4x22 The Walking Dead
+7
shiva89
Karolina
Ola
AliceHumphrey
April
Ania_
Gigi
11 posters
Strona 1 z 1
Ocena odcinka
4x22 The Walking Dead
As Graduation Day approaches, Caroline (Candice Accola) tries to distract Elena (Nina Dobrev) by focusing on simple tasks like sending out announcements, but Elena won’t be swayed from her new obsession. Sheriff Forbes (Marguerite MacIntyre) calls Damon (Ian Somerhalder) and Stefan (Paul Wesley) to the hospital, where someone has been attacking patients. Still trying to force Katherine (Nina Dobrev) to help her, Bonnie (Kat Graham) refuses to give up on her plan to defeat Silas. As a violent wind storm causes a power outage in Mystic Falls, ghosts suddenly appear – some with good intentions and some bent on revenge.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Re: 4x22 The Walking Dead
Hm tak pokrótce to odcinek mi się właściwie podobał Oczywiście najlepszym momentem był powrót Alarica, matko jak ja za nim tęsknię. Skoro z tym jego nowym serialem mu nie wyszło za bardzo to może by wrócił???!! On i Damon, brak słów
Hmm mam nadzieję, że się nie pozbywają Bonnie, coś gdzieś czytałam, że ma skończyć ten sezon martwa, ale mam nadzieję, że w przyszłym sezonie będzie, że się jakoś wydostanie zza światów. Szczególnie, że akurat teraz zaczęłam ją i ten wątek ekspresji lubić. No i ona + Kath
Oni chyba serio chcą, żeby wszyscy znienawidzili Elenę. Jest nie do zniesienia. Tak sobie marzę, że w ostatnim odcinku niby Elena zabija Kath, a w połowie następnego sezonu okazuje się, że jednak było odwrotnie i Kath cały czas Elenę udawała xD to by było coś haha chociaż dzisiaj już czytałam jakieś spekulacje,
Matt i Rebekah <3 Stefan i Lexi <3 Lexi o Caro!
Hmm mam nadzieję, że się nie pozbywają Bonnie, coś gdzieś czytałam, że ma skończyć ten sezon martwa, ale mam nadzieję, że w przyszłym sezonie będzie, że się jakoś wydostanie zza światów. Szczególnie, że akurat teraz zaczęłam ją i ten wątek ekspresji lubić. No i ona + Kath
Oni chyba serio chcą, żeby wszyscy znienawidzili Elenę. Jest nie do zniesienia. Tak sobie marzę, że w ostatnim odcinku niby Elena zabija Kath, a w połowie następnego sezonu okazuje się, że jednak było odwrotnie i Kath cały czas Elenę udawała xD to by było coś haha chociaż dzisiaj już czytałam jakieś spekulacje,
- Spoiler:
- że to niby Kol zabije Kath myśląc, że to Elena ;( Oby to były tylko jakieś wymysły..
Matt i Rebekah <3 Stefan i Lexi <3 Lexi o Caro!
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Wielkim plusem odcinka był powrót Alarica <3 Ogólnie odcinek nie najgorszy. Fajni gdyby Matt Davis zatrzymał się na panie TVD na dłużej
- Spoiler:
- Kath ma ponoć zginąć w następnym odcinku i nie zdziwiłabym się, gdyby to była prawda :/
A ja głosuję na yay ok Odcinek baardzo mi się podobał, Riczek i Jer <3 Jak dobrze ich widzieć, zwłaszcza Ricka. Jeszcze po cichu liczyłam, że gdzieś tam pojawi się Jenna... To że Bonnie nie żyje? Szok o.o Też ostatnio zaczęłam ją lubić (z małymi wyjątkami), więc będzie trochę szkoda jeśli nie wróci. Dalej na plus Damon z Rickiem razem <3 I Stef z Lexi, jak on się ucieszył :> I te jej teksty o Caro, dają nadzieję
Z minusów Elena oczywiście, choć też nie było tak źle.
Duży plusik ogólnie, bo było trochę jak w starym TVD
Z minusów Elena oczywiście, choć też nie było tak źle.
Duży plusik ogólnie, bo było trochę jak w starym TVD
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Lexi, Alaric, Jeremy Mabekah i Steroline
Ogólnie dzięki tym powrotom ze zwykłego odcinka zrobiły się fajerwerki;) Nie wierzyłam, że kiedykolwiek to powiem ale też mam nadzieję, że z Bonnie będzie jednak wszystko ok. Na zdjęciach z kolejnego odcinka paraduje w todze, więc chyba jednak przeżyje, mam nadzieję
Jedyne, czego mi bardzo brakowało to powrotu Jenny Ale poza tym odcinek na plus.
Ogólnie dzięki tym powrotom ze zwykłego odcinka zrobiły się fajerwerki;) Nie wierzyłam, że kiedykolwiek to powiem ale też mam nadzieję, że z Bonnie będzie jednak wszystko ok. Na zdjęciach z kolejnego odcinka paraduje w todze, więc chyba jednak przeżyje, mam nadzieję
Jedyne, czego mi bardzo brakowało to powrotu Jenny Ale poza tym odcinek na plus.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
takie małe pytanko. W tym odcinku Stefan zabił Kola---tzn ukrecil mu glowe...oznacza to,ze pol-martwego,pol -zywego pierwotnego dalej trzeba zabic tym specjalnym kołkiem? Bo z tego co widac w promo nast.odcinka Kol bedzie zywy...
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Pierwotnych można zabic tylko i wyłącznie za pomocą tego specjalnego kołka ( z białęgo drzewa czy jakoś tak )
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Odcinek na prawdę fajny.
Powtórzę za Wami ale Alaric, Jeremy, Lexi Nawet Kol mnie cieszy
Damon i Alaric, Elena i Jer, Stefan i Lexi
Fajnie byłoby gdyby mogli zostać.
Szok, że Bonnie umarła był ale jaki to szok...zero przeżywania, zero smutku, zero niepewności bo po zdjęciach wiadomo, że wróci w przyszłym odcinku.
Matt ma bardzo dobry wpływ na Rebekę, są tacy uroczy razem
Powtórzę za Wami ale Alaric, Jeremy, Lexi Nawet Kol mnie cieszy
Damon i Alaric, Elena i Jer, Stefan i Lexi
Fajnie byłoby gdyby mogli zostać.
Szok, że Bonnie umarła był ale jaki to szok...zero przeżywania, zero smutku, zero niepewności bo po zdjęciach wiadomo, że wróci w przyszłym odcinku.
Matt ma bardzo dobry wpływ na Rebekę, są tacy uroczy razem
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
shiva89 napisał:takie małe pytanko. W tym odcinku Stefan zabił Kola---tzn ukrecil mu glowe...oznacza to,ze pol-martwego,pol -zywego pierwotnego dalej trzeba zabic tym specjalnym kołkiem? Bo z tego co widac w promo nast.odcinka Kol bedzie zywy...
Pierwotnego można zabić tylko poprzez kołek z białego dębu Także Stefan tylko czasowo unieruchomił Kol'a i już za tydzień będziemy mogli go podziwiać w całości
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
niezly odcinek, glownie ze wzgeldu na Alaric, Jera i Lexi <3
Rebekah i Matt sweetaski <3 Alaric i Damon <3 fajnie, ze nikt przez tak dlugo nie zuwazyl butelki alkoholu w jednej ze szkolnych szafek
milo, ze Stefan pamietal o Lexi
Elena denerwujaca. nie wiem, ale dla tej dziewczyny nie ma juz szans. Jakiekolwiek wcielenie, czy clowiek, czy wampir z uczuciami, albo bez nie idzie jej zniesc. k
ktos widzial te spojrzenie pomiedzy Elena i Stefanem na koncu, czy mi sie wydawalo?
Caly czas nie rozumiem latwosci z jaka prawie pokonala Kath. eeeeee
Tak samo jak Damon przywiazal Silasa. eeee
Moze Bonnie bedzie duchem w przyszlym odcinku?
Rebekah i Matt sweetaski <3 Alaric i Damon <3 fajnie, ze nikt przez tak dlugo nie zuwazyl butelki alkoholu w jednej ze szkolnych szafek
milo, ze Stefan pamietal o Lexi
Elena denerwujaca. nie wiem, ale dla tej dziewczyny nie ma juz szans. Jakiekolwiek wcielenie, czy clowiek, czy wampir z uczuciami, albo bez nie idzie jej zniesc. k
ktos widzial te spojrzenie pomiedzy Elena i Stefanem na koncu, czy mi sie wydawalo?
Caly czas nie rozumiem latwosci z jaka prawie pokonala Kath. eeeeee
Tak samo jak Damon przywiazal Silasa. eeee
Moze Bonnie bedzie duchem w przyszlym odcinku?
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Nie byłabym taka pewna. Może Bonnie będzie duchem i np. Jer ją zobaczy.
AliceHumphrey napisał:Szok, że Bonnie umarła był ale jaki to szok...zero przeżywania, zero smutku, zero niepewności bo po zdjęciach wiadomo, że wróci w przyszłym odcinku.
Już widzę jak martwa Bonnie, jako duch, zakłada togę i rusza na zakończenie szkoły uśmiechnięta od ucha do ucha i zadowolona z (nie)życia
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Elena i Caroline też jakieś takie niewzruszone śmiercią przyjaciółki
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
to, ze nikt sie jej smiercia nie wzrusza to mnie nie dziwi gdyby to byla Elena to co innego...
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Karolina napisał:AliceHumphrey napisał:Szok, że Bonnie umarła był ale jaki to szok...zero przeżywania, zero smutku, zero niepewności bo po zdjęciach wiadomo, że wróci w przyszłym odcinku.
Już widzę jak martwa Bonnie, jako duch, zakłada togę i rusza na zakończenie szkoły uśmiechnięta od ucha do ucha i zadowolona z (nie)życia
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Elena i Caroline też jakieś takie niewzruszone śmiercią przyjaciółki
Racja, nie widziałam tego zdjęcia. Więc nie musimy się przejmować
Kolejny odcinek, który mi się podobał. Pewnie to sprawka powrotów, szczególnie Alarica i Lexi.
O Elce pisać nie będę, bo jest jeszcze gorsza niż bez swojego człowieczeństwa.
Podoba mi się clifhanger na koniec odcinka. Spoilerów nie czytałam, a zdjęć z planów nie widziałam, więc nie wiedziałam, że Bonnie pojawi się na zakończeniu szkoły Poza tym, Matt z Rebekhą mieli fajne sceny. Na pewno zaletą tego słabego sezonu jest to, że strasznie polubiłam pierwotną wampirzycę.
No i... Alaric. Z Damonem. Jak zwykle mieli świetne sceny. Aż zatęskniłam za tamtymi czasami i ich przygodami, rozmowami
O Elce pisać nie będę, bo jest jeszcze gorsza niż bez swojego człowieczeństwa.
Podoba mi się clifhanger na koniec odcinka. Spoilerów nie czytałam, a zdjęć z planów nie widziałam, więc nie wiedziałam, że Bonnie pojawi się na zakończeniu szkoły Poza tym, Matt z Rebekhą mieli fajne sceny. Na pewno zaletą tego słabego sezonu jest to, że strasznie polubiłam pierwotną wampirzycę.
No i... Alaric. Z Damonem. Jak zwykle mieli świetne sceny. Aż zatęskniłam za tamtymi czasami i ich przygodami, rozmowami
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: