House of Cards
2 posters
Strona 1 z 1
House of Cards
[You must be registered and logged in to see this image.]
Po zwycięskich dla swojej partii wyborach prezydenckich senator Francis Underwood (Kevin Spacey) zostaje pozbawiony obiecanego mu wcześniej stanowiska Sekretarza Stanu. Underwood, wykorzystując manipulacje oraz intrygi, zamierza zemścić się na prezydencie i odebrać mu urząd. Postanawia posłużyć się również dziennikarką Zoe Barnes (Kate Mara).
Po zwycięskich dla swojej partii wyborach prezydenckich senator Francis Underwood (Kevin Spacey) zostaje pozbawiony obiecanego mu wcześniej stanowiska Sekretarza Stanu. Underwood, wykorzystując manipulacje oraz intrygi, zamierza zemścić się na prezydencie i odebrać mu urząd. Postanawia posłużyć się również dziennikarką Zoe Barnes (Kate Mara).
Ogląda ktoś? Swoją przygodę z tym serialem zaczęłam niedawno. Obejrzałam dopiero trzy odcinki pierwszego sezonu. Czym tym serial mnie zachęcił? Pozytywne recenzje, Kevin Spacey i genialny reżyser David Fincher.
Re: House of Cards
Obejrzałem obydwa sezony za jednym zamachem - jednym tchem niemal. Do-sko-na-le kino, które pokazuje, jak naprawdę może wyglądać polityka i jak bezwzględna jest. Świetne kreacje, z głównym bohaterem na czele - mój ulubiony serial i z niecierpliwością czekam na trzeci sezon
Doktor Robert- Liczba postów : 7
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: