4x23 Graduation FINAŁ
+8
Ola
Ania_
Vivien
AliceHumphrey
April
Layla
Kasia
Gigi
12 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Ocena odcinka
Re: 4x23 Graduation FINAŁ
Nareszcie Delena:)
Kath człowiekiem...nie bardzo to widze:P
Kath człowiekiem...nie bardzo to widze:P
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Ola napisał:Zastanawiam się jak Nina będzie grać Kath człowieka xD Czwarta postać do zagrania tak właściwie, napracuje się dziewczyna
Już grała w sumie, ale to pewnie będzie jeszcze inna Kath po takich przejściach
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
A ja mam wrażenie, że zobaczymy Kathrine w góra trzech odcinkach, a potem zniknie Moim zdaniem dużo straci na osobowości. Oby nie było Eleny 2.0
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Wątpie, żeby pojawiła się tylko w 3 odcinkach. Teraz pewnie poświęcą jej więcej czasu, skoro dali jej już ten lek. Mam też nadzieje, że Kath nie stanie się taką ci** jak Elena, chociaż to TVD więc nie wiem czy powinnam się tak łudzić
Go??- Gość
Mam nadzieje ze Kath nie zelenowieje
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Niee, wydaje mi się, że tak szybko nie zniknie. Nie zmarnowaliby na nią leku, to raz. A dwa, że zostało im tak mało postaci, że chyba się jej nie pozbędą xD
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Przed odcinkiem finałowym Julie mówiła, że powrót do człowieczeństwa tej osoby, która weźmie lekarstwo będzie jednym z głównych wątków kolejnego sezonu, więc raczej będzie dużo Kath
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
A mi się wydaje, że Nina nie da rady długo grać dwóch kompletnie różnych postaci i z czasem granica pomiędzy Kath a Eleną może się zatrzeć...
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Dopiero obejrzałam:D
- Spoiler:
- Nie ogarniam trochę. Bonnie nie żyje - największy szok. Nie sądziłam, że to powiem ale nagle nie wyobrażam sobie totalnie serialu bez niej. Więc jak nie zmartwychwstanie to nie wiem jak oni to dalej pociągną...
Akcja ze Stefanem i Silasem - dno i wodorosty. Co za żenada z tymi doppelgangerami w ogóle No i Stefan bidula tyle się wymęczy na dnie tego jeziora:( Cieszę się tylko, że Paul będzie miał ciekawe (oby!) wątki do zagrania i w końcu wywlecze się z zamkniętego koła miłosnego trójkąta. W ogóle Stefan mnie bardzo rozczulał w tym odcinku, jak powiedział, że wróciłby do Eleny bez wahania gdyby się okazało, że ona coś do niego czuje i jak rozmawiał z Lexi o wyjeździe:(
Mabekah i Klaroline - dwa ogromne plusy. I byłabym taka szczęśliwa z ich powodu gdyby nie ten cholerny spin-off, który wszystko zaprzepaszcza:( He's your first love. I intend to be your last. MOJE SERCE
Cieszę się z powrotu Jera choć szkoda, że z Rickiem się nie udało. Najlepiej z Rickiem i Jenną w pakiecie:)
- zagadka sejfu:
- Wydaje mi się, powtarzam - WYDAJE, że to Stefan przywlókł ten sejf, żeby włożyć do niego kamienne szczątki Silasa, tak dla pewności, żeby nie dotarła do nich ani kropla krwi czy coś. A Silas po prostu użył go na biednym Stefanie:(
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:
- Spoiler:
Akcja ze Stefanem i Silasem - dno i wodorosty.
No akcja ze Stefanem na pewno sorry, ale nie mogę z tego
Karolina napisał:
- zagadka sejfu:
Wydaje mi się, powtarzam - WYDAJE, że to Stefan przywlókł ten sejf, żeby włożyć do niego kamienne szczątki Silasa, tak dla pewności, żeby nie dotarła do nich ani kropla krwi czy coś. A Silas po prostu użył go na biednym Stefanie:(
Na pewno masz rację tylko dlaczego od razu nie wsadzili Silasa do niego...i czy oby na pewno ten sejf zmieściłby się do tego samochodu? I podczas sceny Stefan/Damon podczas pakowania Silasa do auta, sejfu nie było, więc co, przytargał go tam wcześniej? Jaki w tym sens, wozić się tyle razy? W każdym razie pozostawili nas w strasznej niewiedzy na ten temat i mnie osobiście to męczy ;D
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Strona 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» FINAŁ
» Piosenka 2013: FINAŁ
» FINAŁ: Jessica vs Katherine
» Finał - Wade vs Dean
» 2012: piosenka roku FINAŁ
» Piosenka 2013: FINAŁ
» FINAŁ: Jessica vs Katherine
» Finał - Wade vs Dean