Melissa Hastings
+52
Nessy
xyzc
xyzc2
chile91
Weroncia130
kaest15
sm1990
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
just262
patty632
martitka03
MoNiKa_DT
monisiaaa33
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
amelka99
Avalon Valmont
oskarr
aska2525
lubi.natalia
bihacz
paulka4
halanna
Karola_96
pinkaa5
Susannah_dg
asiullas
lysiolchang
PLL
najsys
adamk86
madziiuulami
kar0linkka
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
unnormaly
weronika159
Merigold
Charlize32
nieomal
agos3009
wikitoriwikens
Secret_Dreamer
rose22
VivianDarkbloom
agnieszka89
56 posters
Strona 1 z 3
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Melissa Hastings
ktoś ma jakieś podejrzenia co do Melissy? Czemu mowila Spencer że chronila ja zanim to wszytsko się zaczeło? jaki ma uklad z jenna i shena które się podobno jej boją? I dlaczego i gdzie tak czesto znika?
agnieszka89- Liczba postów : 43
Re: Melissa Hastings
Ja uważam, że Melissa okaże się Black Veil. Nie ma Melissy = Brak BV. Słyszałam, że być może niedługo BV się pojawi i wraca Melissa. Myślę też, że miała jakieś zatargi z Ali i na pewno nie jest święta...
VivianDarkbloom- Liczba postów : 47
A kto to Black Veil ?
Melissa moim zdaniem nie ma dużej roli w zaginięciu Ali. Poprostu jest w to zamieszana, pewnie chciała chronić siostry ale nic wiecej.
Melissa moim zdaniem nie ma dużej roli w zaginięciu Ali. Poprostu jest w to zamieszana, pewnie chciała chronić siostry ale nic wiecej.
rose22- Liczba postów : 45
Nie sądze - na zdjęciach z odcinka widać ze BV jest blondynkom , nie wykluczone , że była to sama AliVivianDarkbloom napisał:Ja uważam, że Melissa okaże się Black Veil. Nie ma Melissy = Brak BV. Słyszałam, że być może niedługo BV się pojawi i wraca Melissa. Myślę też, że miała jakieś zatargi z Ali i na pewno nie jest święta...
Secret_Dreamer- Liczba postów : 23
Mi się wydaje, że mimo wszystko głównie zależy jej by chronić Spence.
wikitoriwikens- Liczba postów : 30
jest dziwna, przez co podejrzana, ale nie chce mi sie wierzyć, że chciałaby skrzywdzić własną siostrę, dlatego też uważam, że chroni Spencer... może przed Ali?
agos3009- Liczba postów : 30
Co do Black Veil to scenarzyści chyba sami nie wiedzą co to za postać. Pojawiła się, zniknęła i nawet o niej nie wspominają. Ja myślę, że to Pani Di jak już, a nie Melissa
nieomal- Liczba postów : 46
Moim zdaniem Melissa odegra wazna role w PLL, ale moze wszystko co do tej pory zrobilam to robi to dla Siostry, z ktora sa problemy.
Charlize32- Liczba postów : 34
Wszystkie te poboczne postacie typu Melissa, Jenna, Shana, Jason, a także Maya ("Maya knew"), które są w to wszystko zamieszane, ale nie wiadomo w jaki sposób, to dla mnie jedna wielka zagadka. Nie mam żadnego pomysłu, o co w tym może chodzić, ale chciałabym, żeby się okazało, że Melissa cały czas chciała chronić Spencer, bo będzie okropnie, jak Spencer dostanie kolejny raz mocno po głowie.
Merigold- Liczba postów : 35
Ciekawe czy Mona mówiła prawdę, że to Melissa jest drugą Królową Kier z odcinka Halloweenowego? Jeśli tak, to próbowała razem z Wildenem wypchnąć Arię z pociągu.
weronika159- Liczba postów : 109
Ja tam Monie wierzę jest psychopatyczna ale wiedziała najwięcej z nich wszystkich..
unnormaly- Liczba postów : 29
Melissa wyjechała z Wrenem do Londynu, w tym sezonie żadne z nich nie wroci..
uszanowankopll666- Liczba postów : 39
szkoda bo jednak Wren był ładnym chłopakiem- mógłny być z Hanna
pink_rose- Liczba postów : 43
w ogóle Melissa i Wren jak dla mnie nigdy do siebie nie pasowali, Ian to juz co innego
pink_rose- Liczba postów : 43
Lady in Black w tym sezonie ma się podobno już nie pojawić , za to Melissa za jakiś czas ma wrócić. Wracając do jej postaci , to z całego serca jej nie lubię .. jest wredna,opryskliwa i cały czas coś kombinuje.
madziiuulami- Liczba postów : 40
Melissa i Ian bardziej do siebie pasowali niż z Wrenem. Ja tez nie pałam do niej sympatią, ale wydaje mi się, że w jakiś sposób próbuje chronić Spencer
adamk86- Liczba postów : 44
zbyt wiele rzeczy wskazuje na to, że Mellisa jest zła, żeby w to uwierzyć scenarzystom. mam przeczucie, że ostatecznie okaże się, że nas zwodzili i tak naprawdę M. próbowała chronić nie tylko Spence, ale i resztę dziewczyn.
nie ufam Monie, że to Melissa była królową kier w pociągu
nie ufam Monie, że to Melissa była królową kier w pociągu
najsys- Liczba postów : 30
Melissa jest bardzo, ale to baaardzo podejrzana - najpierw była "Czarnym Łabędziem" (niby, że jej kazał ktoś? taaa ), potem jedną z "Królowych Kier", kłamała na temat swojej ciąży, wyraźnie miała na pieńku z Ali (Ian), a zanim był ten słynny pożar to mówiła do Jenny i Shany coś w stylu, że "te suki muszą zapłacić"...
PLL- Liczba postów : 40
no właśnie! nie wydaje Ci się to wszystko zbyt.... oczywiste?PLL napisał:Melissa jest bardzo, ale to baaardzo podejrzana - najpierw była "Czarnym Łabędziem" (niby, że jej kazał ktoś? taaa ), potem jedną z "Królowych Kier", kłamała na temat swojej ciąży, wyraźnie miała na pieńku z Ali (Ian), a zanim był ten słynny pożar to mówiła do Jenny i Shany coś w stylu, że "te suki muszą zapłacić"...
najsys- Liczba postów : 30
Melissa na pewno odgrywa w tym wszystkim jakąś ważną rolę, może jest A, chyba nawet byłaby do tego zdolna. Tylko po co? Z jakiego powodu miałaby się uganiać za nastolatką i męczyć ją psychicznie/fizycznie. Rozumiem, że Ian no ale Alison chodziła na raz z tyloma facetami, że to nie miałoby sensu. Za dużo pytań.
lysiolchang- Liczba postów : 40
A w ogole ma wrócić w tym sezonie? Jak tak to pewnie w finale, albo jakoś w ostatnich odcinkach.
lysiolchang- Liczba postów : 40
W sumie nie wiadomo chyba czy była królową kier, tylko w opowieści Mony? chyba że się pogubiłam już
Susannah_dg- Liczba postów : 41
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Strona 1 z 3
Pozwolenia na tym forum: