Maya
+50
eyens
Julka151
Nessy
chile91
imfi
xyzc2
ania920
Weroncia130
Sioru
lalalalalalala
wredota
efi
Catmouse
gaabrysiaaa
ravishmered
jeordie
agos3009
agnieszka89
olkutka
cyganka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
oskarr
aska2525
pll155
holly10
halanna
Karola_96
Charlize32
pinkaa5
Kawa i skarpetki.
Smile737
lysiolchang
PLL
adamk86
kar0linkka
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
unnormaly
sm1990
Gonia
mini6222
bihacz
Kasia
desertrose
pagille
monster7
54 posters
Strona 3 z 3
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Maya
Gdyby okazało się, że Maya żyje, to już na pewno przestałabym to oglądać... Zresztą i tak z odcinka na odcinek poziom serialu spada, a nigdy nie był zbyt wysoki
jeordie- Liczba postów : 28
Nie przepadałam za nią nigdy. Jednak kiedy zamiast niej pojawiła się Page, doceniłam Mayę. Szkoda też, że zginęła z takiego "błahego" powodu.
gaabrysiaaa- Liczba postów : 28
Catmouse napisał:Jestem zdania, że Maya miała/ma coś wspólnego z A-team'em.
he he jak każdy w tym serialu ...
cyganka- Liczba postów : 97
ja bym chciala zeby zyla i nagle w momencie kiedy Emily cieszylaby sie na widok Ali wyszlaby zza krzaków i zrobila scene zazdrosci czy cos to byloby ciekawsze niz ten caly zwiazek z Paige...
efi- Liczba postów : 51
Maya była lepsza od Page, ale nie zmienia to faktu, ze ani jednej ani drugiej nie chce w serialu. Ja chce koniec i rozwiązanie zagadek, a nie poświęcanie odcinków na romanse Em.
wredota- Liczba postów : 39
Myślę, że Maya nie żyje. To już by było za bardzo pokręcone, nawet jak na PLL.
lalalalalalala- Liczba postów : 32
O wiele bardziej wolałam, gdy. Emily była z Maya. Nie trawię w ogóle Paige. Nie mogę się do niej przekonać.
Weroncia130- Liczba postów : 33
Maya nie zyje na 100 %, w finalowym odcinku 3 sezionu(chyba) znajduja jej zwloki. Ona umarla bo cos wiedziala i chciala powiedziec o tym Em, ale nie zdazyla.
ania920- Liczba postów : 24
szkoda, że jej nie ma, na pewno pomogła by dziewczynom. skoro mieszkała w domu ali coś musiała wiedzieć. w tym serialu nic się nie dzieje bez przyczyny. i wole nią niż paige.
xyzc2- Liczba postów : 28
Brakuje mi tej postaci. Pasowała do Emily, wnosiła do serialu to "coś". Ale nie dajmy się zwariować, nie żyje, to nie żyje i już.
imfi- Liczba postów : 41
Też mi się wydaje że postac świetnie komponowała się z Emilly, ale sama w sobie nic nie wnosiła do serialu.
chile91- Liczba postów : 54
Dla Emily Maya była najlepsza, bo ta Paige jest jakaś irytująca. No ale nieżyje. Mogli by chociaż znaleść jakąś inną dziewczynę do Emily.
Nessy- Liczba postów : 40
może Emily spykna z Ali
Paige jest beznadziejna, a z Maya mam nadzieje ze nie bedzie nastepnego magicznego ozywienia, w koncu to PLL a nie ravenswood :/
Paige jest beznadziejna, a z Maya mam nadzieje ze nie bedzie nastepnego magicznego ozywienia, w koncu to PLL a nie ravenswood :/
agnieszka89- Liczba postów : 43
no mi się właśnie tak wydaje że ona pomagała Ali lub była A .Zawsze jak Em jej opowiadała coś o Alison ona miałą mine jak by wszystko wiedziała i tylko udawała zaskoczenie jeżeli patrzeć na tak zwane clue to jak pokazał się w serialu ten niby kuzyn Mai Nate dał Em koszulkę od Mai z filmu na którym były na pierwszej randce na której było napisane ,,walked with zombie'' może to aluzja xd do tego że Maya jednak żyje już nie wiem w co wierzyć teraz wszystko w serialu biorę za podpowiedzi xdCharlize32 napisał:Chyba jednak nie. Uwazam ze Paige duzo wniesie do seeiali bo jest powiazana z Ali, smiem twierdzic ze moze i Maya byla A lub pomagala Ali.?
monster7- Liczba postów : 9
Mi również. Między nią a Em co prawda była chemia ale strasznie mnie Maya irytowała. Ogólnie wszystkie dziewczyny Emily są beznadziejne
vEdderka1- Liczba postów : 45
jej śmierć nadal jest dla mnie xzagadką wogole wszystkie zaginiecia i morderstwa sa niewyjasnione nie wiadomo kto kiedy... mam nadzieje ze wszystko zostanie jakos sensownie podmowane i wyjasnione
iwona300789- Liczba postów : 44
Co tu jeszcze jest "zagadkowego"? Mayę zabił Nate (czy raczej Lyndon), bo miał na jej punkcie obsesję. Znaleziono ciało, a on przyznał się do morderstwa.
weronika159- Liczba postów : 109
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Strona 3 z 3
Pozwolenia na tym forum: