Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Alison DiLaurentis

+69
hazelnut
zivAh
vEdderka1
cherry_crush
ania920
drlov
Weroncia130
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
paula91
just262
martitka03
MoNiKa_DT
BlueberryNights
mb198
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
anekk
oskarr
aska2525
pll155
halanna
paula014
amelka99
bihacz
lisek897
weronika159
uszanowankopll666
pinkaa5
Susannah_dg
lunka01
madziiuulami
kar0linkka
VienneK
pink_rose
lewitacja
unnormaly
mini6222
pagille
desertrose
Merigold
Miyu
Charlize32
agos3009
wikitoriwikens
Secret_Dreamer
agnieszka89
nieomal
Luna_Amelia
Karola_96
nana88
hiphiphooray
Madalicious
rose22
VivianDarkbloom
kellerka
PLL
juka13
Asia__
agasiaga5
ksp
lubi.natalia
MarleneFan
alltid
73 posters

Strona 4 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Alison DiLaurentis - Page 4 Empty Re: Alison DiLaurentis

Pisanie by madziiuulami Sro Sty 29, 2014 9:58 am

Najlepiej będzie jeśli ocenimy Alison po finale . Wink

madziiuulami

Liczba postów : 40

Powrót do góry Go down

Pisanie by anekk Sro Sty 29, 2014 10:13 am

A co z tą całą dziewczyną, która niby jest podobna do Ali? Ta która zaginęła tego samego dnia co Ali i jej przyjaciółki też były "prześladowane"?
Bo tak szybko zakończył się ten wątek. Może to jej ciało jest w grobie Alison?
anekk
anekk

Liczba postów : 36

Powrót do góry Go down

Pisanie by Asia__ Sro Sty 29, 2014 11:15 am

anekk napisał:A co z tą całą dziewczyną, która niby jest podobna do Ali? Ta która zaginęła tego samego dnia co Ali i jej przyjaciółki też były "prześladowane"?
Tak to ciało Sary, podobno Cece wie coś więcej. Smile

Asia__

Liczba postów : 34

Powrót do góry Go down

Pisanie by anekk Sro Sty 29, 2014 4:05 pm

Asia__ napisał:
anekk napisał:A co z tą całą dziewczyną, która niby jest podobna do Ali? Ta która zaginęła tego samego dnia co Ali i jej przyjaciółki też były "prześladowane"?
Tak to ciało Sary, podobno Cece wie coś więcej. Smile

Łoo, dobrze strzelałam Razz Czekam, aż wyjaśni się chociaż część tych pytań z tym ciałem i z Ali.
anekk
anekk

Liczba postów : 36

Powrót do góry Go down

Pisanie by Avalon Valmont Czw Sty 30, 2014 5:55 pm

Ja mimo wszystko pałam do niej wielką sympatią. Lubię takie wredne charakterki, a Sasha cudownie odgrywa rolę. Ali ma tyle wdzięku i jest piękna.

Avalon Valmont

Liczba postów : 20

Powrót do góry Go down

Pisanie by amelka99 Czw Sty 30, 2014 7:23 pm

Avalon Valmont napisał:Ja mimo wszystko pałam do niej wielką sympatią. Lubię takie wredne charakterki, a Sasha cudownie odgrywa rolę. Ali ma tyle wdzięku i jest piękna.
Co do wdzięku to się zgadzam. Jest bardzo intrygującą osobą, ale ja chyba nie umiałabym się z taką zaprzyjaźnić.
amelka99
amelka99

Liczba postów : 31

Powrót do góry Go down

Pisanie by eltont Czw Sty 30, 2014 7:51 pm

Śliczna jest to prawda i do tego chyba najmłodsza z całej obsady PLL Smile

eltont

Liczba postów : 25

Powrót do góry Go down

Pisanie by blondie13 Czw Sty 30, 2014 8:18 pm

Sasha jest jak dla mnie bardzo dobrą aktorką,a Alison raz lubię,a raz nie xd

blondie13

Liczba postów : 41

Powrót do góry Go down

Pisanie by Charlize32 Pią Sty 31, 2014 10:07 am

Sasha jest swietna aktorka i oczywiscie mloda. Mysle ze jako Ali jest mroczna i wredna, intruguiaca. Ale wydaje mi sie ze nie mozna jej ufac, szczegolnie po ostatnich odcinkach.

Charlize32

Liczba postów : 34

Powrót do góry Go down

Pisanie by Monaliza Pią Sty 31, 2014 11:44 am

Myślę, że to co Spencer mówiła w przedostatnim odcinku może być prawdą, że Alison tak się teraz zachowuje żeby rozdzielić dziewczyny, tylko jaki ma w tym cel??

Monaliza

Liczba postów : 48

Powrót do góry Go down

Pisanie by alltid Pią Sty 31, 2014 1:36 pm

O, ja tez bardzo lubię te postać. Ale to nie zmienia faktu, ze jest wredną małą żmiją, która tylko czeka aby ukąsić. Oczywiście z zyskiem dla niej. Nie żal mi jej, ze musiała uciekać, bo sama to wszystko na siebie sprowadziła. Przez to tylko ucierpiały inne osoby.

alltid

Liczba postów : 43

Powrót do góry Go down

Pisanie by olkutka Sob Lut 01, 2014 12:10 am

Nie możemy ocenić Ali przed poznaniem jej historii. Nie wiemy która twarz była prawdziwa. Fakt, z retrospekcji dowiadujemy się, że była chamska np w stosunku do Hanny ale pamiętajmy, że to dzięki Ali Hanna osiągnęła swój cel. Mimo wszystko zawsze pomagała dziewczynom. Odważyła się wrócić do miasta aby pomóc, z ukrycia to z ukrycia ale przecież to ona uratowała Hannę z pożaru, prawda ?

olkutka

Liczba postów : 29

Powrót do góry Go down

Pisanie by mb198 Pon Lut 03, 2014 9:15 pm

Alison ma urode ktora potrafi wykorzystac i jest inteligenta moim zdaniem najlepsza postac w koncu bez jej wybrykow nic by sie nie dzialo Razz

mb198

Liczba postów : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by kar0linkka Wto Lut 04, 2014 11:01 am

Zawsze odstawała od reszty, to fakt ale gdyby nie była zła, to nie miałaby tylu wrogów. Melissa kiedyś powiedziała, że pół miasta ją nienawidziło Wink poza tym w poprzednich sezonach ilu ludzi szantażowała..
kar0linkka
kar0linkka

Liczba postów : 29

Powrót do góry Go down

Pisanie by weronika159 Sro Lut 05, 2014 12:31 am

Ja się dziwię, że "głupiej" piętnastolatce udało się zastraszyć nawet dorosłych ludzi, jak choćby ojca Arii. Niby profesor na uniwersytecie, a boi się dziewczynki w wieku jego córki Smile
Myślę też, że jednak Ali się zmieniła i zrozumiała swoje wcześniejsze zachowanie. Przecież non stop ktoś próbuje ją dopaść, grozi śmiercią, a taka ucieczka bez pieniędzy też pewnie nieźle dała się we znaki panience przywykłej do wygód i markowych ubrań Smile Pewnie tęskni za swoim dawnym życiem sprzed pojawienia się -A.
weronika159
weronika159

Liczba postów : 109

Powrót do góry Go down

Pisanie by BlueberryNights Sro Lut 05, 2014 12:39 pm

Zawsze lubiłam ją najbardziej ze wszystkich kłamczuch - ma w sobie coś takiego, co sprawia, że mnie strasznie fascynuje. Ma definitywnie najbardziej złożoną osobowość i hm... nie określiłabym jej jako złej. Z pewnością ma pewne cechy socjopatyczne, ba!, może nawet jest socjopatką (pogrywanie z innymi ludźmi, czarująca powierzchowność, patologiczne kłamstwa, brak empatii, instrumentalne traktowanie innych), to z drugiej strony wykazuje wiele cech zagubienia. Mimo to podziwiaj jej inteligencję, zmysł do manipulacji. Ponadto trzeba jej przyznać, że dla wielu osób była spoiwem Smile

BlueberryNights

Liczba postów : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by MoNiKa_DT Sro Lut 05, 2014 4:10 pm

Czytając te "wycieki" scenariuszowe ciężko stwierdzić co tak naprawdę wiemy o Ali... Raz pokazują flashbacki, że jest zła i wredna, potem pokazują ją w zupełnie innym świetle...

MoNiKa_DT

Liczba postów : 40

Powrót do góry Go down

Pisanie by martitka03 Sro Lut 05, 2014 6:24 pm

może i jest najwredniejszą kłamczuchą i osobiście bym jej nie polubiła, ale zaprzeczyć nie mogę że jej postać przynjamniej nie jest mdła jak np aria czy emily i z ciekawością czekam na każdy flashback z jej udziałem. Nie wiem co sądzić o tych przeskokach jej osobowiści. w jednym odcinku jest wrednym bachorem, ktory ma uczucia wszystkich gdzieś i patrzy tylko na swoje korzyści i zachcianki, w innym ukazana jest jako przestraszona dziewczyna, która troszczy się o przyjaciół i chce wrocić do domu, lecz się boi. Jeżeli chodzi o relacje A z ALison to orpócz tego, że jako pierwsza zaczela być nękana to niczym to się nie rozni od prześladowania pozostałych dziewczyn. Tylko że żadna z nich nie upozorowała właśnej śmierci. Natomiast związek z Ezrą to kosmiczna bajka. Niby tam się bała, że może być z nim w ciązy itp, alewątpię by ezrunia spędził tyle lat ścigając dziewczynę, ktora niby nie zyje. I jeżeli ona od niego ucieka rownież, to skąd on wie że ona żyje? Czy wiedział od początku, przez co musiałby byc jakoś połączony z zakopaniem Alison żywcem lub też z czymś co się wydarzyło po ucieczce Aliosn ze szpitala, albo dowiedział się duzo poźniej, choć ta wersja mnie osobiście nie przekonuje
martitka03
martitka03

Liczba postów : 66

Powrót do góry Go down

Pisanie by weronika159 Sro Lut 05, 2014 6:48 pm

A ona nie bała się, że jest w ciąży z Wildenem?
weronika159
weronika159

Powrót do góry Go down

Pisanie by martitka03 Sro Lut 05, 2014 7:08 pm

mi sie wydaje, że to Ezra był facetem z którym się miziała:) Jak jest pokazany flashback jak Ali mówi Cece o swoich podejrzeniach to obie sie odwracają i kamera jest skierowana na faceta z ciemnymi wlosami, a Wilden mial jasne. Myślę, że wątek Wildena mial odciągnąć uwagę od Ezry i skołować fanów, by potem rozwiązanie bylo bardziej zasakujące;d zresztą po co starszy facet uganiałby się za małolatą, ktora by mu nie dała, a potem chciał ją dorwać mimo, że niby nie żyła:) może myslał, że wcale nie zagineła, tylko zwiała z małym ezrą juniorem w brzuchu i temu ją ganiał;d
martitka03
martitka03

Powrót do góry Go down

Pisanie by weronika159 Sro Lut 05, 2014 7:52 pm

No wiesz... z Arią też nie skonsumowali związku bardzo długo... Very Happy A Ali "miziała się" też z Ianem, co było nawet nagrane na tych filmikach.
weronika159
weronika159

Powrót do góry Go down

Pisanie by martitka03 Sro Lut 05, 2014 8:52 pm

a z kim ona się nie miziała hehe:) pewnie o niejednym nie wiemy:D ciekawe czy Ali będzie miała jakąś scene z Ezrą, oprócz tej co była w barze:) bo tak przypominając sobie tą właśnie scene to oni mi jakoś do siebie nie pasowali.Smile ale mi Ezra do nikogo nie pasuje bo to dupa była przez prawie cały serial;d
martitka03
martitka03

Powrót do góry Go down

Pisanie by weronika159 Sro Lut 05, 2014 9:36 pm

Ja akurat lubiłam Ezrę w pierwszym i drugim sezonie Smile Ale do Ali to on wybitnie nie pasuje Very Happy
weronika159
weronika159

Powrót do góry Go down

Pisanie by just262 Sro Lut 05, 2014 11:03 pm

a wg mnie właśnie pasuje, spodziewałam sie takiego rozwiązania, a mimo to bardzo mi pasuje. ogolnie to by bylo dla mnie spoko gdyby teraz ezra chcial chronic aloi za wszelka cene, ale na to jest mala szansa :<

just262

Liczba postów : 39

Powrót do góry Go down

Pisanie by rose22 Czw Lut 06, 2014 1:20 pm

a zauważyliście, że Ali przytyła? ( w sensie Sasha ). Jakby tyle nie jadła to by pieniądze jej starczyły na więcej ( taki żarcik )
rose22
rose22

Liczba postów : 45

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 4 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: