Jason DiLaurentis
+60
xyzc
Weroncia130
chile91
Sioru
kaest15
lalalalalalala
ravishmered
nieomal
jeordie
sm1990
paula91
martitka03
Vella
drlov
MoNiKa_DT
natally
Carrot
olkutka
eltont
Avalon Valmont
Beautuful
zivAh
oskarr
aska2525
halanna
MarleneFan
lisek897
pinkaa5
Kawa i skarpetki.
kellerka
agasiaga5
Susannah_dg
PLL
najsys
adamk86
madziiuulami
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
unnormaly
weronika159
Gonia
Charlize32
agos3009
wikitoriwikens
Secret_Dreamer
rose22
Słomka191
ksp
Karola_96
nana88
hiphiphooray
mielczus
Miyu
Asia__
herooinee
VivianDarkbloom
lubi.natalia
64 posters
Strona 4 z 4
Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Jason DiLaurentis
Mnie ciekawi jego pierwsze spotkanie z Ezrą. Ezra dokładnie wiedział kim jest Jason, ale najbardziej zaciekawiło go to, że jest "przyjacielem rodziny" Montgomerych
ravishmered- Liczba postów : 39
Z resztą jest przystojny i przyjemnie się na niego patrzy.
lalalalalalala- Liczba postów : 32
Ja tez bym chciala go zobaczyc z Aria, bo juz mi sie niedobrze robi jak ona caly czas za Ezra lata!!! Nudne sie to zrobilo!! A i obecniee jak dla mnie nie ma ciekawych meskich postaci...
kaest15- Liczba postów : 113
Dokładnie, Jason i Aria, to by było coś ciekawego Już wcześniej liczyłam, że będą razem
Sioru- Liczba postów : 39
z JD wydaje mi się, że na początku nie miał być jakąś znaczącą postacią, potem zmienili aktora i dali mu ciekawe wątki ale chyba scenarzyści nie potrafią wykorzystać odpowiednio tej postaci ... dokładają jakieś wątki i ich nie wyjaśniają co i jak dalej .... pojawia się na trochę coś się podzieje i po chwili znika bez wyjaśnienia
chile91- Liczba postów : 54
Dla mnie strasznie dziwne było to że nagle znikł z łóżka w szpitalu
Weroncia130- Liczba postów : 33
Mial zdj arii, przyjaciel rodziny i takie podchody. Rywalizowal z ezra o nia, tylko o co chodzilo jasonowi? Niby lubilam jego postac, ale teraz wydaje mi sie coraz bardziej podejrzany. On i mona? Wtf...
xyzc- Liczba postów : 16
xyzc napisał:Mial zdj arii, przyjaciel rodziny i takie podchody. Rywalizowal z ezra o nia, tylko o co chodzilo jasonowi? Niby lubilam jego postac, ale teraz wydaje mi sie coraz bardziej podejrzany. On i mona? Wtf...
Gfzi eon i mona ?
chile91- Liczba postów : 54
Weroncia130 napisał:Dla mnie strasznie dziwne było to że nagle znikł z łóżka w szpitalu
Mi też i nikt go nie szukał a jego zniknięcie łaskawie wytłumaczyli w w nast. sezonie ...
adamk86- Liczba postów : 44
Jak dla mnie zdecydowanie najprzystojniejszy z aktorów;D Ale z drugiej strony taka cicha woda...;p
eyens- Liczba postów : 20
Jak sądzicie, jeśli Jason(SPOILER!!!)nie był na odwyku, to wobec tego gdzie?
lunka01- Liczba postów : 42
lunka01 napisał:Jak sądzicie, jeśli Jason(SPOILER!!!)nie był na odwyku, to wobec tego gdzie?
Właśnie to jest bardzo dobre pytanie!
Po obejrzeniu 23. odcinka też mnie to zastanawia. Z Alison raczej nie miał kontaktu..bynajmniej nic na to nie wskazuje. Hm..może był gdzieś razem z Cece, bo w sumie to tak nagle pojawili się oboje...
A może siedział u babci lub prowadził własne 'śledztwo'
Monaliza- Liczba postów : 48
ten to dopiero gagatek... niby cichy spokojny a dziwnie sie zachowuje w tym 5 sezonie chociaz niczym szczegolnym sie nie wybija z 2 strony po tej nocy z matką hany... moze to on podlozyl jakas kamere i stad to nagranie hany i caleba? (mowie o s5odcinku 16)
iwona300789- Liczba postów : 44
Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4
Pozwolenia na tym forum: