LIO 2012
+15
Ola
shiva89
fusiatko44
brulion
Lewandowska
Karo
Karolina
Edda
Ewa
MotherChucker
Vivien
Kasia
Ania M.
Żuri
Gigi
19 posters
Strona 9 z 12
Strona 9 z 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: LIO 2012
Nikola jeszcze tylko 2 miesiące i zacznie się liga
Ania M.- Chair & Klaine
- Liczba postów : 223
Ania M. napisał:Nikola jeszcze tylko 2 miesiące i zacznie się liga
W tym roku wpadnę do Kędzierzyna, żeby zobaczyć klęczącą Zaksę przed Jastrzębskim :*
ale dobra, to nie temat na takie rozmowy ale ejstesmy umowione!
MotherChucker- Blair & Chair
- Liczba postów : 667
Kurwa no ! Przepraszam za wyrażenie ale już nie wyrabiam.
Gdy chce się po minucie coś dopisać jest "Edycja". Poza tym to jest temat o LIO a nie kącik wzajemnej adoracji.
Dziękuje za uwagę.
Gdy chce się po minucie coś dopisać jest "Edycja". Poza tym to jest temat o LIO a nie kącik wzajemnej adoracji.
Dziękuje za uwagę.
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
MotherChucker napisał:Ania M. napisał:Nikola jeszcze tylko 2 miesiące i zacznie się liga
W tym roku wpadnę do Kędzierzyna, żeby zobaczyć klęczącą Zaksę przed Jastrzębskim :*
ale dobra, to nie temat na takie rozmowy ale ejstesmy umowione!
Chyba będzie na odwrót
To ja wpadnę na rewizytę do Jastrzębia
A teraz trzymamy kciuki za Anitę żeby daleko rzuciła
Edit: GG to z przyzwyczajenia, będę pamiętać i obiecuję
Ania M.- Chair & Klaine
Tak mi przykro, tak źle. Rosja grała lepiej, to było widać, ale Polacy walczyli. Cieszę się z tego, dziś trochę zagrywka nie stykła, straciliśmy sporo, ale błagam nie piszcie teraz komentarzy jacy to my byliśmy beznadziejni i wszystko było już od dawna przesądzone.
Nienawidzę kibiców, którzy chwalą po wygranej, a jadą jak po burych szmatach, jeśli przegrają.
No i
Możemy tylko trzymać kciuki za nich na kolejnych mistrzostwach.
I nie sądzę, żeby im odwaliło i żeby kiedykolwiek to nastąpiło.
I tak Was kocham chłopaki♥
Nienawidzę kibiców, którzy chwalą po wygranej, a jadą jak po burych szmatach, jeśli przegrają.
No i
- Spoiler:
- kurwa
Możemy tylko trzymać kciuki za nich na kolejnych mistrzostwach.
I nie sądzę, żeby im odwaliło i żeby kiedykolwiek to nastąpiło.
I tak Was kocham chłopaki♥
Go??- Gość
Marta napisał:Tak mi przykro, tak źle. Rosja grała lepiej, to było widać, ale Polacy walczyli. Cieszę się z tego, dziś trochę zagrywka nie stykła, straciliśmy sporo, ale błagam nie piszcie teraz komentarzy jacy to my byliśmy beznadziejni i wszystko było już od dawna przesądzone.
Nigdzie nie zauważyłam takich komentarzy jakoś.
Żuri napisał:Marta napisał:Tak mi przykro, tak źle. Rosja grała lepiej, to było widać, ale Polacy walczyli. Cieszę się z tego, dziś trochę zagrywka nie stykła, straciliśmy sporo, ale błagam nie piszcie teraz komentarzy jacy to my byliśmy beznadziejni i wszystko było już od dawna przesądzone.
Napisałam nie piszcie takich komentarzy zapobiegawczo, bo na tym forum panuję taka tendencja, do zjeżdżania przegranych, BO PRZECIEŻ PRZEGRALI. A dla mnie to żenujące.
Go??- Gość
Marta nikt tak nie pisze, wszyscy sa smutni i jakoś to idzie do przodu. Ja w siatkówkę dałam kawał mojego serducha, więc teraz mnie to serducho rwie i dość długo będę to czuła. Ale wszystko idzie dalej, trzeba się z tym pogodzić.
Edda- Liczba postów : 152
Edda napisał:Marta nikt tak nie pisze, wszyscy sa smutni i jakoś to idzie do przodu. Ja w siatkówkę dałam kawał mojego serducha, więc teraz mnie to serducho rwie i dość długo będę to czuła. Ale wszystko idzie dalej, trzeba się z tym pogodzić.
Marta pewnie ma na mysli komentarze, ktore pojawily sie na forum po meczu z Bułgarią
Marta napisał:Żuri napisał:Marta napisał:Tak mi przykro, tak źle. Rosja grała lepiej, to było widać, ale Polacy walczyli. Cieszę się z tego, dziś trochę zagrywka nie stykła, straciliśmy sporo, ale błagam nie piszcie teraz komentarzy jacy to my byliśmy beznadziejni i wszystko było już od dawna przesądzone.
Napisałam nie piszcie takich komentarzy zapobiegawczo, bo na tym forum panuję taka tendencja, do zjeżdżania przegranych, BO PRZECIEŻ PRZEGRALI. A dla mnie to żenujące.
Jakoś też nie zauważyłam takiej tendencji. Ale prawda jest taka, że jeżeli się przegrywa, to wypada skrytykować grę, bo przecież nie przegrali grając rewelacyjnie. Zdarza się, że się przegrywa po mocnej walce, bo przeciwnik był niedościgniony. Ale tutaj tak nie było, siatkarze robili dużo głupich błędów, tak samo dzisiaj już kompletnie nie mam pojęcia dlaczego Anastasi nie dał szans Zagumnemu się wykazać, skoro prezentował się dużo lepiej niż Żygadło. Nie widzę nic żenującego w konstruktywnej krytyce. Czy wygrają, czy przegrywają to im kibicuję. Ale nie można mówić, że nic się nie stało i głaskać po główce, skoro definitywnie coś się stało.
O krytykę po Bułgarii to pewnie na mnie narzekania Ale jak ktoś coś ma do zarzucenia nie lepiej napisać nick ?
Ja nie rozumiem czemu miałabym siedzieć i mówić,że grali pięknie i wspaniale.Gdyby tak było to by nie przegrali.
Ja nie rozumiem czemu miałabym siedzieć i mówić,że grali pięknie i wspaniale.Gdyby tak było to by nie przegrali.
Ewa- Chair & Ness
Edda napisał:Marta nikt tak nie pisze, wszyscy sa smutni i jakoś to idzie do przodu. Ja w siatkówkę dałam kawał mojego serducha, więc teraz mnie to serducho rwie i dość długo będę to czuła. Ale wszystko idzie dalej, trzeba się z tym pogodzić.
Edda ja wiem, że jesteś oddaną fanką, widzę to po komentarzach i nawet nie posądziłam Cię o to, ale niestety, już nie raz się tutaj z czymś takim spotkałam. A bardzo mnie to boli, boli mnie jak ktoś nie patrzy na całokształt, tylko jedzie po ludziach, bo ośmielili się przegrać. Rosja była lepsza, nie urywam. Nie mam klapek na oczach. Ale wiem też, że nie zniosłabym tutaj takich komentarzy i lojalnie uprzedzam, że nie byłabym wtedy miła.
Nie chodziło mi o to, że tak ktoś już pisał, proszę tylko na przyszłość. Tak zapobiegawczo, jak już napisałam wyżej
Go??- Gość
Niby tak. Ale akurat nasza krytyka nie wiele im pomoże, bo każdy z nas jest tylko kibicem a nie trenerem czy zawodnikiem.
Rozliczać ich będzie ktoś inny, ja dziękuje za grę, a o tym co się stało chcę zapomnieć. Stać ich na coś lepszego i to pokazała LŚ
Rozliczać ich będzie ktoś inny, ja dziękuje za grę, a o tym co się stało chcę zapomnieć. Stać ich na coś lepszego i to pokazała LŚ
Ania M.- Chair & Klaine
MotherChucker napisał:Edda napisał:Marta nikt tak nie pisze, wszyscy sa smutni i jakoś to idzie do przodu. Ja w siatkówkę dałam kawał mojego serducha, więc teraz mnie to serducho rwie i dość długo będę to czuła. Ale wszystko idzie dalej, trzeba się z tym pogodzić.
Marta pewnie ma na mysli komentarze, ktore pojawily sie na forum po meczu z Bułgarią
Marta ma na myśli nie tylko komentarze po meczy z Bułgarią Po EURO były podobne.
Żuri napisał:
Jakoś też nie zauważyłam takiej tendencji. Ale prawda jest taka, że jeżeli się przegrywa, to wypada skrytykować grę, bo przecież nie przegrali grając rewelacyjnie. Zdarza się, że się przegrywa po mocnej walce, bo przeciwnik był niedościgniony. Ale tutaj tak nie było, siatkarze robili dużo głupich błędów, tak samo dzisiaj już kompletnie nie mam pojęcia dlaczego Anastasi nie dał szans Zagumnemu się wykazać, skoro prezentował się dużo lepiej niż Żygadło. Nie widzę nic żenującego w konstruktywnej krytyce. Czy wygrają, czy przegrywają to im kibicuję. Ale nie można mówić, że nic się nie stało i głaskać po główce, skoro definitywnie coś się stało.
Konstruktywnej krytyce TAK, ale krytyce tylko po to, żeby skrytykować, chociaż ktoś gówno na ten temat wie mówię NIE. I cóż, może tylko ja taką tendencję kiedyś zauważyłam.
Go??- Gość
GossipGirl napisał:O krytykę po Bułgarii to pewnie na mnie narzekania Ale jak ktoś coś ma do zarzucenia nie lepiej napisać nick ?
nie mialam na celu wytykanie nikomu bledow, ale jednie chcialam napisac o co Marlinie chodzilo
MotherChucker napisał:GossipGirl napisał:O krytykę po Bułgarii to pewnie na mnie narzekania Ale jak ktoś coś ma do zarzucenia nie lepiej napisać nick ?
nie mialam na celu wytykanie nikomu bledow, ale jednie chcialam napisac o co Marlinie chodzilo
Posiadam tą rzadką umiejętność czytania ze zrozumieniem.Ale jak widać Marcie chodziło i tak o coś innego.
Ewa- Chair & Ness
Rzadko się tu wypowiadam, ale często was czytam. Wyjątkowo się wypowiem.
To jest POLSKA DRUŻYNA pełna niesamowitych talentów. Po porażce czy zwycięstwie będę z nimi! Każdy ma gorsze dni, gorszy okres w swoim życiu! Każdy DO CHOLERY popełnia błędy! Więc nie macie prawa ich krytykować po gorszym meczu. Bo to są tylko LUDZIE! Ciekawe czy wy takie idealne i wspaniałe jesteście każdego dnia.
GG ile w tobie jadu! Co Ci szkodzi, że ktoś dodaje dwa posty pod sobą?! Dzieje się wtedy coś złego? Jesteś jakąś nadworną służbą porządkową czy co?
To jest POLSKA DRUŻYNA pełna niesamowitych talentów. Po porażce czy zwycięstwie będę z nimi! Każdy ma gorsze dni, gorszy okres w swoim życiu! Każdy DO CHOLERY popełnia błędy! Więc nie macie prawa ich krytykować po gorszym meczu. Bo to są tylko LUDZIE! Ciekawe czy wy takie idealne i wspaniałe jesteście każdego dnia.
GG ile w tobie jadu! Co Ci szkodzi, że ktoś dodaje dwa posty pod sobą?! Dzieje się wtedy coś złego? Jesteś jakąś nadworną służbą porządkową czy co?
Magoria- Blairena & Chair
- Liczba postów : 222
MotherChucker napisał:GossipGirl napisał:O krytykę po Bułgarii to pewnie na mnie narzekania Ale jak ktoś coś ma do zarzucenia nie lepiej napisać nick ?
Napisałam to ogólnie. Zapamiętałam, że kiedyś byłam mocno zirytowana jak tutaj weszłam, chyba po euro właśnie. Niestety czy stety, nie pamiętał co kto pisał, nie prowadzę notesika z cytatami każdego użytkownika tego forum. Sorry za takie zamieszanie, jednym spostrzeżeniem i prośbą, cóż może nie powinnam się odzywać.
Niki, dzięki za próby tłumaczenia mnie, ale widocznie i tak nikt mnie tu nie zrozumie Idę porobić sygniaczę z klatą Bartmana dla Ciebie :*
Go??- Gość
Magoria napisał:
Zawsze marzyłam,żeby być żmiją niestety pech chciał,że jestem człowiekiem.
Może nie zauważyłaś ale odpowiadam za porządek na forum i gdy widzę,że ktoś mimo uprzejmych próśb nadal tak robi staram się reagować.A wycieczki osobiste na temat nadwornej służby to sobie schowaj to kieszeni bo to dziecinne.
Ewa- Chair & Ness
Magoria napisał:Rzadko się tu wypowiadam, ale często was czytam. Wyjątkowo się wypowiem.
Heh, piszesz o jadzie, a sama wyskakujesz niezbyt miło. Każdy popełnia błędy, ale czy przez to mam zakaz krytykowania innych? Wymieniłam parę błędów, jakie nasi siatkarze porobili, jak to oceniam. Nie mam do tego prawa, bo to gorszy okres, bo każdy popełnia błędy? Tak samo jestem z nimi po zwycięstwie i po porażce, ale uważam, że nie powinno się pomijać błędów i mówić, "co z tego, że przegrali i tak ich kocham" trzeba umieć też dostrzegać wady w innych, a nie idealizować.
Swoją drogą tak samo mogę powiedzieć, że Ty nie masz prawa krytykować teraz nas, bo przecież jesteśmy tylko ludźmi, zdarzył nam się gorszy dzień.
A tak w ogole, to szkoda, że ta ekipa już nie zdobędzie medalu IO, bo u niech jest świetna atmosfera i chyba wszyscy się lubią
Marta a może jakies sygnaturki bys zrobiła>
Edda- Liczba postów : 152
Ania M.- Chair & Klaine
Edda napisał:A tak w ogole, to szkoda, że ta ekipa już nie zdobędzie medalu IO, bo u niech jest świetna atmosfera i chyba wszyscy się lubią
Już robię ;*
Mogłabyś mi przesłać w wiadomości jakieś ładne ich zdjęcia jak masz? Linki do nich? Jak nie to oczywiście znajdę sama
Go??- Gość
GossipGirl napisał:MotherChucker napisał:GossipGirl napisał:O krytykę po Bułgarii to pewnie na mnie narzekania Ale jak ktoś coś ma do zarzucenia nie lepiej napisać nick ?
Posiadam tą rzadką umiejętność czytania ze zrozumieniem.Ale jak widać Marcie chodziło i tak o coś innego.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Żuri napisał:Magoria napisał:Rzadko się tu wypowiadam, ale często was czytam. Wyjątkowo się wypowiem.
Heh, piszesz o jadzie, a sama wyskakujesz niezbyt miło. Każdy popełnia błędy, ale czy przez to mam zakaz krytykowania innych? Wymieniłam parę błędów, jakie nasi siatkarze porobili, jak to oceniam. Nie mam do tego prawa, bo to gorszy okres, bo każdy popełnia błędy? Tak samo jestem z nimi po zwycięstwie i po porażce, ale uważam, że nie powinno się pomijać błędów i mówić, "co z tego, że przegrali i tak ich kocham" trzeba umieć też dostrzegać wady w innych, a nie idealizować.
Swoją drogą tak samo mogę powiedzieć, że Ty nie masz prawa krytykować teraz nas, bo przecież jesteśmy tylko ludźmi, zdarzył nam się gorszy dzień.
Jeśli chodzi o jad to ja się tylko dopasowałam do waszej przemiłej atmosfery na forum. Rzadko się wypowiadam, bo nie mam ochoty się kłócić. I tym razem również tak jest.
Fajnie, że po porażce wytykacie co najgorsze, ale dlaczego po zwycięstwie nie mówicie o tym co najlepsze?
Gorszy dzień macie, bo...? Przecież wy nie popełniłyście żadnych błędów!
Wybacz GG, ale moim skromnym zdaniem moje zachowanie nie jest dziecinne. Ale co ja tam wiem...
Magoria- Blairena & Chair
- Liczba postów : 222
Strona 9 z 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Strona 9 z 12
Pozwolenia na tym forum: