Weronika Mars
+21
imagin
IAmSherlocked
Anabele
purple111
meryl.
amelka99
Citizen Erased
Charlize32
VivianDarkbloom
riolcia
asiullas
monisiaaa33
Kasia
CallMeLady
Justyna
Gigi
Cherry
lana
possibility
Magda
Magoria
25 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Weronika Mars
Wątpię, że film pojawi się w polskich kinach. Oczywiście lepiej poczekać do marca, kiedy informacje będą nieco pewniejsze. Ale nie nastawiałabym się jakoś bardzo. Nawet w Stanach nie wszystkie kina będą pokazywać "Weronikę". Ale może zdarzy się cud...
IAmSherlocked- Liczba postów : 53
uwielbiam ten serial! pamiętam tę walkę z czasem podczas powrotu ze szkoły, gdy TVN nadawał Weronikę o 14 - byłam gotowa zrobić wszystko, żeby zdążyć haha na film czekam oczywiście z niecierpliwością!
imagin- Liczba postów : 30
Ostatnio czytałam nowy wywiad z Jasonem na temat filmu, mam nadzieję, że będzie się dało go jakoś obejrzeć. No i, że zamkną wątki (szczególnie chodzi mi tu o wątek Weroniki i Logana, bo w serialu się nie doczekałam). Serial oglądałam już 2 razy i przymierzam się do 3 powtórki
paula91- Liczba postów : 41
Pomysly byly, tylko szefowie stacji nie chcieli kasy dawac na serial... Ale glupie bylo to ze jakos wczesniej nie dogadali sie co do wycofania serialu, bo mogli chociaz dokrecic odcinek zamykajacy wszystkie watki, a nie pozostawili serial praktycznie nie dokonczony i nie wyjasniony:/asiullas napisał:Po prostu nie mieli już pomysłów na kontunuację wątków.
kaest15- Liczba postów : 113
kaest15 napisał:Pomysly byly, tylko szefowie stacji nie chcieli kasy dawac na serial... Ale glupie bylo to ze jakos wczesniej nie dogadali sie co do wycofania serialu, bo mogli chociaz dokrecic odcinek zamykajacy wszystkie watki, a nie pozostawili serial praktycznie nie dokonczony i nie wyjasniony:/asiullas napisał:Po prostu nie mieli już pomysłów na kontunuację wątków.
Zgadzam się.Ale w Stanach zdarza się,że serial "kończy się" tak z d... bo nie nakręcą,albo nie wyemitują dalej nic.
adka694- Liczba postów : 19
Niestety to jest bardzo częste, z szacunku do widzów mogliby wyemitować jakiś podsumowujący odcinek, ale stacje mają widzów gdzieś i wiele seriali kończy tak jak VM, a szkoda.
Hej, widzieliscie moze pierwsze 8 minut filmu?? Jak dla mnie rewelacja:)) juz sie nie moge doczekac calosci, tylko dreczy mnie caly czas gdzie ja film obejrze skoro nie zapowiada sie zeby u nas w kinach lecial:((((
Jutro premiera, czy ktoś coś wie gdzie można go obejrzec:>??
Tylko usa i uk chyba. Ide jutro do kina jestem zaskoczona, ale film jak na razie ma dosyc dobre opinie.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
CallMeLady napisał:Tylko usa i uk chyba. Ide jutro do kina ;)jestem zaskoczona, ale film jak na razie ma dosyc dobre opinie.
A ja dzisiaj w domu obejrze sobie:) bo w Polsce w inny sposób się nie da:/
Obejrzalam super, ale mam sentyment do VM, cudnie było zobaczyc znów ich twarze.
Czy tylko ja jestem taka głupia, że oglądałam ten film z bijącym sercem i wypiekami na twarzy? Na dodatek po tylu latach od początku mojej przygody z serialem trochę się zmieniło chociażby to, że nie piję już kawy i unikam słodyczy, które od zawsze były moim głównym nałogiem. Włączając film nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności i jak za starych dobrych czasów obejrzałam go przy kawie i czekoladzie
Wszystkim fanom, którzy jeszcze nie oglądali filmu szczerze polecam, klimat ten sam, fabuła świetna, wiele humoru jak i momentów grozy czy wzruszeń i pomimo, że bohaterowie już są starsi to każda z nich zachowała swój indywidualny urok.
Wszystkim fanom, którzy jeszcze nie oglądali filmu szczerze polecam, klimat ten sam, fabuła świetna, wiele humoru jak i momentów grozy czy wzruszeń i pomimo, że bohaterowie już są starsi to każda z nich zachowała swój indywidualny urok.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Mi też się film strasznie podobał film i cieszę się, że dopiero w tym roku poraz pierwszy obejrzałam ten serial, bo nie musiałam długo czekać na kontynuację Ale naprawdę twórcy wykonali świetną pracę
dobra nie poszlam do kina tylko wynajelam na itunes, ale...
LoVe
Dobra moze film nie jest jakims hitem oskarowym, ale fan VM napewno bedzie usatysfakcjowany. Szczerze to wolalabym, zeby nakreci nowy sezon zamiast filmu, bo malo mi
Z nich wszytkich najbardziej zmienil sie Logan, jakis taki przygaszony byl, ale to moze bylo spowodowane tym morderstwem, a moze po prostu spowaznial.
LoVe
Dobra moze film nie jest jakims hitem oskarowym, ale fan VM napewno bedzie usatysfakcjowany. Szczerze to wolalabym, zeby nakreci nowy sezon zamiast filmu, bo malo mi
Z nich wszytkich najbardziej zmienil sie Logan, jakis taki przygaszony byl, ale to moze bylo spowodowane tym morderstwem, a moze po prostu spowaznial.
Powiem szczerze że dla mnie ten film idealnie wpasowałby się w początek kolejnego sezonu serialu:) Wolałabym serial niż drugi film prawdę mówiąc:)
W filmie pokazali, że przez te lata Logan strasznie się zmienił, ale w ogóle mi się wydaje że gra aktorska Jason znacznie się poprawiła:)
W filmie pokazali, że przez te lata Logan strasznie się zmienił, ale w ogóle mi się wydaje że gra aktorska Jason znacznie się poprawiła:)
Veronica powraca na całego! Już jest książka o dalszych losach, będą następne, ma być też serialowy spin-off i jeśli film okaże się sukcesem powstanie 2 część!!! Trzymam kciuki żeby serial i film doszły do skutku bo książki są już pewne.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Oprócz tych informacji artykuł zawiera GENIALNY opis serialu, który sprawia, że jestem mega dumna z bycia jego fanką
Oprócz tych informacji artykuł zawiera GENIALNY opis serialu, który sprawia, że jestem mega dumna z bycia jego fanką
Justyna- Derena & Eden
Film już oglądałam 3 razy mój post odnosił się do dalszych kontynuacji losów naszej bohaterki czyli ewentualnego serialowego spin-offu i drugiej części filmu
Justyna- Derena & Eden
Ogladajcie film legalnie, bo bez pieniedzy niczego nie nakreca
Wszystko fajnie tylko gdzie niby w Polsce mozna ten film legalnie obejrzec??? Ja chetnie poszlabym do kina, ale nie puszczaja. Na ITunsie chcialam wykupic film ale nie bylo...CallMeLady napisał:Ogladajcie film legalnie, bo bez pieniedzy niczego nie nakreca
Justyna napisał:Veronica powraca na całego! Już jest książka o dalszych losach, będą następne, ma być też serialowy spin-off i jeśli film okaże się sukcesem powstanie 2 część!!! Trzymam kciuki żeby serial i film doszły do skutku bo książki są już pewne.
A czy orientujesz sie gdzie w Polsce mozna dostac ta ksiazke?? Moge ja nawet po angielskku przeczytac....
Niestety chyba w Polsce na razie nie ma. Przeszukałam wszystkie możliwe strony ale nie znalazłam. Jakby ktoś znalazł to też będę wdzięczna za informację. Wolałabym przeczytać po polsku jednak na tłumaczenie pewnie będzie trzeba dłuuugo czekać o ile ktoś to w ogóle zrobi.
Justyna- Derena & Eden
Ha! Jednak znalazłam
Justyna- Derena & Eden
Ekstra chyba sie skusze mimo tego, ze to wersja ang.Justyna napisał:Ha! Jednak znalazłam
Strona 2 z 2 • 1, 2
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: