Twisted
+4
jeordie
Anabele
oskarr
shiva89
8 posters
Strona 1 z 1
Twisted
Twisted
[You must be registered and logged in to see this image.]
"Twisted" to dramat opowiadający o 16-latku z trudną przeszłością. Nastolatek odnawia kontakt z dwiema przyjaciółkami z dzieciństwa i staje się głównym podejrzanym, kiedy ginie ktoś z uczniów.
POLECAM:D
Tajemnica + trójkąt( tym razem 1 koleś i 2 laski)
[You must be registered and logged in to see this image.]
"Twisted" to dramat opowiadający o 16-latku z trudną przeszłością. Nastolatek odnawia kontakt z dwiema przyjaciółkami z dzieciństwa i staje się głównym podejrzanym, kiedy ginie ktoś z uczniów.
POLECAM:D
Tajemnica + trójkąt( tym razem 1 koleś i 2 laski)
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Re: Twisted
Ja już po summer finale:) i jeszcze raz gorąco polecam ten serial .Żałuję, że nikt go nie ogląda i nie mam z kim powymieniać się opiniami.Np. Kto zabił Regine oraz z kim Danny powinien być.
Cały sezon byłam za Dannym i Jo,ale niestety wydaje mi się, że są rodzeństwiem:/
A Lacy jest beznadziejna jako dziewczyna i jako przyjaciółka.
Cały sezon byłam za Dannym i Jo,ale niestety wydaje mi się, że są rodzeństwiem:/
A Lacy jest beznadziejna jako dziewczyna i jako przyjaciółka.
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
No, serial dobry jest, nie spodziwałem się fajerwerków zacząłem oglądać jak byłem chory i nie miałem czego oglądać, jednak nie żałuję, nie zawiodlem się i czekam na kolejne odcinki...
oskarr- Liczba postów : 28
ja jestem po 2 odcinkach i nie wiem. czyli w dalszym ciągu nie wiadomo kto zabił reginę? sądziłam, że to wyjaśnią
Anabele- Liczba postów : 31
Obejrzałam 2 pierwsze odcinki juz jakis czas temu, a potem zupełnie zapomniałam o tym serialu.
Warto obejrzec reszte?
Warto obejrzec reszte?
jeordie- Liczba postów : 28
serial powoli sie rozkreca, ale sie rozkreca...zaczynaja sie dziac rozne rzeczy ciagle powiazane z tym naszyjnikiem co jest intrygujace. teraz bedzie wlasnie 2 sezon dzis jest premiera wiec licze na jakies BOOm w tym 2 sezonie...glowny bohater wydaje sie byc dla mnie psycholem troszke....jakby mial rozdwojenie osobowosci niby jest z nim wporzadku ale jak ogladam mam watpliwosci co do jego "czystości". Czasem tak jakby troche udawał takiego bezbronnego i spokojnego...cos w stylu Ezra w Pll...potem pewnie wyjdzie drugie dno
iwona300789- Liczba postów : 44
Ja oglądam i też polecam wciąga, a zagadki są wyjaśniane na bieżąco (a nie tak jak w PLL )
cyganka- Liczba postów : 97
zaczelam ogladac i wszystko spoko gdyby nie ten glowny bohster...cos z nim jest nie tak....:>
efi- Liczba postów : 51
Na początku średnio mi się spodobał, ale akcja się rozkręca <3 najnowsze odcinki bomba
klaudia5xo- Liczba postów : 44
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: