Melissa Hastings
+52
Nessy
xyzc
xyzc2
chile91
Weroncia130
kaest15
sm1990
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
just262
patty632
martitka03
MoNiKa_DT
monisiaaa33
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
amelka99
Avalon Valmont
oskarr
aska2525
lubi.natalia
bihacz
paulka4
halanna
Karola_96
pinkaa5
Susannah_dg
asiullas
lysiolchang
PLL
najsys
adamk86
madziiuulami
kar0linkka
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
unnormaly
weronika159
Merigold
Charlize32
nieomal
agos3009
wikitoriwikens
Secret_Dreamer
rose22
VivianDarkbloom
agnieszka89
56 posters
Strona 3 z 3
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Melissa Hastings
Tak, ona poroniła, ale później udawała, że dalej jest w ciąży.
weronika159- Liczba postów : 109
Nie wiem dlaczego ale dla mnie od początku ciąża Melissy wydawała się nie być prawdą. Dziwnie się zachowywała i te ciągłe jej wyjazdy... Słyszałam też i takie teorie, że to dziecko mogło nie być Iana, a Garretta.
Monaliza- Liczba postów : 48
W ciąży na pewno była - przecież w szpitalu monitorowali jej dziecko po tym wypadku ze Spencer.
monisiaaa33 napisał:Ja myślę, że Spens uderzyła Ali w głowę, widziała to Melissa i chcąc ją chronić, zakopała ciało martwej, jak jej się wydawało, Alison. W jednym z odc Mel powiedziala,ze wszystko co robiła to po to, by chronić Spencer. Choć nie wiem, czy można jej tak do końca wierzyć.
dobra teoria, faktycznie mogło tak być
agos3009- Liczba postów : 30
Melissa jest podejrzana, ale watpie, zeby skrzywdzila wlasna siostre, to by bylo okrutne...
patty632- Liczba postów : 39
wydaje mi sie że melissy jest za mało w PLL żeby mogła być big A
just262- Liczba postów : 39
Za dużo z nią namieszali.... bądź co bądź jej wierze. Jakoś wywołuje u mnie zaufanie
ravishmered- Liczba postów : 39
Jak dla mnie Melissa jest mocno podejrzana, ale wątpię, czy należy do A-teamu. Pewnie knuje coś razem z Wrenem...
gaabrysiaaa- Liczba postów : 28
Jest jaka jest ale nie sądzę żeby była w A-team i chciała żeby jej siostrze coś się stało.
lalalalalalala- Liczba postów : 32
Ma w sobie coś mrocznego, ale chyba nie ma nic wspólnego z A. Tak mi się zdaje
Sioru- Liczba postów : 39
Interesuje mnie ten jwj szybki slub z ianem i ta udawana ciaza. Bardzo dziwne. Pewnie chciala jakos chronic iana. Mam nadzieje ze to sie kiedys wyjasni
sm1990- Liczba postów : 37
Moim zdaniem jest to najbardziej tajemnicza postac:) jej watek tak naprawde nie jest w ogole wyjasniony. Czekam na jej powrot...
kaest15- Liczba postów : 113
JA jestem rozczarowana informacją że to nie MElissa zabiła Iana, byłam pewna że to ona po rozmowie z Spencer.
chile91- Liczba postów : 54
a może to właśnie Spencer taka jest? Tylko została przedstawiona trochę innaczej. Spencer jest mądra, ciągle się uczy i zawsze stara się być lepsza od Melisy. Całuje się z chłopakami siostry? Nie można dziwic się Melisie, że jest "opryskliwa". Ale fakt faktem jest, że Spenc to jej siostra. Jenna, Shana to pionki A tak samo jak Ian (kolega Ezry o ile sie nie mylę? a jak już wiemy Ezra też działa w ATeam) i Melisa. Tyle, ze Melisa chciała uchronić siostrę i starałą się być krok przed nią. Przecież Melisa wyjaśniła Spenc, że ją chroni w złości, to znaczy, że była już bezsilna. Tylko dlaczego teraz zostawiła rodzinę i wyjechała z Wrenem?madziiuulami napisał:Lady in Black w tym sezonie ma się podobno już nie pojawić , za to Melissa za jakiś czas ma wrócić. Wracając do jej postaci , to z całego serca jej nie lubię .. jest wredna,opryskliwa i cały czas coś kombinuje.
dodatkowo! Melisa udawała, że jest w ciąży, a tak naprawdę Alison była, jeśli Melisa jej pomagała, to ona mogła wychowywać dziecko po porodzie Ali. I stąd tak szybki ślub.
CO WY NA TO? LICZĘ NA ODP
xyzc2- Liczba postów : 28
Ian nie był kolegą Ezry. Uczyli w jednej szkole przez krótki czas. Co do reszty, to odpisałam Ci w temacie "Pani Di".
DZieki za info, a swoją drogą, kto to wie, tu wszystko jest możliwe hehe
xyzc- Liczba postów : 16
Melissa jest bardzo podejrzaną postacią i na pewno ma wiele sekretów, nie mogę się doczekać aż dowiemy się prawdy o niej.
Nessy- Liczba postów : 40
Mi się wydaję, że stara się na swój sposób chronić Spencer
patty632- Liczba postów : 39
Moim zdaniem Melissa sądzi, że to Spencer zabiła Ali i próbuje w jakis sposób chronić siostrę
adamk86- Liczba postów : 44
Moim zdaniem ona wcale nie jest taka zła, ale ewidentnie coś wie i być może coś zrobiła i gryzie jąteraz sumienie.
eyens- Liczba postów : 20
Ja w sumie nie wiem, co o niej myśleć... Ale raczej nie jest w A teamie.
Yavanna- Liczba postów : 26
ta panna to mega zagadka... pojawia się znika pewnie znów się pojawi pod koniec sezonu ona też w sumie pasuje mi na big A bo nienawidziła Ali
iwona300789- Liczba postów : 44
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Strona 3 z 3
Pozwolenia na tym forum: