Teen Wolf
+15
klaudia5xo
ironically
efi
Maxxxim
Gigi
oskarr
cyganka
meryl.
riolcia
Shaya2
lana
TheBlairBitchProject
Lise
Lewandowska
shiva89
19 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Teen Wolf
ja oglądam serial już teraz na bieżąco.
Jest to według mnie jedyny serial, który z każdym sezonem jest coraz lepszy <3 Zazwyczaj czym dalej w las tym gorzej, a w teen wolf właśnie jest na odwrót.
Moją ulubiona postacią jest oczywiście nie kto inny jak Stiles Stilinski <3
Jest to według mnie jedyny serial, który z każdym sezonem jest coraz lepszy <3 Zazwyczaj czym dalej w las tym gorzej, a w teen wolf właśnie jest na odwrót.
meryl.- Liczba postów : 28
meryl. napisał:ja oglądam serial już teraz na bieżąco.
Też kocham Stilesa
Ale nie podoba mi się ta Kira, jakaś taka nudziara, nic nie wnosząca do serialu. I jeszcze pewnie będzie ze Scottem ;((
cyganka- Liczba postów : 97
Stiles jest jedną z ulubionych postaci, chciałbym też aby Scott wrócił do Alison i coraz bardziej zaczyna mnie denerwować Isaac :/ niech się odwali od Alison
oskarr- Liczba postów : 28
zaczęłam oglądać i po prostu love Stiles <3 właściwie to oglądam sceny tylko z nim. resztę przewijam ;p Stiles i Lydia muszą być razem like now xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Kocham ten serial! Uwielbiam to, że ciągle potrafią mnie zaskoczyć! Stiles, więcej Stilesa, zdecydowanie! Tyle pytań, zero odpowiedzi - uwielbiam to w tym serialu ;D
Dylan to po prostu świetny aktor! Gra role komediowe i dramatyczne, tak samo świetnie. W ogóle uważam, że patrząc od początku, czyli wracając do pierwszego sezonu, Stiles najbardziej się rozwinął, zmienił, jest postacią dynamiczną i to chyba jego największy plus. Z takiego kochanego, nieco nieporadnego Stilesa, którego zapewne od początku Teen Wolf wszyscy właśnie za to uwielbiali i kochali (ja osobiście tak miałam), do Stilesa, który prawdopodobnie został opętany i będzie grał czarny charakterek. Aż się przeraziłam tych jego poważnych min w ostatnich scenach, w ogóle w tej scenie, gdzie się rozprawiał z typami w maskach. Ale wyglądał wtedy świetnie, uwielbiam go takiego! Oby teraz było więcej wątków z nim związanych, bo po prostu to chce się oglądać. Cały ten jego wątek owiany teraz taką tajemnicą jest świetny i uważam to za wielki plus dla scenarzystów i producentów.
Bliźniaki jak bliźniaki, nigdy ich nie lubiłam, nie wiem czemu -,- W sumie nic do nich nie mam, ale są mi całkowicie zbędni. Lydia jest fenomenalna i nie wyobrażam sobie tego serialu bez niej. W ogóle to ona musi być ze Stilsem, czekam na to z wielką niecierpliwością. No i wreszcie Derek! Zdecydowanie więcej Dereka musi być, bo ostatnio coś go ograniczyli. Mam nadzieję, że skoro już się pojawił to zagości na dłużej, a oni rozwiną znowu jego postać. Za to Alison i Isaac jak dla mnie są THE BEST! Nie mogłam się przekonać do Alison i Scotta, mdłe to było niesamowicie... Za to ta nowa para jak najbardziej zasługuje na dużego plusa, a Isaac w końcu stał się fajną postacią
Dylan to po prostu świetny aktor! Gra role komediowe i dramatyczne, tak samo świetnie. W ogóle uważam, że patrząc od początku, czyli wracając do pierwszego sezonu, Stiles najbardziej się rozwinął, zmienił, jest postacią dynamiczną i to chyba jego największy plus. Z takiego kochanego, nieco nieporadnego Stilesa, którego zapewne od początku Teen Wolf wszyscy właśnie za to uwielbiali i kochali (ja osobiście tak miałam), do Stilesa, który prawdopodobnie został opętany i będzie grał czarny charakterek. Aż się przeraziłam tych jego poważnych min w ostatnich scenach, w ogóle w tej scenie, gdzie się rozprawiał z typami w maskach. Ale wyglądał wtedy świetnie, uwielbiam go takiego! Oby teraz było więcej wątków z nim związanych, bo po prostu to chce się oglądać. Cały ten jego wątek owiany teraz taką tajemnicą jest świetny i uważam to za wielki plus dla scenarzystów i producentów.
Bliźniaki jak bliźniaki, nigdy ich nie lubiłam, nie wiem czemu -,- W sumie nic do nich nie mam, ale są mi całkowicie zbędni. Lydia jest fenomenalna i nie wyobrażam sobie tego serialu bez niej. W ogóle to ona musi być ze Stilsem, czekam na to z wielką niecierpliwością. No i wreszcie Derek! Zdecydowanie więcej Dereka musi być, bo ostatnio coś go ograniczyli. Mam nadzieję, że skoro już się pojawił to zagości na dłużej, a oni rozwiną znowu jego postać. Za to Alison i Isaac jak dla mnie są THE BEST! Nie mogłam się przekonać do Alison i Scotta, mdłe to było niesamowicie... Za to ta nowa para jak najbardziej zasługuje na dużego plusa, a Isaac w końcu stał się fajną postacią
Maxxxim- Liczba postów : 21
Ale się dzieje!
- Spoiler:
- Czyli że co, Stiles jest teraz tym złym Kitsune?
meryl. napisał:ja oglądam serial już teraz na bieżąco.
Zdecydowanie sie zgadzam. Obecny sezon jest lepszy od pierwszego. Już myslałam ze zakoncze ogladanie tego serialu ale teraz....coraz bardziej mnie wciaga
efi- Liczba postów : 51
TW trzyma poziom, to trzeba przyznać ;-) Nie zawsze tak jest, że serial z sezonu na sezon wciąga jeszcze bardziej i potrafi zaskakiwać. Moimi ulubionymi postaciami są Stiles i Isaac. A co sądzicie o Isaacu i Allison jako parze?
ironically- Liczba postów : 39
Serial mistrz. Derek jest nieziemski ;]] Chociażby dla niego warto oglądnąć <3
klaudia5xo- Liczba postów : 44
ironically napisał:TW trzyma poziom, to trzeba przyznać ;-) Nie zawsze tak jest, że serial z sezonu na sezon wciąga jeszcze bardziej i potrafi zaskakiwać. Moimi ulubionymi postaciami są Stiles i Isaac. A co sądzicie o Isaacu i Allison jako parze?
Ja myślę, że Isaac powinien mieć jakąs fajniejszą dziewczynę, bo on jest nprawdę super a Alison to taaaka nudziara...
OMG <3 Wszystkie odcinki w parę dni obejrzałam, a teraz lece od nowa :DUwielbiam ten serial, ale jak
- Spoiler:
- zabiją mi Dereka, to się wkurzę -.- Jedno z największych ciach w serialu <3"
Marginesowa- Liczba postów : 41
Powiem szczerze, ze sciagnelam ten serial bez wiekszego przekonania. Lubie tego typu tematyke wampiry, wilkolaki, nadprzyrodzone postaci i pewnie dlatego sie skusilam na ten serial. Pierwszy i drugi sezon ogladalo sie fajnie, ale nic nadzwyczajnego. Stiles skradl moje serce od pierwszych odcinkow, a to jak sie rozwinal i dorosl sprawia ze jeszcze bardziej chce mi sie Go ogladac:)) Ale zmierzam do tego ze 3 sezon jest po prostu niesamowity, zwlaszcza jego druga czesc... Taki mroczny, kazdy odcinek ogladam wbita w fotel i nie moge sie doczekac zakonczenia. Stiles jest swietny, nawet jako zly charakter. Inteligentny, zabawny, przystojny:) Fajnienie, ze tak rozbudowali jego postac;)) Mam nadzieje ze uda im sie go ocalic i zobaczymy ponownie Stilinskiego w 4 sezonie:))
kaest15- Liczba postów : 113
O matko! 1 odcinek 4 sezonu to jest po prostu bomba! Takie emocje i zakończenie takie niespodziewane
piersze sezony byly fajne ale od kiedy nie zyje allison to serial stal sie bezndziejny. na sile sa wymyslane watki
sm1990- Liczba postów : 37
też myślałam, że bez alison to już będzie do dupy, ale ten sezon obejrzałam w 1 dzień tak mnie wciągneło. i chcę jeeeeeszcze więcej ! ale musze poczekać ;psm1990 napisał:piersze sezony byly fajne ale od kiedy nie zyje allison to serial stal sie bezndziejny. na sile sa wymyslane watki
Strona 2 z 2 • 1, 2
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: