Jak poznałem Waszą matkę
+44
Carrot
Anabele
IAmSherlocked
Cynicznie
anekk
Chiio
madziiuulami
Gonia
riolcia
monisiaaa33
Kasia
Justyna
dzastulaa_
Ella
alkamb
kicksforchicks
xoxo-Anja
PH2C
Blake
missv
klaudusqa
lalitaaa
B.
xxl
Żuri
Ania M.
Monika
Layla
Joanna81
kiwi92
karolla
Lewandowska
Nika
Gosiek
Vivien
April
Ola
DairDreamer
andzia
Lise
Magda
Gigi
Kilmeny
desertrose
48 posters
Strona 7 z 21
Strona 7 z 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Re: Jak poznałem Waszą matkę
Tak, Nora ma cudne włosy. W ogóle ładna z niej babka, nawet bardzo ładna, al e w ogóle jej nie lubię.
Co do oglądalności - cieszę się, że podskoczyła, bo to jakiś krok do stworzenia nowego sezonu
Co do oglądalności - cieszę się, że podskoczyła, bo to jakiś krok do stworzenia nowego sezonu
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
11? Szok:P No ale widać, ze mają fanów.
Ja wreszcie obejrzałam obydwa odcinki:) Super! I najlepsze te filmiki z Marshalem:P
Ja wreszcie obejrzałam obydwa odcinki:) Super! I najlepsze te filmiki z Marshalem:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Najlepszy jest Shmosby, już na zawsze zaskarbił sobie moją miłość. Dzięki Ci Punchy
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Też jestem już po premierze odcinki fajne, dobrze się zapowiada.
Ja lubię Norę
Ja lubię Norę
Ania M.- Chair & Klaine
- Liczba postów : 223
Mi nawet ta Nora nie przeszkadza, ale trochę ten akcent mnie wkurza:P
Nora jest bardzo ładna, a w zasadzie aktorka ją grająca, mogę się zgodzić. Ale irytuje mnie jej akcent. Ale przede wszystkim jako fanka Robin i Barneya jako pary, nie potrafię jej polubić. Choć ciągle wierzę, że endgame Barneya nie będzie Nora
Ja tak samo jestem fanką Robin i Barneya i może na siłę sobie wmawiam ale :
- Spoiler:
- W pierwszym odcinku jak pokazany jest ślub Barneya, gdzie on i Ted siedzą i wchodzi Lily, która mówi do Teda: "Panna młoda chce się z Tobą widzieć (mniej więcej coś takiego) To możliwe, że mogłaby to być Nora... Ale ja i tak bardziej stawiam na Robin I mam nadzieję, że to ona
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
- Spoiler:
- Ja widzę tylko dwie dopuszczalne dla mnie opcje 1. Jest to Robin, bo Ted miał być jej świadkiem, a po co miałaby go wołać Nora? No chyba, że się tak dobrze poznają w czasie sezonu 2. Woła go Nora... Ale uwaga Lilly o niepasującym krawacie rusza coś w Barneyu, zostawia Norę i biegnie do Robin hahaha, pofantazjowałam sobie :>
ahahaha, ściągnęłam sobie classic shmosby remix, kocham to po prostu xD i ciągle mam banana na buzi jak to słyszę
Ja zaraz też ściągnę... A mozna wiedzieć skąd masz?
2 wersja rządzi:)
2 wersja rządzi:)
link z yt wrzuciłam na zapiska.pl i ściągnęłam jako mp3, bo po co mi teledysk :>
Barney i Robin tańczący do "Groove is in the hart" poezja dla oczu, już widzę wysp tych clipów na YouTube z Barbin.
Fanów pary Barney’a i Robin (do których sam się zaliczam) pocieszę tym, że Norę wprowadzono po to, aby naprawić
i wychować Barney’a wiecznego podrywacza, Robin nie dałaby sobie z nim rady. Zresztą już na początku pierwszego
odcinka mamy wskazówkę, gdy Ted zaczął opowiadać dzieciom o tym, że Barney miał zadzwonić do Nory, to użył zdania
"Kids do you remember Nora?". To jednoznacznie podpowiada, że ktoś inny zakuje Barney’a w ślubną obrączkę.
Kto czytał mój spojler z 13 posta tego tematu ten wie, dlaczego Ted często mówi auntie Robin i uncle Barney
a Norę wspomina tylko, jako Norę.
Nawet Chuck by taką minę miał… gdyby złożył krawat w kaczuszki
[You must be registered and logged in to see this image.]
Edward 40 Hands… wymita
Fanów pary Barney’a i Robin (do których sam się zaliczam) pocieszę tym, że Norę wprowadzono po to, aby naprawić
i wychować Barney’a wiecznego podrywacza, Robin nie dałaby sobie z nim rady. Zresztą już na początku pierwszego
odcinka mamy wskazówkę, gdy Ted zaczął opowiadać dzieciom o tym, że Barney miał zadzwonić do Nory, to użył zdania
"Kids do you remember Nora?". To jednoznacznie podpowiada, że ktoś inny zakuje Barney’a w ślubną obrączkę.
Kto czytał mój spojler z 13 posta tego tematu ten wie, dlaczego Ted często mówi auntie Robin i uncle Barney
[You must be registered and logged in to see this image.]April napisał:czemu Barney ma tak poważną minę
Nawet Chuck by taką minę miał… gdyby złożył krawat w kaczuszki
[You must be registered and logged in to see this image.]
Edward 40 Hands… wymita
DairDreamer- Liczba postów : 269
No właśnie. Są 2 możliwości - Robin i Barney lub Robin i ktoś oraz Barney i ktoś kogo nie znamy... Ale raczej ta pierwsza możliwość, bo jak ktoś napisał
- Spoiler:
- Siostra Barneya jest prawdopodobnie matką
DairDreamer napisał:Barney i Robin tańczący do "Groove is in the hart" poezja dla oczu, już widzę wysp tych clipów na YouTube z Barbin.
Bardzo miło mi to czytać, bo prawdę mówiąc nie zwróciłam uwagi na to, że Ted powiedział "Kids, do you remember Nora", dlatego grazie za napisanie tego. Bardzo pocieszające. I oczywiście plus za Barneya i robin
A taniec był naprawdę świetny, moja druga ulubiona scena, zaraz po Shmosbym, a kto wie, może nawet wskoczy na pierwsze miejsce.
Poniżej pełna wersja Classic Shmosby Remix
Słucham tego prawie cały czas Shmosby dołączył do grona moich ulubionych piosenek, całkowicie podbijając moje serce.
Shmosby <3
Genialny fragment, nie mogę przestać tego oglądać
Genialny fragment, nie mogę przestać tego oglądać
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Ja również to uwielbiam I też bym mogła słuchać tego cały czas haha, cudowne <3
A to co napisał DairDreamer w zupełności mnie uspokoiło
A to co napisał DairDreamer w zupełności mnie uspokoiło
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
A to wszystko dzięki Tobie Punchy 1 minuta 20 sekund - a jak wiele radości. Dobrze, że HIMYM powróciło w tak dobrej formie ;D
Ja tą pełną wersje mam na telefonie:P Pół godziny się męczyłam, ale jest! Jupi!
Robin and barney FAN!
Robin and barney FAN!
Czy Barbin to oficjalna nazwa tej pary? Bo się niedawno nad tym zastanawiałam. A muszę się przyznać, że tylko stąd czerpię jakiekolwiek informacje o serialu, i nie biegam po żadnych innych stronach
- Spoiler:
- Forgive us, Tom Cruise, but we're just reporting the facts: Katie Holmes is a Slutty Pumpkin. Or, to be precise, Vulture has learned exclusively that Mrs. Cruise has agreed to play a promiscuous Jack-O-Lantern next month on a special Halloween episode of How I Met Your Mother. In case you're not up to speed on your HIMYM lore, the Slutty Pumpkin is a character first referenced early on during the show's freshman season — a potential love interest Ted met at a Halloween party one year but then lost touch with. Earlier this month, creators Craig Thomas and Carter Bays revealed to us that the character would finally be unmasked this season but couldn't yet say who would be playing the part. Now that said pumpkin has been found, Thomas is psyched: "Katie is a lovely and talented actress, which is why we've saved for her perhaps the most classily named character in our show’s history," he says, adding that the role was "literally six seasons in the making." Holmes, whose last role on a weekly TV series was a guest turn on ABC's Eli Stone back in 2008, will next be seen in the upcoming Adam Sandler feature Jack and Jill.
hehe ;D
Jeśli Katie Holmes będzie Slutty Pumpkin a Victoria pojawiła się ponownie to oznacza, że scenarzyści
zaczynają eliminować potencjalne kandydatki na tytułową matkę z dotychczasowych teorii.
Jak sprawdzałem pliki z Barbin na komputerze to pierwsze pojawiły się pod koniec 2007 a odcinek
"Zip, Zip, Zip", który rozpoczynał pewien sposób ich związek był emitowany w lutym 2006.
Co do klipów z nowego sezonu to pierwsze się już pojawiły.
Poniżej w spojlerze jest tłumaczenie i synchro od w/w klipu. Wystarczy wkleić
do pliku txt i puszczać razem z klipem w 720p np. w darmowym BESTplayer.
zaczynają eliminować potencjalne kandydatki na tytułową matkę z dotychczasowych teorii.
Szczerze powiedziawszy to już nie pamiętam czy przeczytałem to na forum czy sam wymyśliłem.Ola napisał:Czy Barbin to oficjalna nazwa tej pary?
Jak sprawdzałem pliki z Barbin na komputerze to pierwsze pojawiły się pod koniec 2007 a odcinek
"Zip, Zip, Zip", który rozpoczynał pewien sposób ich związek był emitowany w lutym 2006.
Co do klipów z nowego sezonu to pierwsze się już pojawiły.
Poniżej w spojlerze jest tłumaczenie i synchro od w/w klipu. Wystarczy wkleić
do pliku txt i puszczać razem z klipem w 720p np. w darmowym BESTplayer.
- Spoiler:
- [83][101]/sprawiasz że czuję się jakbym
[103][122]/straciła swoje dziewictwo
[124][161]/pierwszy raz.. za każdym razem.. gdy dotykasz mnie
[163][179]/sprawię że rozkwitniesz niczym
[181][202]/kwiat jakiego nigdy nie widziałeś
[203][212]/pod wpływem słońca
[213][222]/jesteśmy jedynymi
[223][238]/nabuzowanymi energią
[243][263]/pozwól się zapylić dla stworzenia
[266][279]/rodzinego drzewa
[283][318]/ta ewolucja z... tobą wychodzi tak naturalnie
[321][338]/niektórzy wołają że to nauka... Teoria
[340][358]/my mówimy że to chemia
[361][382]/to jest opowieść o ptaszkach...
[386][400]/i pszczółkach
[404][436]/z każdą pory roku... zmianą
[440][461]/nasza miłość nadal pozostaje
[463][480]/taka sama
[484][518]/przysparzasz mnie o szybsze serca bicie
[528][561]/rozłożę swoje skrzydła i sprawię że ulecę
[563][597]/by zasmakować twego nektaru tak słodkiego
[600][631]/że sprawiasz iż mam... podniesione tętno
[633][655]/niczym kolibra bijące serce
[673][690]/z podniesionym tętnem
[710][730]/szybszciej bije serce
[751][770]/z podniesionym tętnem
[787][810]/szybszciej bije serce
To samo chciałam napisać!desertrose napisał:DairDreamer, świetny avatar xD
- Spoiler:
- A co do Katie Holmes w roli Slutty Pumpkin... nie podoba mi się to -.- myślałam, że wybiorą kogoś... ciekawszego? nie przepadam za nią zbytnio.. Może jednak się mylę i nie będzie taka zła xd
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Strona 7 z 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Strona 7 z 21
Pozwolenia na tym forum: