The Killing
+2
April
desertrose
6 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: The Killing
Też już nie mogę się doczekać, podobno pracę nad nowym sezonem miały ruszyć w lutym ale czy już działają i ile to potrwa to nie wiem ale myślę, że jeszcze trochę poczekamy. Filmik świetny, uwielbiam ich relację W grudniu przypomniałam sobie dotychczasowe sezony i przyznam szczerze, że pomimo znajomości zakończenia napięcie było podczas niektórych scen.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
1 sierpnia, w całości, zostanie opublikowany 4 sezon na platformie internetowej Netflix.
Teaser
Zdjęcia
[You must be registered and logged in to see this image.]
Aaaa nie mogę się już doczekać!! <3 Mam nadzieję, że twórcy tego nie spieprzą i godnie zakończą serial. Dobrze, że pojawiła się informacja odnośnie premiery tej serii. Czekałam, czekałam i się doczekałam. W końcu!
Teaser
Zdjęcia
[You must be registered and logged in to see this image.]
Aaaa nie mogę się już doczekać!! <3 Mam nadzieję, że twórcy tego nie spieprzą i godnie zakończą serial. Dobrze, że pojawiła się informacja odnośnie premiery tej serii. Czekałam, czekałam i się doczekałam. W końcu!
Super wiadomość bo już się bałam, że dopiero po koniec roku się zbiorą. Niby jeszcze kawałek czasu ale pewnie szybko zleci, zresztą na taki serial warto czekać
Justyna- Derena & Eden
Co nieco o finałowym sezonie.
Nie mogę się już doczekać! Jeszcze tylko miesiąc <3
Główni bohaterowie: Linden i Holder będą zmagać się nie tylko z konsekwencjami wydarzeń z 3. sezonu, ale również zostaną zaznajomieni z nową sprawą kryminalną.
Śledztwo toczyć się będzie w sprawie studentów w akademii wojskowej dla mężczyzn, gdzie jeden z nich został brutalnie zamordowany.
Veena Sud, producentka serialu zdradza kilka szczegółów na temat fabuły 4. serii.
W rozmowie z portalem TV Line Veena Sud zauważyła, że finałowe 6 odcinków pozwala nie tylko zakończyć historię rozpoczętą w 3. serii, ale również wprowadzić do produkcji nowe śledztwo. - Linden zawsze była zajętą kobietą. To dla niej koniec historii. Bohaterka zmaga się nie tylko z konsekwencjami swoich działań, ale też z nową sprawą. Nie ma dla niej ucieczki, bo śledztwo jest odzwierciedleniem jej własnych działań - stwierdziła Sud.
Producentka serialu "Dochodzenie" dodała również, że finałowa sprawa, czyli morderstwo nastolatka w szkole dla oficerów nie jest związana ze sprawą Rosie Larsen. - Finałowe śledztwo jest symboliczne dla jej przygody i odpowie na pytanie, które Linden zadawała sobie całe życie pracując jako policjantka. Zrozumiała wtedy, że świat jest czarno-biały. Nie ma ludzi dobrych i złych. W każdym z nas czai się jakieś zło.
Podobnie jak w poprzednich sezonach, również seria finałowa utrzymana będzie w mrocznym i ponurym tonie. - Szczególnie dlatego, że tym razem stawka dla bohaterów jest znacznie bardziej osobista. To prawdziwy koniec gry dla Linden i Holdera. Powróci syn Sary, pojawi się też jej matka. To wszystko sprawi, że w sześciu odcinkach odpowiemy na wszystkie pytania i godnie zakończymy całą historię. Od początku gdy tworzyłam ten serial, chciałam doprowadzić go do końca. Mimo dwóch anulowań po drodze, teraz mamy możliwość by to zrobić. Więc tak. To jest finałowy sezon. Ostatnie sześć odcinków.
Nie mogę się już doczekać! Jeszcze tylko miesiąc <3
Zapowiada się super! Już nie mogę się doczekać aż zasiądę do seansu. Poczekam na napisy i postaram się tak zorganizować czas żeby zobaczyć wszystkie odcinki na raz. Mam nadzieję, że się nie zawiodę bo naprawdę liczę na porządne zakończenie tak dobrego serialu. Jeszcze tylko 2 tygonie
Justyna- Derena & Eden
Miałam czekać aż będą wszystkie odcinki z napisami i dopiero obejrzeć ale chyba nie dam rady się powstrzymać i zaraz obejrzę pierwszy odcinek bo już jest z napisami. Nie mogę się doczekać! mam nadzieję, że się nie rozczaruję.
Justyna- Derena & Eden
Dopiero wróciłam z nad morza. Już nie mogę doczekać się aż obejrzę pierwszy odcinek! <3
Justyna, widziałaś już jakiś epizod? Jak wrażenia?
Justyna, widziałaś już jakiś epizod? Jak wrażenia?
Hmm...dopiero teraz zobaczyłam, że nie dodał się mój post z odpowiedzią Niestety utknęłam po pierwszym odcinku i zła jestem, że nie mam kiedy obejrzeć następnych. Co do pierwszego to mam mieszane uczucia, nowa sprawa bardzo mi się podoba i z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój jednak dokończenie starej nie jest do końca po mojej myśli no ale zobaczymy jak to się dalej potoczy no i jest jedno WOW, które też nie wywołało mojego zachwytu ale pewnie Ty już jesteś po wszystkich odcinkach więc nie wiem po co to piszę. W każdym razie czekam na Twoje wrażenia.
Justyna- Derena & Eden
No właśnie nie widziałam całego sezonu, bo nie miałam czasu. Muszę jeszcze dwa epizody obejrzeć.
Justyna, nie bądź taka pewna, że stara sprawa jest niedokończona. Nie będę spoilerować żeby nie psuć zabawy, więc oglądaj.
Justyna, nie bądź taka pewna, że stara sprawa jest niedokończona. Nie będę spoilerować żeby nie psuć zabawy, więc oglądaj.
"The Killing" to zdecydowanie jeden z najbardziej klimatycznych seriali w amerykańskiej telewizji, ale niestety mocno niedoceniany.
indraya- Liczba postów : 3
Strona 2 z 2 • 1, 2
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: