Gra Troian Bellisario
+58
Weroncia130
Sioru
kaest15
lalalalalalala
makda
gaabrysiaaa
ravishmered
jeordie
paula91
Paulix130
AsiaSSS
olkutka
imagin
Anabele
eltont
amelka99
Avalon Valmont
zivAh
anekk
oskarr
aska2525
nieomal
lunka01
halanna
MarleneFan
lisek897
pinkaa5
bihacz
Kawa i skarpetki.
Cynicznie
klamerka
Susannah_dg
kar0linkka
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
unnormaly
pagille
Secret_Dreamer
Merigold
Miyu
Charlize32
agos3009
wikitoriwikens
ksp
Karola_96
nana88
hiphiphooray
PLL
Asia__
littl3me
alltid
patty632
lubi.natalia
love_A
agasiaga5
lysiolchang
kajasqpol
62 posters
Strona 3 z 4
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Gra Troian Bellisario
Przede wszystkim to Troian nie ma szans pokazać swoich możliwości w tym serialu. A wydaje mi się, że w ambitniejszej produkcji moglaby nas pozytywnie zaskoczyć.
Ma bardzo nieprzeciętną urodę. Mam nadzieję, że zobaczymy ją jeszcze w jakiejś ciekawej produkcji.
Ma bardzo nieprzeciętną urodę. Mam nadzieję, że zobaczymy ją jeszcze w jakiejś ciekawej produkcji.
halanna- Liczba postów : 31
Według mnie w serialu gra najlepiej z wszystkich dziewczyn choć nie oglądałam jej w innych produkcjach więc nie mogę ocenić
lunka01- Liczba postów : 42
lisek897 napisał:Hahah Shay jest bardziej drewniania niz taboret:)
Podsumowanie mnie zwaliło z nóg ze śmiechu. Ale to prawda
kajasqpol- Liczba postów : 47
Wszyscy liczymy na to, zresztą pisałyśmy o tym już wyżejhalanna napisał:Przede wszystkim to Troian nie ma szans pokazać swoich możliwości w tym serialu. A wydaje mi się, że w ambitniejszej produkcji moglaby nas pozytywnie zaskoczyć.
Spencer jest postacią, która mnie osobiście czasami irytuje. Ale zagrana jest naprawdę rewelacyjnie! Sceny z załamaniem nerwowym, rewelacyjne!
nieomal- Liczba postów : 46
No to jest akurat tylko temat o grze aktorskiej Troian, więc ocena Spencer to nie tutaj
dla mnie najgorsze sa sceny kiedy maja A na wyciagniecie reki a i tak to spieprza, porazka doslownie porazka jakie potrafia byc z nich sieroty
aska2525- Liczba postów : 26
Zacząłem oglądać serial dlatego chyba tylko że Lucy Hale grała(jak wiekszość pewnie facetów) i tak się tego trzymałem ale musze powiedzieć że jeżeli chodzi o gre aktorską to Troian jest najlepsza.
oskarr- Liczba postów : 28
lisek897 napisał:Hahah Shay jest bardziej drewniania niz taboret:)
Haha
Też się z tym zgadzam, że Troian jest najlepsza, choć ostatnio tak trochę gorzej jej idzie, ale to moja taka opinia. Czekam na jej spór między Spence a Emily, po ostatnim odcinku
anekk- Liczba postów : 36
jak dla mnie jest genialna . Uwielbiam ją najbardziej z tej całej gromadki PLL , pod względem gry aktorskiej , urody , głosu ( filmiki yt) . Ale nie wszystkim przypada do gustu. Moja siostra , która wciągnęła mnie w PLL (dziękuje jej za to ) , nie przepada za Spencer i nie uważa gry Troian za genialną. Różni ludzie różne gusta
zivAh- Liczba postów : 42
Gra Troian jest faktycznie mistrzowska <3 Mam nadzieję, że dadzą jej więcej okazji by się wykazać jak w 3B. Niestety jeszcze nie widziałam jej w innych produkcjach.
Avalon Valmont- Liczba postów : 20
Po ostatnim odcinku stwierdzam, że Sencer jest najlepiej zagrana! Wiem, że dużo dał makijaż, ale mimo wszystko emocje zagrane były świetnie! Niewyspanie, skrucha wobec Em.
amelka99- Liczba postów : 31
Uwielbiam jej miny. Szczególnie ten uśmiech jak wpadnie na jakiś genialny pomysł.
eltont- Liczba postów : 25
kiedyś nie była moją ulubioną postacią, ale jej gra jest naprawdę dobra. zwłaszcza mimika. Widać, że się rozwija
Anabele- Liczba postów : 31
uwielbiam! zdecydowanie moja ulubiona aktorka i postać w serialu! Troian nadała Spencer "charakterek", miała wiele zabawnych momentów i zdecydowanie jest przekonująca jako "ta inteligentna"
imagin- Liczba postów : 30
To prawda, że radzi sobie najlepiej ze wszystkich. Chciałabym zobaczyć więcej wątków z Alison. wydaje mi się, że aktorka Wydaje się w jej postać też może wiele pokazać. Miałam okazję ją raz zobaczyć w dr house. grała umierającą dziewczynę. wyszło jej super więc może być konkurencją dla Troian
olkutka- Liczba postów : 29
A czy tylko mnie denerwuje, jak gra aktorka wcielająca się w postać Emily?
AsiaSSS- Liczba postów : 30
AsiaSSS napisał:A czy tylko mnie denerwuje, jak gra aktorka wcielająca się w postać Emily?
A ja przeciwnie, lubię Emilie. Nienawidzę aktorki, która gra Arię.. Chyba musimy zrobić nowy temat bo będzie bałagan
olkutka- Liczba postów : 29
Uwielbiam grę Troian, jej gesty, mimika jestem zachwycona :)Oglądałam na youtube inne filmy krótkometrażowe i w każdym wypada Super
Paulix130- Liczba postów : 5
AsiaSSS napisał:A czy tylko mnie denerwuje, jak gra aktorka wcielająca się w postać Emily?
Mnie również, ale to jest, jak ktoś zauważył, offtopic
Uwielbiam Troian, jest najlepsza z nich wszystkich, jej postać jest najlepiej zagrana z całej czwórki.
paula91- Liczba postów : 41
Ja też uwielbiam Spencer! Wydaje się być najbardziej autentyczna, pozostałe dziewczyny są troche 'mdłe', jeśli wiecie o co mi chodzi
jeordie- Liczba postów : 28
Ostatnie odcinki pokazują jak świetną jest aktorką! Czekam na czarno-biały odcinek, bo zapowiada się ciekawie
ravishmered- Liczba postów : 39
Jak dla mnie Troian gra świetnie, Specne jest przede wszystkim inteligentna, ale też zawzięta, często zabawna i ironiczna. Nie wyobrażam sobie inaczej wykreowanej postaci Spencer.
Chociaż podczas pobytu w Radley miałam jej dosyć.
Chociaż podczas pobytu w Radley miałam jej dosyć.
gaabrysiaaa- Liczba postów : 28
Troian idealnie wpasowała się w rolę Spencer. W każdej scenie widać tą swobodę, u pozostałych również, ale nie w takim stopniu jak Panna Bellisario. Dziewczyna jest po prostu genialna, podziwiam ją za świetne dopasowanie się do każdej sytuacji
makda- Liczba postów : 44
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strona 3 z 4
Pozwolenia na tym forum: