnie, że się wyjaśniło i poznaliśmy kolejny wycinek z "tej nocy". No i widać było Melissę :>
Moim zdaniem to całe pojawianie się Ali to zwykłe sny, bo co, tak na luzie by się pojawiała? Oczywiście zawsze jak dziewczyny są półprzytomne hah Ciekawe kogo Hanna widziała w odbiciu może faktycznie tę bliźniaczkę ;[
Szkoda Spencer, ale jupi w końcu się coś do przodu posunęło! W sumie pod koniec myślałam, że poszła jakimś cudem do Wrena się wypłakać... a tu dupa. I super, że znalazła jednak ten identyfikator. Dobrze, że chociaż ona jeszcze błyska inteligencją - w przeciwieństwie do innych dziewczyn no bo droga Emily nie mogła poczekać 5 sekund, żeby zobaczyć z kim się Caleb spotkał, nie?
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
- Spoiler:
- Jak Mer zamknęła Ems i Hannę w piwnicy - moja pierwsza myśl: czy one przypadkiem nie mają przy sobie telefonów?
A gdzie jest Ezra jak jego dziewczyna leży tak obłożnie chora?
Mimo tych nieścisłości, odcinek oceniam bardzo wysoko. Trzymał w napięciu, mimo tego że i tak nic nam nie wyjaśnił (uparcie szukałam czegoś przerażającego w piwnicy Byrona, ale niczego się nie dopatrzyłam ;().
No i koniec Spoby! Go Wren!
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
A dla mnie odcinek w ogóle wyrwany z kontekstu. Rocznica Spoby, rozmowa o pracę Hanny - wydarzenia wzięte z d*py, tak samo chorowanie Arii w zeszłym tygodniu wyskoczyło jak Filip z konopii. Jasne, odcinek trzymał w napięciu, Meredith jest dobrze napisana, ale aż śmieszyło mnie to wszystko Zamknięcie w piwnicy zupełnie bez sensu xD Najciekawszy wątek moim zdaniem to Caleb/Paige.
No i teraz jest IDEALNA sytuacja, żeby pojawił się Wren, bo sama Marlene powiedziała, że on pojawia się tylko, kiedy Spence świat się wali na głowę
e: wg spoilerów piwnica Arii miała być przerażająca. Czy ja coś przeoczyłam? Wątek ze Spence i odkryciem, że Toby jest A, w spoilerach też był inny.
No i teraz jest IDEALNA sytuacja, żeby pojawił się Wren, bo sama Marlene powiedziała, że on pojawia się tylko, kiedy Spence świat się wali na głowę
e: wg spoilerów piwnica Arii miała być przerażająca. Czy ja coś przeoczyłam? Wątek ze Spence i odkryciem, że Toby jest A, w spoilerach też był inny.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
No właśnie czy przypadkiem nie miało być tak, że najpierw któraś z dziewczyn dowie się, że Toby to A i potem Spencer będzie miała do niej pretensje, że to ukryła? Coś mi się takiego kojarzy.
Rzeczywiście niektóre wydarzenia trochę z dupy ale musiała być jakaś podbudowa pod piwnicę(której też przyglądałam się ze 3 razy), szaleństwo Mer i znalezienie klucza "A". Nie przeszkadzało mi to za bardzo.
Chociaż dalej nie lubię Byrona to wierzę w jego wersję i cieszę się, że chociaż ten wątek mamy zamknięty. Odcinek jak już wcześniej pisałyście na plus ze względu na mega napięcie. Naprawdę momentami się bałam.
Mam ogromną nadzieję, że naiwność dziewczyn przestanie w końcu bić po oczach. Skoro Emily i Hanna coś podejrzewały mogły chociaż po Caleba zadzwonić, zwabienie do piwnicy też żenujące, w życiu bym tam po ciemku nie weszła, szczególnie kiedy radzi mi to jakaś wariatka chcąca kupić podejrzane leki w aptece. No i Spencer sama konfrontująca się z A Tobym.....rozumiem, że to jej osobista tragedia i emocje biorą górę ale trochę rozumu dziewczyno...
Ciekawi mnie tajny pakt Caleba i Paige. Oby nie pogorszyli sytuacji.
I na koniec fragment, który podejrzewam będzie mi się śnił po nocach
Rzeczywiście niektóre wydarzenia trochę z dupy ale musiała być jakaś podbudowa pod piwnicę(której też przyglądałam się ze 3 razy), szaleństwo Mer i znalezienie klucza "A". Nie przeszkadzało mi to za bardzo.
Chociaż dalej nie lubię Byrona to wierzę w jego wersję i cieszę się, że chociaż ten wątek mamy zamknięty. Odcinek jak już wcześniej pisałyście na plus ze względu na mega napięcie. Naprawdę momentami się bałam.
Mam ogromną nadzieję, że naiwność dziewczyn przestanie w końcu bić po oczach. Skoro Emily i Hanna coś podejrzewały mogły chociaż po Caleba zadzwonić, zwabienie do piwnicy też żenujące, w życiu bym tam po ciemku nie weszła, szczególnie kiedy radzi mi to jakaś wariatka chcąca kupić podejrzane leki w aptece. No i Spencer sama konfrontująca się z A Tobym.....rozumiem, że to jej osobista tragedia i emocje biorą górę ale trochę rozumu dziewczyno...
Ciekawi mnie tajny pakt Caleba i Paige. Oby nie pogorszyli sytuacji.
I na koniec fragment, który podejrzewam będzie mi się śnił po nocach
- Spoiler:
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Podobno Emily miała dowiedzieć się, że Toby jest A.Georgina429 napisał:No właśnie czy przypadkiem nie miało być tak, że najpierw któraś z dziewczyn dowie się, że Toby to A i potem Spencer będzie miała do niej pretensje, że to ukryła?
Hahaha ten fragment jest najlepszy w całym odcinku. Jak go zobaczyłam śmiałam się przez kilka minut
Żal mi się zrobiło Spencer, kiedy stała pod drzwiami Tobiego i czekała na wyjaśnienia. Mogła wybrać Wrena. Na pewno by jej nie skrzywdził.
Fajnie było znowu zobaczyć Melisse. Szkoda tylko, że tak krótko Wiecie może czy zobaczymy ją jeszcze w tym sezonie?
ja sie autentycznie przestraszylam na tym momencie ;D muzyczka i nagłe pojawienie sie Toby'ego ;D i ten "piękny" uśmiech ;D w sam raz do koszmarów nocnych
Za to moze w następnych odcinkach Spencer sie pojawi pod drzwiami Wrena
Za to moze w następnych odcinkach Spencer sie pojawi pod drzwiami Wrena
Joanna- Blair & Naley
Też mam wielką nadzieję, że w końcu zacznie się coś dziać między Spencer a Wrenem.
Co do Mellissy to nie mam pojęcia czy się pojawi w najbliższym czasie. Ja chętnie bym ją zobaczyła bo dawno nic o niej nie było.
Właściwie dlaczego Meredith chciała tak bardzo te strony z pamiętnika? Ona myślała, że Byron zabił Ali i chciała go "chronić"? Czy jak? Bo powiem szczerze, że sama już nie wiem o co jej chodziło
Co do Mellissy to nie mam pojęcia czy się pojawi w najbliższym czasie. Ja chętnie bym ją zobaczyła bo dawno nic o niej nie było.
Właściwie dlaczego Meredith chciała tak bardzo te strony z pamiętnika? Ona myślała, że Byron zabił Ali i chciała go "chronić"? Czy jak? Bo powiem szczerze, że sama już nie wiem o co jej chodziło
Justyna- Derena & Eden
Georgina dobrze ze ci sie nie śnił bo ponoć to co ci sie śni to o tym myślisz ;p
Joanna- Blair & Naley
Asiu ja myślę o nim cały czas.....jak może się komukolwiek podobać i dlaczego w ogóle go trzymają w tym serialu
Justyna- Derena & Eden
lolololol
- Spoiler:
- Dan (Gossip Girl) and Ezra (PLL) are brothers who long ago made a pact to take down spoiled rich kids by integrating themselves among them, after some horrid childhood incident. Maybe Marissa Cooper (The OC) drunkenly ran over their fav pet or something, but by the time they were ready to enact revenge, she was already dead. So, now they're taking it out on rich kids in general. A!Ezra is sabotaging the Ezria relationship like Dan did with Blair by posting her diary entries.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Hahaha padłam podoba mi się ta teoria
Justyna- Derena & Eden
Georgina429 napisał:Asiu ja myślę o nim cały czas.....jak może się komukolwiek podobać i dlaczego w ogóle go trzymają w tym serialu
Mnie też to spędza sen z powiek. W dodatku jakiś czas temu dodałam jakąś bardzo daleką pseudo kuzynkę do znajomych na fb i chyba cofnę tę pochopną decyzję ponieważ ona NOTORYCZNIE wstawia jego zdjęcia i się zachwyca.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Kasia napisał:Georgina429 napisał:Asiu ja myślę o nim cały czas.....jak może się komukolwiek podobać i dlaczego w ogóle go trzymają w tym serialu
Mnie też to spędza sen z powiek. W dodatku jakiś czas temu dodałam jakąś bardzo daleką pseudo kuzynkę do znajomych na fb i chyba cofnę tę pochopną decyzję ponieważ ona NOTORYCZNIE wstawia jego zdjęcia i się zachwyca.
Kasia cofaj jak najszybciej!
Justyna- Derena & Eden
Kasia napisał:Georgina429 napisał:Asiu ja myślę o nim cały czas.....jak może się komukolwiek podobać i dlaczego w ogóle go trzymają w tym serialu
Serio?? ;//
bleee..;/ też bym cofneła ;p
a tak swoja droga to ile ona ma lat?? ja rozumiem facynacja aktorem ( 99,9% osob wypowiadajacych sie na PLL fascynuje sie J.Morrisem <3, ale nie nim jednym ;p ) ale zeby na fb czy na inny portal społecznościowy wstawiać zdjęcia?? nie wiem czy tylko mnie wydaje to sie głupie i dziecinne?? ;P
ps. owszem w moim telefonie króluje naprzemiennie z MOIM <3, James Lafferty z OTH xD
Joanna- Blair & Naley
Póki co zapytałam jej czy chce, żebym zachorowała na bulimię bo prowokuje wymioty xD
A lat ma 16 chyba.
A lat ma 16 chyba.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Seriously ?!?!
Rodzona matka nie poszła zobaczyć jak się ma jej córka gdy jest chora?
fusiatko44- Chair & Chuck
- Liczba postów : 190
fusiatko44 napisał:Seriously ?!?!
Haha też o tym pomyślałam, zresztą cały ich rodzinny układ mnie dziwi. Ella jakby była daleką krewną, którą się odwiedza i tekst Arii, że teraz Mike jest u niej więc łóżko w pokoju gościnnym jest zajęte. Jak nic Ella robi grafik kiedy, które dziecko może ją odwiedzić
Justyna- Derena & Eden
No bo zawsze musi być jedno dziecko dla Byrona, żeby mógł je straszyć i trollować
Co za totalnie bezsensowny odcinek. Nie jakiś najgorszy, kilka scen nieźle przerażających, ale brak logiki aż bije po oczach.
Ezra i Ella - totalna zlewka na obłożnie chorą Arię. Nie odbiera telefonów od 2 dni? To nic, PEWNIE ŚPI. Aria od tygodnia nic nie je i pije tylko magiczne śmierdzące ziółka od wariackiej kochanki swojego ojca, jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności jej stan wciąż się pogarsza. Wniosek: ziółka działają, trzeba ich pić więcej! Meredith kupuje jakieś psychotropy w aptece, potem zaskakuje Em i Hannę w pokoju Arii, z telefonem Arii w ręku, a one co? Idą do piwnicy, i wchodzą przed nią, żeby łatwiej mogła je zatrzasnąć. I nie zadzwonią, oczywiście, że nie zadzwonią ze swoich telefonów, które mają w kieszeniach, to byłoby po prostu zbyt oczywiste! Czemu, ach czemu one muszą być tak głupie, no?!
A poza tym to odcinek mógłby być dużo lepszy gdyby ktoś się wziął za porządne sklejenie scenariusza w logiczną całość. Bo tak to nic do siebie nie pasuje. Tu rocznica, tam rozmowa o pracę, tu znowu łoże śmierci... Ostatnia scena ze Spencer mocna, ale szczerze mówiąc spodziewałam się, że moment, kiedy odkrywa, że Toby jest A będzie bardziej zapadający w pamięć. Wyszło to trochę... zwyczajnie?
Niezgodności ze spoilerami multum, ale to akurat jakoś mnie nie boli. W końcu scenarzyści nie mają obowiązku sprzedawać nam spoilerów. Mogliby się co prawda powstrzymać od sprzedawania foilerów, ale nie ma co wymagać zbyt wiele od pani King.
P.S. Błagam, powiedzcie, że to, że Melissa w noc śmierci Alison pyta swojego rozmówcy, czy musi dzwonić na 911 by zyskać jego uwagę NIE ZNACZY, że dzwoni do Wrena:(
Ezra i Ella - totalna zlewka na obłożnie chorą Arię. Nie odbiera telefonów od 2 dni? To nic, PEWNIE ŚPI. Aria od tygodnia nic nie je i pije tylko magiczne śmierdzące ziółka od wariackiej kochanki swojego ojca, jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności jej stan wciąż się pogarsza. Wniosek: ziółka działają, trzeba ich pić więcej! Meredith kupuje jakieś psychotropy w aptece, potem zaskakuje Em i Hannę w pokoju Arii, z telefonem Arii w ręku, a one co? Idą do piwnicy, i wchodzą przed nią, żeby łatwiej mogła je zatrzasnąć. I nie zadzwonią, oczywiście, że nie zadzwonią ze swoich telefonów, które mają w kieszeniach, to byłoby po prostu zbyt oczywiste! Czemu, ach czemu one muszą być tak głupie, no?!
A poza tym to odcinek mógłby być dużo lepszy gdyby ktoś się wziął za porządne sklejenie scenariusza w logiczną całość. Bo tak to nic do siebie nie pasuje. Tu rocznica, tam rozmowa o pracę, tu znowu łoże śmierci... Ostatnia scena ze Spencer mocna, ale szczerze mówiąc spodziewałam się, że moment, kiedy odkrywa, że Toby jest A będzie bardziej zapadający w pamięć. Wyszło to trochę... zwyczajnie?
Niezgodności ze spoilerami multum, ale to akurat jakoś mnie nie boli. W końcu scenarzyści nie mają obowiązku sprzedawać nam spoilerów. Mogliby się co prawda powstrzymać od sprzedawania foilerów, ale nie ma co wymagać zbyt wiele od pani King.
P.S. Błagam, powiedzcie, że to, że Melissa w noc śmierci Alison pyta swojego rozmówcy, czy musi dzwonić na 911 by zyskać jego uwagę NIE ZNACZY, że dzwoni do Wrena:(
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Krótko, bo w sumie już o wszystkim napisałyście. W każdym razie mnie się odcinek zupełnie nie podobał. Może i dziewczyny nigdy nie grzeszyły inteligencją, ale to co odstawiały w tym odcinku wołało o pomstę do nieba. Nagle we wszystko wierzyły Mer, zaćmienie umysłu czy co? I widzą, że kupuje tabletki nasenne i zero reakcji. Aria wiecznie śpi, nie odbiera żadnych telefonów i wszyscy mają ją w dupie, no ludzie. Nie mówiąc już o tym, że Em i Hanna dłużej już nie mogły jechać do Arii.
Emily miała śledzić Caleba, zamiast poczekać dosłownie jeszcze chwilę, żeby zobaczyć z kim się spotykał to ta sobie tak po prostu odchodzi.
I to, że dały się zamknąć w tej piwnicy, no myślałam, że wskoczę przez monitor i im przywalę
Jedynie końcówka ciekawa, szkoda mi było Spencer.
Aż dziw bierze, że dziewczyny po tylu przejściach są wciąż tak naiwne i łatwowierne.
Aa i oczywiście najlepsza była "wizyta" Ali pierwszy raz zapałałam do niej sympatią
Emily miała śledzić Caleba, zamiast poczekać dosłownie jeszcze chwilę, żeby zobaczyć z kim się spotykał to ta sobie tak po prostu odchodzi.
I to, że dały się zamknąć w tej piwnicy, no myślałam, że wskoczę przez monitor i im przywalę
Jedynie końcówka ciekawa, szkoda mi było Spencer.
Aż dziw bierze, że dziewczyny po tylu przejściach są wciąż tak naiwne i łatwowierne.
Aa i oczywiście najlepsza była "wizyta" Ali pierwszy raz zapałałam do niej sympatią
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Karolina napisał:
Raczej nie. Melissa chyba nie znała wtedy Wrena. Prędzej dzwoniła do Iana.
Jak usłyszałam 911 to pierwsze o kim pomyślałam to Wren i Garrett, a po tych ostatnich kretyńskich wypowiedziach o Wrenie-wężu nabrałam podejrzeń, że chcą go teraz wciągnąć w sprawę morderstwa Ali...brulion napisał:Karolina napisał:
Raczej nie. Melissa chyba nie znała wtedy Wrena. Prędzej dzwoniła do Iana.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Strona 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 38 z 40
Pozwolenia na tym forum: