Pani Di
+60
iwona300789
ironically
cherry_crush
kejsza
Julka151
xyzc
xyzc2
Weroncia130
chile91
sm1990
Sioru
lalalalalalala
alltid
ravishmered
gaabrysiaaa
Damian91
just262
Vella
martitka03
drlov
monisiaaa33
AsiaSSS
olkutka
Anabele
Monaliza
weronika159
eltont
Avalon Valmont
oskarr
aska2525
lubi.natalia
paulka4
holly10
halanna
pinkaa5
Kawa i skarpetki.
nieomal
Smile737
stelline
laceyl
VivianDarkbloom
Susannah_dg
PLL
adamk86
madziiuulami
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
delenateam
lewitacja
unnormaly
Gonia
Charlize32
agos3009
wikitoriwikens
rose22
Miyu
Secret_Dreamer
Merigold
64 posters
Strona 1 z 5
Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pani Di
Hej Czy Wam też wydaje się, że mama Ali jest baaaardzo dziwna? Moim zdaniem ma wiele wspólnego z całą historią i dużo wie. Jestem pewna, że wie, że Ali żyje i pomaga jej się ukrywać. Przecież musiała zidentyfikować ciało - i żadna matka nie zrobiłaby tego tylko na podstawie żółtej bluzki. Ktoś został pochowany zamiast Ali - wydaje mi się, że to pani DiLuarentis to wszystko sfingowała, przekupiła koronera, policję, grabaża itd. Moim zdaniem mogła też zabić Wildena i być Lady in black na pogrzebie... Ale najbardziej podejrzana wydaje mi się rzecz z jednego odcinka, gdy Emily mieszkała u niej - mama Ali robiła na drutach, a w scenie końcowej pokazano A, jak też robi na drutach... Co o tym sądzicie?
Merigold- Liczba postów : 35
Re: Pani Di
Mnie tez mama Ali wydaje się bardzo podejrzana , jestem prawie pewna , że współpracuje z Ezra . Jak na niewinną osobę jakoś mało przejęła się chociażby tym , że ktoś obcy nocował w jej piwnicy , to z Ali w jej snach mówiącą jej jak ma postępować też wydaje mi się mocno naciągane . Cóż , na pewno będę bardziej szczegółowo obserwować tę postać
Secret_Dreamer- Liczba postów : 23
Dokładnie. "Ali mi powiedziała. We śnie." Jasne Już mi się wydała podejrzana dawno temu, kiedy zmusiła dziewczyny do włożenia sukienek Ali. To było okrutne. I jeszcze była taka scena jak stała w oknie i obserwowała Spencer z taką kamienną twarzą... Straszna jest
Podobno to Cece zabiła Wildena, ale Jessica wydaje się podejrzana - ciekawe, co ukrywa...
Miyu- Liczba postów : 39
Pani Di szczególnie dużo jest pokazywana w ostatnich odcinkach więc myślę , że ona ma dużo wspólnego z tą całą sprawą Ali
rose22- Liczba postów : 45
I te jej dziwne zażyłości z tata Spencer , który swoją drogą chyba też cos ukrywa
Secret_Dreamer : w końcu mają wspólne dziecko (Jason) więc mnie te ich zażyłości tak nie dziwią ale faktycznie JessDi jest bardzo dziwną osobą...
agos3009- Liczba postów : 30
Jak dla mnie zachowuje się strasznie sztucznie, jakby w ogóle nie miała kontaktu z rzeczywistością. Sceny w dawnym pokoju Ali czy to, jak się zachowuje. Brr. Creepy!
Z tatą Spencer pewnie też ma więcej wspólnego niż Jasona On jest w końcu bardzo zamożny i wpływowy (prawnik-na pewno zna prokuratorów, policję itp.), więc nie zdziwiłabym, gdyby Jessica zwróciła się do niego o pomoc w sfingowaniu śmierci Ali i zrobili to razem.
Wiem , że mają wspólne dziecko co nie zmienia tego iż ostatni oboje dziwnie się zaczęli zachowywaćagos3009 napisał:Secret_Dreamer : w końcu mają wspólne dziecko (Jason) więc mnie te ich zażyłości tak nie dziwią :Dale faktycznie JessDi jest bardzo dziwną osobą...
Oby wyjaśnili to w kolejnych odcinkach, czego Jessica od niego chciała, bo to podejrzane. Zbywa Spencer, każe trzymać jej się z daleka, a sam...
No właśnie, to jest też ciekawe, dlaczego Hastings tak intensywnie przestrzega Spencer przed mamą Ali. Musi wiedzieć, że ona ma coś na sumieniu...
Moim zdaniem ma ona coś wspólnego ze smiercią matki Tobyego. I w ogóle wydaje mi się być zła, a to jej "przyśniło" mi się chyba chciała dziewczynom dać do zrozumienia, że wie, że one wiedzą o Alison.
Gonia- Liczba postów : 21
+ może to do niej krzyczał w 4x16?.. Jak myslicie?uszanowankopll666 napisał:Mi się wydaje, że mama Ali pracuje z Ezrą
uszanowankopll666- Liczba postów : 39
w ogóle to jak dla mnie trochę dziwnie zrobili ten wątek z Panią D bo w poprzednich sezonach miała mało znaczącą rolę a teraz odnoszę wrażenie, że tak na siłę stworzyli ten wątek z nią ale może w następnych odcinkach dowiemy się wiecej
pink_rose- Liczba postów : 43
Juz i tak miała kiepskie życie jak miała dwojke dzieci i męża, może chciałą się od nich uwolnic, a tylko udaje ze tęskni za córką xd
kar0linkka- Liczba postów : 29
jak Big A może być po stronie Ali skoro chce ją dopaść i zabić ? .
Wg mnie Jessica ma coś wspólnego z nocą w Radley gdzie matka Tobiego niby spadła z dachu -.^ . Ja to widzę tak ,że one są bliźniaczkami i Jessica ją zrzuciła , i może (tak teraz kombinuje) że Marion mogła być matką Ali , dlatego Alison była potem cięta na Tobiego , że jest zboczeńcem .. w końcu coś między nimi było ? a potem chciała mu zniszczyć życie . Znowu jeśli chodzi o ojca spencer to ma wtyki wszędzie więc mógł sfałszować śmierć Alison . Ale o co chodzi :
-Ktoś pochował Ali w ogródku , potem Grunwald ją z tamtąd wyciągała . Załóżmy , że to ojciec spencer i Jessica ją tam zakopali , więc wiedzieli gdzie są "zwłoki"
-Gdy przyszli z powrotem na miejsce, Ali już tam nie było bo uciekła . Więc przez jakiś czas była uznana za zaginioną . Po jakimś czasie niby znaleziono jej zwłoki tam . Przy czym Jessica nie oglądała czy to ona, widziała tylko żółtą bluzke .. co za bzdura -.^ nie istnieje coś takiego , musi być matka lub ojciec na oględzinach . Reszte już wymyślił ojciec spencer , mógł mieć układy z Wildenem, Wrenem.. w końcu Melisa się z nim spotykała .
Wg mnie Jessica ma coś wspólnego z nocą w Radley gdzie matka Tobiego niby spadła z dachu -.^ . Ja to widzę tak ,że one są bliźniaczkami i Jessica ją zrzuciła , i może (tak teraz kombinuje) że Marion mogła być matką Ali , dlatego Alison była potem cięta na Tobiego , że jest zboczeńcem .. w końcu coś między nimi było ? a potem chciała mu zniszczyć życie . Znowu jeśli chodzi o ojca spencer to ma wtyki wszędzie więc mógł sfałszować śmierć Alison . Ale o co chodzi :
-Ktoś pochował Ali w ogródku , potem Grunwald ją z tamtąd wyciągała . Załóżmy , że to ojciec spencer i Jessica ją tam zakopali , więc wiedzieli gdzie są "zwłoki"
-Gdy przyszli z powrotem na miejsce, Ali już tam nie było bo uciekła . Więc przez jakiś czas była uznana za zaginioną . Po jakimś czasie niby znaleziono jej zwłoki tam . Przy czym Jessica nie oglądała czy to ona, widziała tylko żółtą bluzke .. co za bzdura -.^ nie istnieje coś takiego , musi być matka lub ojciec na oględzinach . Reszte już wymyślił ojciec spencer , mógł mieć układy z Wildenem, Wrenem.. w końcu Melisa się z nim spotykała .
madziiuulami- Liczba postów : 40
Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strona 1 z 5
Pozwolenia na tym forum: