Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
+35
Kamila
poster
ElFenomeno86
brulion
Ania_
April
Ella
elenex89
Kasia
turtle
frejabeha
gaspar
Serena
joujou
netka
ronnie
ann6677
xAaliyahxx
Gosiek
Jen
Vivien
zakochana_0
Lise
Lewandowska
desertrose
paulishta
Layla
Ewa
Gigi
MotherChucker
Żuri
Ola
DairDreamer
jeanne
Magda
39 posters
Strona 2 z 4
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
Chuck Brytyjczyk! Jeszcze bardziej bym go kochała:D
Chociaż, to śmieszne i urocze jest, jak Ed [rzechodzi z jednego akcentu do drugiego:D
Chociaż, to śmieszne i urocze jest, jak Ed [rzechodzi z jednego akcentu do drugiego:D
Go??- Gość
Gdyby miał jeszcze akcent, ahh
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Dla mnie to wg jest szokujące, że da się to tak płynie robić. Zmieniać akcent w każdym zdaniu i się w tym nie pogubić. Szept szatana na pewno w tym pomaga xD A tak na serio, ciekawe ile jeszcze Ed wytrzyma grając Chucka skoro tak go nienawidzi. A tak wg odnoszę wrażenie, że jest strasznie niewdzięczny. Powiedzmy sobie szczerze: gdyby nie Plotkara nie byłby tak znany. Rozumiem, że Chuck jest już przerysowaną postacią i wręcz śmieszną miejscami, ale nigdy nie słyszałam żeby Jennifer Aniston tak się zachowywała na planie Przyjaciół jak i poza nim.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Dobre te wpadki. Wesoło im na tym planie
Jen- Team Date
- Liczba postów : 185
Uwielbiam oglądać wpadki z planu, mogłabym oglądać cały czas
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Vivien napisał:Dla mnie to wg jest szokujące, że da się to tak płynie robić. Zmieniać akcent w każdym zdaniu i się w tym nie pogubić. Szept szatana na pewno w tym pomaga xD A tak na serio, ciekawe ile jeszcze Ed wytrzyma grając Chucka skoro tak go nienawidzi. A tak wg odnoszę wrażenie, że jest strasznie niewdzięczny. Powiedzmy sobie szczerze: gdyby nie Plotkara nie byłby tak znany. Rozumiem, że Chuck jest już przerysowaną postacią i wręcz śmieszną miejscami, ale nigdy nie słyszałam żeby Jennifer Aniston tak się zachowywała na planie Przyjaciół jak i poza nim.
Zmniejszenie tonu głosu pomaga Edowi na pewno. Oczywiście, Ed trochę już przesadza ostatnio, ale porównajcie sobie jak mówił w sezonie 1, a jak np. w 3 czy w 4. Kiedy w sezonie 1 podnosi głos, to wyraźnie można usłyszeć brytyjski akcent. W sezonie 4 już tego nie ma, na pewno to kwestia wprawy, ale też tego, że niesamowicie nisko i wolno mówi w porównaniu do sezonu 1.
To prawda, jakby porównać te sezony, rzeczywiście widać różnicę.
Mnie to jego mówienie w zwolnionym tempie zaczęło nawet ostatnio przypominać pewną znajomą ze szkoły sprzed lat, która przechodziła właśnie terapię jąkania i musiała mówić tak wolno, żeby było płynnie Czasami człowiek może się nieźle zirytować zanim Ed, w właściwie Chuck, wydusi z siebie coś mniej lub bardziej sensownego Zdecydowanie wolałam, kiedy szept szatana był mniej przerysowany.
A co do akcentu brytyjskiego, to nie wiem, co on w sobie takiego ma, ale też mam do niego straszną słabość
A co do akcentu brytyjskiego, to nie wiem, co on w sobie takiego ma, ale też mam do niego straszną słabość
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Ja uwielbiam jak Lei mówi Edowi na stacji, jak coś się mówi...
Szkoda, ze nie dali Edowi mówić z akcentem:(
Szkoda, ze nie dali Edowi mówić z akcentem:(
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Wtedy musiał by być Brytyjczykiem a to chyba nie bardzo pasowało by do scenariusza
jeanne- Blair & Chair
No tak, ale mimo wszystko szkoda, bo uwielbiałabym go słuchać
Zawsze zostają bloopers i wywiady Ja w ogóle mam słabość do brytyjskiego akcentu, jak tylko jestem gdzieś na mieście i spotkam jakiegoś brytujczyka/brytyjczyków, to od staram się nawiązać kontakt i chociażby chwilę porozmawiać To chyba jedyne momenty, kiedy łatwo przychodzi mi nawiązywanie kontaktów z obcymi
jeanne- Blair & Chair
mysle, ze sposob mowienia Chucka mial byc uwodzicielski, nie szatanski
po obejzeniu tych wpadek: jestem pozytywnie zaskoczona Blake, wydaje sie zabawna i mila, podoba mi sie tez naturalnosc Leighton
po obejzeniu tych wpadek: jestem pozytywnie zaskoczona Blake, wydaje sie zabawna i mila, podoba mi sie tez naturalnosc Leighton
Gość- Gość
Jeśli kogoś to zainteresuje to wybrałam najciekawsze i najśmieszniejsze według mnie fragmenty bloopers ze wszystkich 4 sezonów i zrobiłam jeden film mam nadzieję, że się spodoba [You must be registered and logged in to see this link.]
Gosiek napisał:Uwielbiam oglądać wpadki z planu, mogłabym oglądać cały czas
mam tak samo
ann6677- Blair & Chuck
- Liczba postów : 15
Nie wiedziałam, gdzie to napisać, a że akurat rzecz dotyczy DVD więc piszę tutaj. Może kogoś zainteresuje.
Gossip Girl sezony 1, 2, 3 są aktualnie przecenione w Empiku o 30%
Gossip Girl sezony 1, 2, 3 są aktualnie przecenione w Empiku o 30%
jeanne- Blair & Chair
Nie ma za co, pomyślałam, że może akurat komuś może się ta informacja przydać
jeanne- Blair & Chair
Wpadki są najlepsze. Moja ulubiona to ta z 4 sezonu kiedy jest scena łóżkowa Blair i Chucka i Ed mówi That's how good I'm.
ronnie- Chair & Dorota
- Liczba postów : 339
Tak to moja ulobiona haha po prostu boskie ;D!!!! dzieki za zamieszczenie tego wszystkiego tutaj, jakos przegladajac yt tego nie zauwazylam a bylo warto obejrzec
netka- Team Chair
- Liczba postów : 149
niezłe nie mam dvd a chyba się skuszę
joujou- Liczba postów : 33
W ogóle wiadomo, kiedy w PL będzie wydany 4 sezon na DVD?
jeanne- Blair & Chair
Ja uwielbiam gagi, niektóre momenty nawet bardziej od samego serialu ; ) Najbardziej chyba lubię oglądać Eda i Leighton. Eda mogłabym słuchać i słuchać, wprost kocham jego głos. btw. ciągle słychać 'piipiip ' przez jego przekleństwa hahah. A Leighton ? Za to, że uwielbiam jak się śmieje haha.
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
ja najbardziej lubie wpadki Leighton z reszta to chyba nie dziwne ona sprawia wrazenie takiej skromnej, fajnej dziewczyny Penn i Ed w cholere klna, ale czasami sa zabawni
gaspar- Dair & Duck
- Liczba postów : 101
Wie ktoś może kiedy wydadzą w Polsce 4 sezon?
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strona 2 z 4
Pozwolenia na tym forum: