Revenge
+30
iwona300789
dredkot
Maxxxim
killing_joke
blondie13
genevievee
adamk86
Eqoore
bihacz
najsys
Asia__
Susannah_dg
kajasqpol
April
Ania_
TheBlairBitchProject
Ola
desertrose
Justyna
KiNiaczek
Vivien
CallMeLady
shiva89
amant
magdakowzan
LanaLang
Lewandowska
Magda
Lise
Gigi
34 posters
Strona 15 z 16
Strona 15 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Revenge
wlasnie mam tak samo. nie podobal mi sie ostatni odcinek. jak mam ogladac caly odcinek Jack drama to mi sie odechciewa. w ogole te odcinki od nowego roku sa coraz gorsze. Uwielbialam revenge, ale jak dla mnie moglby sie skonczyc na tym sezonie. Chcialabym dobrze ten serial zapamietac. wystarczy, ze po GG pozostal mi niesmak
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Widzę, że nie jestem sama i rzeczywiście dzieje się tak od nowego roku, odcinek po odcinku coraz bardziej przestaje mi się to wszystko podobać Moim zdaniem Revenge strasznie zalatuje telenowelowymi dramatami... ten jest ojcem tego, ta matką tamtego... wszyscy ze wszystkimi spali... lepiej niech przestaną, choć wcale by mnie teraz nie zdziwiło gdyby okazało się, że Stevie jest też matką Emily i dlatego Kara chciała ją utopić ;D a wiecie co by to oznaczało?... zakazaną miłość brata do siostry i siostry do brata... więcej dramatów he he a nawet nie pooglądałam jeszcze dwóch ostatnich odcinków
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Chyba nadrobię zaległe odcinki by móc sobie na coś ponarzekać xD dzieje się coś ciekawego?
Dzisiaj mam dzień nadrabiania zaległości serialowych i padło też na Revenge. Jestem po 3x15 i 3x16, nie siadałam do nich podjarana jak kiedyś jednak jeszcze nie spisałam serialu na straty i jak się okazało całkiem słusznie. Faktycznie jest wiele dramatów na miarę Mody na sukces jednak dwa obejrzane przeze mnie odcinki nawet mi się podobały. W końcu Ems wraca na dobre tory, mamy nieoczekiwane zwroty akcji, nowe sojusze, nowych podejrzanych i nowego ciekawego kumpla Nolana także dla mnie nie jest źle
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Jest ktoś na bieżąco? Ja nie, ale chyba muszę to zmienić. Dzisiaj finał 3 serii.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kogo obstawiacie? Mam nadzieję, że nasze obawy się nie spełnią i nie będzie to Aiden
edit.
Nie wytrzymałam i przeczytałam na filmwebie kto zginął...
Czekam na Wasze opinie co do finału.
Kogo obstawiacie? Mam nadzieję, że nasze obawy się nie spełnią i nie będzie to Aiden
edit.
Nie wytrzymałam i przeczytałam na filmwebie kto zginął...
- Spoiler:
- Nie wybaczę twórcom, że uśmiercili Aidena!! No sory, ale była to najlepsza postać męska w Revenge (nie liczę oczywiście Nolana i Kondzia). Jedyny facet, który pasował do Emily. Czyli już wiemy jak ten serial się skończy. Są dwie opcje: Emily zginie, albo będzie wiodła szczęśliwe życie z nudnym Jackiem
Miałam ochotę nadrobić zaległości, ale teraz definitywnie kończę z tym serialem.
edit. właśnie przeczytałam, że David Clarke żyje. Serio?! Nie wytrzymam zaraz. Ten serial schodzi na psy
Czekam na Wasze opinie co do finału.
No nic jeden serial mniej, zrobi się miejsce na kolejny warty poświęconego czasu.
- Spoiler:
- Brak mi słów żeby opisać moją wściekłość na twórców serialu. I jeszcze moment jak Ems znajduje Aidena zamiast być wzruszający to przez wyraz jego twarzy zrobił się komiczny. Ostatnio byłam na bieżąco z oglądaniem i nawet mi się podobały odcinki, może szału i większej spójności nie było ale dawało radę ale jak rozdzielili Margo(nie wiem jak ją się pisze) i Jacka to już wiedziałam, że to zły znak ale łudziłam się jeszcze, że Aiden i Ems będą razem ale nie.......lepiej dać nam rozlazłego Jacka. Widok Davida Clarka utwierdził mnie tylko w przekonaniu, że nie ma sensu wracać do tego serialu. Jedyny plus finału to martwa dziewczyna obok cwaniaka Danniego i Victoria w psychiatryku.
Justyna- Derena & Eden
- Spoiler:
Victoria w psychiatryku? A co się takiego stało, że zaczęło jej odbijać?Justyna napisał:Jedyny plus finału to martwa dziewczyna obok cwaniaka Danniego i Victoria w psychiatryku.
Po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że Daniel się nie zmienił i nadal zgrywa bad boya. Szkoda... zanim pojawił się Aiden kibicowałam parze Emily&Daniel. Sara nie żyje? Kto ją zabił i dlaczego?
I jeszcze jedno pytanie. Kto zabił Aidena i dlaczego?
Dziękuję Justyna. Utwierdziłaś mnie w przekonaniu żeby nie marnować czasu na podróbę mody na sukces. Jeszcze się wahałam, myślałam aby obejrzeć następne odcinki, ale już mi się nie chce.
Streszczę Ci desert żebyś nie musiała przechodzić przez to co ja
- Spoiler:
- Nie wiem na jakim etapie skończyłaś ale pojawił się Pascal, ojciec Margo. Okazało się, że kiedyś Vici i On to była big love zanim się Vici styknęła z Condziem. Oczywiście stara miłość nie rdzewieje więc się znowu zeszli i przeżywali ponownie młodzieńczą miłość, nawet się zaręczyli. W międzyczasie Nasze Trio dowiedziało się, że Pascal był zamieszany w śmierć ojca Aidena i wrobienie Davida więc Ems podała się za agentkę jakąś i zmusiła go do wrobienia Condzia w zamian za spokój. Vici się dowiedziała, że Pascal chce współpracować z policją czy tam jakimś wydziałem i sypnęła Danielowi, Daniel oczywiście Condziowi i Condzio wepchnął Pascala w śmigło helikoptera. Victoria po jakimś czasie dowiedziała się, że współpraca Pascala z policją to był pomysł Ems i postanowiła się zemścić. Podczas gdy Aiden miał załatwić panią psycholog, która nastawiała Ems przeciw ojcu ta pani psycholog go czymś spoiła po czym przyszła Victoria i biednego Aidena udusiła poduszką. Potem jego ciało z okropnym wyrazem twarzy podrzuciła do domu Ems tak, że wchodząc do pokoju Ems myślała, że on żyje dopiero jak podeszła bliżej zobaczyła, że jednak nie. Ems zwabiła Victorię na cmentarz, przywaliła jej łopatą, odkopała grób Amandy i zadzwoniła po psychiatrów. Tak Vici trafiła do psychiatryka, Ems zastraszyła tą panią psycholog, która oczywiście była też pscyhologiem Vici więc ta przyznała, że Vici oszalała i myśli, że Ems to Amanda i dlatego chciała odkopać jej grób.
Co do Daniela to spiknął się z Margo, która rozstała się z Jackiem i po śmierci ojca przejęła cały magazyn mianując Daniela zastępcą. Brat Margo przyjechał na prośbę Nolana i razem chcieli się zemścić na Danielu i Margo więc ten brat Gideon wziął Daniela na imprezę, spił go a potem podrzucił mu laskę, która chyba przedawkowała i umarła leżąc z Danielem w łóżku. Gideon zrobił im zdjęcie i ma zamiar szantażować Daniela.
Sorry, że tak długo ale nie nigdy nie umiałam krótko opowiadać Do tego jeszcze Condzio się przez przypadek na wizji przyznał do wszystkich możliwych zbrodni, potem poszedł siedzieć, zaraz uciekł z więzienia ale od razu dorwał go David Clark i go zabił. Sprawa Davida Clarka została wznowiona a Jacka aresztowali za porwanie Charlotte. Także takie jaja. Jakbyś coś jeszcze chciała wiedzieć to służę pomocą
Justyna- Derena & Eden
Przykro mi się zrobiło, ponieważ taki fajny serial się stoczył. Absurd goni absurd.
Justyna, dziękuję Ci :* Nawet nie wiesz jak się naśmiałam podczas czytania Twojej wypowiedzi.
- Spoiler:
Nie wiem czemu, ale mnie to rozbawiło. Ta scena musiała być mega dramatyczna Coś jak w GG gdy Chuck zepchnął ojca z dachu... hahaJustyna napisał:Condzio wepchnął Pascala w śmigło helikoptera.
Victoria coś dużo miała tych big love: malarz, z którym sprzedawała podrobione obrazy, David i Pascal. Uwielbiałam tą kobietę, ale chyba już mi przeszło.
A co z Sarą? Daniel tak nagle zostawił swoją ukochaną dla Margo? Najpierw postrzelił Emily, bo chciała ich rozdzielić, a teraz ot tak zostawia ją dla innej?
David żyje?! I próbuje zabić Kondzia?!
Cały czas powtarzał Emily, że musi wybaczyć ludziom, którzy go wrobili i wsadzili do więzienia, a teraz odwala takie akcje? I w dodatku żyje?!
Przykro mi się zrobiło, ponieważ taki fajny serial się stoczył. Absurd goni absurd.
Justyna, dziękuję Ci :* Nawet nie wiesz jak się naśmiałam podczas czytania Twojej wypowiedzi.
Eh kochana nie wiesz jak ja się momentami śmiałam oglądając to wszystko.
- Spoiler:
- Widzę, że dawno skończyłaś przygodę z serialem więc wyjaśnię tylko, że Sarę przegoniła Ems będąc jeszcze żoną Daniela. Wystarczyło, że sprowadziła jej matkę, która strzeliła kazanie o moralności i Sara potulnie zostawiła Danniego i wróciła z matką do domu.
Scenę z Condziem i Pascalem na dachu rzeczywiście można porównać do sceny z Chuckiem i Bartem. Gadka szmatka, nagle Condzio krzyczy "uważaj Pascal" w tym samym czasie popychając go w skrzydło helikoptera, zostaje obryzgany strugami krwi po czym mówi do pilota "zadzwoń do karetkę". Miodzio po prostu
Postać Victorii dawno zeszła na psy jak większość innych postaci a powrót Davida jest jeszcze bardziej absurdalny niż powrót Ali w PLL. Najgorsze jest to desert, że przez ostatnie kilka odcinków karmili mnie naprawdę fajnymi scenami Eden, w finale naprawdę już wierzyłam Ems, że kocha Aidena i chce ułożyć sobie z nim życie, nawet ewidentne zaloty Jacka odrzucała a tu takie coś, masakra, naprawdę nie wybaczę im tego.
Justyna- Derena & Eden
- Spoiler:
- Ostatni odcinek, który widziałam to ślub i postrzelenie Emily przez Daniela. Powiedziałam sobie dość, gdy przeczytałam, że Emily ma zaniki pamięci i prawdopodobnie przespała się z Kondziem, w dodatku pojawiła się matka Jacka (eks Conrada!!). Miałam nadzieję, że sytuacja się poprawi, że będzie lepiej, ale jak to mówią "nadzieja matką głupich".
Już akcja w PLL wydaje się być bardziej prawdopodobna. Aż nie wierzę, że to napisałam
No tak. Mogliby zakończyć już serial. Victoria w psychiatryku, Conrad przyznał się do winy + możliwe, że jest martwy, Daniel skończył z zaćpaną prostytutką. Emily już się zemściła, prawda? Bezsensu to dalej ciągnąć. Twórcy serialu mieli szansę zakończyć Revenge z klasą, ale już na to za późno.Paul Lee broni pomysłu na kontynuowanie "Zemsty", której finał trzeciego sezonu równie dobrze mógłby być końcem całej produkcji. - Prowadzący produkcję mają świetny pomysł na czwarty sezon. Chcą zresetować fabułę i stworzyć nową, pomysłową historię.
Intrygują mnie słowa: Chcą zresetować fabułę i stworzyć nową, pomysłową historię. Czyli co? David Clarke zmartwychwstał i przejmie pałeczkę po swojej córce? Wybije wszystkich Graysonów i innych?
Wlasnie juz za bardzo nie ma sie na kim mscic :/ nie wiem co wymysla, ale raczej nie bede tego ogladac
- Spoiler:
- Aiden RIP scena jak go znalazla Ems byla okropna. Wtf z jego twarza. Rozumiem, ze mial wygladac jak uduszony, ale litosci nie moglam sie skupic patrzac na jego twarz :/ gdyby to byl Daniel, to co innego, on zasluguje na glupi wyraz twarzy.
David YOLO zmartwychwstal jak Bart z gg :/
Wyglada na to, ze jak scenarzysci nie maja juz pomyslow to przywracaja zmarlych...
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
- Spoiler:
- Jeszcze do tej chwili nie wiedziałam czemu wszyscy czepiają się biednego, matwego Aidena. Właśnie obejrzałam scene na youtube jak Emily znalazła go w swoim domu i teraz rozumiem o co chodzi. Faktycznie ta mina trochę rozprasza. Wy też śmiałyście się podczas oglądania tej sceny? Wiem, że nie powinnam, bo kocham tego gościa, ale to było zabawne (szczególnie ten nieszczęsny wyraz twarzy). Najbardziej było mi przykro jak Emily krzyczała. Była tak głośna, że Victoria ją słyszała
Czemu ta bicz Victoria go zabiła?! Pytałam już o to, ale widocznie Justyna nie zauważyła pytania albo zapomniała odpowiedzieć
Już Ci desertrose odpowiadam
- Spoiler:
- W mojej chaotycznej odpowiedzi mogłam nie ująć odpowiedzi zbyt dokładnie. Victoria zabiła Aidena bo przez Ems zginął Pascal czyli kolejna miłość jej życia. Ems kazała Pascalowi założyć podsłuch i wyciągnąć przyznanie się do winy Condzia o czym on się dowiedział i dlatego wepchnął go w to śmigło helikoptera.
Na scenie ze znalezieniem Aidena niestety przez moment chciało mi się śmiać ale zaraz później powróciła wściekłość i smutek na reakcję Ems więc już mi nie było do śmiechu. Zresetowanie fabuły? Nie brzmi to dla mnie dobrze, raczej jak przeciąganie serialu na siłę.
Justyna- Derena & Eden
- Spoiler:
- Jaka głupia pizda z tej Victorii. Emily przecież nie zabiła jej ukochanego, ale Kondzio. Nie no spoko. Victoria znowu przez swojego męża (oni są jeszcze małżeństwem czy znowu się rozwiedli) straciła wielką miłość, a ta zamiast na nim wyżywa się na Emily. Jej tok rozumowania jest taki: ja straciłam mężczyznę swojego życia to Ty też. Wnioskuję, że Vicky wiedziała o związku Emily i Aidena.
Jeszcze jedno pytanie. Mam nadzieję Justyna, że nie zrobiłam się męcząca
Emily nie kryje się z tym, że wie o wrobieniu Davida przez Graysonów. Wszyscy poznali już prawdziwą tożsamość panny Thorne czy nie?
- Spoiler:
- Spoko nie ma problemu, chętnie odpowiem ale wrócę jeszcze do rozumowania Victorii. Ems podszyła się pod fałszywą agentkę federalną i kazała wyciągnąć Pascalowi przyznanie się Condzia więc tok myślenia Vici jest taki, że gdyby Ems nie wrobiła Pascala w założenie podsłuchu Condzio by go nie zabił. Jednak nie wie, że sama jest poniekąd winna. Znalazła w kieszeni Pascala numer, pod którym zgłosiła się sekretarka agentki federalnej. Od razu poleciała do Daniela i mu wypaplała że Pascal może wsypać ich za wrobienie Davida. Danny poleciał z tym do Condzia i zasugerował, że trzeba się go pozbyć co Condzio bez wahania zrobił. Dopiero po fakcie Vici dowiedziała się, że tą agentką była Ems.
Co do tożsamości Ems/Amandy to jeszcze nikt nie wie oprócz Victorii i tej psycholog, która pomogła Vici zamknąć w psychiatryku.
Justyna- Derena & Eden
- Spoiler:
- Huhu Vicky zna prawdziwą tożsamość Emily. Jestem ciekawa jej reakcji, gdy poznała prawdę. Musiało być ciekawie.
Justyna, jeszcze jedno pytanie.
Czyli podobała Ci się jej reakcja czy nie? Bo te słowa można różnie interpretowaćJustyna napisał:Na scenie ze znalezieniem Aidena niestety przez moment chciało mi się śmiać ale zaraz później powróciła wściekłość i smutek na reakcję Ems więc już mi nie było do śmiechu. Zresetowanie fabuły? Nie brzmi to dla mnie dobrze, raczej jak przeciąganie serialu na siłę.
- Spoiler:
- Reakcja Vici wcale nie była fajna tzn ona ogólnie od dłuższego czasu podejrzewała Ems, wszystko działo się stopniowo, nie mieliśmy sceny w której nagle Victoria odkrywa prawdę dlatego jej reakcja nie była taka wyraźna i podkreślona jakimś wielkim szokiem.
Co do mojej wypowiedzi odnośnie reakcji Ems to rzeczywiście tak jakoś dziwnie to napisałam. W każdym razie reakcja podobała mi się, była prawdziwna i czuło się, że Ems naprawdę Aidena kochała, poza tym na drugi dzień jak rozmawiała z Nolanem też fajnie się wypowiadała o nim, Nolan za to powiedział do Jacka, że Aiden był też jego przyjacielem, kochał go i popiera Ems w zemście na Victorii także przynajmniej tyle dobrze, że nie olali sobie "upamiętnienia" postaci Aidena bo tego się obawaiałam.
Justyna- Derena & Eden
Pytanie odnośnie Jacka
- Spoiler:
- Justyna, napisałaś, że Jack został aresztowany za porwanie Charlotte. Serio to zrobił? Dlaczego?
desertrose napisał:Pytanie odnośnie Jacka
- Spoiler:
Justyna, napisałaś, że Jack został aresztowany za porwanie Charlotte. Serio to zrobił? Dlaczego?
Już wyjaśniam żebyś sobie nie wyobrażała nie wiadomo czego
- Spoiler:
- Porwanie Charlotte zaaranżowali Ems, Nolan i Aiden żeby zmusić Vici i Condzia do przyznania się do win. Długo by wdawać się w szczegóły ale ogólnie rzecz biorąc sprawy się pokomplikowały, Ems była na policji, Aiden musiał ją ratować, Nolan coś hakował więc Jack został pilnować Char w kryjówce, ona zaczęła płakać itd więc Jack się zlitował i ją wypuścił. Miała opaskę na oczach a on odwiózł ją na plażę skąd została porwana i złapał ją za ramię jak ją wypuszczał. W ostatnim odcinku coś jej tłumaczył i złapał ją za ramię w ten sam sposób i ona skojarzyła, poszła do jego samochodu i obczaiła, że siedzenie ma jakąś dziurę, która była właśnie w samochodzie porywacza no i nasłała na Jacka policję.
Dodam jeszcze tylko, że Aiden przestrzegał Jacka żeby jej nie wypuścił ale i tak wiedział, że Jack to zrobi dlatego zamontował mikrofon w płaszczu Charlotte. Podczas porwania puszczali jej materiały dotyczące sprawy Davida Clarka i dowody na to, że Vici i Condzio go wrobili dlatego Char po powrocie zaczęła się o to kłócić z Condziem a ten się zdenerwował i zaczął jej grozić chwaląc się wszystkimi swoimi złymi uczynkami nie wiedząc, że to co mówi nagrywa się i nadaje bezpośrednio w tv. Tak oto Condzio wpadł jak śliwka w kompot.
Justyna- Derena & Eden
Ach ten nasz 'kochany' Jack. Jak zawsze wszystko wie najlepiej, nikogo się nie słucha i potem są tego konsekwencje.
- Spoiler:
- Niech zgnije w więzieniu. Oj Greysonowie się o to postarają... kurcze. Zapomniałam, że Vicky siedzi w psychiatryku, a Kondzio prawdopodobnie nie żyje
W czwartym sezonie Emily znajdzie nowy obiekt westchnień... :/
No sory, ale to już przesada. Jedyną miłością Emily powinien być Aiden, a nie jakiś tam Jack czy jego przyjaciel.
Dowiadujemy się, że ta postać będzie przyjacielem Jacka z dzieciństwa. Ma być on wojskowym weteranem, który decyduje się pozostać w Hamptons po tym, gdy Jackowi przytrafia się coś złego.
Obecnie producenci szukają aktora, który zagra tę rolę. 4. sezon serialu "Zemsta" zadebiutuje na amerykańskich ekranach we wrześniu 2014 roku.
No sory, ale to już przesada. Jedyną miłością Emily powinien być Aiden, a nie jakiś tam Jack czy jego przyjaciel.
Nie oglądam już Revenge, ale zawsze z zainteresowaniem czytam newsy na temat serialu.
Brian Hallisay dołączył do obsady i zagra nowy obiekt westchnień Emily, przyjaciela Jacka. Oto i on:
Brian Hallisay dołączył do obsady i zagra nowy obiekt westchnień Emily, przyjaciela Jacka. Oto i on:
Wychodzi na to, że teraz Victoria będzie się mścić. Pomysł ciekawy, ale za bardzo przyzwyczaiłam się do tego, że to Emily jest narratorką.
A ja dopiero kończę pierwszy sezon i muszę powiedzieć, że serial jest niesamowicie wciągający, gdyby nie to że trzeba się oderwać do wykonywania podstawowych funkcji życiowych to oglądałbym non-stop
Sackville- Liczba postów : 27
Strona 15 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Strona 15 z 16
Pozwolenia na tym forum: