Kochanki 2013
4 posters
Strona 1 z 1
Kochanki 2013
Serial opowiada o życiu czterech przyjaciółek i ich związkach. April (Rochelle Aytes) jest wdową i matką dwójki dzieci. Beztroska Josslyn (Jes Macallan) jest pośrednikiem w handlu nieruchomościami, prowadzi styl życia wypełniony dobrą zabawą. Jej starsza siostra Savi (Alyssa Milano) jest szczęśliwie zamężną prawniczką, starającą się o dziecko. Karen (Yunjin Kim) jest psychiatrą, która nie może dojść do siebie po śmierci pacjenta, który był jej kochankiem.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nie wiedziałam, że aż tak się wkręce w ten serial. Pierwszy odcinek jak dla mnie taki sobie...jednak obejrzałam drugi i tak poleciało... POLECAM!
Co ciekawe ten serial jest wcześniej emitowany w Polsce niż w USA:p LECI NA FOX LIFE, ale ja oglądam na necie:)
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nie wiedziałam, że aż tak się wkręce w ten serial. Pierwszy odcinek jak dla mnie taki sobie...jednak obejrzałam drugi i tak poleciało... POLECAM!
Co ciekawe ten serial jest wcześniej emitowany w Polsce niż w USA:p LECI NA FOX LIFE, ale ja oglądam na necie:)
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Re: Kochanki 2013
właśnie wczoraj widzialam plakat promujący ten serial i sie zdziwilam bo w USA ma on premiere bodajże 3-5 czerwca a w Polsce juz leci..
Ostatnio zmieniony przez Joanna dnia Czw Kwi 18, 2013 7:04 pm, w całości zmieniany 1 raz
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Dla mnie to taki dość przyjemny serial. Idealny aby leciał w tle podczas robienia innych rzeczy
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
umm czy to jest na podstawie brytyjskiej wersji?? bo ja widziałam w UK ten serial i był całkiem spoko. widziałam chyba niecałe 2 sezony i kochałam Jess. później jak Anna Torv pojawiła się we Fringe razem z Paceym xD to omg pierwsza myśl przecież to Alex dziewczyna Jess
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
podobno tak. nie oglądałam brytyjskiej wersji a ten serialik w sumie z nudów zaczełam jak to określiła Vivien " przyjemny serial. Idealny aby leciał w tle podczas robienia innych rzeczy" ale dość sie w niego wciągnełam
Joanna- Blair & Naley
Ja jestem trzy odcinki do tyłu, czekają na mnie na nagrywarce, ale chyba zajrzę do nich po sesji
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
ja już bym chciała sezon 2 mam nadzieje ze w USA sie serial spodoba i bedzie drugi sezon
Joanna- Blair & Naley
Finał: OMG
kuurr musze tyle czekac zeby dowiedziec sie kogo wybrała Sawi..
SPOILER
wydaje mi sie ze przezyje(chcialabym zeby byla z Dominikiem), a co do Karen to cos mi sie zdaje ze ten Sam zostal postrzelony.
kuurr musze tyle czekac zeby dowiedziec sie kogo wybrała Sawi..
SPOILER
wydaje mi sie ze przezyje(chcialabym zeby byla z Dominikiem), a co do Karen to cos mi sie zdaje ze ten Sam zostal postrzelony.
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Similar topics
» Matura 2013
» Oscary 2013
» Piosenka 2013: FINAŁ
» Oscary 2013: Wyniki typowania
» Święta, śnieg, mikołaj, koniec świata i 2013!
» Oscary 2013
» Piosenka 2013: FINAŁ
» Oscary 2013: Wyniki typowania
» Święta, śnieg, mikołaj, koniec świata i 2013!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: