Co dalej z serialem?
+71
ania920
cherry_crush
xyzc2
espoirmorts
Weroncia130
Sioru
kaest15
lalalalalalala
iwona300789
gaabrysiaaa
ravishmered
jeordie
MoNiKa_DT
drlov
eltont
Paulix130
AsiaSSS
Carrot
olkutka
Monaliza
Kawa i skarpetki.
zivAh
anekk
oskarr
aska2525
holly10
halanna
amelka99
bihacz
lisek897
Cynicznie
lunka01
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
unnormaly
pagille
rose22
Charlize32
agos3009
wikitoriwikens
Secret_Dreamer
kellerka
Słomka191
nieomal
Karola_96
agnieszka89
nana88
stelline
hiphiphooray
PLL
Miyu
ksp
juka13
Gosiabeznosa
MarleneFan
patty632
lubi.natalia
alltid
love_A
asiullas
PLLfan
kajasqpol
lysiolchang
monisiaaa33
missINblack
weronika159
Susannah_dg
agasiaga5
75 posters
Strona 5 z 6
Strona 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Co dalej z serialem?
Paulix130 napisał:Monaliza minuta nie byla podana
więc znowu pozostają domysły...
Monaliza- Liczba postów : 48
Paulix130 napisał:olkutka napisał:Carrot napisał:olkutka napisał:agasiaga5 napisał:A przyszło Wam na myśl, że może poki co rezyserzy sami nie ustalili jeszcze kto okaże sie big A? może dopiero wprowadza jakąs nowa postać?
Nienienie
Jak na mój gust bigA jest z nami od pierwszego odcinka, nawet ośmielę się powiedzieć, że od pilotowego :O Przecież najciemniej pod latarnią
Przecież sami scenarzyści mówili że 'A' widzieliśmy już w pierwszym odc. tylko jak ktoś już wyżej słusznie zauważył, miało być tylko 10 odcinków, więc możliwe że im się pozmieniało i to 'A', które zobaczymy w finale pojawiło się później.
Może w pierwszym planie scenarzystom chodziło o Monę ? Dopiero kiedy okazało się, że serial zyskał na popularności wymyślili coś nowego
Gdzieś czytałam, że 3x01 widzieliśmy BIG A
Jeśli tak to ktoś z głównych bohaterów, ewentualnie rodzic którejś z dziewczyn, albo Mona Bo nikt inny chyba się nie przewinął w tym odcinku co? Garret, ale on spod ziemi raczej smsów nie wysyła
Carrot- Liczba postów : 42
Naprawdę chcieli nakręcić tylko 10 odcinków?
Też czytałam, że w pilocie widzieliśmy A. Tylko faktycznie nie ma mowy o Big A.
Też czytałam, że w pilocie widzieliśmy A. Tylko faktycznie nie ma mowy o Big A.
monisiaaa33- Liczba postów : 30
No właśnie, bo Big A to nowa sprawa, nic o niej nie wspominali wcześniej i brak wskazówek gdzie go szukać. Przydałyby sie jakieś podpowiedzi. Tak sobie myśle, że jeśli Ezra jest A to Big A dla równowagi będzie jakaś kobieta xd
kar0linkka- Liczba postów : 29
A wiadomo ile będzie jeszcze sezonów? Bo wiemy na razie, że teraz trwają prace nad 5 sezonem, ale potem jeszcze będzie więcej?
drlov- Liczba postów : 64
Na 6 twórcy chcieli kiedyś zakończyć sezon + zrobić film pełnometrażowy, nie wiem, czy te plany są nadal aktualne.
MoNiKa_DT- Liczba postów : 40
A o czym miałby być ten film? Jak dla mnie 6 sezonów, to o jakieś 3 za dużo ...
jeordie- Liczba postów : 28
Oni się jeszcze w tym nie pogubili? Szacun dla nich
Dla mnie to jest coraz bardziej naciągane . Wolałabym żeby BigA był już w 1 odcinku. Żebyśmy mieli zaskoczenie wielkie. Boje się że się rozczarujemy.
Dla mnie to jest coraz bardziej naciągane . Wolałabym żeby BigA był już w 1 odcinku. Żebyśmy mieli zaskoczenie wielkie. Boje się że się rozczarujemy.
zivAh- Liczba postów : 42
Big A to na pewno kobieta. Cały serial kręci się wokół kobiecej przyjaźni
ravishmered- Liczba postów : 39
Scenarzyści chyba sami nie wiedzą, co chcą zrobić i mącą na okrągło. O części wątków zupełnie zapomnieli. Nie pamiętają też od dawaniu odpowiedzi. Teraz większość ogląda serial tylko po to, by dowiedzieć się kim jest A, praktycznie bez przyjemności.
gaabrysiaaa- Liczba postów : 28
mi sie wydaje ze BIG A to na pewno kobieta i Melissa jest dla mnie podejrzana....
- Spoiler:
- nie lubila Ali milay zatarg o faceta pojechala za Ianem czy tam Noelem (oni mi sie ciagle myla) wtedy na wakacje (przy spojlerach to bylo) ze Ali pdolsuchala wlasnie rozmowe Melissy z Ianem ze on mowi ze z Ali to nic powaznego i takie tam....melissa ciagle gdzies wyjezdza nie pomogla wtedy spencer mimo ze byla w domu a na dodatek (kolejny spojler) wie kto zabil ta laske ktora lezy w grobie za ali wiec mysle ze ona ma wladza...
iwona300789- Liczba postów : 44
Niech oni już to wszystko nam wytłumaczą i zakończą na 5tym sezonie, bo jak będzie 6ty to i 7my i 8my i będzie kolejna moda na sukces.
lalalalalalala- Liczba postów : 32
No bo tworcy nie maja juz pomyslu a ide za sukcesem pierwszych sezonow... Dla mnie ten sezon jest strasznie nudny i ogladam go tylko dlatego ze zaczelam i jestem ciekawa wyjasnienia tego wszystkiego, ale znajac zycie to w finalowym odcinku zostawia widzow z jeszcze wieksza iloscia pytan... Wkurza mnie strasznie ze sa watki w ogole nie wyjasnione... Moze w kolejnym sezonie znowu sie wezma za Melisse, Jasona itp. Jak dla mnie to brakuje jakiejs swiezosci, nowych postaci. Dodatkowo nie zwracaja uwagi na detale, szczegoly, ktore sa tak bezsensowne jak np. wyciagniecie Ali z ziemi przez ta kobiete... Albo ze Ali jest wszedzie i wszystko wie... Przez wszystkie sezony dziewczyny sa szpiegowane itp., a same w zyciu nie wpadly na pomysl zeby zaczac robic to samo... oj ogolnie zawiodlam sie na 4 serii, a tak na nia czekalam...
kaest15- Liczba postów : 113
Uwielbiam ten serial, ale rzeczywiście ostatnio jest robiony trochę na siłę...
Sioru- Liczba postów : 39
Na 99% oni sami nie wiedzą, kto jest A. Sami już pogubili się w tym, co widać w niedokończonych wątkach. Zastanawiam się jak to rozwikłają :p
Weroncia130- Liczba postów : 33
4 sezony jak na serial, który naprawdę na początku miał dość oryginalną i ciekawą fabułę to wcale nie tak dużo. Mozna by to było dalej ciekawie prowadzić, z tym że trzeba byłoby zacząć dawać jakieś odpowiedzi, a nie odchodzić od niewyjaśnionych spraw i zaczynać kolejne wątki. Faktycznie, dla dobra serialu powinien skończyć się po 5 sezonie, chociaż będę za nim tęsknić. Mam tylko nadzieję że wyjaśni się przynajmniej 80% wszystkiego co nie zostało wytłumaczone, to że tyle spraw zostaje niejasnych jest strasznie frustrujące. I tak jak reszta, mam nadzieję że jednak od początku serial był pisany pod ten sam pomysł i nie zmieniali nic ze względu na to, że ludzie zaczynali się domyślać. Jeśli przez pierwsze, dajmy na to, dwa sezony BigA miało być kimś innym, a potem je zmieniali to jaki sens szukać wskazówek od początku?
espoirmorts- Liczba postów : 3
wg mnie na początku wymyslili A, którym jest ezra (skad wskazówka "a poznajemy w 1 odc.), a potem pomysleli, ze warto zrobić big A i jeszcze bardziej namotać
xyzc2- Liczba postów : 28
xyzc2 napisał:wg mnie na początku wymyslili A, którym jest ezra (skad wskazówka "a poznajemy w 1 odc.), a potem pomysleli, ze warto zrobić big A i jeszcze bardziej namotać
Hm, możliwe, że tak właśnie było.
Sprytne zagranie scenarzystów - podali nam, że "A" pojawia się w pierwszym odcinku serialu i tak faktycznie było, pomijając fakt, że Ezra jest (?) jednym z wielu "A".
A "Big A" wg mnie nie działa razem z Ezrą, ale też tak czuję, jak większość z Was, ze to kobieta.
Może Melissa? A może Pani Di?
cherry_crush- Liczba postów : 29
ktoś na tym forum wspomniał o scenach robienia na drutach przez Panią Di. i "A". ciekawe poszlaki ;>
xyzc2- Liczba postów : 28
Wydaje mi sie, ze nie dostają już tak tych wiadomości dlatego, żeby rzucić na Ezrę podejrzenia, że jest big A
ania920- Liczba postów : 24
No właśnie, A miało sie pojawic w pierwszym odcinku juz, ale nie było powiedziane ze to bedzie "Big A";p. Równie odbrze mogło chodzic o Monę.
lisek897- Liczba postów : 39
Czemu podejrzewacie Panią Di? czemu ona mialaby cos takiego robic dziewczynom? W sumie Ali mogla jej mowic wszystkie sekrety dziewczyn to fakt ale myślicie ze ona lata z kamera i sprawdza ciagle co one robia zeby moc je straszyc?
efi- Liczba postów : 51
Ciekawe co wymyślą scenarzyści żeby jakoś sensownie wyjaśnić wszystkie wątki. ..
vEdderka1- Liczba postów : 45
OMG chyba daruje sobie PLL. Zamówiono kolejne dwa sezony, czyli będzie ich łącznie siedem (dla przypomnienia teraz jest premiera piątego). Jak długo można to ciągnąć? Bez przesady...
Strona 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 5 z 6
Pozwolenia na tym forum: