Jenna
+57
vEdderka1
mroweczka112
ania920
xyzc2
Smile737
Weroncia130
ironically
chile91
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
paula91
olkutka
Monaliza
eltont
Avalon Valmont
oskarr
aska2525
holly10
halanna
amelka99
lisek897
pinkaa5
bihacz
Kawa i skarpetki.
Susannah_dg
madziiuulami
adamk86
kar0linkka
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
unnormaly
mini6222
pagille
najsys
Charlize32
agos3009
wikitoriwikens
nieomal
Karola_96
nana88
agnieszka89
hiphiphooray
Asia__
PLL
littl3me
MarleneFan
alltid
patty632
lubi.natalia
kajasqpol
lysiolchang
monisiaaa33
weronika159
agasiaga5
61 posters
Strona 2 z 4
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Jenna
lubi.natalia napisał:chciałabym poznac lepiej jej strone i przebieg wydarzeń.lubi.natalia napisał:jak dla mnie Jenna jest bardzo zagadkowa!
od poczatku przedstawiali ja jako nienawidzaca dziewczyn za to że jest ślepa, choc potem starała sie ostrzec Emily i chyba sytuacja zaczela ja przerastac Myśle ze własnie dlatego ktos chcial ja utopic żeby nie powiedziala ze starchu za duzo
agnieszka89- Liczba postów : 43
Jenna napewno zyje lecz nadal nie widzi:) zobaczymy ja prawdopodobnie pod koniec tego sezonu.
Charlize32- Liczba postów : 34
a mi właśnie Jenny brakuje! uważam, że dodawała serialowi "smaczku" i była jedną z lepiej zagranych tam postaci. z nadzieją czekam na jej powrót:)
najsys- Liczba postów : 30
cieszę się, że ktoś się ze mną zgadza! czułam się nieco odosobniona w swoich uczuciach
ale już nawet pomijając osobiste sympatie i preferencje, to dla mnie po prostu byłby to scenariuszowi fail i totalny strzał w kolano, gdyby tak ważna od początku serialu postać po prostu zniknęła na dobre :-/ to nie miałoby prawa wyjść całej historii na dobre.
ale już nawet pomijając osobiste sympatie i preferencje, to dla mnie po prostu byłby to scenariuszowi fail i totalny strzał w kolano, gdyby tak ważna od początku serialu postać po prostu zniknęła na dobre :-/ to nie miałoby prawa wyjść całej historii na dobre.
najsys- Liczba postów : 30
Dokładnie, Jenna była od początku serialu, od zawsze miała powiązanie z Kłamczuchami. Nawet mi jej szkoda. Chodzi mi, że przez Alison oślepła. Tylko szkoda, że mściła się na dziewczynach. Bo pomimo, że były tam wszystkie dziewczyny (jak Ali podrzuciła petardę), to Alison jest przyczyną kalectwa Jenny. Mogłaby wrócić i się na niej zemścić, jak już się okazało, że Ali żyje.
pagille- Liczba postów : 24
jenna jest zamieszana na pewno w jakieś akcje z A, aczkolwiek aktorka jest w ciąży więc raczej nie wróci prędko..
mini6222- Liczba postów : 4
Jenna raczej nie jest normalna - wystarczy sobie przypomnieć co robiła Toby'emu
weronika159- Liczba postów : 109
fajnie by było gdyby na koniec serialu było wszystko pokazane oczami innych, czemu tak się zachowywali itp. myślę że teraz skoro mamy głównego podejrzanego to jenna już nie jest taka potrzebna żeby odciągać uwagę ;p
unnormaly- Liczba postów : 29
ja dość ją lubię ale początkowy wątek z Tobym był dość dziwny... i nie sądzę, żeby się okazało, że mogłaby być Big A pewnie chciała się po prostu zemścić na dziewczynach...
pink_rose- Liczba postów : 43
Wszyscy będą ja pamiętać za te cuda wianki, które wyprawiała z Tobym w pierwszym sezonie xD
kar0linkka- Liczba postów : 29
Bardzo fajny pomysł z tym żeby pokazać wszystko oczami "pomocników A"
adamk86- Liczba postów : 44
Mi się wydaje , że ona cały czas widziała no może nie dokładnie ale chociażby lekko rozmazany obraz tak , że wiedziała kto jest obok niej . Wystarczy obejrzeć 2 odcinek 1 sezonu . Nigdy jej nie lubiłam , wiecznie coś kombinowała i te jej potajemne spotkania z Fitzem . Wiemy, że Mona bd. współpracowała z Ezrą więc może chciała ją wykluczyć ..
madziiuulami- Liczba postów : 40
A wyjaśnili do kogo Jenna powiedziała "teraz wyślij wiadomość" czy coś takiego na początku pierwszego sezonu?
Susannah_dg- Liczba postów : 41
Ja bym chciała, żeby Jenna wróciła w pewnym momencie, ale już jako silniejsza, bardziej pewna siebie i bez wady wzroku - niech wyjawi wszystko co wie i sprawi, żeby niektórzy zapłacili za to co zrobili. Myślę, że Jenna miała swoich "pomocników" którzy zbierali dla niej cenne informacje, a ona niektórymi wymieniała się z A, na zasadzie "informacja za informację".
Kawa i skarpetki.- Liczba postów : 30
a czemu jenna zaczęła ponownie tracić wzrok ? to miało coś wspólnego z tym wypadkiem nad jeziorem ?
nie lubie jej, a ten jej 'zwiazek' z toby na poczatku serialu był creepy ...
nie lubie jej, a ten jej 'zwiazek' z toby na poczatku serialu był creepy ...
bihacz- Liczba postów : 48
Wydaje mi się, że wyjaśnili to niepowodzeniem operacji, nie pamiętam, aby się pojawiła po tym wypadku...
pinkaa5- Liczba postów : 40
poprostu pisała smsa, mogło być do kogokolwiek ) a ze wtedy ją podejrzewalismy jako A, czy bardziej klamczuchy podejrzewały to próbujemy to jakoś głebiej intepretowacSusannah_dg napisał:A wyjaśnili do kogo Jenna powiedziała "teraz wyślij wiadomość" czy coś takiego na początku pierwszego sezonu?
uszanowankopll666- Liczba postów : 39
Kiedyś Marlene powiedziała, że w Rosewood nic nie dzieje się przypadkowo. Myślę, że mogło to mieć jakieś znaczenie ale twórcy albo zgubili koncepcję albo wyjaśnienie jest jeszcze przed nami
pinkaa5- Liczba postów : 40
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strona 2 z 4
Pozwolenia na tym forum: