Weronika Mars
+21
imagin
IAmSherlocked
Anabele
purple111
meryl.
amelka99
Citizen Erased
Charlize32
VivianDarkbloom
riolcia
asiullas
monisiaaa33
Kasia
CallMeLady
Justyna
Gigi
Cherry
lana
possibility
Magda
Magoria
25 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Weronika Mars
[You must be registered and logged in to see this image.]
Veronica Mars jeszcze do niedawna wiodła idealne życie siedemnastolatki. Miała wszystko: wspaniałego chłopaka - swoją wielką miłość, popularność i wspaniałą rodzinę. Wszystko jednak runęło, kiedy pewnego dnia jej najlepsza przyjaciółka i zarazem siostra jej chłopaka-Lilly Kane, została zabita. Ojciec Veronici szeryf Neptune oskarżył o to ojca Lilly. To kosztowało go utratę posady, a wkrótce potem żony. Veronica musiała wybrać między przyjaciółmi i społeczeństwem miasta, a ojcem, którego kochała ponad wszystko. Wybrała to drugie. Od tamtej pory stała się wyrzutkiem. Wszyscy znajomi odwrócili się, nawet jej chłopak. Teraz pracuje z ojcem w jego agencji detektywistycznej. Na własną rękę chce rozwiązać zagadkę śmierci Lilly, udowodnić, że to nie Abel Koontz (oskarżony) popełnił zbrodnię. Odkrywa przy tym ciemne sekrety Neptune.
Serial ma 3 sezony, niestety zakończył się w 2007 roku.
Oglądał ktoś? Tęskni ktoś za nim tak samo jak ja? Jakie wrażenia? Ulubieni bohaterowie/sceny?
Veronica Mars jeszcze do niedawna wiodła idealne życie siedemnastolatki. Miała wszystko: wspaniałego chłopaka - swoją wielką miłość, popularność i wspaniałą rodzinę. Wszystko jednak runęło, kiedy pewnego dnia jej najlepsza przyjaciółka i zarazem siostra jej chłopaka-Lilly Kane, została zabita. Ojciec Veronici szeryf Neptune oskarżył o to ojca Lilly. To kosztowało go utratę posady, a wkrótce potem żony. Veronica musiała wybrać między przyjaciółmi i społeczeństwem miasta, a ojcem, którego kochała ponad wszystko. Wybrała to drugie. Od tamtej pory stała się wyrzutkiem. Wszyscy znajomi odwrócili się, nawet jej chłopak. Teraz pracuje z ojcem w jego agencji detektywistycznej. Na własną rękę chce rozwiązać zagadkę śmierci Lilly, udowodnić, że to nie Abel Koontz (oskarżony) popełnił zbrodnię. Odkrywa przy tym ciemne sekrety Neptune.
Serial ma 3 sezony, niestety zakończył się w 2007 roku.
Oglądał ktoś? Tęskni ktoś za nim tak samo jak ja? Jakie wrażenia? Ulubieni bohaterowie/sceny?
Magoria- Blairena & Chair
- Liczba postów : 222
Re: Weronika Mars
Pamiętam to, moja przyjaciółka miała obsesję na punkcie tego serialu, więc i ja troszkę oglądałam. Z tego co pamiętam, to nie znosiłam Logana he
o Veronica Mars, jeden z moich faworytów w czasach gimnazjum. Lubiłam te zagadki 'kryminalne', czy samą postać Veroniki. I osobiście miałam jakiś sentyment do Logana i ich związku, cały czas czuję niedosyt, że jednak nie zrobili 4 sezonu, albo wersji kinowej, jak to było w jakiś planach.
possibility- Liczba postów : 82
Bardzo lubiłam ten serial. Kibicowałam Veronice i Loganowi.Nie wiem dlaczego ale lubiłam też Eli "Weevil" Navarro
lana- Blair & Chuck
- Liczba postów : 328
Też lubiłam Weevila. Strasznie przeżywałam, że tak głupio się skończył ten serial. Bez wyjaśnienia czegokolwiek. Bez możliwości na kolejne sezony.
Zawsze imponowała mi błyskotliwość Weroniki. Czasy gimnazjum to były i chciałam być taka jak ona.
Zawsze imponowała mi błyskotliwość Weroniki. Czasy gimnazjum to były i chciałam być taka jak ona.
Magoria- Blairena & Chair
- Liczba postów : 222
Bardzo lubiłam ten serial Zawsze kibicowałam Veronice i Loganowi.
Cherry- Liczba postów : 31
LOL. jest inicjatywa żeby zrobić film i ludzie zbierają pieniądze. w 1 dzień zebrali ponad milion dolarów!! WTF :ooo będzie film.
[You must be registered and logged in to see this link.]
coś czuję, że Chuckistan już zaczyna kampanię na film o GG xD tylko pewnie nasi aktorzy nie zadowolą się taką niską pensją xD
[You must be registered and logged in to see this link.]
coś czuję, że Chuckistan już zaczyna kampanię na film o GG xD tylko pewnie nasi aktorzy nie zadowolą się taką niską pensją xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Słyszałam o tym kiedyś ale myślałam, że to takie zwykłe gadanie a tu proszę. Veronicę Mars przypominam sobie kilka razy w roku i zawsze jak oglądam ostatni odcinek wściekam się, że tak zakończyli ten serial. Zawsze miałam nadzieję, że jednak zrobią kolejny sezon jak Veronica pracuje dla FBI.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
w sumie to glupie, ze VM nie skonczyli, a GG ciagneli, az praktycznie wszyscy lacznie z aktorami znienawidzili ten serial.
10,000$ za role kelnerki? bitch please, za taka kase to ja moglabym zagrac dziewczyne Logana, a nie kelnerke
10,000$ za role kelnerki? bitch please, za taka kase to ja moglabym zagrac dziewczyne Logana, a nie kelnerke
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
lol dokładnie 10k za dwa słowa i jeden kadr. już zebrali ponad 2,5 miliona. w ogóle Amerykanie to świry. nie wiedziałam, że VM jest taka popularna :/
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Wow, od jakiegoś czasu co nie wejdę na twittera to VeronicaMarc jest w trendach, potężny fandom
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Jakiś czas temu właśnie odświeżałam sobie VM i z ciekawości zaczęłam szukać info o ewentualnej kontynuacji serialu lub filmie i byłam w szoku, że dalej tak wiele osób "walczy" o sprawę. Byłam pewna, że już dawno te wszystkie petycje, ankiety itd. poszły w zapomnienie a tu niespodzianka
PLL trochę mi przypomina VM, Lilly i Ali mają podobny typ urody, dziewczyny tak jak Veronica próbują odkryć sprawę śmierci przyjaciółki i przy okazji dowiadują się o niej faktów o których nie miały pojęcia, częste flashbacki z Lilly/Ali. Chyba dlatego tak polubiłam PLL od samego początku.
PLL trochę mi przypomina VM, Lilly i Ali mają podobny typ urody, dziewczyny tak jak Veronica próbują odkryć sprawę śmierci przyjaciółki i przy okazji dowiadują się o niej faktów o których nie miały pojęcia, częste flashbacki z Lilly/Ali. Chyba dlatego tak polubiłam PLL od samego początku.
Justyna- Derena & Eden
Uwielbiałam ten serial. Szkoda, ze zdjeli go z anteny ;/
monisiaaa33- Liczba postów : 30
Mi ten serial również się bardzo podobał, ale strasznie rozczarowało mnie zakończenie. Od początku kibicowałam Veronice i Loganowi i smuciło mnie, że na koniec nie są razem, na szczęście robią teraz film i mam nadzieję że naprawią swój błąd
riolcia- Liczba postów : 20
Cudowny serial, na pewno spodoba się fanom PLL, jeśli ktoś jeszcze nie oglądał, to szczerze polecam. Ja oglądałam już dawno i niedługo zaczynam od nowa
VivianDarkbloom- Liczba postów : 47
Światowa premiera zapowiedziana na marzec, ale jeszcze nie wiadomo czy u nas również będzie
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
O wow zapowiada się fantastycznie! Serio nie miałam pojęcia, że ten film dojdzie do skutku a tu taka niespodzianka!!
Justyna- Derena & Eden
Ja filmu również nie mogę się doczekać. Oglądałam ten serial w nieskończoność, zawsze podziwiałam tę ironiczność Weroniki. A rozwiązanie tajemnicy drugiego sezonu było dla mnie ogroooomnym szokiem!
amelka99- Liczba postów : 31
Orientuje się może ktoś czy film będzie puszczany w polskich kinach ? bo jak na razie to nic nie słyszałam, a mam straszna ochotę pójść <3
meryl.- Liczba postów : 28
o, kiedyś oglądałam ten serial, nawet lubiłam, ale nie byłam jakąś fanką. Miła niespodzianka, że będzie film. i to już niedługo.
purple111- Liczba postów : 33
jestem ciekawa, dlaczego akurat teraz po kilku latach postanowili nakręcić film i czy zamkną watki z serialu
Anabele- Liczba postów : 31
Strona 1 z 2 • 1, 2
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: