Teoria wielkiego podrywu
+11
Chiio
PLL
madziiuulami
klamerka
Gonia
monisiaaa33
karolla
Gosiek
April
Joanna
justnert
15 posters
Strona 1 z 1
Teoria wielkiego podrywu
[You must be registered and logged in to see this image.]
Akcja dzieje się w mieście Pasadena w stanie Kalifornia i skupia się na pięciu postaciach: dwóch współlokatorach geniuszach, pracujących w California Institute of Technology, fizyku eksperymentalnym Leonardzie Hofstadterze i fizyku teoretycznym Sheldonie Cooperze; ich blond sąsiadki Penny, kelnerki i aspirującej aktorki. Leonard i Sheldon mają równie wykształconych i społecznie nieprzystosowanych współpracowników i przyjaciół: Howarda Wolowitza, inżyniera lotnictwa bez tytułu doktora z Massachusetts Institute of Technology (MIT), i Rajesha Koothrappali, astrofizyka również pracującego w Caltech. Wysokie wykształcenie i poziom intelektu tych czterech postaci dla komicznego efektu jest skontrastowany z umiejętnościami społecznymi Penny i jej zdrowym rozsądkiem. Głównymi hobby panów są komiksy, filmy science-fiction, gry oraz internet.
Trudno uwierzyć, że nie ma jeszcze osobnego wątku dla tego serialu... nikt nie ogląda?
Akcja dzieje się w mieście Pasadena w stanie Kalifornia i skupia się na pięciu postaciach: dwóch współlokatorach geniuszach, pracujących w California Institute of Technology, fizyku eksperymentalnym Leonardzie Hofstadterze i fizyku teoretycznym Sheldonie Cooperze; ich blond sąsiadki Penny, kelnerki i aspirującej aktorki. Leonard i Sheldon mają równie wykształconych i społecznie nieprzystosowanych współpracowników i przyjaciół: Howarda Wolowitza, inżyniera lotnictwa bez tytułu doktora z Massachusetts Institute of Technology (MIT), i Rajesha Koothrappali, astrofizyka również pracującego w Caltech. Wysokie wykształcenie i poziom intelektu tych czterech postaci dla komicznego efektu jest skontrastowany z umiejętnościami społecznymi Penny i jej zdrowym rozsądkiem. Głównymi hobby panów są komiksy, filmy science-fiction, gry oraz internet.
Trudno uwierzyć, że nie ma jeszcze osobnego wątku dla tego serialu... nikt nie ogląda?
justnert- Liczba postów : 3
Re: Teoria wielkiego podrywu
Ja też oglądam Kiedyś uwielbiałam ten serial jednak moim zdaniem ostatnio się trochę pogorszył. Średnio mi się podoba związek Sheldona z Amy. Wiadomo, że postać musi ewoluować, a nie stać w miejscu, ale wolałam Sheldona, gdy był sam Poza tym niesamowicie mnie denerwuje Penny (to właściwie od początku), kiepska z Kaley aktorka. Cały czas mam nadzieję, że jednak się jej jakoś pozbędą
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Też uważam, że związek Sheldona z Amy nie jest najlepiej poprowadzony, zupełnie jakoś mnie nie smieszą ich wspólne sceny. Za to uwielbiam Howarda i Bernadette, wydają mi się najlepszą parą serialu. Jednak trzeba przyznać, że im dalej tym poziom trochę niższy, choć na tle innych seriali komediowych wciąż wypada dobrze.
justnert- Liczba postów : 3
April podaj mi serial który chociaz troche nie zaniżył poziomu swojego?? chyba nie ma takiego , nawet moje kochane OTH troche sie pogorszylo( sezon 7)
Amy najbardziej mnie drażni z wszytskich bohaterów i te jej homoseksualne zapedy do Penny..
Amy najbardziej mnie drażni z wszytskich bohaterów i te jej homoseksualne zapedy do Penny..
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Joanna napisał:April podaj mi serial który chociaz troche nie zaniżył poziomu swojego?? chyba nie ma takiego , nawet moje kochane OTH troche sie pogorszylo( sezon 7)
Przepraszam, ze się wtrącę, ale dla mnie Friends trzyma poziom przez całe 10 sezonów, bez wyjątku. Oczywiście nie każdemu może pasować taki rodzaj humoru, ale jeśli ktoś pokocha ten serial na początku, to potem przez cały czas trwania serialu się nie zawiedzie Także jakieś wyjątki jednak się znajdują ;D
Go??- Gość
Parks and Recreation - aktualnie leci 5 sezon. Scrubs też do końca trzymał poziom (8 sezon, potem aktorzy się zmienili więc już nawet nie oglądałam) - chodzi mi oczywiście o seriale komediowe, poziom żartów itd. . Każdy może to inaczej widzieć. TBBT od jakiegoś czasu bazuje ciągle na podobnych żartach, stereotypach więc to mnie już zaczyna nużyć. Ale i tak oglądam, zawsze się jakiś lepszy moment trafi
Też uwielbiam Howarda i Bernadette, no i kiedyś Rajesha i Howarda (nawet myślałam, że idą w takim kierunku, żeby z nich parę zrobić).
Też uwielbiam Howarda i Bernadette, no i kiedyś Rajesha i Howarda (nawet myślałam, że idą w takim kierunku, żeby z nich parę zrobić).
April- Elijah & ParksRec
I ja oglądam
Co prawda nie oglądałam wszystkich odcinków, tylko jak leciały na Comedy Central (i to też nie po kolei), teraz oglądam jak się pojawiają nowe odcinki w Internecie, ale kiedyś będę musiała nadrobić wcześniejsze sezony
Serial fajny, ja uwielbiam Sheldona z Leonardem i Howarda z Bernadette Reszta w zasadzie ujdzie, chociaż Penny mnie denerwuje dosyć często, gra tej aktorki nie powala na kolana za bardzo...
Co prawda nie oglądałam wszystkich odcinków, tylko jak leciały na Comedy Central (i to też nie po kolei), teraz oglądam jak się pojawiają nowe odcinki w Internecie, ale kiedyś będę musiała nadrobić wcześniejsze sezony
Serial fajny, ja uwielbiam Sheldona z Leonardem i Howarda z Bernadette Reszta w zasadzie ujdzie, chociaż Penny mnie denerwuje dosyć często, gra tej aktorki nie powala na kolana za bardzo...
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
uwielbiam ten serial! Sheldon jest po prostu mistrzowski!
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
Oj co się dzieje z tymi serialami, że w prawie każdym w tym roku finał jest beznadziejny Nic się w sumie nie wydarzyło ciekawego.. Jedyny plus to taki, że Rajesh
- Spoiler:
- zacznie się w końcu odzywać bez alkoholu
Poza tym wyjazd Leonarda. Who cares? I szkoda, że nie pociągnęli dalej wątku Sheldona i Amy z poprzedniego(?już nie pamiętam w sumie kiedy to było haha) odcinka, zapowiadało się obiecująco.
April- Elijah & ParksRec
mnie osobiście Kate Micucci wkurzała i w Scrubsach i tutaj, dlatego ciesze sie ze
tak samo jak April
- Spoiler:
- Lucy i Rajesh ( Rajesz wg polskiego lektora xD ) zerwali ze soba
tak samo jak April
- Spoiler:
- who cares ze Leonard wyjeżdża, podobało mi sie jak Penny powiedziała do Sheldona i do Bernadette gdy ta wspomieła o ślubie " shut up sweety "xD
i plus Rajesha ze gada bez alkoholu i ostatnia scena jak Rajesh siedzi z Penny, Amy i Bernadette i ciągle gada i gada a każda z nich jest już nzudzona jego gadaniem i Amy zastanawiająca się kiedy wkońcu Raj sie zamknie
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Uwielbiam Sheldona i to głownie dla niego oglądam ten serial
monisiaaa33- Liczba postów : 30
Sheldon jest genialny widziałam tego aktora ostatnio w całkiem innnej normalnej odsłonie i stwierdzam, że zagranie takiej postaci musiało być mega wyzwaniem, jeśli nie ma się tej jego maniery normalnie
Gonia- Liczba postów : 21
Mi się podobały pierwsze 2-3 sezony kiedy Sheldon jeszcze był Sheldonem w 100% i nawet nie myślał o dziewczynie i przyjaciołach. Był społcznym odludkiem i to własnie w nim było charakterystyczne, wyjątkowe.
+ mega irytująca Amy, wrrr
+ mega irytująca Amy, wrrr
klamerka- Liczba postów : 40
Ja też na początku nie lubiłam Amy ale już się do niej przyzwyczaiłam teraz Sheldon też ma swoje momenty ostatnio oglądałam odcinek gdzie się o miejsce parkingowe z Wolowitzem
Gonia- Liczba postów : 21
Ja tam lubię Amy jest taką pozytywną wariatką , ale te jej zapędy do Penny haha , no cóż .. zaczęłabym się jej bać .
madziiuulami- Liczba postów : 40
Chyba jeden z najlepszych sitcomów ever - Sheldon jest genialny xD
PLL- Liczba postów : 40
Sheldon jest genialny To moja ulubiona postać Taki anormalny. W sumie serial idealnie poprawia humor;)
wredota- Liczba postów : 39
Serial genialny Shelnon i Bernadet to moi ulubieńcy !
chile91- Liczba postów : 54
serial mega! a moimi ulubieńcami są również sheldon ale napewno nie bernadet. penny <3
xyzc2- Liczba postów : 28
xyzc2 napisał:serial mega! a moimi ulubieńcami są również sheldon ale napewno nie bernadet. penny <3
Oglądałaś ostatni oscinek, jak Bernadet kręciła Sheldonem ? Bezczelnie prosto w oczy mówiąc, że by się domyślił, bo jest tak inteligentny ?
wredota- Liczba postów : 39
Z nowej serii wynika że Penny ma poważny problem z alkocholem. To przestaje być śmieszne a robi się żałosne.
vEdderka1- Liczba postów : 45
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: