The Mindy Project
3 posters
Strona 1 z 1
The Mindy Project
[You must be registered and logged in to see this image.]
Zabawna, niecierpliwa i niepoprawna politycznie, Mindy Lahiri (Mindy Kaling) uwielbia komedie romantyczne z Meg Ryan, te złe i te dobre, bo kończą się happy endem i bohaterowie zakochują się w sobie, a Mindy ciągle nie może znaleźć tego "jedynego". Jest zdeterminowana, aby być bardziej punktualną, wydawać mniej pieniędzy, schudnąć i czytać więcej książek - wszystko to, aby stać się idealną kobietą i spotkać idealnego faceta. Mindy jest wykwalifikowanym ginekologiem pracującym z dwoma lekarzami - Jeremy'm Reedem (Ed Weeks) i Danny'm Castellano (Chris Messina).
Zabawny, lekki, przyjemny! Mindy jest zajebista, resztę stałej obsady też trudno nie lubić i występuje tu też nasza Penelope z GG Jak ktoś lubi klimaty w stylu New Girl to myślę, że się spodoba, ja oglądam na bieżąco, serial fajnie się rozkręca, polecam
Zabawna, niecierpliwa i niepoprawna politycznie, Mindy Lahiri (Mindy Kaling) uwielbia komedie romantyczne z Meg Ryan, te złe i te dobre, bo kończą się happy endem i bohaterowie zakochują się w sobie, a Mindy ciągle nie może znaleźć tego "jedynego". Jest zdeterminowana, aby być bardziej punktualną, wydawać mniej pieniędzy, schudnąć i czytać więcej książek - wszystko to, aby stać się idealną kobietą i spotkać idealnego faceta. Mindy jest wykwalifikowanym ginekologiem pracującym z dwoma lekarzami - Jeremy'm Reedem (Ed Weeks) i Danny'm Castellano (Chris Messina).
Zabawny, lekki, przyjemny! Mindy jest zajebista, resztę stałej obsady też trudno nie lubić i występuje tu też nasza Penelope z GG Jak ktoś lubi klimaty w stylu New Girl to myślę, że się spodoba, ja oglądam na bieżąco, serial fajnie się rozkręca, polecam
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
Re: The Mindy Project
Aaa też chciałam założyć ten temat, ale myślałam, że nikt nie ogląda
Też mi się serial podoba, chociaż czasem większą sympatią darzę resztę obsady niż Mindy (potrafi wkurzać haha), ale tylko czasem W ogóle często zdarza mi się lubić chłopaków Mindy dobrze ich obsadzają. Penelope tylko na początku grała, a teraz została zastąpiona... Ciekawe czy wróci, bo szkoda by było ;/.
W końcu! W ostatnim odcinku..
Też mi się serial podoba, chociaż czasem większą sympatią darzę resztę obsady niż Mindy (potrafi wkurzać haha), ale tylko czasem W ogóle często zdarza mi się lubić chłopaków Mindy dobrze ich obsadzają. Penelope tylko na początku grała, a teraz została zastąpiona... Ciekawe czy wróci, bo szkoda by było ;/.
W końcu! W ostatnim odcinku..
- Spoiler:
- Króciutka scena w samolocie, gdy Danny złapał Mindy za dłoń <3 oczywiście znowu przeciągają jak w New Girl, no i wróciła była żona Danny'ego (Chloe Sevigny?? wtf )
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Wydaje mi się Penelope już na stałe została zastąpiona trochę szkoda ale ta starsza babka też nieźle pokręcona jest co do chłopaków Mindy i reszty obsady się zgadzam, fajnie obsadzone postacie.
- Spoiler:
- Scena w samolocie ogólnie bardzo lubię relację Danny'ego i Mindy, fajna chemia i widać, że Danny mimo że sam do końca nie zdaje sobie z tego sprawy i stara się to wyprzeć to ma słabość do Mindy była żona Danny'ego wróciła o ile się nie mylę dlatego, że Morgan wysłał do niej list, który Danny napisał (był ten wątek poruszany w jednym z odcinków).
[You must be registered and logged in to see this image.]
karolla- Carter & Dorota
aaaa tak Mindy to troszkę gorsza wersja Kelly z TO, ale i tak mi się podoba. obejrzałam chyba z połowę sezonu. Danny jest świetny. ale akcent Jeremy'ego forever <3
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
.
Ostatnio zmieniony przez karolla dnia Sro Maj 15, 2013 5:44 pm, w całości zmieniany 1 raz
karolla- Carter & Dorota
ale fajny finał ! bardzo mi się podobał
Edit. sorry za pusty post powyżej, niechcący mi wskoczył
- Spoiler:
- wow Danny chciał pocałować Mindy oj czuje, że będzie się działo w kolejnym sezonie! i mam nadzieję, że do tego czasu Mindy odrosnął włosy fajnie, bo myślałam, że Mindy jednak nie pojedzie na Haiti a jak już zobaczyłam ją w ostatniej scenie w pracy to byłam pewna że jednak nie udało jej się pogodzić z chłopakiem i nie jedzie, więc był lekki szok może jednak nie wytrzyma i wróci szybciej albo będziemy mieli akcje przesuniętą o ten rok.
karolla- Carter & Dorota
karolla napisał:ale fajny finał ! bardzo mi się podobał
- Spoiler:
wow Danny chciał pocałować Mindy oj czuje, że będzie się działo w kolejnym sezonie! i mam nadzieję, że do tego czasu Mindy odrosnął włosy fajnie, bo myślałam, że Mindy jednak nie pojedzie na Haiti a jak już zobaczyłam ją w ostatniej scenie w pracy to byłam pewna że jednak nie udało jej się pogodzić z chłopakiem i nie jedzie, więc był lekki szok może jednak nie wytrzyma i wróci szybciej albo będziemy mieli akcje przesuniętą o ten rok.
Też mi się podobał !
Ja już nie ogarniam, lubię tego pastora, całkiem sympatyczny jest i pośmiać się można Nie mogłam z tej ich "sex" kamerki haha Pewnie nowy sezon zacznie się od tego, że się im nie udało na Haiti (o ile Mindy w ogóle pojedzie ). Oczywiście mój główny ship to Mindy/Danny - jak on jej poprawił okulary <3 już myślałam, że coś z tego wyjdzie haha, ale jednak trzymają nas dalej w niepewności (albo pewności, bo teraz już wiemy na 100% , że coś między nimi zajdzie). Jednak zanim dojdą do Mindy/Danny chciałabym, żeby wróciła na jakiś czas do Brendana, słynnego akuszera xD Lubiłam ich z Mindy razem
Coraz lepszy jest ten serial
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Danny <3 boże jaki on jest kochany. poza tym lol ta nowa czarna pielęgniarka, której imienia nie pamiętam. kocham ją lubię KC'a, więc nie przeszkadza mi to, że Mindy jest z nim. Morgan z tym małym pieskiem to jedna z najcudowniejszych rzeczy jakie widziałam xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
wow wow wow - najnowszy odcinek kurde teraz taka długa przerwa, do kwietnia :/
karolla- Carter & Dorota
ogląda ktoś?
dwa nowe odcinki - Mindy i Danny <3 spodziewałam się przeciągania sytuacji w stylu Nicka i Jess z New Girl, a tu od razu taka akcja! Podoba mi się
dwa nowe odcinki - Mindy i Danny <3 spodziewałam się przeciągania sytuacji w stylu Nicka i Jess z New Girl, a tu od razu taka akcja! Podoba mi się
karolla- Carter & Dorota
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: