Jenna
+57
vEdderka1
mroweczka112
ania920
xyzc2
Smile737
Weroncia130
ironically
chile91
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
paula91
olkutka
Monaliza
eltont
Avalon Valmont
oskarr
aska2525
holly10
halanna
amelka99
lisek897
pinkaa5
bihacz
Kawa i skarpetki.
Susannah_dg
madziiuulami
adamk86
kar0linkka
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
unnormaly
mini6222
pagille
najsys
Charlize32
agos3009
wikitoriwikens
nieomal
Karola_96
nana88
agnieszka89
hiphiphooray
Asia__
PLL
littl3me
MarleneFan
alltid
patty632
lubi.natalia
kajasqpol
lysiolchang
monisiaaa33
weronika159
agasiaga5
61 posters
Strona 3 z 4
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Jenna
Nie lubię strasznie Jenny, chyba nigdy nie było mi jej szkoda, ale jakoś w Ateamie jej nie widzę.
amelka99- Liczba postów : 31
Obawiam się, że Jenna może umrzeć w finale, jednak mimo wszystko mam nadzieję, że to się nie stanie. To chyba najbardziej skomplikowana postać w tym serialu, która ma najwięcej tajemnic ze wszystkich.
MarleneFan- Liczba postów : 39
Myślę, że w finale umrze Shana, tak by mi to do całości pasowało..
pinkaa5- Liczba postów : 40
Ja tez stawiam na Shane, tak jak Filip z Konopii nagle sie w serialu pojawiła, wiec nic dziwnego jakby nagle miała zniknac na zawsze;p Tym bardziej ze cos ostatnio coraz bardziej zaczyna sie udzielac;p
lisek897- Liczba postów : 39
Bardzo nie podoba mi się to znikanie postaci.. a Jenna od początku była kreowana na tą podejrzaną i pewnie jak większość- też była/ jest szantażowana przez A.
halanna- Liczba postów : 31
swieta racja ! nie tylko ona znikła bez jakiegos konkretnego wyjaśnienia, na początku Mike.. niedawno Jason, Maya rzekomo nie zyje a teraz Jenna..
holly10- Liczba postów : 43
Zapewne dowiemy sie czegos o niej za kilka sezonow albo wcale pzepadnie jak wiekszosc watkow w tym serialu, to samo sie tyczy melissy,wrena i wielu innych
aska2525- Liczba postów : 26
pierwszy sezon byl taki fajny, tajemniczy serial mial ten klimt a teraz to tylko zagadki, zagadaki,zgadaki i nic innego, to juz zaczyna byc nudne i meczace, nic sie takiego nie dzieje dokladaja tylko zagadki i nic nie wyjasniaja;/
aska2525- Liczba postów : 26
Może to ona zginie? hmm ogólnie jej postaci nie lubię, widziałem też ją w innych produkcjach i nie było tragedii...
oskarr- Liczba postów : 28
halanna napisał:Bardzo nie podoba mi się to znikanie postaci.. a Jenna od początku była kreowana na tą podejrzaną i pewnie jak większość- też była/ jest szantażowana przez A.
Straszne to dziwne, niby uciekła bo się kogoś bała.
eltont- Liczba postów : 25
Jenna spiskowała przeciw kłamczuchom i bardzo możliwe jest, że należała do A teamu
Monaliza- Liczba postów : 48
to prawda, Jenna jest niczym Mona, nieprzewidywalna wariatka. Mam nadzieję, że bęzie jeszcze w serialu. a teraz ktokolwiek widział, ktokolwiek wie co z Jenną dzieje się?!lubi.natalia napisał:chciałabym poznac lepiej jej strone i przebieg wydarzeń.lubi.natalia napisał:jak dla mnie Jenna jest bardzo zagadkowa!
olkutka- Liczba postów : 29
Mam nadzieję, że wkrótce wyjaśni się jej rola. Nikt mnie tak nie wkurzał w 1 sezonie jak ona
monisiaaa33- Liczba postów : 30
dziwna sprawa z tym jej zniknięciem, też mam nadzieję, że powróci... wątku Jenny raczej nie pominą
agos3009- Liczba postów : 30
Jenna znikła tak samo jak Lucas, czy Wren, pojawiają się i znikają, bez rozsądnego wytłumaczenia.
paula91- Liczba postów : 41
Zniknęła, bo była w ciąży, musieli to przecież jakoś ulokować w serialu, wątek utonięcia był co prawda strasznie dziwny, ale niecierpliwie czekam na powrót tej postaci
ravishmered- Liczba postów : 39
Na początku wręcz nienawidziłam Jenny, ale teraz brakuje mi jej No i ta świetna scena, gdy Kłamczuchy odkryły, że J. widzi
gaabrysiaaa- Liczba postów : 28
Jak urodzi to zapewne wróci, nie mogą jej tak po prostu usunąć z serialu, myślę, że okaże się, że miała w tym wszystkim jakąś kluczową rolę, ale o bycie A jej nie podejrzewam.
lalalalalalala- Liczba postów : 32
Właśnie Jennna miała wypadek i tylko było pokazane że wiozą ją do szpitala i nic więcej.... ciekawe jak wróci na pewno przypomną sobie o niej jak już będzie potrzeba dodać kolejny absurdalny wątek
chile91- Liczba postów : 54
Nie przepadam za Jenną, nie tęsknię... nie musi wracać, chyba, że wprowadzi jakiś ciekawy i niewymuszony wątek swoim powrotem.
ironically- Liczba postów : 39
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strona 3 z 4
Pozwolenia na tym forum: