Co dalej z serialem?
+71
ania920
cherry_crush
xyzc2
espoirmorts
Weroncia130
Sioru
kaest15
lalalalalalala
iwona300789
gaabrysiaaa
ravishmered
jeordie
MoNiKa_DT
drlov
eltont
Paulix130
AsiaSSS
Carrot
olkutka
Monaliza
Kawa i skarpetki.
zivAh
anekk
oskarr
aska2525
holly10
halanna
amelka99
bihacz
lisek897
Cynicznie
lunka01
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
unnormaly
pagille
rose22
Charlize32
agos3009
wikitoriwikens
Secret_Dreamer
kellerka
Słomka191
nieomal
Karola_96
agnieszka89
nana88
stelline
hiphiphooray
PLL
Miyu
ksp
juka13
Gosiabeznosa
MarleneFan
patty632
lubi.natalia
alltid
love_A
asiullas
PLLfan
kajasqpol
lysiolchang
monisiaaa33
missINblack
weronika159
Susannah_dg
agasiaga5
75 posters
Strona 2 z 6
Strona 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Co dalej z serialem?
nie doszukiwałabym się tu logicznych wyjaśnień, serial ma po prostu cieszyć oko
love_A- Liczba postów : 20
Bez sensu byłoby robić szósty sezon skoro wiemy kto jest A i znamy prawdopodobne zakończenie aktualnej serii. Moim zdaniem w piątym dziewczyny będą szukać Big A i jeśli zagadka zostanie rozwiązana, to będzie koniec serialu.
alltid- Liczba postów : 43
Moim zdaniem Big A musiało pojawić się już w 1 sezonie! Inaczej to bez sensu by było... jakieś poboczne A okej ale nie główne! :>
lubi.natalia- Liczba postów : 33
Uwielbiam ten serial, ale sądzę, że powinien się już skończyć, bo coraż bardziej zaczynają go ciągnąć
patty632- Liczba postów : 39
To prawda, z sezon na sezon coraz bardziej plączą, jest masa pytań bez odpowiedzi, a niektóre sytuacje całkiem zbędne (chyba twórcy tez do tego doszli, stad spora ilośc porzuconych wątków), a w dodatku jakość wcale się nie polepsza. Dzieło to nigdy nie było, ale przyjemne się oglądało, a teraz cześć osób oczekuje na kolejne odcinki po prostu dlatego, zeby zobaczyć jak to wszystko w końcu się skończy. I założę się, ze finał bedzie taki, że Big A bedzie ktoś, kto pojawił się w początkowych odcinkach, po co wiec wprowadzać niektóre postacie?
ja wciąż liczę na to, że skończy się na tym, że A będą Melissa i Wren (+ oboje byli w 1 odcinku), ale zobaczymy, na co wpadnie Marlene
MarleneFan- Liczba postów : 39
Ja sądzę, ze Wren w jakiś sposób współpracuje z Ezrą, możliwe tez, ze Ezra zna siostrę Spencer właśnie przez niego i wszyscy są jakoś powiązani,
a może A to ktoś kogo w ogóle nie podejrzewamy? może dopiero pozniej poznamy jego motywy? np mama Arii albo Hanny.
agasiaga5- Liczba postów : 84
Moim zdaniem A nie będzie nikt nowy, tylko ktoś, kogo nikt kompletnie nie podejrzewa... Ktoś, kto jest w serialu od początku, ale nie rzuca się w oczy.
ksp- Liczba postów : 20
Też tak myślę, prawie na kazdego dostajemy jakieś tropy, mniej lub bardziej wyraziste i konczy sie to tym, ze podejrzewamy prawie całe miasteczko, ale są osoby ktorych nie podejrzewamy (jak juz wspomniałam np mama Arii albo Emily, moze ojciec ktorejs z klamczuch) i moze własnie one stoja za tym wszystkim.
agasiaga5- Liczba postów : 84
Mam nadzieję, że nie wprowadzą wątku bliźniaczki. Przez pierwsze dwa sezony jak głupia doszukiwałam się wskazówek. Najpierw serial miał skończyć się na kilku odcinkach, później przedłużyli ze względu na oglądalność. Swoją drogą, skoro sezon 5 jest potwierdzony, to naprawdę nie mam pojęcia, co jeszcze wymyślą. Plączą, co chwila wskazują na kogoś innego. Lubię PLL, ale robienie z kilkunastu sezonów nie ma najmniejszego sensu.
Miyu- Liczba postów : 39
Najlepsze były sezony 1-2, a od 3 zaczęło się psuć, niestety :/ Ale mimo wszystko bardzo lubię PLL i jakoś tak dziwnie byłoby bez tego czekania na kolejne odcinki Więc nawet niech będzie "Mała słodka moda na sukces" - jak to określiła jedna z forumowiczek
PLL- Liczba postów : 40
Moim zdaniem 4 seon jest taki, taki. Powinni to już zakończyć, robi się naciągne. A ma być jeszcze 5;/
hiphiphooray- Liczba postów : 22
Czasami niektre wątki są denne, ale i tak kochan <3
hiphiphooray- Liczba postów : 22
Serial zrobił się tragiczny. Oglądam z sentymentu, ale brak mi już słów na nielogiczność fabuły.
stelline- Liczba postów : 41
zgadzam sie z dziewczynami Na sezonie 4 powinno sie zakonczyc A nawet juz na 3. Serial jest coraz bardziej naciagny (choc ciagle go ogladam z ciekawosci) piaty sezon moze tylko zaszkodzic chyba ze zrobia mniej odcinkow. Mam nadzieje że chociaz wszystkie watki poczawszy od smierci Iana Roli Melisy Cece Shany oraz śmierci Ali zosatna wyjasnione Choć mam dziwne przeczucie że reżyserzy juz sami sie w tym pogubili i pare watkow zostanie pominietych
agnieszka89- Liczba postów : 43
ja akurat bardzo się cieszę że będzie 5 sezon
a Big A powinien być ktoś kogo znamy od początku a nie jakaś nowa postać bo byłoby to bez sensu
a Big A powinien być ktoś kogo znamy od początku a nie jakaś nowa postać bo byłoby to bez sensu
Karola_96- Liczba postów : 40
W momencie gdy zobaczyłam Ezrę jako A już całkowicie zwątpiłam w sens kolejnych odcinków...pińcet tych A najlepiej zrobić...
stelline- Liczba postów : 41
Skoro ujawnili że Ezra jest zły a w planach jeszcze 5 sezon to na pewno nie jest on ostatecznym A. Też mi się wydaje że trzeba pomału kończyć serial. Za dużo nonsensów.
nieomal- Liczba postów : 46
Strona 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 2 z 6
Pozwolenia na tym forum: