Jason DiLaurentis
+60
xyzc
Weroncia130
chile91
Sioru
kaest15
lalalalalalala
ravishmered
nieomal
jeordie
sm1990
paula91
martitka03
Vella
drlov
MoNiKa_DT
natally
Carrot
olkutka
eltont
Avalon Valmont
Beautuful
zivAh
oskarr
aska2525
halanna
MarleneFan
lisek897
pinkaa5
Kawa i skarpetki.
kellerka
agasiaga5
Susannah_dg
PLL
najsys
adamk86
madziiuulami
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
unnormaly
weronika159
Gonia
Charlize32
agos3009
wikitoriwikens
Secret_Dreamer
rose22
Słomka191
ksp
Karola_96
nana88
hiphiphooray
mielczus
Miyu
Asia__
herooinee
VivianDarkbloom
lubi.natalia
64 posters
Strona 3 z 4
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Jason DiLaurentis
Jason... hmm zawsze dziewczyny go o wszystko podejrzewały przez co ja też nie jestem przekonany co do jego dobrych intencji w każdej sprawie, i też ten jego uśmieszek może o czymś świadczyć
oskarr- Liczba postów : 28
To jest podobno nie prawda, ma umrzeć ktoś inny, jest to ujawnione w spoilerachNessy napisał:Jason jest bardzo przystojny, ale gdzieś wyczytałam że umrze w finale
agasiaga5- Liczba postów : 84
@Up nie on na szczęście . Chyba największy przystojniak w tym serialu
zivAh- Liczba postów : 42
Tak w zasadzie nie wiem po co on jest w tym serialu, cały czas pojawia sięi znika a każde jego zniknięcie jest tłumaczone coraz większym absurdem.
Beautuful- Liczba postów : 8
Podobno Jason umrze w finale. Mam nadzieje ze to nie prawda, ale kto wie.? Zostanie postrxelony w brzuch. Myslw ze te nalogi to chyba rodzinne. Spencer i Jason .? Duzo sie dzieje
Charlize32- Liczba postów : 34
Jestem ciekawa czy rzeczywiście jest na odwyku i jak do całej sprawy podejdzie tata Spencer.. przecież on jest i jego ojcem
olkutka- Liczba postów : 29
Jason ma się w ogóle pojawić w tym sezonie? Są na ten temat jakieś informacje? Mnie cały czas ciekawi ta jego rana i "związek" z Moną.
weronika159- Liczba postów : 109
Przeczytaj sobie spoilery, tam powinna być odpowiedź czy się pojawi czy nie
Carrot- Liczba postów : 42
Nie chcę czytać spoilerów, żeby nie przeczytać za dużo
weronika159- Liczba postów : 109
nie wiem czy mogę tu pisać o nim, bo to już byłby spoiler
Carrot- Liczba postów : 42
Jason wróci, ale nie na długo. Ponoć Drew nie chce już grać w PLL
MoNiKa_DT- Liczba postów : 40
weronika159 napisał:Jason ma się w ogóle pojawić w tym sezonie? Są na ten temat jakieś informacje? Mnie cały czas ciekawi ta jego rana i "związek" z Moną.
Jaki "związek" z Moną?
drlov- Liczba postów : 64
@drlov był taki wątek, chyba w 3 sezonie, że Mona i Jason siedzieli na werandzie i o czymś rozmawiali. Może dowiemy się o czym.
MoNiKa_DT- Liczba postów : 40
jakoś nie chce mi się wierzyć, że Jason jest znowu na odwyku. I na pewno nie pomaga Ali, bo gdyby tak było to raczej nie miała by problemów z kasą i patrzyłaby tak smutnym i przestraszonym wzrokiem na kilka ostatnich dolarów w ostatnim odcinku:) Tatuś Spencer musi coś mieć na sumieniu z mamusią Ali i wiedzą co naprawde dzieje się z Jasonem:)
martitka03- Liczba postów : 66
MoNiKa_DT napisał:@drlov był taki wątek, chyba w 3 sezonie, że Mona i Jason siedzieli na werandzie i o czymś rozmawiali. Może dowiemy się o czym.
Aaa już pamiętam
drlov- Liczba postów : 64
Dziwne dla mnie jest to, że Jason tak nagle znikł ze szpitala, co najmniej jakby go ktoś uprowadził, a teraz okazuje się, że po prostu jest na odwyku, to tak jakby mieli inny pomysł na tą postać, ale zmienili zdanie. Niektóre zbiegi są bezsensowne.
paula91- Liczba postów : 41
sa podejrzenia ze to on "zabil"aly. ma ponoc wrocic w finale, ciekawe jaka bedzie jego rolapaula91 napisał:Dziwne dla mnie jest to, że Jason tak nagle znikł ze szpitala, co najmniej jakby go ktoś uprowadził, a teraz okazuje się, że po prostu jest na odwyku, to tak jakby mieli inny pomysł na tą postać, ale zmienili zdanie. Niektóre zbiegi są bezsensowne.
sm1990- Liczba postów : 37
Nigdy nie lubiłam tej postaci, dobrze że zniknie na dobre (o ile nie dadzą za jego postać innego aktora)
jeordie- Liczba postów : 28
mam nadzieje, że wroci jednak Zawsze był taki tajemniczy i nie mogłam go rozszyfrować czy jest zamieszany w to czy nie
natally- Liczba postów : 30
No chyba żartujeszMoNiKa_DT napisał:Jason wróci, ale nie na długo. Ponoć Drew nie chce już grać w PLL
Lubiłam jego postać . Jak dla mnie on powinien być z Arią
zivAh- Liczba postów : 42
Wydaje mi się, że A z ostatniego odcinka z końcówki to może być Jason. Na ścianie było zdjęcie Arii jedno z tych które kiedyś dziewczyny znalazły u niego w szopie.
nieomal- Liczba postów : 46
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strona 3 z 4
Pozwolenia na tym forum: