Pogaduchy
+54
nicholas.
Karo
Joanna
shiva89
Klaudia
Vivien
xxl
vanderwoodsen
Lithium
PrincessBlair
Ella
frejabeha
GumiJagoda
Serena
Freya
turtle
Ania_
LanaLang
brulion
lookx
klaudusqa
Edda
kawowa
xAaliyahxx
coconutP
Magdafa
Layla
lb
Lewandowska
April
M&M's
Gosiek
Magoria
Ania
jeannette
Numb3r_Fourt33n
Żuri
andzia
elenex89
Citizen Erased
alkamb
MotherChucker
Kilmeny
Kora
fusiatko44
Kasia
Ola
Ewa
jeanne
Karolina
mmoneya
Magda
Lise
Gigi
58 posters
Strona 2 z 27
Strona 2 z 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Re: Pogaduchy
Ja uczę się niemieckiego niestety. Powiedzieć wam coś miłego?
A po włosku umiem tylko 'Attraversiamo' - nawet nie wiem, czy dobrze to napisałam, ale pamiętam z 'Jedz, módl się, kochaj'. (no i jeszcze banały w stylu 'te amo')
A po włosku umiem tylko 'Attraversiamo' - nawet nie wiem, czy dobrze to napisałam, ale pamiętam z 'Jedz, módl się, kochaj'. (no i jeszcze banały w stylu 'te amo')
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Miłego po niemiecku.. każ nas rozstrzelać
Ja was mogę ładnie nazwać po francusku 'mon chou chou'
Moje kapustki xD
Ja was mogę ładnie nazwać po francusku 'mon chou chou'
Moje kapustki xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Te amo- ja tylko to umiem. Ale moze się nauczę.Mam jeszcze całe życie przed sobą.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Dołączam się do tych wszystkich zazdrości US to moje marzenie
fusiatko44- Chair & Chuck
- Liczba postów : 190
fusiatko44 napisał:Dołączam się do tych wszystkich zazdrości US to moje marzenie
Marzenia są po to żeby je realizować Nie rezygnujcie Moim marzeniem jest cały czas Australia, ale to na razie pozostaje w rozważaniu na temat dalekiej przyszłości, naprawdę dalekiej
No Australia też znajduje się na mojej liście wraz z Nową Zelandią
ja uczyłam sie przez 3 lata niemieckiego , i kończę z nim na szczęście , teraz biorę się za francuski
ja uczyłam sie przez 3 lata niemieckiego , i kończę z nim na szczęście , teraz biorę się za francuski
fusiatko44- Chair & Chuck
- Liczba postów : 190
fusiatko44 napisał:No Australia też znajduje się na mojej liście wraz z Nową Zelandią
Bonne chance! Powodzenia
Po włosku, no dobra.
Buongiorno! Sto attento che italiano e bellissima lingua. Raccomando studiare.
Mam nadzieję, że nie zrobiłam jakiś głupich błędów. bo będzie wstyd. :p
w wolnym tłumaczeniu: Dzień dobry. Uważam że włoski jest pięknym językiem. Polecam naukę. a jeszcze lepiej brzmi mówiony włoski.
ciekawostka. nietoperz po włosku to pipistrello. zabawne słówko
Buongiorno! Sto attento che italiano e bellissima lingua. Raccomando studiare.
Mam nadzieję, że nie zrobiłam jakiś głupich błędów. bo będzie wstyd. :p
w wolnym tłumaczeniu: Dzień dobry. Uważam że włoski jest pięknym językiem. Polecam naukę. a jeszcze lepiej brzmi mówiony włoski.
ciekawostka. nietoperz po włosku to pipistrello. zabawne słówko
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Someonelikeyou napisał:fusiatko44 napisał:Dołączam się do tych wszystkich zazdrości US to moje marzenie
Marzenia są po to żeby je realizować Nie rezygnujcie Moim marzeniem jest cały czas Australia, ale to na razie pozostaje w rozważaniu na temat dalekiej przyszłości, naprawdę dalekiej
Me too someonelikeyou. Ja już sobie nawet wstawiłam na komórce pogodę jaka panuje w Cannberze
Mnie najbardziej śmieszy po włosku "kozi kozi", śmiesznie brzmi. Też mam ten język w szkole. Mi chiamo Angelika, e tu? Come stai? ;D
W ogóle to będzie zapewne mój ulubiony temat, bo kocham off top, także witam serdecznie wszystkie tutaj zgromadzone.
W ogóle to będzie zapewne mój ulubiony temat, bo kocham off top, także witam serdecznie wszystkie tutaj zgromadzone.
Kilmeny- Chair & Dan
- Liczba postów : 164
Mi chiamo Ola. Bene
Cosi cosi też jest zabawne. Fajnie było posłuchać jak moja nauczycielka nawijała po włosku przez telefon ze swoim mężem.
Cosi cosi też jest zabawne. Fajnie było posłuchać jak moja nauczycielka nawijała po włosku przez telefon ze swoim mężem.
fusiatko44 napisał:ja uczyłam sie przez 3 lata niemieckiego , i kończę z nim na szczęście , teraz biorę się za francuski
Też bym tak chciała raz a dobrze skończyć z niemieckim, ale jednak warto umieć chociaż trochę słówek w tym języku, bo jak się pojedzie do Szwajcarii, w dalekie góry to tam prawie nikt nie zna angielskiego
Niemieckiego uczyłam się z 6 lat, ale od 3 nie mam żadnego kontaktu, trochę szkoda, przydałoby się go odświeżyć.
showbiz napisał:Niemieckiego uczyłam się z 6 lat, ale od 3 nie mam żadnego kontaktu, trochę szkoda, przydałoby się go odświeżyć.
Zgadzam się :] Tylko jak? W ostateczności wejdzie się na jakiś czat i pogada z niemcem
Nie wiem jeszcze jak, póki co chcę kontynuować włoski. Na studiach mam tylko angielski niestety. Może jakoś prywatnie się zapiszę.
Hiszpański też jest świetny. Mój brat był w Hiszpanii tydzień, rzucił parę słówek w domu, i też bardzo mi się spodobało
"cosi cosi", ale gafa, przez te wakacje zapomnialam jak się to pisze poprawnie. : D
Niemiecki, masakra.. Cieszę się że nie mam tego języka, po prostu strasznie mi się nie podoba jego brzmienie, natomiast włoski czy hiszpański- piękne języki.
Francuski też mi się bardzo podoba, ale jest trudny, marzy mi się nauka hindi, greckiego(pod wplywem zeszłorocznych wakacji), a teraz turecki, całkiem przyjemny język.
Zafascynowała mnie Turcja to i język mi się spodobał, teraz słucham non stop piosenek tureckich, a głównie hitów które slyszałam podczas kolonii.
Niemiecki, masakra.. Cieszę się że nie mam tego języka, po prostu strasznie mi się nie podoba jego brzmienie, natomiast włoski czy hiszpański- piękne języki.
Francuski też mi się bardzo podoba, ale jest trudny, marzy mi się nauka hindi, greckiego(pod wplywem zeszłorocznych wakacji), a teraz turecki, całkiem przyjemny język.
Zafascynowała mnie Turcja to i język mi się spodobał, teraz słucham non stop piosenek tureckich, a głównie hitów które slyszałam podczas kolonii.
Kilmeny- Chair & Dan
- Liczba postów : 164
Turecki - to ciekawe.A cosi cosi żadna gafa, jak sobie myślę ile zapomniałam przez ostatnie 3 miesiące, to jestem załamana. Włosi nie mają litery k w alfabecie, to pamiętam
showbiz napisał:Hiszpański też jest świetny. Mój brat był w Hiszpanii tydzień, rzucił parę słówek w domu, i też bardzo mi się spodobało
I jest podobny do polskiego. Tylko że mają strasznie dziwny i dosyć trudny do zapamiętania alfabet (w porównaniu do innych słówek)
Kilmeny napisał:"cosi cosi", ale gafa, przez te wakacje zapomnialam jak się to pisze poprawnie. : D
To niezłe sobie języki wybrałaś ;]
Taak... francuski jest koszmarny. Szczególnie ten akcent, a właściwie kilkanaście akcentów :/
Dziewczyny, zawsze możecie przejść na chatboxa, jeżeli będzie Wam wygodniej. Na głównej stronie forum na dole - wystarczy kliknąć "zaloguj" (albo kliknąć "join the chat" nad Chatboxem po lewej stronie, to otworzy się w nowym okienku). Zawsze pokazuje ile osób jest na chacie i kto jest. Jeżeli nie pasuje Wam taki chatbox, to postaram się go zmienić na jakiś inny któregoś dnia.
Someonelikeyou napisał:Dziewczyny, zawsze możecie przejść na chatboxa, jeżeli będzie Wam wygodniej. Na głównej stronie forum na dole - wystarczy kliknąć "zaloguj" (albo kliknąć "join the chat" nad Chatboxem po lewej stronie, to otworzy się w nowym okienku). Zawsze pokazuje ile osób jest na chacie i kto jest. Jeżeli nie pasuje Wam taki chatbox, to postaram się go zmienić na jakiś inny któregoś dnia.
Mnie coś on chyba nie działa
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
jeanne napisał:Someonelikeyou napisał:Dziewczyny, zawsze możecie przejść na chatboxa, jeżeli będzie Wam wygodniej. Na głównej stronie forum na dole - wystarczy kliknąć "zaloguj" (albo kliknąć "join the chat" nad Chatboxem po lewej stronie, to otworzy się w nowym okienku). Zawsze pokazuje ile osób jest na chacie i kto jest. Jeżeli nie pasuje Wam taki chatbox, to postaram się go zmienić na jakiś inny któregoś dnia.
Mnie coś on chyba nie działa
Co jest? Napisz do mnie na skrzynkę co jest nie tak. Postaram się zobaczyć w czym problem
Strona 2 z 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Strona 2 z 27
Pozwolenia na tym forum: