LIO 2012
+15
Ola
shiva89
fusiatko44
brulion
Lewandowska
Karo
Karolina
Edda
Ewa
MotherChucker
Vivien
Kasia
Ania M.
Żuri
Gigi
19 posters
Strona 11 z 12
Strona 11 z 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: LIO 2012
ej to post pod postem to jeszcze mała bieda sama to robię często xD tylko nie naskakujcie tak na siebie błagam :>
będę kibicować nie wiem komu. Włosi mogą być od biedy ale będę kibicować słabszym na pewno.
będę kibicować nie wiem komu. Włosi mogą być od biedy ale będę kibicować słabszym na pewno.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
No ja właśnie mam dylemat Już i tak takich emocji nie będzie, ale myślę, że cieszyłabym się osobiście z wygranej Włochów lub Brazylijczyków, tak jak Ania
Go??- Gość
Marta ja rozumiem ale serio minuta po minucie można się starać coś z tym zrobić gdy wcześniej ktoś o to prosił Tyle ode mnie bo i tak przecież rzucam jadem i parę innych.
Kibicować ? Trudno powiedzieć,przede wszystkim musiałabym zobaczyć dokładne opinie na temat meczów bo nie wgłębiałam się jeszcze ale myślę,że Włochom.
Kibicować ? Trudno powiedzieć,przede wszystkim musiałabym zobaczyć dokładne opinie na temat meczów bo nie wgłębiałam się jeszcze ale myślę,że Włochom.
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Samej mi się zdarza GG, a jak nie to w ostatnim momencie sobie przypominam. Serio, to przyzwyczajenie z innego forum, a nie celowy zabieg.
W ogóle szkoda, liczyłam na co najmniej 11 medali, żeby przebić wynik z Pekinu, ale w tym roku cieniutko idzie niestety. Może za 4 lata będzie 20, w czym 19 złotych
W ogóle szkoda, liczyłam na co najmniej 11 medali, żeby przebić wynik z Pekinu, ale w tym roku cieniutko idzie niestety. Może za 4 lata będzie 20, w czym 19 złotych
Go??- Gość
W Rio będzie gorąco to i nasi się rozgrzeją na medale
Ania M.- Chair & Klaine
- Liczba postów : 223
Marta napisał:Samej mi się zdarza GG, a jak nie to w ostatnim momencie sobie przypominam. Serio, to przyzwyczajenie z innego forum, a nie celowy zabieg.
Widzisz Marta wcześniej już prosiłam Dziewczyn aby się pilnowały ale teraz już po prostu miałam dość tego pisania post pod postem aby w drugim pisać nie na temat używając "a pamiętasz". Można nie wyszło dobrze gdy bluzgnęłam ale każdy czasem ma już dość i liczenie do 10 nie pomaga To tyle w tym temacie bo zaraz znowu jakaś wojna na moją osobę będzie że rzucam jadem.
Ewa- Chair & Ness
I jest kolejny medal z wody
Coś uwielbienie w tym roku do brązu
Coś uwielbienie w tym roku do brązu
Ania M.- Chair & Klaine
no i zbliżamy się do 10:D Może przebijemy wynik z ostatnich igrzysk...
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
GossipGirl napisał:Marta napisał:Samej mi się zdarza GG, a jak nie to w ostatnim momencie sobie przypominam. Serio, to przyzwyczajenie z innego forum, a nie celowy zabieg.
Widzisz Marta wcześniej już prosiłam Dziewczyn aby się pilnowały ale teraz już po prostu miałam dość tego pisania post pod postem aby w drugim pisać nie na temat używając "a pamiętasz". Można nie wyszło dobrze gdy bluzgnęłam ale każdy czasem ma już dość i liczenie do 10 nie pomaga To tyle w tym temacie bo zaraz znowu jakaś wojna na moją osobę będzie że rzucam jadem.
Przestań rzucać jadem GG!
Lise napisał:no i zbliżamy się do 10:D Może przebijemy wynik z ostatnich igrzysk...
Chciałabym w to wierzyć ale nie sądzę. Do 10 powinniśmy dobić bo jutro Anita Włodarczyk ma finały, a świetnie poradziła sobie w eliminacjach więc prawdopodobnie uda się trafić na podium (oby na najwyższym stopniu;)) ale poza tym to chyba raczej skończyli nam się 'murowani kandydaci do medalu' więc możemy liczyć co najwyżej na miłe niespodzianki. Ponadto nawet jak dobijemy do tej 10 jutro to wciąż będzie to gorszy wynik niż ten z Pekinu, bo tam mieliśmy więcej złota.
A przewidywania były takie optymistyczne...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Pokaż gdzie widzisz "jad" bo serio nudzi mnie to wytykanie czegoś czego nie ma.Karolina napisał:GossipGirl napisał:Marta napisał:Samej mi się zdarza GG, a jak nie to w ostatnim momencie sobie przypominam. Serio, to przyzwyczajenie z innego forum, a nie celowy zabieg.
Wrzuć na luz Karolina bo to już się robi nudne jak flaki z olejem,żeby co chwilę mieć jakieś pretensje o sprawę,która się zakończyła. Poza tym,ja nie mam nic do Ciebie więc czemu Ty masz mieć coś do mnie ?
Ewa- Chair & Ness
GossipGirl napisał:Pokaż gdzie widzisz "jad" bo serio nudzi mnie to wytykanie czegoś czego nie ma.Karolina napisał:GossipGirl napisał:Marta napisał:Samej mi się zdarza GG, a jak nie to w ostatnim momencie sobie przypominam. Serio, to przyzwyczajenie z innego forum, a nie celowy zabieg.
Wrzuć na luz Karolina bo to już się robi nudne jak flaki z olejem,żeby co chwilę mieć jakieś pretensje o sprawę,która się zakończyła. Poza tym,ja nie mam nic do Ciebie więc czemu Ty masz mieć coś do mnie ?
Yyyyy... żartowałam? Myślałam, że było to dość łatwe do odczytania... Dobra, milczę.
Karolina napisał:GossipGirl napisał:Pokaż gdzie widzisz "jad" bo serio nudzi mnie to wytykanie czegoś czego nie ma.Karolina napisał:GossipGirl napisał:Marta napisał:Samej mi się zdarza GG, a jak nie to w ostatnim momencie sobie przypominam. Serio, to przyzwyczajenie z innego forum, a nie celowy zabieg.
Yyyyy... żartowałam? Myślałam, że było to dość łatwe do odczytania... Dobra, milczę.
Och wybacz...ale już mam dość tej sprawy i takie żarty mnie nie śmieszą.
Ewa- Chair & Ness
No i Rosja w finale:) I mam nadzieję, że wywalczą złoto.
chyba sobie żartujesz>>??Karolina napisał:No i Rosja w finale:) I mam nadzieję, że wywalczą złoto.
Wszyscy tylko nie Ruscy...
ja mam nadzieje,ze Włosi wygrają.
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Włosi akurat ze wszystkich trzech drużyn, które w tej chwili pozostały w grze o złoto (bo drugi półfinał się jeszcze nie odbył) zasłużyli najmniej na zwycięstwo. Przegrali dwa mecze (i to oba z drużynami, które już odpadły z turnieju, więc teoretycznie rzecz biorąc powinny być słabsze) a z przeciętną Australią ledwo udało im się wygrać. I Rosja i Brazylia radziły sobie lepiej. Poza tym Włosi to krzykacze, dlatego za nimi nie przepadam. Lubią się kłócić o każdą niepomyślną dla nich decyzję sędziego.
No i chyba wszyscy już zapomnieli o ich bezczelnych komentarzach sprzed Igrzysk, że boją się tylko Rosjan i Brazylii a Polska i USA nie stanowią dla nich żadnego zagrożenia, bo są tacy zajebiści... Jak dla mnie to oni w ogóle nie powinni trafić do finału dlatego mam nadzieję, że Brazylia ich dziś rozniesie.
No i chyba wszyscy już zapomnieli o ich bezczelnych komentarzach sprzed Igrzysk, że boją się tylko Rosjan i Brazylii a Polska i USA nie stanowią dla nich żadnego zagrożenia, bo są tacy zajebiści... Jak dla mnie to oni w ogóle nie powinni trafić do finału dlatego mam nadzieję, że Brazylia ich dziś rozniesie.
Włosi są dosyć aroganccy i lubią się popisywać.
Ja stawiam na Brazylię Do złota też.
Wcześniej myślałam nad tymi Włochami, ale fakt to co powiedziała Karolina.
Więc zdecydowanie na Canarinhos
Ja stawiam na Brazylię Do złota też.
Wcześniej myślałam nad tymi Włochami, ale fakt to co powiedziała Karolina.
Więc zdecydowanie na Canarinhos
Ania M.- Chair & Klaine
Srebro dla Włodarczyk:)
EDIT:
I Brazylia w finale! haha
EDIT:
I Brazylia w finale! haha
Ostatnio zmieniony przez Karolina dnia Pią Sie 10, 2012 8:59 pm, w całości zmieniany 1 raz
Jak już Włosi odpadli to mi to wybitnie obojętne kto wygra. Nie chciałam tylko żeby oni zgarnęli złoto. Teraz trzymam kciuki za Bułgarów♥
Z Włochów a Bułgarów nie wiem, kto gorszy. Obydwa zespoły są dla mnie strasznie chamskie.
Edda- Liczba postów : 152
Ja jestem za Włochami jeśli chodzi o brąz.
Łasko
Łasko
MotherChucker- Blair & Chair
- Liczba postów : 667
Strona 11 z 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Strona 11 z 12
Pozwolenia na tym forum: