Suits
+16
fallka
cyganka
natally
kejszza
Maxxxim
bihacz
lunka01
ksp
riolcia
Ola
Gosiek
fusiatko44
xxl
Magda
Lewandowska
April
20 posters
Strona 2 z 3
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Suits
Ja specjalnie zatrzymałam i kontemplowałam nad tym kim jest owa niewiasta xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
A ja jakoś jak to zobaczyłam to od razu uznałam, że to Mike z Rachel i specjalnie się nad tym nie rozwodziłam, a teraz patrzę, że to Harvey... Smuteczek trochę, bo liczyłam na to, że w końcu ruszy coś między nim a Donną.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Co do Donny i Harvey'a oraz Rachel i Mike'a, to czytałam, że:
- Spoiler:
- scenarzyści na razie nie mają zamiaru połączyć DH, no i RM będą razem w najbliższych odcinkach.
Nie oglądałam jeszcze ostatniego odcinka, ale poprzedni mi się w sumie średnio podobał fakt, był trochę nudny, Mike mnie niemiłosiernie wkurzał (matko, zrobiłabym z niego drugoplanową postać co najwyżej), mam nadzieję, że się w końcu ogarnie. Rachel też słabo. Mało Donny . Za to Louis mnie zawsze śmieszy a Harvey... dla niego odtwarzałam potem w kółko niektóre fragmenty odcinka hothothot
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ooo, bardzo się cieszę Ola Ja póki co nie mogę się zebrać za nadrobienie odcinków od nowego roku, chyba zaliczę wszystkie na raz jak już przelecą. Chociaż jak tylko widzę gdzieś Harveya na tumblrze to tęsknię <3
Kasia- Dan & Klaine
Nadrobiłam ostatnio odcinki i nie powiem, serial jest na wyższym poziomie niż poprzednio Kocham ten serial z każdym odcinkiem <3 I kocham ich
A w kolejnym odc. ma się pojawić Scotiie... ;/
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Ten wzrok Donny Ale mimo wszystko
A w kolejnym odc. ma się pojawić Scotiie... ;/
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Dobra, szybko poszło ale już skończyłam xD Drugi sezon jest dużo lepszy, bo zwiększyło się tempo akcji. Trochę nie podoba mi się tylko co się dzieje między Mikiem a Harveyem :< W przedostatnim odcinku było lepiej, ale znów słabo. Za to Donna i Harvey super, bitch slap, scena którą wstawiła Gosia, i w ogóle Louisa nie lubiłam jakoś od początku, ale się rehabilituje powoli. Dobrze, że w końcu zaczyna być po dobrej stronie. Jessica trochę nie panuje nad sytuacją. Rachel fajnie, lubię ją, ciekawe co będzie z tym Harvardem.
Rzadko żywię bardzo negatywne uczucia do bohaterów seriali jakie oglądam.
Do tej pory szczerze nienawidziłam tylko Dana z OTH. I oto się udało, kolejny Daniel. Hardman. Jak ja bo nie cierpię, i gdy tylko go pokazują mam ochotę przewijać, ale niestety za dużo by mi wtedy nie wyszło z oglądania xD
Rzadko żywię bardzo negatywne uczucia do bohaterów seriali jakie oglądam.
Do tej pory szczerze nienawidziłam tylko Dana z OTH. I oto się udało, kolejny Daniel. Hardman. Jak ja bo nie cierpię, i gdy tylko go pokazują mam ochotę przewijać, ale niestety za dużo by mi wtedy nie wyszło z oglądania xD
Ja Hardmana też nienawidzę... Mam ochotę go spoliczkować tak jak Donna, za każdym razem jak się pojawia na ekranie xd
A co do Louisa to ta postać wzbudza we mnie każdy rodzaj emocji... Ogólnie od początku nie był bardzo lubianą postacią przeze mnie, ale czasem wzbudza we mnie litość, tak mi go smutno po prostu... czasem zaś chce mi się z niego śmiać, a jak staje się wredny i obraca się przeciwko firmie, to go szczerze nienawidzę xd To zależy od sytuacji xd
A co do Louisa to ta postać wzbudza we mnie każdy rodzaj emocji... Ogólnie od początku nie był bardzo lubianą postacią przeze mnie, ale czasem wzbudza we mnie litość, tak mi go smutno po prostu... czasem zaś chce mi się z niego śmiać, a jak staje się wredny i obraca się przeciwko firmie, to go szczerze nienawidzę xd To zależy od sytuacji xd
Gosiek- Nate & Dean
- Spoiler:
- Ostatni odcinek trochę słabszy od poprzedniego, ale w końcu coś nie idzie po myśli Hardmana. Strasznie szkoda mi Rachel, ale nie wyobrażam sobie, żeby jej nie było w serialu. Do tego Louis zachował się całkiem przyzwoicie, na plus. Katrina okropna, kojarzy mi się z psychopatką, którą grała w OTH xD A za tydzień finał, szykuje się niezła zabawa. Nie mogę się doczekać
Ola napisał:
- Spoiler:
Ostatni odcinek trochę słabszy od poprzedniego, ale w końcu coś nie idzie po myśli Hardmana. Strasznie szkoda mi Rachel, ale nie wyobrażam sobie, żeby jej nie było w serialu. Do tego Louis zachował się całkiem przyzwoicie, na plus. Katrina okropna, kojarzy mi się z psychopatką, którą grała w OTH xD A za tydzień finał, szykuje się niezła zabawa. Nie mogę się doczekać
- Spoiler:
- Zgadzam się słowo w słowo I też się nie mogę doczekać już na finał, nie wiem czy nie obejrzę sobie tego w nocy ja będzie leciało
+Mam dokładnie ta samo co do Katriny Nie polubiłam jej od początku bo mi się kojarzy z tą rolą z OTH xd
Gosiek- Nate & Dean
W końcu się wzięłam za nadrabianie, póki co stoję na 2x12. Mike mnie tak denerwuje, że masakra, też bym z niego zrobiła postać drugoplanową chętnie. Do tego Rachel też zaczęła mnie drażnić. W ogóle cała ta akcja z romansem i jeszcze późniejsze teksty Rachel jaka to ona jest niegrzeczna, geeez.
Na szczęście Harvey niezawodny
Na szczęście Harvey niezawodny
Kasia- Dan & Klaine
Ale mnie wkurzyło zakończenie ostatniego odcinka (3x02)
April- Elijah & ParksRec
Mnie tak samo. Liczyłam, że Mike się nie złamie i utrze trochę nosa Harveyowi, który zachowuje się jak dupek ostatnimi czasy ale on oczywiście musi lecieć jak głupi na każde kiwniecie palca swojego pana i władcyApril napisał:Ale mnie wkurzyło zakończenie ostatniego odcinka (3x02)
Ostatni odcinek był świetny, a to za sprawą Louisa, Rachel i Mikado Trochę przerysowany wątek, ale przynajmniej było dużo śmiechu i nawet jakieś wzruszenie pod koniec. Louis zawsze wymiata.
[You must be registered and logged in to see this image.]
awww
Miła odskocznia od tematu Hassington Oil. Oj, jak mam już dość tej sprawy, jest strasznie nudna, uszami mi wychodzi;/ Pani Starkowa strasznie niemrawa w swojej roli. Dobrze że jakiś zwrot nastąpił, bo chyba w następnych odcinkach bym przewijała... Oby zmienili płytę jak najszybciej.
[You must be registered and logged in to see this image.]
awww
Miła odskocznia od tematu Hassington Oil. Oj, jak mam już dość tej sprawy, jest strasznie nudna, uszami mi wychodzi;/ Pani Starkowa strasznie niemrawa w swojej roli. Dobrze że jakiś zwrot nastąpił, bo chyba w następnych odcinkach bym przewijała... Oby zmienili płytę jak najszybciej.
April- Elijah & ParksRec
Mnie też sprawa Hessington Oil już nudziła, ale nagły zwrot akcji ze Stephenem w roli głównej znowu obudził moją ciekawość Ostatnia scena mistrzowska, czekam teraz na Darvey bardziej niż kiedykolwiek.
A Louis jest moim mistrzem już od dawna, odkąd przestali z niego robić tego złego w firmie a skupili się na jego potencjale komediowym to chyba moja ulubiona postać.
Ten sezon jest wg mnie świetny, jedyne co mnie trochę nudzi to te wieczne zmagania Rachel z dostaniem się na Harvard (mam nadzieję, że wreszcie zdecyduje się na tę Columbię i będzie spokój) i pseudokonflikt na linii Harvey-Jessica, który też może wkrótce się skończy (oby!).
A Louis jest moim mistrzem już od dawna, odkąd przestali z niego robić tego złego w firmie a skupili się na jego potencjale komediowym to chyba moja ulubiona postać.
Ten sezon jest wg mnie świetny, jedyne co mnie trochę nudzi to te wieczne zmagania Rachel z dostaniem się na Harvard (mam nadzieję, że wreszcie zdecyduje się na tę Columbię i będzie spokój) i pseudokonflikt na linii Harvey-Jessica, który też może wkrótce się skończy (oby!).
Obejrzałam właśnie 3x10. Właściwie to poza końcówką jak na letni finał dość przeciętny odcinek.
- Spoiler:
- Mike/Rachel drama naprawdę mnie nudzi więc męczę się oglądając po raz setny jak kłócą się o studia Rachel, mam nadzieję, że teraz kiedy Rach już zdecydowała będzie tych ich dramatów trochę mniej.
Nie mogłam się już doczekać aż Louis pozna tajemnicę Mike'a, więc cieszę się z takiego obrotu sprawy Jedyne co mnie zawsze trochę irytuje to to, że Harvey i Jessica ciągle srają o ten wielki sekret ale w sumie nie kiwnęli dotąd palcem żeby jakoś zatrzeć po nim ślady. Np. właśnie brak dokumentów Mike'a w takim archiwum - fatalne przeoczenie, a przecież na 100% dałoby się to załatwić...
Nie podoba mi się powrót Scottie. Nic do niej nie mam, ale jej zbliżenie do Harveya oznacza oddalenie się perspektywy związku z Donną, także nie jestem zachwycona
Mój ulubiony serial obecnie, czekam z niecierpliwością na nowe odcinki
riolcia- Liczba postów : 20
Sezon 1 był bardzo fajny, przez drugi nie przebrnęłam, za bardzo się ciągnął... Niestety, niewykorzystany potencjał...
ksp- Liczba postów : 20
Booże jeszcze tyle czasu do następnego odcinka... Mnie też nudził już ten wątek z Hessington Oil, za to coraz bardziej podoba mi się wątek Rachel-Mike i oczywiście Mikado
lunka01- Liczba postów : 42
Kolejny świetny serial! bihacz, nowe odcinki od 6 marca, jeszcze troche czekania. Natomiast tu również urzekła mnie fabuła, jakaś taka inna i fajna. W ogóle kręcą mnie faceci w garniturach, może to dlatego... Mike mnie rozbrają z tą swoją pamięcią i to nie sprawiedliwa, bo ja też bym chciała mieć taką pamięć! Trochę odważne z ich strony było ciągnięcie jednej sprawy przez cały sezon, ale powiem szczerze, że wyszło to całkiem fajnie. Bo początkowo, każdy odcinek to była inna sprawą, ale ciekawie to rozegrali. Oczywiście niezawodny Louis, którego wręcz uwielbiam, mimo tych jego niefajnych zagrywek czasami, to po prostu jego teksty, a także sceny z nim są po prostu świetne. Podobną postacią jest też Donna, więc osobiście też ją uwielbiam. Ale oczywiście najwięcej uwagi ściąga Harvey i jestem ciekawa jak dalej potoczą się jego losy. Chodzi oczywiście o jego partnerkę, bo ja sama od początku liczyłam na to, że będzie z Donną, która, jak mi się wydaje, lubi go aż za bardzo. Ale jak na razie nic nie wskazuje na to, by mieli być razem, a szkoda... ;( Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki
Maxxxim- Liczba postów : 21
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Strona 2 z 3
Pozwolenia na tym forum: