Odcinki Halloweenowe
+25
Miyu
uszanowankopll666
hazelnut
vEdderka1
agnieszka89
Weroncia130
sm1990
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
just262
agos3009
drlov
olkutka
Smile737
Monaliza
blondie13
eltont
amelka99
Avalon Valmont
Karola_96
PLL
nieomal
oskarr
29 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Odcinki Halloweenowe
Ktory dla was specjalny odcinek halloweenowy był najlepszy ?
jak dla mnie myślę że ten z 4 sezonu, w końcu pojawiła się Ali i był ogólnie ciekawy wątek też z ravenswood
jak dla mnie myślę że ten z 4 sezonu, w końcu pojawiła się Ali i był ogólnie ciekawy wątek też z ravenswood
oskarr- Liczba postów : 28
Re: Odcinki Halloweenowe
Halloweenowy pociąg. Dużo się działo, Garret, ciało w worku, zamknięcie Arii, dwie królowe. Dziewczyny miały fajne przebrania. I ogólny klimat imprezy w pociągu był niesamowity. Ostatni odcinek halloweenowy mało mi się podobał. Poza bieganiem nic się nie działo. Jedynym plusem tego odcinka była końcówka z Ali.
nieomal- Liczba postów : 46
Najlepszy był pierwszy odcinek halloween'owy - prequel wszystkich wydarzeń Momentami było strasznie w tym opuszczonym domu i jeszcze ten ktoś w tej creepy masce (a raczej kilka osób, a wśród nich prawdopodobnie Big A.).
PLL- Liczba postów : 40
Najlepszy był ten w pociągu ostatni moim zdaniem był słaby, z dużo Ravenswood ale duży plus za Ali na końcu
Karola_96- Liczba postów : 40
Zdecydowanie ten pociągowy! Pomijając akcję to zachwycałam się ich kostiumami.
Lubię odcinki halloweenowe, fajny był pomysł z ich wprowadzeniem, bo to czekanie wrzesień-styczeń jest ciężkie!
Lubię odcinki halloweenowe, fajny był pomysł z ich wprowadzeniem, bo to czekanie wrzesień-styczeń jest ciężkie!
amelka99- Liczba postów : 31
Zgadzam się! Pociąg był najlepszy i najstraszniejszy, szczególnie scena z Arią w w skrzyni.
eltont- Liczba postów : 25
Najlepszy był z 3 sezony jak dla mnie , potem z 2 a na końcu ten z 4 bo nic się praktycznie w nim nie działo a miało być wielkie wow
Smile737- Liczba postów : 31
Każdy odcinek halloweenowy sprawia, że jeży mi się włos na głowie. Za każdym razem uważam, że są one za krótkie. Zostawiają nutkę tajemnicy
Również uważam, że odcinek z 4 sezonu przebił wszystkie inne
Również uważam, że odcinek z 4 sezonu przebił wszystkie inne
olkutka- Liczba postów : 29
nono, pociąg był dobry ale już wtedy można było zauważyć, że Ezra maczał w tym wszystkim palceeltont napisał:Zgadzam się! Pociąg był najlepszy i najstraszniejszy, szczególnie scena z Arią w w skrzyni.
olkutka- Liczba postów : 29
Najlepszy halloween to ten w pociągu, halloween 4 sezonu niezbyt mi się podobało
drlov- Liczba postów : 64
pociąg przebił wszystko, zaraz za nim ten z 4 sezonu
agos3009- Liczba postów : 30
pierwszy mnie strasznie przerazil bo ogladalam go pozno w nocy i myslalam ze mi sie cos z kompem stalo na czolowce, jak dla mnie super pomysl, czekajac na nastepne odcinki taka odskocznia, idealny klimat i idealna pora. pomysl bardzo trafiony
just262- Liczba postów : 39
halloweenowy pociąg pojawia się ostatnio baaardzo często, Ezra ma nawet obraz pociągu w swojej chatce, tak samo, jak plakat który znajdował się w jego kryjówce w Ravenswood. Kiedyś czytałam, że ulokowali tam bardzo dużo wskazówek i odpowiedzi, może dlatego tak bardzo się na nim skupiają.
ravishmered- Liczba postów : 39
Pociąg był najlepszy, dużo się działo, pojawił się gość specjalny, bo chyba tak można nazwać Adama Lamberta, a dziewczyny miały super stroje. Dodatkowo końcówka, kiedy ciało Alison "wypływa" z "pojemnika na napoje", epicka! W tym ostatnim ciekawa była tylko końcówka i rozmowa z Alison.
gaabrysiaaa- Liczba postów : 28
Zdecydowanie pociąg, chociaż tak naprawdę niczego się z tego odcinka nie dowiedzieliśmy...
lalalalalalala- Liczba postów : 32
Hm, mi się podobał ten, w którym Ali "nabiera" dziewczyny, że ktoś ją napadł
Sioru- Liczba postów : 39
Pociag byl ekstra!!! Dziewczyny pieknie wygladaly. Bardzo dobra scena z aria byla
sm1990- Liczba postów : 37
Najlepszy w pociągu najwięcej się wtedy działo
Weroncia130- Liczba postów : 33
Mi się podobał najbardziej pierwszy odcinek halloweenowy, bodajrze w 2 sezonie z ta straszna chata i impreza u noela, bez tych meha intryg, fdziewczyny wygladały bosko, Ali zazdrosna o Emily patrzaca na tanczaca Jenne, No i boski stroj pocahontas Emili w ktorym wygladala mega
agnieszka89- Liczba postów : 43
Racja, pociąg najlepszy Reszta odcinków halloweenowych zdecydowanie do bani ;x
hazelnut- Liczba postów : 29
Strona 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Odcinki - pobierz/online
» Zdjęcia promujące najbliższe odcinki Sezon 5
» Odcinki sezon 6 - pobierz/online
» Zdjęcia promujące najbliższe odcinki Sezon 5
» Odcinki sezon 6 - pobierz/online
Strona 1 z 2