Jak poznałem Waszą matkę
+44
Carrot
Anabele
IAmSherlocked
Cynicznie
anekk
Chiio
madziiuulami
Gonia
riolcia
monisiaaa33
Kasia
Justyna
dzastulaa_
Ella
alkamb
kicksforchicks
xoxo-Anja
PH2C
Blake
missv
klaudusqa
lalitaaa
B.
xxl
Żuri
Ania M.
Monika
Layla
Joanna81
kiwi92
karolla
Lewandowska
Nika
Gosiek
Vivien
April
Ola
DairDreamer
andzia
Lise
Magda
Gigi
Kilmeny
desertrose
48 posters
Strona 10 z 21
Strona 10 z 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Re: Jak poznałem Waszą matkę
Someonelikeyou napisał:Jak nowy sezon? Trzyma poziom?
Ja odpowiem na to pytanie;) Moim zdaniem trzyma! Fajnie łączą wątki ze sobą, powracają do wcześniej niewyjaśnionych i wszystko powoli układa się w całość
Serial na prawdę świetny, w moim rankingu sitcomów znajduję się na 1 miejscu wraz z "Friends"
Go??- Gość
Zdecydowanie trzyma, ale trzeba go kochać za wszystkie sezony, bo naprawdę mamy sporo powrotów do przeszłości. To bardzo miłe, że ludzie naprawdę nad tym pracują, i nie wymyślają jakichś bezsensownych historyjek ;>
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
akurat ostatni odcinek to bezsensowna historyjka
co do Star Wars, to mialem zamiar w wakacje obejrzec, ale jakos nie ma okazji bo tak obejrzec 1 czesc a kolejna dopiero za jakies pare tygodni to tez nie to, jak juz to bym chcial albo nawet w jeden dzien wszystkie albo w odleglosci max 1 tygodnia, ale nie ma czasu bo to długie jednak w dodatku trzeba sciagnac i miec chęć ogladac przed lapkiem.. chociaz teraz pomyslalem, ze moze bym podczepil sobie lapka do plazmy w salonie i obejrzal.. ale kolejny problem bo trzeba wywalczyc sobie salon na te pare godzin a mi sie nie chce, no i tak w koło. ale kiedys obejrze, na pewno
co do Star Wars, to mialem zamiar w wakacje obejrzec, ale jakos nie ma okazji bo tak obejrzec 1 czesc a kolejna dopiero za jakies pare tygodni to tez nie to, jak juz to bym chcial albo nawet w jeden dzien wszystkie albo w odleglosci max 1 tygodnia, ale nie ma czasu bo to długie jednak w dodatku trzeba sciagnac i miec chęć ogladac przed lapkiem.. chociaz teraz pomyslalem, ze moze bym podczepil sobie lapka do plazmy w salonie i obejrzal.. ale kolejny problem bo trzeba wywalczyc sobie salon na te pare godzin a mi sie nie chce, no i tak w koło. ale kiedys obejrze, na pewno
xxl- Liczba postów : 355
Wierz mi watro obejrzeć SW i nawet ci z tego powodu zazdroszczę,
że wszystko przed tobą a Ewoki to wcale nie są milusie Misie
tylko zabójcze bestie z sennych koszmarów Szturmowców Imperium
że wszystko przed tobą a Ewoki to wcale nie są milusie Misie
tylko zabójcze bestie z sennych koszmarów Szturmowców Imperium
DairDreamer- Liczba postów : 269
xxl napisał:akurat ostatni odcinek to bezsensowna historyjka
Tak naprawdę już to pisząc, sama pomyślałam o ostatnim odcinku ;> Jeszcze zależy czy może jakoś do nich nawiążą i coś z nich wyniknie, czy może będą to tylko przelotne epizody, które nic nie znaczyły. Liczę na opcję nr 1. Ale mimo wszystko, jest z czego się pośmiać w tym sezonie, a to chyba najważniejsze.
Barney trochę nie miał racji, jako rocznik 92' wcale nie uważam, że Ewoki to milusie misie, choć w pewnym sensie są trochę zabawne (może z wyglądu)
DairDreamer napisał:Wierz mi watro obejrzeć SW i nawet ci z tego powodu zazdroszczę,
że wszystko przed tobą
dobiję Cię i napiszę, że mam na dysku dopiero 1 sezon Chucka i nie moge się zabrac zeby obejrzec 72minutowego pilota
Jam mam tak samo z pilotem ‘’Blue Mountain State’’ ale przynajmniej z TBBT jesteśmy na bieżąco,
a pilot ‘’Chucka’’ ma 42 minuty 29 sekund i stanowi zamkniętą całość. Po za tym masz fart, gdyż niedługo
zacznie się ostatni finałowy sezon ‘’Chucka’’ i będziesz mógł obejrzeć wszystko hurtem, bez wyczekiwania
na decyzję o kontynuacji na kolejne sezony. Notabene fandom ‘’Chucka’’ to potęga w Stanach, rok za rokiem
ratowali serial swoimi akcjami jak np. kampania Subway na koniec 2 sezonu i tylko dzięki nim NBC nie zdecydowało się
na kasację. Teraz seriale padają jak muchy i szkoda czasu nawet je zaczynać. Co do ''Chucka'' masz coś na zachętę,
takiej kobiecie jak Sarah Walker nie sposób się oprzeć w dosłownym tego słowa znaczeniu. Nie tylko potrafi
skopać cztery litery każdemu zbirowi, ale także nie zawaha się zabić na dwieście różnych sposobów,
aby tylko ochronić ukochanego mężczyznę. Sarah Walker to Yvonne Strahovski a wszyscy wiedzą,
że polskie dziewczyny są najlepsze.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nawet Bareny bez chwili wahania,
padłby by przed nią na kolana.
Polski Portal Chucka [You must be registered and logged in to see this link.]
Forum Chucka [You must be registered and logged in to see this link.]
PS: do dziewczyn sorry za OT ale to xxl sam zaczął
a pilot ‘’Chucka’’ ma 42 minuty 29 sekund i stanowi zamkniętą całość. Po za tym masz fart, gdyż niedługo
zacznie się ostatni finałowy sezon ‘’Chucka’’ i będziesz mógł obejrzeć wszystko hurtem, bez wyczekiwania
na decyzję o kontynuacji na kolejne sezony. Notabene fandom ‘’Chucka’’ to potęga w Stanach, rok za rokiem
ratowali serial swoimi akcjami jak np. kampania Subway na koniec 2 sezonu i tylko dzięki nim NBC nie zdecydowało się
na kasację. Teraz seriale padają jak muchy i szkoda czasu nawet je zaczynać. Co do ''Chucka'' masz coś na zachętę,
takiej kobiecie jak Sarah Walker nie sposób się oprzeć w dosłownym tego słowa znaczeniu. Nie tylko potrafi
skopać cztery litery każdemu zbirowi, ale także nie zawaha się zabić na dwieście różnych sposobów,
aby tylko ochronić ukochanego mężczyznę. Sarah Walker to Yvonne Strahovski a wszyscy wiedzą,
że polskie dziewczyny są najlepsze.
Nawet Bareny bez chwili wahania,
padłby by przed nią na kolana.
Polski Portal Chucka [You must be registered and logged in to see this link.]
Forum Chucka [You must be registered and logged in to see this link.]
PS: do dziewczyn sorry za OT ale to xxl sam zaczął
Przypomnieliście mi o tym serialu:D Oglądałam kiedys na TVN...
btw. Nie ma to jak pogadać o HIMYM:P
btw. Nie ma to jak pogadać o HIMYM:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Blue Mountain State, fajne jest. ogladaj DairDreamer podobne troszke do Greek
Według mnie siódmy sezon trzyma poziom. Tak naprawdę to jeden z nielicznych seriali, na które czekam z niecierpliwością.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
No i obejrzałam ostatni odcinek:)
SPOILERY(nie będę pisała w spoilerach, bo mnie to juz wkurza)
Odcinek super! Przedostatni odcinek, to był na szczęście taki jednorazowy wyskok:D
Barney dalej trzyma się krawatu. I na prawdę, chyba cały czas się śmiałam w duchu:P Wątek o tym sprawdzaniu dziewczyn Teda? Super! I chyba przez cały czas, jak się o tym dowiedziałam, myślałam co będą mieli na tą babkę. Wyobrażenia Teda co nastąpi - świetne. Tylko szkoda, że tak szybko się skończyło:( Barney i "Ja chcę wiedzieć" oraz jego wyraz twarzy najlepszy. Ta prezentacja - jak on to zrobił? A największy plus odcinka: Nie było NORY! JEEEE!!!! Who ho! I cieszę się, ze znamy płeć dziecka.
Ogólnie odcinek oceniam na plus.
SPOILERY(nie będę pisała w spoilerach, bo mnie to juz wkurza)
Odcinek super! Przedostatni odcinek, to był na szczęście taki jednorazowy wyskok:D
Barney dalej trzyma się krawatu. I na prawdę, chyba cały czas się śmiałam w duchu:P Wątek o tym sprawdzaniu dziewczyn Teda? Super! I chyba przez cały czas, jak się o tym dowiedziałam, myślałam co będą mieli na tą babkę. Wyobrażenia Teda co nastąpi - świetne. Tylko szkoda, że tak szybko się skończyło:( Barney i "Ja chcę wiedzieć" oraz jego wyraz twarzy najlepszy. Ta prezentacja - jak on to zrobił? A największy plus odcinka: Nie było NORY! JEEEE!!!! Who ho! I cieszę się, ze znamy płeć dziecka.
Ogólnie odcinek oceniam na plus.
'minęło już 6 minut randki, ted pewnie zdążył wyznać miłośc'
Ten odcinek bardzo mi się podobał też z tego względu, że pokazał jak Robin i Barney do siebie pasują. Ted i jego obsesja na punkcie Annie Hall W tym odcinku podobał mi się też wątek tego terapeuty (nie pamiętam imienia). Odcinek jak najbardziej na plus Więc poprzedni był chyba na szczęście tylko jednorazowym wyskokiem
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Tu masz dostępne na rynku laptopy z wbudowanym projektorem firm ASUS i Fujitsu.Lise napisał: Barney i "Ja chcę wiedzieć" oraz jego wyraz twarzy najlepszy. Ta prezentacja - jak on to zrobił?
[You must be registered and logged in to see this link.]
Hewlett-Packard i Apple również na tym pracują, pewnie będą dostępne w tym okresie
Jak to powiadają reklama dźwignią handlu, zwłaszcza ta w serialach.
Mi bardziej pasowała trzecia kwestia Janet Powinieneś o czymś wiedzieć…xxl napisał:'minęło już 6 minut randki, ted pewnie zdążył wyznać miłośc'
Skłamałam tylko trochę podobała mi się "Annie Hall" i reakcja Teda
Odcinek ogólnie niezły, chociaż byłby zabawniejszy gdyby się okazało,
że cała ta historia wspaniałej Janet McIntyre w Internecie to początek...
podrywu na żeńską wersję Lorenzo von Matterhorna.
I taka puenta odcinka była by…[You must be registered and logged in to see this image.]
DairDreamer napisał:
I taka puenta odcinka była by…[You must be registered and logged in to see this image.]
dobre
ej, też macie wrażenie, że Robin strasznie zbrzydła?
Nika- Dair & Dan
- Liczba postów : 138
How I Met Your Mother - 7x07 - Noretta promo:
i sneak peek
i sneak peek
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Nika napisał:DairDreamer napisał:
dobre
ej, też macie wrażenie, że Robin strasznie zbrzydła?
od 1 odcinka 6 sezonu mam takie wrazenie!
Internetowa obsesja Barneya I Robin awesome.
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
7 odcinek zapowiada się super:D Już nie mogę się doczekać.
Trochę przynajmniej namieszają z Norą. Jak dla mnie jest zbyt idealna.
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
Mi się poprzedni odcinek podobał, te internetowe wyszukiwania Robin i Barneya - cudowne
No i nie było Nory
A kolejny zapowiada się super, więc teraz czekać do jutra
No i nie było Nory
A kolejny zapowiada się super, więc teraz czekać do jutra
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Tylko dla tych, co chcą wiedzieć jak wygląda tytułowa Matka.
- Spoiler:
- Nie mogłyście się powstrzymać…
Bardzo niebezpiecznie jest spotkać kobietę,
która nas całkowicie rozumie.
Kończy się to zawsze małżeństwem.
z złotych myśli Barneya…
Tak naprawdę to aforyzm Oskara Wilde
Obejrzałam odcinek.
Spoko był. Fajnie był wprowadzany ten wątek, o podobieństwie do rodziców. I był brat Barneya:) I następny plus - Nora. Mogłam się z niej pośmiać. Ogólnie dobry odcinek, chociaż nie był jakiś "legendary"
Spoko był. Fajnie był wprowadzany ten wątek, o podobieństwie do rodziców. I był brat Barneya:) I następny plus - Nora. Mogłam się z niej pośmiać. Ogólnie dobry odcinek, chociaż nie był jakiś "legendary"
Obejrzałam ostatnie dwa odcinki, nadal trzyma poziom Jak już ktoś wspomniał, Barney i Robin idealnie do siebie pasują Wyobrażenia Teda o Janet, genialne Uśmiałam się tym łazienkowym w szczególności xD
When I'm sad I stop being sad and be awesome instead, Piękny cytat z Barneya
When I'm sad I stop being sad and be awesome instead, Piękny cytat z Barneya
Strona 10 z 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Strona 10 z 21
Pozwolenia na tym forum: