Jak poznałem Waszą matkę
+44
Carrot
Anabele
IAmSherlocked
Cynicznie
anekk
Chiio
madziiuulami
Gonia
riolcia
monisiaaa33
Kasia
Justyna
dzastulaa_
Ella
alkamb
kicksforchicks
xoxo-Anja
PH2C
Blake
missv
klaudusqa
lalitaaa
B.
xxl
Żuri
Ania M.
Monika
Layla
Joanna81
kiwi92
karolla
Lewandowska
Nika
Gosiek
Vivien
April
Ola
DairDreamer
andzia
Lise
Magda
Gigi
Kilmeny
desertrose
48 posters
Strona 17 z 21
Strona 17 z 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Re: Jak poznałem Waszą matkę
- Spoiler:
- Mam nadzieję, że barney i Robin biora cos w stylu podwójnego ślubu. Barney z Quinn i Robin z ? Bo szczerze, jakoś sobie tego nie wyobrażam kompletnie.
Co do Teda i Victori, fajnie, ze wrócili bo lubiłem Victorie, ale ona matką nie będzie bo po prostu za dużo faktów nie pasuje. Myślę, że jest to coś w stylu zamykania wszystkich związków Teda - zamknął związek z Robin, teraz musi to zrobić z Victorią i wtedy będzie mógł zacząć od nowa.
PH2C- Liczba postów : 110
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
czyli to ślub będzie Barneya z Robin. a Ted nie bedzie z Vicotrią...przez takie wyjaśnienie 8 sezon mozna juz teraz odstawic i nie ogladac, poza ostatnim odcinkiem gdzie pewnie znowu 'cos sie wyjasni'. caly sezon bedzie pewnie o tym jak to Ted nie moze byc jednak z Victorią a Barney będzie miał się ku Robin, by skonczyc razem... ;////// nuuuda
xxl- Liczba postów : 355
- Spoiler:
- Obejrzałam dzisiaj odcinek i chyba po raz pierwszy tak naprawdę pogodziłam się z faktem, że Ted nie będzie z Robin. Kochałam ich razem i kibicowałam zawsze, ale wiem że nic innego niż przyjaźń nie dostanę, ale i z tego się cieszę Victorii kiedyś nie lubiłam, ale w tym sezonie naprawdę pokochałam. Modlę się tylko o to, żeby przypadkiem ta wariatka Stella -czy jak jej tam było- nie wróciła, bo nienawidziłam jej.
Poza tym lubię nową dziewczynę Barney'a, pasują do siebie;) No i dzieciaczek Lily i Marshalla <3 I jego drugie imię ;D Mistrzostwo ;D
Czekam na kolejny sezon, ale cieszę się, że to już ostatni.
Go??- Gość
- Spoiler:
- Kolejne rozterki miłosne Teda ciężko mi będzie znieść, ale dla Barney'a i Robin zmuszę się do oglądania kolejnego sezonu
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Nie no, ja mimo wszystko bym oglądała do końca. 5 sezon GG także oglądałam, chociaż w czasie większości odcinków spałam...
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Nie oglądałam jeszcze, ale napiszcie czy kiepski finał czy ok
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Beauty napisał:Nie oglądałam jeszcze, ale napiszcie czy kiepski finał czy ok
Przyjemnie się oglądało, ale większego szału też nie było ;D Ale ok
Go??- Gość
Ja jeszcze nie oglądałam finału, ale jak piszecie, że Robin i Barney mają się ku sobie to po prostu ogarnia mnie szczęście Już się nie mogę doczekać <3 I na pewno będę oglądała kolejny sezon
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
- Spoiler:
- mnie ten finał nie porwał, nie lubie zbytnio Victorii, mam nadzieję że to nie ona będzie matką, chociaż trudno mi też sobie wyobrazić że nagle w ostatnim sezonie Ted pozna dziewczynę i w ciągu kilku odcinków okaże się że to ona jest matką, akurat gdyby była to Victoria to cała opowieść jak 'poznałem waszą matkę' miałaby większy sens, bo w sumie na prawdę opowiedziałby wtedy całą ich historię i co się działo z nimi kiedy nie byli razem, ale tu nie pasują mi w ogóle poszlaki które już wcześniej były pokazane dotyczące matki.
Robin i Barney biorą ślub - tu byłam w szoku, byłam pewna że to będzie Quinn , tym bardziej że na początku sezonu jak jeszcze nie było wiadomo kto jest panną młodą, Barney miał wątpliwości, Robin też nie wydawała się jakoś szczególnie szczęśliwa... no i jak okazało się że Robin nie może mieć dzieci, to Ted-narrator mówił że Robin poświęciła się karierze zawodowej że podróżowała po świecie więc raczej nie pasuje mi żeby wyszła za Barneya, tym bardziej też wiemy że Barney chce mieć dziecko
Lily i Marshall w końcu mniej nudni i drugie imię dziecka świetne
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
- Spoiler:
- bozebozeboze, oby Barney i Robin naprawdę wzięli ślub! Marta, łamiesz mi serce tym, że ich nie shipujesz ja tak myślałam, że panną młodą nie będzie Quinn - po tekście Barneya, że to ostatnia szansa kiedy mogą razem uciec (albo sobie wyobraziłam, że może naprawdę uciekną )
Bjuti, kocham Twój avatar, nie mogę się napatrzeć na takiego Roberta
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
JA CHCĘ JUŻ 8 SEZON!
Przy okazji, wstawię swój ulubiony fragment z serialu bo go właśnie znalazłam
[You must be registered and logged in to see this link.]
Przy okazji, wstawię swój ulubiony fragment z serialu bo go właśnie znalazłam
[You must be registered and logged in to see this link.]
Go??- Gość
Dopiero nadrabiam zaległości w himym ale jest absolutnie genialny, tylko nie mogę pogodzić się ze związkiem Barneya i Robin. NIe lubię jej, nie chcę ich razem:(
Ella- Chair & Chuck
- Liczba postów : 795
8 sezon póki co jest na pewno lepszy od 7
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
właśnie jestem w trakcie oglądania najnowszego odcinka, i stwierdzam wręcz przeciwnie wolałam 7 sezon
(tak, nie oglądam meczu, bo nie posiadam telewizora, ale śledzę relację w internecie xD)
(tak, nie oglądam meczu, bo nie posiadam telewizora, ale śledzę relację w internecie xD)
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Jezu ten serial ogląda mi się gorzej niż GG.
Jeden odcinek o wybieraniu przez Marshall'a i Lilly opiekunki, spieranie się Robin i Ted'a kto jest bardziej zaangażowany w swoim związku O^o.
Teraz prawie cały odcinek M&L wybierają kto miałby zająć się dzieckiem zrazie ich śmierci.
W tym serialu prawie w ogóle akcja się nie posuwa. Nie trzeba oglądać odcinków po kolei, a i tak wiesz o co chodzi. Scenarzyści nie mają już pomysłu na ten serial dla tego przeciągają akcje jakimiś pierdołami. Poziom tego serialu to żenada.
Jeden odcinek o wybieraniu przez Marshall'a i Lilly opiekunki, spieranie się Robin i Ted'a kto jest bardziej zaangażowany w swoim związku O^o.
Teraz prawie cały odcinek M&L wybierają kto miałby zająć się dzieckiem zrazie ich śmierci.
W tym serialu prawie w ogóle akcja się nie posuwa. Nie trzeba oglądać odcinków po kolei, a i tak wiesz o co chodzi. Scenarzyści nie mają już pomysłu na ten serial dla tego przeciągają akcje jakimiś pierdołami. Poziom tego serialu to żenada.
Blake- Blair & Dan
- Liczba postów : 231
no niestety, jesli GG jest juz robione na siłe to HIMYM jest juz przegięciem. powinno się skonczyc dobre 2 sezony temu... ostatni odcinek to w ogole juz.. eh..
xxl- Liczba postów : 355
Ja oglądam na bieżąco Wiesz, poziom jest o wiele słabszy, od tych pierwszych sezonów, nie ma co ukrywać, ale też są śmieszne fragmenty, no i sam fakt, że ostatni sezon, więc powoli wszystko wyjaśniają, także warto dokończyć
Go??- Gość
Wydaje mi się, że warto chociaż czasem modlę się, żeby w końcu powiedzieli kto jest matką, zamiast robić mocno średnie odcinki, ale nie wszystkie są takie złe i mi przechodzi xD jak Marta napisała, zdarzają się śmieszne fragmenty
- Spoiler:
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Ja oglądam już tylko z sentymentu. Nic mnie nie bawi. Kończ waść, wstydu oszczędź!
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Strona 17 z 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Strona 17 z 21
Pozwolenia na tym forum: