Jak poznałem Waszą matkę
+44
Carrot
Anabele
IAmSherlocked
Cynicznie
anekk
Chiio
madziiuulami
Gonia
riolcia
monisiaaa33
Kasia
Justyna
dzastulaa_
Ella
alkamb
kicksforchicks
xoxo-Anja
PH2C
Blake
missv
klaudusqa
lalitaaa
B.
xxl
Żuri
Ania M.
Monika
Layla
Joanna81
kiwi92
karolla
Lewandowska
Nika
Gosiek
Vivien
April
Ola
DairDreamer
andzia
Lise
Magda
Gigi
Kilmeny
desertrose
48 posters
Strona 16 z 21
Strona 16 z 21 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Re: Jak poznałem Waszą matkę
I na temat ostatniego odcinka...
- Spoiler:
Od producentów:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Moim zdaniem powrót Teda i Robin to żenada dawno nie byłam tak wkurzona po odcinku haha myślałam, że to zamknięty rozdział, a tu bum...
[You must be registered and logged in to see this image.]
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
- Spoiler:
- dla mnie to wyznanie Teda było naciągane i tylko po to żeby coś się działo, jakoś ostatnio Ted nie przejawiał nawrotu uczuć do Robin a tu nagle wyskakuje z "Kocham cię"?! Po za tym od pierwszego odcinak wiadomo, że Ted marzy o założeniu rodziny i dzieciach i fakt że Robin nie może mieć dzieci w ogóle mu nie przeszkadzał? Bezsensu...
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
Następny odcinek zapowiada się ciekawie (w promie nie ma Teda i Robin razem!).
Haha, sposoby Marshalla i Lil, aby zniechęcić Barneya do obejrzenia tej taśmy - świetne:d
Czyżby Barney oglądał scenę Maćka z Klanu, gdy rozwalił komputer?
Haha, sposoby Marshalla i Lil, aby zniechęcić Barneya do obejrzenia tej taśmy - świetne:d
Czyżby Barney oglądał scenę Maćka z Klanu, gdy rozwalił komputer?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Co tak tu cicho?
Ja obejrzałam ostatni odcinek (Karma) i bardzo mi się spodobał. Robin i jej wpisy do pamiętnika najlepsze. No i koniec... wreszcie!
Ja obejrzałam ostatni odcinek (Karma) i bardzo mi się spodobał. Robin i jej wpisy do pamiętnika najlepsze. No i koniec... wreszcie!
e tam. ostatnio himym ssie tak, ze zapominam ogladac niestety, ale powoli stają tylko kolejnym przykładem jak można zepsuć bardzo dobry serial ;/ najgorsze jest jednak to, ze jest zaplanowany jeszcze jeden sezon... ;/ ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
xxl- Liczba postów : 355
Barney się nam zamienia w pantoflarza
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Świeżo po 7x19:
- Spoiler:
Przeciętny ten odcinek. Motyw z mnichami średnio śmieszny - Ted wykrzykujący to, czego nie powinien już bardziej. Quinn jest beznadziejna, błagam usunięcie ją! Ale nie, czuję że to ona będzie panną młodą szczególnie po tym jak powiedziała, że tylko ślub sprawiłby, aby przestała być striptizerką. A że Barney i tak chce być na wyłączność, to na dniach spodziewajmy się oświadczyn. I nie uważam, że oni pasują do siebie, bo są tak samo podstępni i źli. Ona ma wręcz jakieś upodobania sadystyczne. "Lubię chaos".
Tak naprawdę, to rozśmieszyła mnie sama końcówka. Fajnie, że scenarzyści mają taki dystans aby się przyznać, że przeciągają. O Lily i Marshallu nie będę pisać, bo teksty M. były żałosne. Gdybym była Lily, to bym mu strzeliła w twarz za tą historię z windą. Sama byłam tym zażenowana. Fajnie, że jakiś promyk pojawił się w życiu Robin, choć mogłaby się w końcu pozbierać i zawalczyć o B. póki jeszcze czas. Ciekawe co Ted miał na myśli, że nie widział się długo z Robin. BTW. ich przyjaźń już nie wróci w takim stanie. Ted wszystko popsuł, a jego 'I love you' było na tym samym poziomie co 'I think I'm in love with you' z pierwszego odcinka.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Generalnie nie jestem fanką takich rzeczy, ale to im wyszło nawet nieźle
xD
xD
Layla- Chair & Hyckie
Haha:D
Gar-ni-czekaj, czekaj-tuuuuuuuuuuuuuurrrr!
<3:D
Gar-ni-czekaj, czekaj-tuuuuuuuuuuuuuurrrr!
<3:D
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
oglądał ktoś ostatni?
- Spoiler:
- córeczka Teda!<3333333333333333
andzia- Dair & Derena
- Liczba postów : 285
E tam
- Spoiler:
- córeczka Teda
PH2C- Liczba postów : 110
- Spoiler:
- no tak tylko, że jeżeli za 3 lata Ted będzie miał już córeczkę to serial już chyba długo nie potrwa, no chyba, że mają zamiar ciągnąć historię ok poznałem waszą matkę i jak nam się dalej fajnie żyje...
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
24.
3 odcinki do końca sezonu,czyli jesli na finał sezonu ma byc ślub Barneya to panną młodą będzie Quinn? kibicowałem Robin, ale niemożliwe, żeby w 3 odcinki się tyle zmieniło.. chyba, że będzie jakieś kolejne wspomnienie.. bo i Lilly musi być szczupła, a póki co jest w ciąży. ehhh ;x a poza tym powrót do tego motywu z Tedem w sukience...
"Show co-creator Craig Thomas and writer Chris Harris spoke about the
situation setup in The Mermaid Theory in the Podcast for the episode
Tick Tick Tick. Chris said that Ted's character was setup in that way to
"set challenges up for ourselves in the future ... purposely boxing
ourselves." as in The Goat for instance. Craig said, "... we have a few
ideas; but I'll be honest ... when we did it, it was just 'lets push
ourselves into a corner' ... it was just a challenge to future us".
Chris added, "And we know he has to say 'Now We're Even'". Craig
admitted that it was puzzling approaching the story at first since Ted
(Josh Radnor) seemed excited saying "Now We're Even" instead of being
miserable, "like a real big gotcha"."
"Współtwórca Craig Thomas i scenarzysta Chris Harris wypowiedzieli się na
temat sytuacji ustanowionej w odcinku The Mermaid Theory, w podcast;cie
przeprowadzonym do odcinka Tick Tick Tick. Chris oświadczył, że Bohater
Ted, był ustawiony w ten sposób by "stanowić dla nas wyzwanie w
przyszłości ... specjalnie się wsadzamy do pudełka" zupełnie tak jak z
kozą. Jak dalej kontynuuje"...mamy kilka pomysłów; ale szczerze mówiąc,
kiedy to zrobiliśmy, odbyło się to na zasadzie "pchnijmy się do kąta,
jedyne co wiedzieliśmy w tamtym momencie to to, że ma powiedzieć "Now we
are even"...""
z forum himym.
ale ogólnie to przerażają mnie ci scenarzyści xd
3 odcinki do końca sezonu,czyli jesli na finał sezonu ma byc ślub Barneya to panną młodą będzie Quinn? kibicowałem Robin, ale niemożliwe, żeby w 3 odcinki się tyle zmieniło.. chyba, że będzie jakieś kolejne wspomnienie.. bo i Lilly musi być szczupła, a póki co jest w ciąży. ehhh ;x a poza tym powrót do tego motywu z Tedem w sukience...
"Show co-creator Craig Thomas and writer Chris Harris spoke about the
situation setup in The Mermaid Theory in the Podcast for the episode
Tick Tick Tick. Chris said that Ted's character was setup in that way to
"set challenges up for ourselves in the future ... purposely boxing
ourselves." as in The Goat for instance. Craig said, "... we have a few
ideas; but I'll be honest ... when we did it, it was just 'lets push
ourselves into a corner' ... it was just a challenge to future us".
Chris added, "And we know he has to say 'Now We're Even'". Craig
admitted that it was puzzling approaching the story at first since Ted
(Josh Radnor) seemed excited saying "Now We're Even" instead of being
miserable, "like a real big gotcha"."
"Współtwórca Craig Thomas i scenarzysta Chris Harris wypowiedzieli się na
temat sytuacji ustanowionej w odcinku The Mermaid Theory, w podcast;cie
przeprowadzonym do odcinka Tick Tick Tick. Chris oświadczył, że Bohater
Ted, był ustawiony w ten sposób by "stanowić dla nas wyzwanie w
przyszłości ... specjalnie się wsadzamy do pudełka" zupełnie tak jak z
kozą. Jak dalej kontynuuje"...mamy kilka pomysłów; ale szczerze mówiąc,
kiedy to zrobiliśmy, odbyło się to na zasadzie "pchnijmy się do kąta,
jedyne co wiedzieliśmy w tamtym momencie to to, że ma powiedzieć "Now we
are even"...""
z forum himym.
ale ogólnie to przerażają mnie ci scenarzyści xd
Trochę o odcinku :>
Oby ten ślub, to nie był ślub z Quinn. Dobra, śmiesznie, że Barney umawia się ze striptizerką, ale raczej nie wierzę, że to związek na dłuższą metę.
- Spoiler:
- Nie aż taki najgorszy, ale nic super zachwycającego. Właściwie cieszę się najbardziej z tego, że Lily w końcu urodzi! Razem z Marshallem stali się strasznie nudni ostatnimi czasy, ale liczę, że po urodzeniu dziecka będzie ciekawej. Może małe szanse, bo jak dla mnie ciąża i dziecko zawsze zamyka parę dróg. Ah, no i jeszcze kochany ducky tie
Oby ten ślub, to nie był ślub z Quinn. Dobra, śmiesznie, że Barney umawia się ze striptizerką, ale raczej nie wierzę, że to związek na dłuższą metę.
- Spoiler:
- Quinn nie wygląda na osobę, która dla faceta zrezygnuje ze swojej pracy. A widać jak Barney źle się z tym czuje, że Quinn jest striptizerką. Może 6 sezonów temu by mu to nie przeszkadzało, ale nie dziś Mam nadzieję, że dzisiejsza kłótnia bardziej wpłynie na Barneya i będzie chciał to zakończyć.
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
M.in. wywiad z Cobie, czyli czego możemy się spodziewać w finale
- Spoiler:
- Diane: Please tell me there's hope for Robin and Barney on How I Met Your Mother!
While this probably won't ease your anxiety, we can at least tell you that you will learn the identity of Barney's bride at the end of the finale, so no cliffhanger there! "A big thing is revealed at the end. We get to meet Barney's wife," Cobie Smulders confirms to us. "That's a big reveal. I'm excited for fans to see that." Obviously, she wouldn't spill if Robin is the wife-in-question, but simply tells us, "That's my dream: I hope Robin finds love."
- Spoiler:
Insider: Whether it's good or bad, I would steer clear of Twitter Mondays at 8:31 p.m. for fear of being inundated with HIMYM questions, concerns, etc...
Cobie: That's one of the things I love about our show though: it breeds lots of conversations. Whether they be positive or negative, that's why do we do it. I hope that people are enjoying the season.
Insider: Have you been?
Cobie: I've been so excited this season. The great thing about our writers and our creators is that they're on the pulse of what’s going on. Especially with the fertility issue Robin's dealt with because I know so many women dealing with it and I love being the place this is presented. Hopefully it starts some discussions and helps people connect to our show on a deeper level. I was really excited and grateful that I was able to get that storyline. They've always been kind with giving me these emotional arcs – it's cool to be on a sitcom where we do jokes about farting to also have great episodes with these great, emotional centers.
Insider: There are three episodes left, one of which involves the reveal of who Barney is marrying... right?
Cobie: Yes. It's not another "tune in next year" moment. There's a cliffhanger, but with a big reveal in the finale too.
Insider: Do you think fans will be happy with the brides' identity?
Cobie: I think fans will really like it. Of course there will be division among fans because they want Barney to end up with a few different people, but I hope the majority of them are happy with who he ends up with -- I know I am.
Insider: Is there anything you haven't gotten to do with Robin yet that you're hoping for next season?
Cobie: I'm excited to see her in a relationship and finally settle down … into something [laughs]. Committing to somebody is a huge step for her. She tried with Kevin earlier this year and it didn't work out. But our creators have actually thought about everything and that relationship was very much needed in order to get Robin to where she's headed.
- Spoiler:
Question: Any word on the identity of Barney’s bride on How I Met Your Mother? —Missi
Ausiello: Cobie Smulders dropped two telltale clues on us at last weekend’s Avengers premiere. “She’s a beautiful bride… and it’s a female,” she revealed. “And I can’t tell you anything else.” Beautiful. And female. You can do this, Aus. Think.
Can you give us any clues about the upcoming season finale of How I Met Your Mother?
I can't really reveal much, but I can say that it's going to be a big episode. And it's a big reveal.
Will it be a big shocker?
I don't know if it'll be a shocker. But our writers are so good at what they do. They've just figured out a great ending to tie it all together. I think people will be pretty happy.
I love your character's pop-star alter ego, Robin Sparkles. Will we get to see any more from her?
I hope so! We're going into our last season, and I feel like they're going to bring her back somehow. But I don't know how they're going to do it. I don't think they can just discover another video accidentally online. So I think they're going to have to come up with some really inventive way to find another video -- or maybe do a performance now.
The characters on the show are all so different. Which actor do you think is most like the character they play?
I would say Alyson (Hannigan) now because she is actually pregnant. So she's probably literally the closest to how her character is.
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
cudowny serial, nie oglądam go jakoś obsesyjnie i nie na bieżąco, tylko gdy mam czas to na comedy central oglądam ( ;
xoxo-Anja- Chuck & Gossip Girl
- Liczba postów : 76
nigdy bym nie pomyślał, że mozesz go tak ogladac ! jestem po prostu w szoku i nie wiem co mam z soba zrobić !!
Uwielbiam! Szczerze, myślałam, że Barney skończy z Norą, ale potem pojawiła się Quinn... o matko. Nie przypadła mi do gustu, ale po tym odcinku, kiedy wrobili Teda, Marshalla, Lily i Robin, że Quinn jest nieodpowiednia dla Barneya, polubiłam ją i nawet się cieszę, że prawdopodobnie to ona zostanie żoną Barneya :>
kicksforchicks- Dan & Nate
- Liczba postów : 42
Co to, nikt nie oglądał finału?
- Spoiler:
- Po pierwsze - wreszcie mamy dzidziusia! Marvin Wait for It Erickson. No i wreszcie Lily i Marshal stali się mniej nudni.
Po drugie - Przez całe 40 minut sądziłam, że Barney weźmie ślub z Quinn (oczywiście, nie chciałam tego), a tu na końcu...
ROBIN!
omg!
Po trzecie - Victoria i Ted? ciekawe jak to się dalej potoczy
Właśnie obejrzałam
Będzie 8 sezon co nie ?
Będzie 8 sezon co nie ?
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
- Spoiler:
- Byłam pewna, że panną młodą będzie Quinn, szczególnie po zaręczynach, a tu niespodzianka xD Jednak cały czas się mi wydaje, że coś się potoczy nie tak, Robin nie wyglądała na bardzo szczęśliwą, a Barney też był bardzo niepewny. A może mi się po prostu wydaje, bo tak znienacka wyskoczyli z tą Robin Ale z powrotu Victorii się w ogóle nie cieszę. Jest chyba moją najmniej lubianą bohaterka z HIMYM, chyba jeszcze mniej od Nory Oby tylko nie okazała się matką... Pożyjemy, zobaczymy
Layla- Chair & Hyckie
Strona 16 z 21 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Strona 16 z 21
Pozwolenia na tym forum: