Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 40 z 40
Strona 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
HAHAHHAHHAHAHAHHAHAHHAAHAHAHHAH jestem do tyłu z odcinkami, ale otworzyłam spoiler April i nie mogę po prostu xDDDDDD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Na mnie się Kasia zemściła za ostatnie gify, bo zaatakowała mnie jednym z tych które wstawiła April na gadu przed chwilą.
Go??- Gość
Jestem przed odcinkiem, ale te gify...
Łahahahahahahaha.
Czy oni starają się do reszty nam go obrzydzić?
Łahahahahahahaha.
Czy oni starają się do reszty nam go obrzydzić?
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
ubrany Toby wygląda gorzej niż nie ubrany
i ta chusta ... xD gangsta Toby xD hahahahahahahahahahahaha
mało brakowało a bym z krzesła spadła ze śmiechu jak to zobaczyłam
hahahaha bardziej już sie go nie da zbrzydzić xD
ps.Kasia uważaj bo jeszcze ta twoja kuzynka wstawi sobie to bardzo "urodziwe" zdjecie jego xD
i ta chusta ... xD gangsta Toby xD hahahahahahahahahahahaha
mało brakowało a bym z krzesła spadła ze śmiechu jak to zobaczyłam
hahahaha bardziej już sie go nie da zbrzydzić xD
ps.Kasia uważaj bo jeszcze ta twoja kuzynka wstawi sobie to bardzo "urodziwe" zdjecie jego xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
- Spoiler:
- Wygląd Toby'ego na flashbacku z Alison mnie rozwalił. Na tej scenie po prostu zaczęłam się głośno śmiać.
Ogólnie odcinek średni. Szkoda mi było strasznie Spencer, za to w ogóle Ezry. Nie wiem, co się ze mną stało, bo zawsze najbardziej shipowałam Ezrii. A teraz to zaczynam odnosić wrażenie, że to tylko Arii zależy na tym związku. Przyda im się przerwa, choć nie wykluczam, że chciałabym kiedyś come back.
Hanna w klubie dla lesbijek też mnie rozwaliła, natomiast wątki Emily były trochę nudne. Irytował mnie też Byron.
Meredith chora psychicznie, o ile dobrze zrozumiałam. W sumie pasuje.
Powrót Wildena? Nie, dziękuję.
Alison w ciąży? Mam nadzieję, że to nieprawda, bo jeśli tak, to będzie to jedna z największych żenad serialu.
Chyba tyle.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
Joanna- Blair & Naley
Jak ja głosowałam wczoraj wieczorem, to jeszcze prowadziło Wrencer xD
Co do odcinka - mam mieszane uczucia. Świetnie poprowadzony wątek Spencer, Troian świetnie zagrała, reszta - słabiutko. Wątek Hanny totalnie z d*py, ale przynajmniej było śmiesznie (szkoda tylko, że w ogóle nie było Caleba ;x), w przeciwieństwie do Emilki i Arii. Aria zaczyna mnie strasznie wku*wiać i bardzo dobrze, że Ezra wyjechał. Mam dość tych ich łzawych scen na ulicy, bleeeeee. Dobrze, że w następnym odcinku pojawi się Wesley.
Najdziwniejszy wątek - mama Emilki pracuje na komisariacie. WTF xD
Co do Ali - już po poprzednim odcinku przeczuwałam, że tak to rozwiążą. Mam tylko nadzieję, że nas postraszą, postraszą, a w końcu oleją ten wątek. Fajnie, że wróciła CeCe, lubię ją. Ale rzeczywiście, robią z Ali straszną dzi*kę. Przecież ona miała 15 lat xD
Co do odcinka - mam mieszane uczucia. Świetnie poprowadzony wątek Spencer, Troian świetnie zagrała, reszta - słabiutko. Wątek Hanny totalnie z d*py, ale przynajmniej było śmiesznie (szkoda tylko, że w ogóle nie było Caleba ;x), w przeciwieństwie do Emilki i Arii. Aria zaczyna mnie strasznie wku*wiać i bardzo dobrze, że Ezra wyjechał. Mam dość tych ich łzawych scen na ulicy, bleeeeee. Dobrze, że w następnym odcinku pojawi się Wesley.
Najdziwniejszy wątek - mama Emilki pracuje na komisariacie. WTF xD
Co do Ali - już po poprzednim odcinku przeczuwałam, że tak to rozwiążą. Mam tylko nadzieję, że nas postraszą, postraszą, a w końcu oleją ten wątek. Fajnie, że wróciła CeCe, lubię ją. Ale rzeczywiście, robią z Ali straszną dzi*kę. Przecież ona miała 15 lat xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Teraz team Spoby i Wrencer są praktycznie wyrównane, nieliczną przewagę ma Spoby.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
PLL na facebook'u
komentarz Polki: What the f*ck ?
xD
Describe Toby in 3 words or less
komentarz Polki: What the f*ck ?
xD
Ostatnio zmieniony przez Joanna dnia Wto Lut 05, 2013 12:39 pm, w całości zmieniany 1 raz
Joanna- Blair & Naley
Ostatni odcinek był ciekawy więc ten musiał być gorszy haha
Co do flashbacku Emily...
- Spoiler:
- Fajnie, że Wes się pojawił, dużo bardziej pasuje do Arii chociażby pod względem wyglądu, bo Lucy wygląda naprawdę młodo i zawsze dziwnie się czuję jak pokazują ją razem z Ezrą
- Wątek Caleba i ojca - nudy. Wow tylko zobaczyłam tego wujka Caleba od razu wiedziałam, że coś jest na rzeczy hah
- Wiem, że Spencer bardzo przeżywa to wszystko itd. ale już mnie trochę wkurza to jej zachowanie:P mam nadzieję, że dzięki temu, że trafi tam gdzie ma trafić - dowiemy się czegoś ciekawego. Szkoda, że nie przeleciała z rozpaczy tego detektywa hahah O i dobrze, że wygarnęła Jasonowi:P
- lol z wszystkich monologów Emily:P
- Jedyny w miarę ciekawy moment to to co sobie Emily przypomniała, chociaż miałam nadzieję, że to będzie jakaś bomba...
Co do flashbacku Emily...
- Spoiler:
Wydaje mi się, że to nic takiego, bo na pewno to są przypadkowe osoby (inaczej za dużo ludzi znałoby tajemnicę). I jeżeli w tym płaszczu to nie jest bliźniaczka, to niekoniecznie musi to być blondynka, przecież widzieliśmy już blond perukę.. Bardziej zastanawia mnie osoba, która była na trumnie. Jeśli to nie jakaś iluzja to widać jasne włosy. Może to przypadek, jakaś wskazówka albo po prostu w team A wszyscy noszą blond peruki haha
[You must be registered and logged in to see this image.]
(tumblr)
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Nadrobiłam sobie dziś dwa ostatnie odcinki i muszę powiedzieć, że jest naprawdę nieźle.
- Spoiler:
Flashbacki Em o dziwo ciekawe. Zaczyna się robić coraz bardziej przerażająco, a jeszcze kilka odcinków do finału zostało, więc naprawdę strach się bać rozwiązania tej sprawy...
Poza tym podobały mi się z ostatniego odcinka sceny z Calebem, całkiem fajny wątek z tym ojcem/wujkiem;)
Nie kupuję wątku ciąży Ali i Wildena w tym wszystkim. Tzn. sądzę, że to kolejna podpucha.
No i Spencer mnie irytuje. Tzn. dobrze, że choć raz scenarzyści pokazali, że taka sytuacja może złamać człowieka, tylko denerwuje mnie ten rozbuchany melodramatyzm w tym wszystkim. Spencer ryczy, Spencer krzyczy, Spencer ryczy, Spencer cierpi, Spencer robi awanturę... Nie dałoby się tego pokazać w mniej patetyczno-pseudoporuszający sposób?
Quasi-gangster w chuście - śmiech na sali. Myślałam, że zwymiotuję...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Joanna- Blair & Naley
Warto obejrzeć chociażby ze względu na
-------
[You must be registered and logged in to see this link.]
- Spoiler:
- Wrena
Ogólnie odcinek zdecydowanie lepszy od poprzedniego oprócz Spencer drama, które robi się męczące. Cała akcja z rozbieraniem beznadziejna.
Zaczynam przekonywać się do Wesleya, zdecydowanie bardziej pasuje do Arii niż Ezra.
Emily mnie nie irytowała, o dziwo podobały mi się sceny z nią i Jasonem.
Hanna i Caleb na plus, scena jak Caleb przychodzi taki skruszony do niej naprawdę słodka i ta w kościele też ciekawe jak Hanna rozstrzygnie sprawę kradzieży pieniędzy.
Oglądając końcówkę od razu wyobraziłam sobie, że te dwie postacie to Cece i Mellissa albo Cece i Ali ale pewnie to kolejny fałszywy trop.
-------
[You must be registered and logged in to see this link.]
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Strona 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 40 z 40
Pozwolenia na tym forum: