Weeds
5 posters
Strona 1 z 1
Weeds
[You must be registered and logged in to see this image.]
Po nagłej śmierci męża i późniejszych kłopotach finansowych, zwykła gospodyni domowa Nancy Botwin (Parker) podejmuje się nowego zajęcia: sąsiedzkiego sprzedawcy. Jak się okazuje, wszyscy potajemnie chcą nabyć to, co ona sprzedaje - nawet miejski radny Doug Wilson (Nealon). Nancy utrzymuje rodzinę i chroni swój sekret firmy nawet przed swoją przyjaciółką Celią Hodes (Perkins).
Ogląda ktoś? Ja wprost uwielbiam ten serial
Po nagłej śmierci męża i późniejszych kłopotach finansowych, zwykła gospodyni domowa Nancy Botwin (Parker) podejmuje się nowego zajęcia: sąsiedzkiego sprzedawcy. Jak się okazuje, wszyscy potajemnie chcą nabyć to, co ona sprzedaje - nawet miejski radny Doug Wilson (Nealon). Nancy utrzymuje rodzinę i chroni swój sekret firmy nawet przed swoją przyjaciółką Celią Hodes (Perkins).
Ogląda ktoś? Ja wprost uwielbiam ten serial
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Re: Weeds
Hmmm... Moze i obejrzę pilot... Ale jakoś opis mnie nie zachwyca:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Lise napisał:Hmmm... Moze i obejrzę pilot... Ale jakoś opis mnie nie zachwyca:P
E tam opis. Serial jest świetny Nancy jest boska i nie ma postaci, którj bym nie lubiła.
Lewandowska- Bart & OTH
ja ogladam ale dopiero jestem w 2 sezonie. 1 rzecz ktora mnie zdenerwowala - zmienili muzyke z czolowki jak lubie death cab for cutie, to spiewanie tej babuni w 1 sez bylo fajniejsze
antiba- Dan & Date
- Liczba postów : 354
Mnie na początku ta muzyczka denerwowała, ale teraz mi jej brakuj strasznie
Lewandowska- Bart & OTH
Już nie kręcą, skończył się. Ale bardzo fajny - można naprawdę się uśmiać przy tym serialu, a przy okazji przemyca też sporo poważnych treści, które zmuszają do zastanowienia.
Doktor Robert- Liczba postów : 7
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: