Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

LIO 2012

+15
Ola
shiva89
fusiatko44
brulion
Lewandowska
Karo
Karolina
Edda
Ewa
MotherChucker
Vivien
Kasia
Ania M.
Żuri
Gigi
19 posters

Strona 9 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

LIO 2012 - Page 9 Empty Re: LIO 2012

Pisanie by Ania M. Sro Sie 08, 2012 9:54 pm

Nikola jeszcze tylko 2 miesiące i zacznie się liga Razz
Ania M.
Ania M.
Chair & Klaine
Chair & Klaine

Liczba postów : 223

Powrót do góry Go down

Pisanie by MotherChucker Sro Sie 08, 2012 9:57 pm

Ania M. napisał:Nikola jeszcze tylko 2 miesiące i zacznie się liga Razz

W tym roku wpadnę do Kędzierzyna, żeby zobaczyć klęczącą Zaksę przed Jastrzębskim :*
ale dobra, to nie temat na takie rozmowy Very Happy ale ejstesmy umowione!
MotherChucker
MotherChucker
Blair & Chair
Blair & Chair

Liczba postów : 667

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Sro Sie 08, 2012 9:58 pm

Kurwa no ! Przepraszam za wyrażenie ale już nie wyrabiam.

Gdy chce się po minucie coś dopisać jest "Edycja". Poza tym to jest temat o LIO a nie kącik wzajemnej adoracji.

Dziękuje za uwagę.
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Liczba postów : 3212

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania M. Sro Sie 08, 2012 9:59 pm

MotherChucker napisał:
Ania M. napisał:Nikola jeszcze tylko 2 miesiące i zacznie się liga Razz

W tym roku wpadnę do Kędzierzyna, żeby zobaczyć klęczącą Zaksę przed Jastrzębskim :*
ale dobra, to nie temat na takie rozmowy Very Happy ale ejstesmy umowione!

Chyba będzie na odwrót Razz
To ja wpadnę na rewizytę do Jastrzębia Smile

A teraz trzymamy kciuki za Anitę żeby daleko rzuciła Razz

Edit: GG to z przyzwyczajenia, będę pamiętać i obiecuję
Ania M.
Ania M.
Chair & Klaine
Chair & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sro Sie 08, 2012 10:02 pm

Tak mi przykro, tak źle. Rosja grała lepiej, to było widać, ale Polacy walczyli. Cieszę się z tego, dziś trochę zagrywka nie stykła, straciliśmy sporo, ale błagam nie piszcie teraz komentarzy jacy to my byliśmy beznadziejni i wszystko było już od dawna przesądzone.
Nienawidzę kibiców, którzy chwalą po wygranej, a jadą jak po burych szmatach, jeśli przegrają.
No i
Spoiler:
przegrali, ale walczyli i dostarczyli nam tyle emocji. Najgorszy był ten mecz z Australią, no ale nic teraz nie da się zrobić.
Możemy tylko trzymać kciuki za nich na kolejnych mistrzostwach.
I nie sądzę, żeby im odwaliło i żeby kiedykolwiek to nastąpiło.

I tak Was kocham chłopaki♥

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Żuri Sro Sie 08, 2012 10:05 pm

Marta napisał:Tak mi przykro, tak źle. Rosja grała lepiej, to było widać, ale Polacy walczyli. Cieszę się z tego, dziś trochę zagrywka nie stykła, straciliśmy sporo, ale błagam nie piszcie teraz komentarzy jacy to my byliśmy beznadziejni i wszystko było już od dawna przesądzone.

Nigdzie nie zauważyłam takich komentarzy jakoś. Wink
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Liczba postów : 4834

http://zurawinowa.livejournal.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sro Sie 08, 2012 10:09 pm

Żuri napisał:
Marta napisał:Tak mi przykro, tak źle. Rosja grała lepiej, to było widać, ale Polacy walczyli. Cieszę się z tego, dziś trochę zagrywka nie stykła, straciliśmy sporo, ale błagam nie piszcie teraz komentarzy jacy to my byliśmy beznadziejni i wszystko było już od dawna przesądzone.

Napisałam nie piszcie takich komentarzy zapobiegawczo, bo na tym forum panuję taka tendencja, do zjeżdżania przegranych, BO PRZECIEŻ PRZEGRALI. A dla mnie to żenujące.

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Edda Sro Sie 08, 2012 10:14 pm

Marta nikt tak nie pisze, wszyscy sa smutni i jakoś to idzie do przodu. Ja w siatkówkę dałam kawał mojego serducha, więc teraz mnie to serducho rwie i dość długo będę to czuła. Ale wszystko idzie dalej, trzeba się z tym pogodzić.
Edda
Edda

Liczba postów : 152

Powrót do góry Go down

Pisanie by MotherChucker Sro Sie 08, 2012 10:15 pm

Edda napisał:Marta nikt tak nie pisze, wszyscy sa smutni i jakoś to idzie do przodu. Ja w siatkówkę dałam kawał mojego serducha, więc teraz mnie to serducho rwie i dość długo będę to czuła. Ale wszystko idzie dalej, trzeba się z tym pogodzić.

Marta pewnie ma na mysli komentarze, ktore pojawily sie na forum po meczu z Bułgarią Wink
MotherChucker
MotherChucker
Blair & Chair
Blair & Chair

Powrót do góry Go down

Pisanie by Żuri Sro Sie 08, 2012 10:17 pm

Marta napisał:
Żuri napisał:

Napisałam nie piszcie takich komentarzy zapobiegawczo, bo na tym forum panuję taka tendencja, do zjeżdżania przegranych, BO PRZECIEŻ PRZEGRALI. A dla mnie to żenujące.

Jakoś też nie zauważyłam takiej tendencji. Wink Ale prawda jest taka, że jeżeli się przegrywa, to wypada skrytykować grę, bo przecież nie przegrali grając rewelacyjnie. Zdarza się, że się przegrywa po mocnej walce, bo przeciwnik był niedościgniony. Ale tutaj tak nie było, siatkarze robili dużo głupich błędów, tak samo dzisiaj już kompletnie nie mam pojęcia dlaczego Anastasi nie dał szans Zagumnemu się wykazać, skoro prezentował się dużo lepiej niż Żygadło. Nie widzę nic żenującego w konstruktywnej krytyce. Czy wygrają, czy przegrywają to im kibicuję. Ale nie można mówić, że nic się nie stało i głaskać po główce, skoro definitywnie coś się stało.
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Sro Sie 08, 2012 10:19 pm

O krytykę po Bułgarii to pewnie na mnie narzekania Smile Ale jak ktoś coś ma do zarzucenia nie lepiej napisać nick ?

Ja nie rozumiem czemu miałabym siedzieć i mówić,że grali pięknie i wspaniale.Gdyby tak było to by nie przegrali.
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sro Sie 08, 2012 10:20 pm

Edda napisał:Marta nikt tak nie pisze, wszyscy sa smutni i jakoś to idzie do przodu. Ja w siatkówkę dałam kawał mojego serducha, więc teraz mnie to serducho rwie i dość długo będę to czuła. Ale wszystko idzie dalej, trzeba się z tym pogodzić.

Edda ja wiem, że jesteś oddaną fanką, widzę to po komentarzach i nawet nie posądziłam Cię o to, ale niestety, już nie raz się tutaj z czymś takim spotkałam. A bardzo mnie to boli, boli mnie jak ktoś nie patrzy na całokształt, tylko jedzie po ludziach, bo ośmielili się przegrać. Rosja była lepsza, nie urywam. Nie mam klapek na oczach. Ale wiem też, że nie zniosłabym tutaj takich komentarzy i lojalnie uprzedzam, że nie byłabym wtedy miła.
Nie chodziło mi o to, że tak ktoś już pisał, proszę tylko na przyszłość. Tak zapobiegawczo, jak już napisałam wyżej Wink

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania M. Sro Sie 08, 2012 10:20 pm

Niby tak. Ale akurat nasza krytyka nie wiele im pomoże, bo każdy z nas jest tylko kibicem a nie trenerem czy zawodnikiem.

Rozliczać ich będzie ktoś inny, ja dziękuje za grę, a o tym co się stało chcę zapomnieć. Stać ich na coś lepszego i to pokazała LŚ Smile
Ania M.
Ania M.
Chair & Klaine
Chair & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sro Sie 08, 2012 10:23 pm

MotherChucker napisał:

Marta pewnie ma na mysli komentarze, ktore pojawily sie na forum po meczu z Bułgarią Wink

Marta ma na myśli nie tylko komentarze po meczy z Bułgarią Smile Po EURO były podobne.

Żuri napisał:

Jakoś też nie zauważyłam takiej tendencji. Wink Ale prawda jest taka, że jeżeli się przegrywa, to wypada skrytykować grę, bo przecież nie przegrali grając rewelacyjnie. Zdarza się, że się przegrywa po mocnej walce, bo przeciwnik był niedościgniony. Ale tutaj tak nie było, siatkarze robili dużo głupich błędów, tak samo dzisiaj już kompletnie nie mam pojęcia dlaczego Anastasi nie dał szans Zagumnemu się wykazać, skoro prezentował się dużo lepiej niż Żygadło. Nie widzę nic żenującego w konstruktywnej krytyce. Czy wygrają, czy przegrywają to im kibicuję. Ale nie można mówić, że nic się nie stało i głaskać po główce, skoro definitywnie coś się stało.

Konstruktywnej krytyce TAK, ale krytyce tylko po to, żeby skrytykować, chociaż ktoś gówno na ten temat wie mówię NIE. I cóż, może tylko ja taką tendencję kiedyś zauważyłam.

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by MotherChucker Sro Sie 08, 2012 10:23 pm

GossipGirl napisał:O krytykę po Bułgarii to pewnie na mnie narzekania Smile Ale jak ktoś coś ma do zarzucenia nie lepiej napisać nick ?

Ja nie rozumiem czemu miałabym siedzieć i mówić,że grali pięknie i wspaniale.Gdyby tak było to by nie przegrali.

nie mialam na celu wytykanie nikomu bledow, ale jednie chcialam napisac o co Marlinie chodzilo Smile
MotherChucker
MotherChucker
Blair & Chair
Blair & Chair

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Sro Sie 08, 2012 10:26 pm

MotherChucker napisał:
GossipGirl napisał:O krytykę po Bułgarii to pewnie na mnie narzekania Smile Ale jak ktoś coś ma do zarzucenia nie lepiej napisać nick ?

nie mialam na celu wytykanie nikomu bledow, ale jednie chcialam napisac o co Marlinie chodzilo Smile

Posiadam tą rzadką umiejętność czytania ze zrozumieniem.Ale jak widać Marcie chodziło i tak o coś innego.
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magoria Sro Sie 08, 2012 10:28 pm

Rzadko się tu wypowiadam, ale często was czytam. Wyjątkowo się wypowiem.

To jest POLSKA DRUŻYNA pełna niesamowitych talentów. Po porażce czy zwycięstwie będę z nimi! Każdy ma gorsze dni, gorszy okres w swoim życiu! Każdy DO CHOLERY popełnia błędy! Więc nie macie prawa ich krytykować po gorszym meczu. Bo to są tylko LUDZIE! Ciekawe czy wy takie idealne i wspaniałe jesteście każdego dnia.

GG ile w tobie jadu! Co Ci szkodzi, że ktoś dodaje dwa posty pod sobą?! Dzieje się wtedy coś złego? Jesteś jakąś nadworną służbą porządkową czy co?
Magoria
Magoria
Blairena & Chair
Blairena & Chair

Liczba postów : 222

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sro Sie 08, 2012 10:28 pm

MotherChucker napisał:

Napisałam to ogólnie. Zapamiętałam, że kiedyś byłam mocno zirytowana jak tutaj weszłam, chyba po euro właśnie. Niestety czy stety, nie pamiętał co kto pisał, nie prowadzę notesika z cytatami każdego użytkownika tego forum. Sorry za takie zamieszanie, jednym spostrzeżeniem i prośbą, cóż może nie powinnam się odzywać.

Niki, dzięki za próby tłumaczenia mnie, ale widocznie i tak nikt mnie tu nie zrozumie Wink Idę porobić sygniaczę z klatą Bartmana dla Ciebie :*

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Sro Sie 08, 2012 10:31 pm

Magoria napisał:

GG ile w tobie jadu! Co Ci szkodzi, że ktoś dodaje dwa posty pod sobą?! Dzieje się wtedy coś złego? Jesteś jakąś nadworną służbą porządkową czy co?

Zawsze marzyłam,żeby być żmiją niestety pech chciał,że jestem człowiekiem.

Może nie zauważyłaś ale odpowiadam za porządek na forum i gdy widzę,że ktoś mimo uprzejmych próśb nadal tak robi staram się reagować.A wycieczki osobiste na temat nadwornej służby to sobie schowaj to kieszeni bo to dziecinne.
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Żuri Sro Sie 08, 2012 10:35 pm

Magoria napisał:Rzadko się tu wypowiadam, ale często was czytam. Wyjątkowo się wypowiem.

To jest POLSKA DRUŻYNA pełna niesamowitych talentów. Po porażce czy zwycięstwie będę z nimi! Każdy ma gorsze dni, gorszy okres w swoim życiu! Każdy DO CHOLERY popełnia błędy! Więc nie macie prawa ich krytykować po gorszym meczu. Bo to są tylko LUDZIE! Ciekawe czy wy takie idealne i wspaniałe jesteście każdego dnia.

Heh, piszesz o jadzie, a sama wyskakujesz niezbyt miło. Każdy popełnia błędy, ale czy przez to mam zakaz krytykowania innych? Wymieniłam parę błędów, jakie nasi siatkarze porobili, jak to oceniam. Nie mam do tego prawa, bo to gorszy okres, bo każdy popełnia błędy? Tak samo jestem z nimi po zwycięstwie i po porażce, ale uważam, że nie powinno się pomijać błędów i mówić, "co z tego, że przegrali i tak ich kocham" trzeba umieć też dostrzegać wady w innych, a nie idealizować.

Swoją drogą tak samo mogę powiedzieć, że Ty nie masz prawa krytykować teraz nas, bo przecież jesteśmy tylko ludźmi, zdarzył nam się gorszy dzień. Wink
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Edda Sro Sie 08, 2012 10:35 pm

A tak w ogole, to szkoda, że ta ekipa już nie zdobędzie medalu IO, bo u niech jest świetna atmosfera i chyba wszyscy się lubiąSmile
Marta a może jakies sygnaturki bys zrobiła>Smile
Edda
Edda

Liczba postów : 152

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania M. Sro Sie 08, 2012 10:36 pm

Uli akurat daleko do dziecka, napisała co jej na wątrobie leży. Każdy z nas to robi.
Ania M.
Ania M.
Chair & Klaine
Chair & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sro Sie 08, 2012 10:36 pm

Edda napisał:A tak w ogole, to szkoda, że ta ekipa już nie zdobędzie medalu IO, bo u niech jest świetna atmosfera i chyba wszyscy się lubiąSmile
Marta a może jakies sygnaturki bys zrobiła>Smile

Już robię ;*
Mogłabyś mi przesłać w wiadomości jakieś ładne ich zdjęcia jak masz? Wink Linki do nich? Jak nie to oczywiście znajdę sama Wink

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by MotherChucker Sro Sie 08, 2012 10:39 pm

GossipGirl napisał:
MotherChucker napisał:

Posiadam tą rzadką umiejętność czytania ze zrozumieniem.Ale jak widać Marcie chodziło i tak o coś innego.

[You must be registered and logged in to see this image.]
MotherChucker
MotherChucker
Blair & Chair
Blair & Chair

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magoria Sro Sie 08, 2012 10:41 pm

Żuri napisał:
Magoria napisał:Rzadko się tu wypowiadam, ale często was czytam. Wyjątkowo się wypowiem.

Heh, piszesz o jadzie, a sama wyskakujesz niezbyt miło. Każdy popełnia błędy, ale czy przez to mam zakaz krytykowania innych? Wymieniłam parę błędów, jakie nasi siatkarze porobili, jak to oceniam. Nie mam do tego prawa, bo to gorszy okres, bo każdy popełnia błędy? Tak samo jestem z nimi po zwycięstwie i po porażce, ale uważam, że nie powinno się pomijać błędów i mówić, "co z tego, że przegrali i tak ich kocham" trzeba umieć też dostrzegać wady w innych, a nie idealizować.

Swoją drogą tak samo mogę powiedzieć, że Ty nie masz prawa krytykować teraz nas, bo przecież jesteśmy tylko ludźmi, zdarzył nam się gorszy dzień. Wink

Jeśli chodzi o jad to ja się tylko dopasowałam do waszej przemiłej atmosfery na forum. Rzadko się wypowiadam, bo nie mam ochoty się kłócić. I tym razem również tak jest.

Fajnie, że po porażce wytykacie co najgorsze, ale dlaczego po zwycięstwie nie mówicie o tym co najlepsze?

Gorszy dzień macie, bo...? Przecież wy nie popełniłyście żadnych błędów!

Wybacz GG, ale moim skromnym zdaniem moje zachowanie nie jest dziecinne. Ale co ja tam wiem...
Magoria
Magoria
Blairena & Chair
Blairena & Chair

Liczba postów : 222

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 9 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Powrót do góry