Gra Troian Bellisario
+58
Weroncia130
Sioru
kaest15
lalalalalalala
makda
gaabrysiaaa
ravishmered
jeordie
paula91
Paulix130
AsiaSSS
olkutka
imagin
Anabele
eltont
amelka99
Avalon Valmont
zivAh
anekk
oskarr
aska2525
nieomal
lunka01
halanna
MarleneFan
lisek897
pinkaa5
bihacz
Kawa i skarpetki.
Cynicznie
klamerka
Susannah_dg
kar0linkka
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
unnormaly
pagille
Secret_Dreamer
Merigold
Miyu
Charlize32
agos3009
wikitoriwikens
ksp
Karola_96
nana88
hiphiphooray
PLL
Asia__
littl3me
alltid
patty632
lubi.natalia
love_A
agasiaga5
lysiolchang
kajasqpol
62 posters
Strona 2 z 4
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Gra Troian Bellisario
Jest dobrą aktorką, ale nie lubię jej postaci w serialu.
wikitoriwikens- Liczba postów : 30
Bardzo ją lubię, świetnie gra i faktycznie młodo jak na swój wiek wygląda
agos3009- Liczba postów : 30
Ona jest swietna aktorka, oby bylo takich wiecej.
Charlize32- Liczba postów : 34
Faktycznie gra w bardzo naturalny sposób i lubię postać Spencer. Na tle pozostałych dziewczyn wypada lepiej. Co do innych produkcji - nie oglądałam, ale zamierzam się zabrać.
Miyu- Liczba postów : 39
Nie oglądałam innych produkcji z nią, ale muszę, skoro tak zachwalacie Też ją uwielbiam jako Spencer i uważam, że gra świetnie. A na pewno miała najwięcej zróżnicowanych scen, w których mogła się popisać.
Merigold- Liczba postów : 35
Ma świetny talent aktorski , według mnie najlepszy z dziewczyn i pisze cudne scenariusze
Secret_Dreamer- Liczba postów : 23
Troian Bellisario jest jedną z lepszych aktorek, grającą w PLL. Niesamowicie wciela się w różne postacie np. scena jak Spencer myślała, że Toby nie żyje (aż się rokleiłam). Uwielbiam Spencer jak jest taka wnikliwa i jak analizuje wszystko, i to że jak widzi Tobiego jest taką romantyczką.
Co do innych filmów, nie widziałam, ale po sesji się za nie zabiorę.
Co do innych filmów, nie widziałam, ale po sesji się za nie zabiorę.
pagille- Liczba postów : 24
Dla mnie Troian jest najlepszą aktorką i w ogóle bardzo wyróżnia się na tle dziewczyn. Najlepiej się ubiera, jest najmądrzejsza.. może to ona jest A? ale bym z tego się smiała..
unnormaly- Liczba postów : 29
Najlepsza z aktorek jeszcze podoba mi sie gra aktorska Sashy, mimo ze jest taka młodziutka ;o
uszanowankopll666- Liczba postów : 39
w ogóle ciężko ją spotkać w jakiś produkcjach, Aria grała w filmie 'DIsneya i Kopciuszku' a Hanna w Spring Breakers natomiast Emily już chyba w ogóle nie widziałam nigdzie wiecej niż PLL
pink_rose- Liczba postów : 43
Troian chyba zaskakuje wszystkich, jej postać bardzo się rozwinęła, ma wiele różnych twarzy od walecznej lwicy, przez bycie często mózgiem grupy do po uszy zakochanej, zdolna zrobic wszystko dla Tobiego )
kar0linkka- Liczba postów : 29
Masz na myśli typowo komercyjne produkcje, bo gra sporo, ale głównie w krótkometrażowych indie O czym mówiłyśmy wyżej.pink_rose napisał:w ogóle ciężko ją spotkać w jakiś produkcjach, Aria grała w filmie 'DIsneya i Kopciuszku' a Hanna w Spring Breakers natomiast Emily już chyba w ogóle nie widziałam nigdzie wiecej niż PLL
WG mnie Shay Mitchell nie ma talentu i jedyna mina, jaka jej wychodzi to ''strach''
kajasqpol- Liczba postów : 47
W sumie moim zdanie Troina i Ashley no i oczywiście Sasha mają najfajniesze role, wydaje mi się że Shay i Lucy to takie ekranowe zapchajdziury nieraz
Susannah_dg- Liczba postów : 41
Troian jest genialna, uwielbiam dziewczynę. Myślę że jako jedyna z aktorek z PLL była w stanie poradzić sobie ze smutkiem/rozpaczą po zdradzie Toby'ego, jakoś nie widzę np Shay w takiej roli.
klamerka- Liczba postów : 40
Shay nawet jak się z czegoś cieszy to wygląda jakby właśnie umarł Toby
unnormaly- Liczba postów : 29
Haha doskonałe podsumowanie zdolności Shay. Nie dorównuje Troian ani trochę. Dla mnie drugą najlepszą jest Ashley
kajasqpol- Liczba postów : 47
A mnie gra Troian nie przypadła jakoś do gustu - owszem, talentu jej odmówić nie można, ale nie wydaje mi się, żeby był on na miarę Oscara. Moim zdaniem gdyby reszta PLL grała lepiej, ona wypadłaby słabiej.
Kawa i skarpetki.- Liczba postów : 30
hahahaha genialne porównanie.unnormaly napisał:Shay nawet jak się z czegoś cieszy to wygląda jakby właśnie umarł Toby
troian jest super aktorką, bardzo mi się podoba sposob w jaki kreuje postać spencer
bihacz- Liczba postów : 48
Myślę, że Troian fajnie się wczuwa w rolę, scena jak płakała pod drzwiami Tobiego wywarła na mnie wielkie wrażenie, była mocno realistyczna.
pinkaa5- Liczba postów : 40
Nikt nie przebije gry Troian w tym serialu! Zdecydowanie jest najlepsza ze wszystkich, a aż smutno jest patrzeć na to jak niski poziom aktorstwa prezentuje Shay.
MarleneFan- Liczba postów : 39
Hahah Shay jest bardziej drewniania niz taboret:)
lisek897- Liczba postów : 39
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strona 2 z 4
Pozwolenia na tym forum: