Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Śmieszne filmiki, obrazki, żarty

+38
Limka
openyoureyes
Adrianna_
alkamb
maolina
fanka2112
gaspar
antiba
CallMeLady
brulion
andzia
Karo
Vivien
Chair...
Serena
Karolina
Magda
lookx
xxl
Kasia
Freya
xAaliyahxx
April
vajper.
Żuri
Ania_
M&M's
Citizen Erased
Lewandowska
Kora
gossip_
kiwi92
Gosiek
Ola
Layla
Ewa
Lise
Gigi
42 posters

Strona 4 z 23 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next

Go down

Śmieszne filmiki, obrazki, żarty - Page 4 Empty Re: Śmieszne filmiki, obrazki, żarty

Pisanie by Gość Pią Gru 16, 2011 8:51 pm

Dariusz z trudnych spraw to klasa sama w sobie. Very Happy obejrzałam tylko jeden odcinek, specjalnie dla niego. <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Śmieszne filmiki, obrazki, żarty - Page 4 Empty Re: Śmieszne filmiki, obrazki, żarty

Pisanie by xxl Pią Gru 16, 2011 10:04 pm

musisz zacząć odwiedzać ten czat na górze forum to się więcej dowiesz o Darku i jego obecnych tu wielbicielkach Razz
xxl
xxl

Liczba postów : 355

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Pią Gru 16, 2011 10:19 pm

Następną podrywa Very Happy
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pią Gru 16, 2011 10:24 pm

kurczę, facet na takim forum to ma jednak raj. Very Happy

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by xxl Pią Gru 16, 2011 10:29 pm

tylko nie wierz w te plotki które o mnie krążą Laughing
xxl
xxl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Nie Gru 18, 2011 7:17 pm

Mam talent w Indiach ahahah xD

ostrzegam niech oglądają to ludzie tylko o mocnych nerwach Very Happy Very Happy rozrywanie koszulki i panikująca jurorka najlepsze Very Happy

Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gosiek Nie Gru 18, 2011 10:22 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

Haha, takie nasze forumowe <3
Gosiek
Gosiek
Nate & Dean
Nate & Dean

Liczba postów : 1327

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Nie Gru 18, 2011 10:22 pm

Gosia, cenzura mistrz <3
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Nie Gru 18, 2011 10:34 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

Part 2 Very Happy

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Freya Pon Gru 19, 2011 12:04 am

To był ogólnoforumowy zlot Mart xD
Freya
Freya
Destiel & Justice League
Destiel & Justice League

Liczba postów : 1480

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Pon Gru 19, 2011 12:07 am

Pierwszy raz w życiu, byłam dumna z mojego imienia <3

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Freya Pon Gru 19, 2011 12:10 am

I wszystkie inne Marty również były dumne z Twojego imienia Very Happy

Freya
Freya
Destiel & Justice League
Destiel & Justice League

Liczba postów : 1480

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ola Pon Gru 19, 2011 11:58 am

dlaczego mnie tam nie było :<<, genialne Very Happy
Ola
Ola
Blairena & Free Will
Blairena & Free Will

Liczba postów : 2853

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania_ Pon Gru 19, 2011 2:09 pm

Gigi napisał:Mam talent w Indiach ahahah xD

ostrzegam niech oglądają to ludzie tylko o mocnych nerwach Very Happy Very Happy rozrywanie koszulki i panikująca jurorka najlepsze Very Happy

O MÓJ BOŻE!... Shocked ...to jest straszne...wszystko byłoby ok gdyby nie ta krew na końcu ...
Ania_
Ania_
OTH & Eden
OTH & Eden

Liczba postów : 1913

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Wto Gru 20, 2011 11:52 pm

autentyki xD

PROBLEM:
Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać.

POMOC:
- Przyswieć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej ropę. Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem".

- Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym roku modne jest górskie.

- Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących informacji.

- Jak samochód robi brum brum to jest benzyniak a jak kle kle to ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz.

PROBLEM:
BLAGAM O POMOC!!!! - kolega mi powiedzial, ze plyta DVD lepiej odbija radar niz zwykla plyta - podpowiedzcie mi prosze, czy mnie nie sklamal -bo jesli rzeczywiscie to jest prawda, to czy w kazdym hipermarkecie jak pojade do miasta bede mógl taka plyte kupic? Na razie uzywam zwyklej plyty i jestem zadowolony - nie dostalem zdnego mandatu!!!
POMOC:
- Powies sobie jeszcze trzy takie plyty - juz z daleka bedzie widac, ze jedzie idiota.

- Fakt, oni swoich nie zatrzymuja.

- Jako ze plyta DVD ma wieksza pojemnosc, tak przy wiekszej predkosci plyta ta lepiej dziala. Tylko pamietaj, ze strona przeznaczona do zapisu musi byc skierowana w strone policjantów, bo inaczej spowoduje wzrost predkosci pokazywanej przez radar. Sam stosuje 3 plyty DVD, 2 analogowe (tak na wszelki wypadek) i krawat samoobrony na ewentualne blokady.
Pozdrawiam.

- To prawda, w nowej wersji F-117A pokryty jest caly plytami DVD i daltego jest niewykrywalny dla radarów

- Nie jestem pewien z ta plyta DVD, nie próbowalbym, najlepiej stosowac sprawdzone sposoby, polecem plyte gramofonowa, ona ma wieksza powierzchnie i bardziej rozprasza wiazke z radaru

- Powies CD, DVD, FDD, HDD, memory stick i ZIPa, to na pewno zaden policjant cie nie zatrzyma, bo jak cie zobaczy zza zakretu to umrze ze smiechu.

- Najlepiej radar odbija plyta chodnikowa. Tylko trzeba nia rzucic w radar z duzej odleglosci, zanim cie 'ustrzeli' a do tego trzeba sporo krzepy.."
Spoiler:
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Czw Gru 22, 2011 6:19 am

[youtube][You must be registered and logged in to see this link.] [/youtube]

Świąteczne słodziaki Very Happy

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Sro Gru 28, 2011 9:04 pm

xD

Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by xAaliyahxx Sro Gru 28, 2011 9:58 pm

Hahaha myślałam na początku, że to Dariusz Very Happy
xAaliyahxx
xAaliyahxx
Blair & Georgie
Blair & Georgie

Liczba postów : 898

http://www.youtube.pl/xAaliyahxx

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Czw Gru 29, 2011 10:57 pm

Nie wiem co ten koleś brał, ale tego w sklepach na pewno nie sprzedają Very Happy

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Pią Gru 30, 2011 6:05 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

omg xD
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by xxl Pon Sty 02, 2012 4:04 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

hahahahahahaha LaughingLaughing
xxl
xxl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Pon Sty 02, 2012 5:01 pm

Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Liczba postów : 2994

Powrót do góry Go down

Pisanie by lookx Czw Sty 05, 2012 5:53 pm

Beauty napisał:

jakich mądrych ludzi mam w mieście. Wink
lookx
lookx
Blair & Chuck
Blair & Chuck

Liczba postów : 269

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Nie Sty 08, 2012 2:12 am

to mój ulubiony temat na tym forum! ;D hahahaha

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Nie Sty 08, 2012 5:54 pm

Suspect Suspect Suspect

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 4 z 23 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: