Najstraszniejszy film
+26
MoNiKa_DT
AsiaSSS
Nessy
meryl.
halanna
genevievee
amelka99
sm1990
asiullas
monisiaaa33
xRx
Monika
April
Ania_
Layla
Gosiek
Kate__895
Vivien
ankess
Freya
shiva89
brulion
AW
Żuri
Kasia
Magda
30 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Najstraszniejszy film
Jaki jest najstraszniejszy film, które widziałeś/aś? Czy lubisz poczuć dreszczyk emocji przed ekranem? Czy uważasz, że dobre horrory i thrillery nadal pojawiają się na dużym ekranie, a może współcześnie nie robi się już strasznych (dobrych) filmów?
Re: Najstraszniejszy film
No to czekam aż ktoś mi coś poleci, bo szukam jakiegoś filmu, który w końcu by mnie przestraszył
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ja nie znoszę "współczesnych" horrorów. Czyli idą spadło, pociachało, zjadło...
Ale Lśnienie i Nosferatu
Ale Lśnienie i Nosferatu
"Lśnienie"- fantastyczny horror, oprócz tego "Mgła" też ta na podstawie Kinga )
AW- Liczba postów : 55
Lol xD najstraszniejszy film jaki widziałam to "Inni" ;DDD boję się horrorów i nie oglądam ich wcale. Miałam zamiar zobaczyć "Lśnienie" ale skoro jest takie przerażające to chyba sobie podaruję ;p
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Paranormal Activity czesc I. Ogladnijcie samemu;)
Najstraszniejszy jaki widzialam to akurat dokument: Egzorcyzmy Anelise Michelle...na youtubie jest,,,
Najstraszniejszy jaki widzialam to akurat dokument: Egzorcyzmy Anelise Michelle...na youtubie jest,,,
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Żaden Paranormal mnie nie rusza ani samemu, ani po ciemku ani jakkolwiek.
Już prędzej Egzorcyzmy, bo to ciekawy temat ;D
Już prędzej Egzorcyzmy, bo to ciekawy temat ;D
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Z filmowych klimatycznie "straszne" były filmy "Inni" i "Klucz do koszmaru". Nie jestem szczególnie podatna na horrory, ale te, nie ociekając krwią potrafią wywołać dreszczyk. Poza tym "Egzorcyzmy Emily Rose" (na podstawie egzorcyzmów Annelise Mitchell"), no i oryginalne nagranie.
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
Ostatnio oglądałam 'Kobietę w czerni'. Leci teraz w kinach jeszcze z Radcliffem
Ja przez większość czasu nie patrzyłam na ekran, ale ja nie jestem wytrzymała jeśli chodzi o horrory. Jak dla mnie film ten zbiera wszystkie najgorsze motywy:
- lalki,
- pajacyki,
- crepy muzyczkę z pozytywek,
- duchy,
- dziwne miny dzieci etc.
Jak ktoś lubi takie klimaty to polecam. No i warto zobaczyć Daniela w czymś innym niż HP
Ja przez większość czasu nie patrzyłam na ekran, ale ja nie jestem wytrzymała jeśli chodzi o horrory. Jak dla mnie film ten zbiera wszystkie najgorsze motywy:
- lalki,
- pajacyki,
- crepy muzyczkę z pozytywek,
- duchy,
- dziwne miny dzieci etc.
Jak ktoś lubi takie klimaty to polecam. No i warto zobaczyć Daniela w czymś innym niż HP
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Najstraszniejszym filmem, jaki widziałam są "Inni" ;D Strasznie się boję takich rzeczy i zawsze unikam oglądania horrorów. Kiedy na jakiejś imprezie wszyscy chcieli oglądać The Ring, poszłam sobie do kuchni i zaczekałam, aż skończą
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Najstraszniejszy film jaki oglądałam byli "inni". Ogólnir lubię oglądać horrory ale tak jakoś mi nie przypadł do gustu
Kate__895- Blair & Chair
- Liczba postów : 70
Pozwól mi wejść, Silent hill <3 ,sierociniec, oko,udręczeni,rec,koszmar z ulucy wiązów.
Kocham Ring , jeśli chodzi o lśnienie to średnio bo po przeczytaniu książki miałam inne wyobrażenie ekranizacji , egzorcyzmy Emilly Rose wogle mnie nie wzruszyły , a "Inni" i "Klucz do koszmaru" bardzo fajne i klimatyczne
Kocham Ring , jeśli chodzi o lśnienie to średnio bo po przeczytaniu książki miałam inne wyobrażenie ekranizacji , egzorcyzmy Emilly Rose wogle mnie nie wzruszyły , a "Inni" i "Klucz do koszmaru" bardzo fajne i klimatyczne
ankess- Liczba postów : 35
Dla mnie wszystkie są straszne bo wszystkie oglądam zza palców albo zza poduszki Jedyny horror, którego się nie boję to Ring xd
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Ja niestety boję się wszystkich i od paru lat nie oglądam nawet zza poduszki Jedyne "horrory", na jakie sobie czasem pozwalam, to jakieś głupie filmiki na youtubie, a i tak potem w nocy nie umiem spać
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Ja uwielbiam oglądać horrory najbardziej przerażają mnie dzieci w horrorach i te koszmarne dźwięki pozytywek ale podczas oglądania muszę mieć towarzystwo bo przeważnie oglądam z zamkniętymi oczami ciągle wypytując "co się teraz dzieje?" albo "czy już się skończyło?" ...i dlatego rzadko oglądam horrory bo nikt nie chce ze mną oglądać
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Jedynym filmem, który naprawdę mnie przeraził i nie mogłam po nim spać przez długi czas był Blair Witch Project, ale to tylko dlatego, że oglądałam go w młodym wieku i byłam święcie przekonana, że to prawdziwy dokument do dzisiaj, mimo że już wiem jak było naprawdę, będąc w lesie trochę się boję
Straszne filmy wolę oglądać sama, bo ze znajomymi jest pewne, że zamienią się one w niezłą komedię jednak po Blair chyba nie znalazł się taki, który by podobnie mną wstrząsnął za to dzieci w filmach zawsze budzą we mnie lekki niepokój - Sierociniec, Inni, Przypadek 39, Pozwól mi wejść, Omen, Naznaczony itd.... może być kiepski film, ale wystarczy jakieś dziecko i
Straszne filmy wolę oglądać sama, bo ze znajomymi jest pewne, że zamienią się one w niezłą komedię jednak po Blair chyba nie znalazł się taki, który by podobnie mną wstrząsnął za to dzieci w filmach zawsze budzą we mnie lekki niepokój - Sierociniec, Inni, Przypadek 39, Pozwól mi wejść, Omen, Naznaczony itd.... może być kiepski film, ale wystarczy jakieś dziecko i
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Omen był dla mnie straszny. :< Ten suspens był tak strasznie tam budowany. brrr
April napisał:Jedynym filmem, który naprawdę mnie przeraził i nie mogłam po nim spać przez długi czas był Blair Witch Project, ale to tylko dlatego, że oglądałam go w młodym wieku i byłam święcie przekonana, że to prawdziwy dokument do dzisiaj, mimo że już wiem jak było naprawdę, będąc w lesie trochę się boję
Jeśli przerażają Cie dzieciaki to polecam Smętarz dla zwierzaków filmu co prawda nie widziałam ale książka była całkiem straszna i to w dobrym sensie
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
Ooo, dzięki za info, tylko najpierw chyba przeczytam książkę, a dopiero później wezmę się za film
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
W przypadku Lśnienia też książka przezacna i występuje również dziecko.
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
Strona 1 z 2 • 1, 2
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: