Odcinki sezon 6 - pobierz/online
+12
Wikusia
Layla
Limka
mmoneya
Vivien
fanka2112
Klaudia
Ewa
Żuri
Magda
brulion
Ania
16 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Odcinki sezon 6 - pobierz/online
Kto się pisze dzisiaj w nocy na wspólne oglądanie? Wypada na godzinę 3 w nocy czasu polskiego, prawda? Czy coś pomyliłam?
Bo jeśli jeszcze ktoś ma zamiar oglądać to też zostanę poklikać na czacie:)
Jeśli oczywiście będzie taka możliwość Magda - będzie online odcinek w nocy?
edit: pozwoliłam sobie założyć nowy temat, bo tamten jakby należy do odcinków sezonu piątego, ale jak coś to śmiało kasujcie i przenoście:)
edit: pozwoliłam sobie założyć nowy temat, bo tamten jakby należy do odcinków sezonu piątego, ale jak coś to śmiało kasujcie i przenoście:)
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Re: Odcinki sezon 6 - pobierz/online
Ja odpadam, jeśli będę oglądać na żywo, to wstanę zapewne o 13:00 i ktoś mnie uprzedzi z napisami xD wolę wstać z rana i od razu potłumaczyć. Poza tym, 3:00 to godzina strachów i The Ring xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Ania napisał:Kto się pisze dzisiaj w nocy na wspólne oglądanie? Wypada na godzinę 3 w nocy czasu polskiego, prawda? Czy coś pomyliłam?
Jeżeli zbierze się grupa osób, to mogę wstawić, aczkolwiek wątpię w to, żeby dużo ludzi oglądało, bo jest to marna godzina w Polsce. Ja na pewno nie będę oglądać odcinków na bieżąco i mnie nie będzie.
ech, myślałam, że będzie transmisja, a nie wiem, gdzie oglądać i samemu to nuda :c
Ja czekałam na to aż więcej osób się zgłosi do około drugiej i z racji braku odpowiedzi potwierdzających poszłam spać
edit: Wczoraj przed tą godz. drugą próbowałam włączyć CW na 2 stronach podanych na filmwebie i mi się nie udało. Myślałam, że to coś u mnie z przeglądarką, a teraz widzę na filmwebie post: "CW się zablokowało i nigdzie nie można było znaleźć transmisji na żywo". Ktoś ma link do działający? Dobrze by było mieć przed następnym poniedziałkiem;)
edit: Wczoraj przed tą godz. drugą próbowałam włączyć CW na 2 stronach podanych na filmwebie i mi się nie udało. Myślałam, że to coś u mnie z przeglądarką, a teraz widzę na filmwebie post: "CW się zablokowało i nigdzie nie można było znaleźć transmisji na żywo". Ktoś ma link do działający? Dobrze by było mieć przed następnym poniedziałkiem;)
Ania- Chair & Kurt
Możliwe,że dużo ludzi chciało oglądać i się zawiesiło...raz miałam tak z Bru na PLL...
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Mam nadzieje, że to były tylko chwilowe problemy, bo jak ja będę oglądać w czwartki moje wampiry....
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
[You must be registered and logged in to see this link.]
fanka2112- Chair & Henry
- Liczba postów : 118
Ktoś ogląda na żywo finał? Ja się postaram, o ile nie zasnę wcześniej Mógłby ktoś podać działający link aby oglądać online?
Ania- Chair & Kurt
Chciałabym obejrzeć, ale pierwszy raz od 3 lat udalo mi się przestawić na normalne wstawanie i nie chcę tego spieprzyć.
Mnie kusi, ale nie wiem czy dam radę.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Mnie też, ale musiałabym chyba nie spać, bo mam zajęcia na 8:00
mnie tez kusi ale denrwuja mnie reklamy i zacinanie, chyba ze magda z nami obejrzy to moze i jak sie skusze
mmoneya- Liczba postów : 319
O ile będzie link, to ja na 100 % oglądam, więc będę bardzo wdzięcza, jak ktoś poda.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
Magda już chyba w ogóle nie ogląda serialu ;D Ja po namyśle stwierdzam, że sobie daruję. Muszę się chociaż trochę wyspać, a rano być piękna i zniewalająca, bo wbrew pozorom na moim wydziale są heteroseksualni faceci
Mnie kusiło, ale sobie daruję. Fajnie byłoby zobaczyć finał na żywo, ale chyba wolę bez zacinania i reklam z lat 90-tych xD
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Ja szukam linka już od piątku i dalej nic znaleźć nie umiem. Więc nie wiem, czy wypali. PLL w zeszłym roku oglądałam finał 2 sezonu i szłam tak na następny dzień do szkoły, więc o ile będzie, dam radę.
Limka- Chair & Henry
Hehe, Bru ;*
Ja mam jutro wolne, ale właśnie sobie pomyślałam, że odcinek trwa 2h, więc raczej sobie odpuszczę. Wstanę z rana to sobie puszczę i będę robić WTF na trzeźwo. Większa szansa, że absurdy do mnie trafią z pełną mocą, gdy będę wyspana xD
Ja mam jutro wolne, ale właśnie sobie pomyślałam, że odcinek trwa 2h, więc raczej sobie odpuszczę. Wstanę z rana to sobie puszczę i będę robić WTF na trzeźwo. Większa szansa, że absurdy do mnie trafią z pełną mocą, gdy będę wyspana xD
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
[You must be registered and logged in to see this link.] Chyba coś znalazłam, ale nie wiem, czy to to...
Limka- Chair & Henry
Tutaj też możecie obejrzeć
ja niestety jutro mam na 8, a do tego 2 kolokwia, więc muszę odpuścić.
ja niestety jutro mam na 8, a do tego 2 kolokwia, więc muszę odpuścić.
Klaudia- Blair & Chair
Finał trzeba na żywo obejrzeć ogląda ktoś jeszcze ?
Wikusia- Chair & Chuck
- Liczba postów : 77
fanka159 napisał:Tutaj też możecie obejrzeć
Bardzo dziękuję, co prawda na razie nie działa, ale wierzę w to, że będzie!
Limka- Chair & Henry
Wrzucę link na główną stronę, jeżeli macie ochotę oglądać. Ja raczej nie zdążę wrócić do domu przed 2 czasu polskiego, ale jak tylko wrócę, to zajrzę do Was i sprawdzę czy wszystko jest ok.
Ogólnie o której to ma być ? 2:00 ?
Wikusia- Chair & Chuck
- Liczba postów : 77
Sam odcinek zaczyna się normalnie o 3, o 2 bedą te wywiady i dodatkowe materiały.
Klaudia- Blair & Chair
Strona 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Odcinki - pobierz/online
» Zdjęcia promujące najbliższe odcinki Sezon 5
» Odcinki Halloweenowe
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Zdjęcia promujące najbliższe odcinki Sezon 5
» Odcinki Halloweenowe
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: