Informacje o aktorach
+16
Freya
Gigi
Justyna
desertrose
Ania M.
April
shiva89
Layla
Limka
Joanna
Ewa
Ola
Kasia
Ania
Vivien
Karolina
20 posters
Strona 5 z 6
Strona 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Informacje o aktorach
Darren Criss i Lucy Hale będą prezenterami na tegorocznej gali Teen Choice Awards
[You must be registered and logged in to see this image.]
edit.
Jayma Mays, serialowa Emma, odchodzi z Glee. Jej odejście jest związane z nową produkcją - sitcomem CBS "The Millers", w którym zagra Debbie, siostrę głównego bohatera.
edit.
Jayma Mays, serialowa Emma, odchodzi z Glee. Jej odejście jest związane z nową produkcją - sitcomem CBS "The Millers", w którym zagra Debbie, siostrę głównego bohatera.
Jayma Mays opuszcza "Glee" po 5. sezonie. Aktorka potwierdziła, że to będzie jej ostatni sezon w "Glee" i że chce teraz skupić się na komedii "The Millers". Ale to nie znaczy, że nie wróci jeszcze kiedyś - ale tylko gościnnie.
Jak to przeczytałam to mi się smutno zrobiło mimo,że fanką Glee nazwać mnie nie można.Moim zdaniem szkoda,że taka pozytywna i fajna postać odchodzi
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Fataaaalnie :(Nie dość, że bez Cory'ego to i tak nigdy nie będzie to samo, to jeszcze jeśli reszta obsady zacznie się tak sypać to już w ogóle oglądanie Glee stanie się przykre. Dobrze, że chociaż w 5. sezonie będzie pojawiała się normalnie.
Nie wiem czy była tutaj ta informacja, jeśli tak to przepraszam za powtórzenie: Lea przedwczoraj po raz pierwszy od śmierci Cory'ego 'wypowiedziała się' publicznie. Dodała wpis na twitterze:
Nie wiem czy była tutaj ta informacja, jeśli tak to przepraszam za powtórzenie: Lea przedwczoraj po raz pierwszy od śmierci Cory'ego 'wypowiedziała się' publicznie. Dodała wpis na twitterze:
+to zdjęcie:Thank you all for helping me through this time with your enormous love & support. Cory will forever be in my heart.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Strasznie żal mi Lei Wygląda tu na taką szczęśliwą...
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Mi też. Właśnie przeglądałam sobie dziś artykuły o tym znowu, jakieś zdjęcia, oświadczenia Nayi i Diany etc. Nie mogę wciąż przetrawić tej informacji. W dodatku trafiłam jeszcze na to:
[You must be registered and logged in to see this link.]
i już totalnie mnie to rozbroiło.
Nie widziałam nigdy wcześniej tego zdjęcia, a jest bezbłędne
i już totalnie mnie to rozbroiło.
Nie widziałam nigdy wcześniej tego zdjęcia, a jest bezbłędne
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
[You must be registered and logged in to see this link.] wystąpienie Lei na rozdaniu Teen Choice Awards.
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
+ poza Leą nagrody zdobyli Chord, Blake i Glee.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ciężko ogląda się to przemówienie Lei. Podziwiam ją za to, że jest w stanie po tak krótkim czasie wyjść przed taki tłum ludzi i powiedzieć te wszystkie piękne, naprawdę piękne, słowa z uśmiechem na twarzy i łzami w oczach. Strasznie mnie to rusza. Jest bardzo dzielna.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Chris Colfer udzielił krótkiego wywiadu, w którym mówi o Klaine.
Czy czujesz, że Kurt dostał to czego chciał po zerwaniu – dojrzał i nauczył się żyć samemu?
Tak mi się wydaje. Chciałbym, aby miał większą szansę tego doświadczyć – ale wydaje mi się, że tak. Jestem zadowolony, że doświadczyli czegoś takiego.
W finałowym odcinku był pewien zwrot akcji pomiędzy Blainem i Kurtem. Co z tego co zobaczą fani w nadchodzącym sezonie najbardziej Cię ekscytuje?
Cóż, nie sądzę abym mógł to zdradzić, bo od razu zepsuję pierwszy odcinek. Ale myślę, że fani będą bardzo zadowoleni. Tylko tyle powiem.
Jak myślisz czego chcą fani od tego związku?
Zasadniczo – im więcej jest Klaine tym lepiej. Jeśli są odcinki, gdzie skupiamy się na Klaine, to może spać spokojnie, wiedząc że nikt nie chce nas zabić. Ale kiedy tylko w tym związku robi się przerwa, to musimy zamykać drzwi na cztery spusty, bo fani szaleją.
I oczywiście skoro małżeństwa homoseksualne są legalne w stanie Kalifornia – czy cieszysz się, że teoretycznie Kurt i Blaine mogą się pobrać, jeśli tego właśnie zechcą?
Jak już mówiłem, nic nie powiem, bo to zepsuje pierwszy odcinek. Ale tak to zdecydowanie ekscytujące. Myślę, że to naprawdę ekscytujące, że możemy pokazać widzom, iż teraz jest taka możliwość.
Czy czujesz, że Kurt dostał to czego chciał po zerwaniu – dojrzał i nauczył się żyć samemu?
Tak mi się wydaje. Chciałbym, aby miał większą szansę tego doświadczyć – ale wydaje mi się, że tak. Jestem zadowolony, że doświadczyli czegoś takiego.
W finałowym odcinku był pewien zwrot akcji pomiędzy Blainem i Kurtem. Co z tego co zobaczą fani w nadchodzącym sezonie najbardziej Cię ekscytuje?
Cóż, nie sądzę abym mógł to zdradzić, bo od razu zepsuję pierwszy odcinek. Ale myślę, że fani będą bardzo zadowoleni. Tylko tyle powiem.
Jak myślisz czego chcą fani od tego związku?
Zasadniczo – im więcej jest Klaine tym lepiej. Jeśli są odcinki, gdzie skupiamy się na Klaine, to może spać spokojnie, wiedząc że nikt nie chce nas zabić. Ale kiedy tylko w tym związku robi się przerwa, to musimy zamykać drzwi na cztery spusty, bo fani szaleją.
I oczywiście skoro małżeństwa homoseksualne są legalne w stanie Kalifornia – czy cieszysz się, że teoretycznie Kurt i Blaine mogą się pobrać, jeśli tego właśnie zechcą?
Jak już mówiłem, nic nie powiem, bo to zepsuje pierwszy odcinek. Ale tak to zdecydowanie ekscytujące. Myślę, że to naprawdę ekscytujące, że możemy pokazać widzom, iż teraz jest taka możliwość.
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
4 września zostali ogłoszeni uczestnicy 17 edycji Dancing With The Stars, plotki okazały się prawdziwe, wśród nich znalazła się Amber Riley.
Nicole “Snooki” Polizzi i Sasha Farber
Valerie Harper i Tristan MacManus
Elizabeth Berkley i Valentin Chmerkovskiy
Amber Riley i Derek Hough
Keyshawn Johnson and Sharna Burgess
Corbin Bleu i Karina Smirnoff
Leah Remini i Tony Dovolani
Christina Milian i Mark Ballas
Bill Nye i Tyne Stecklein
Brant Daugherty i Peta Murgatroyd
Jack Osbourne i Cheryl Burke
Bill Engvall i Emma Slater
Nicole “Snooki” Polizzi i Sasha Farber
Valerie Harper i Tristan MacManus
Elizabeth Berkley i Valentin Chmerkovskiy
Amber Riley i Derek Hough
Keyshawn Johnson and Sharna Burgess
Corbin Bleu i Karina Smirnoff
Leah Remini i Tony Dovolani
Christina Milian i Mark Ballas
Bill Nye i Tyne Stecklein
Brant Daugherty i Peta Murgatroyd
Jack Osbourne i Cheryl Burke
Bill Engvall i Emma Slater
Joanna- Blair & Naley
Ciekawe czym inspirowane imię, hehe xD Gratulacje!
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Naya zaręczona z Big Seanem!
Przedstawiciel Nayi Rivery potwierdził – aktorka zaręczyła się ze swoim chłopakiem Big Seanem. Para poznała się przez twitter i spotykają się od ok. 6 miesięcy.
Przedstawiciel Nayi Rivery potwierdził – aktorka zaręczyła się ze swoim chłopakiem Big Seanem. Para poznała się przez twitter i spotykają się od ok. 6 miesięcy.
Joanna- Blair & Naley
W ostatnich tygodniach zaręczył się także Max Adler (czyli serialowy Karofsky): [You must be registered and logged in to see this link.]
a w piątek zaręczyła się Dot-Marie Jones, czyli serialowa Beiste: [You must be registered and logged in to see this link.]
Trzy osoby z Glee w ciągu paru tygodni
a w piątek zaręczyła się Dot-Marie Jones, czyli serialowa Beiste: [You must be registered and logged in to see this link.]
Trzy osoby z Glee w ciągu paru tygodni
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
A dlaczego nikt nie pisze o płycie Lea'i? Uważam że dwie piosenki które do tej pory sie ukazały są świetne
kellerka- Liczba postów : 39
Gdyby ktoś nie miał okazji usłyszeć, 3 piosenki Lei, które ukazały się do tej pory:
Kasia- Dan & Klaine
Przesłuchałam tylko pierwszą piosenkę, nawet z dwa razy - raz audio, raz jak była u Ellen. Nie przekonała mnie. Pozostałe dwie już sobie podarowałam.
Zresztą w ogóle jak jesteśmy w temacie piosenek aktorów z Glee: "Sorry" Nai też mnie nie przekonało, ba w ogóle tej piosenki nie pamiętam, tyle tylko, że na pewno włączyłam z ciekawości.
Za to bardzo lubię utwory Darrena - paroma wręcz się zachwycałam i co jakiś czas do nich wracam
Co tam jeszcze nowego u aktorów...
W pierwszej połowie stycznia było rozdanie nagród PCA - z Glee zwyciężyli Chris i Pezberry (czyli Naya i Lea)
Amber wygrała amerykańską edycję Tańca z gwiazdami, może ktoś jeszcze nie wie
Zresztą w ogóle jak jesteśmy w temacie piosenek aktorów z Glee: "Sorry" Nai też mnie nie przekonało, ba w ogóle tej piosenki nie pamiętam, tyle tylko, że na pewno włączyłam z ciekawości.
Za to bardzo lubię utwory Darrena - paroma wręcz się zachwycałam i co jakiś czas do nich wracam
Co tam jeszcze nowego u aktorów...
W pierwszej połowie stycznia było rozdanie nagród PCA - z Glee zwyciężyli Chris i Pezberry (czyli Naya i Lea)
Amber wygrała amerykańską edycję Tańca z gwiazdami, może ktoś jeszcze nie wie
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Dwie pozostałe piosenki są jak dla mnie dużo lepsze niż Cannonball. Battlefield jest takie w stylu Lei, a Louder bardziej "radiowe".
Kasia- Dan & Klaine
Nie wiecie dlaczego na oficjalnym kanale youtube Lei Michele nie ma utworu Louder?
juka13- Liczba postów : 43
Do tej pory nie słyszałam Louder. wyciekło do sieci czy juz je oficjalnie zamiescili? Zdecydowanie inna niż dwie pierwsze. Bardziej podchodzi pod pop, ale wpada w ucho.
kellerka- Liczba postów : 39
W tym tygodniu miała miejsce premiera najnowszego serialu HBO Looking. Jonathan Groff jest jednym z głównych bohaterów. Serial opowiada o trójce przyjaciół gejów, którzy żyją intensywnie w nowoczesnym San Francisco, szukają spełnienia w życiu i miłości. Zwiastun:
Jonathan wracaj do Glee!
Jonathan wracaj do Glee!
Strona 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Informacje o aktorach
» INFORMACJE Sezon 5 i 6
» Najnowsze informacje, wywiady
» Oficjalne informacje na temat sezonu 5
» Oficjalne informacje na temat sezonu 6
» INFORMACJE Sezon 5 i 6
» Najnowsze informacje, wywiady
» Oficjalne informacje na temat sezonu 5