Wren
+27
fcbdziobak123
Nessy
xyzc2
Weroncia130
ironically
chile91
kaest15
Sioru
lalalalalalala
hazelnut
wredota
ravishmered
gaabrysiaaa
zivAh
jeordie
weronika159
patty632
just262
agos3009
martitka03
MoNiKa_DT
monisiaaa33
drlov
Monaliza
olkutka
Smile737
alltid
31 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Wren
Tak dawno go nie pokazywali, że myślę, że nie jest żadną kluczową postacią.
lalalalalalala- Liczba postów : 32
Mi sie wydaje, ze tez moze byc ta postacia, ktorej teraz nie pokazuja. Lubilam bardzo jego watek ze Spencer, ale juz sama nie wiem co o tym myslec...
kaest15- Liczba postów : 113
Wren na pewno ma coś wspólnego z A co widać dokładne w odcinku 18, mało tego A. ma dostęp do silnych leków - przypomnijcie sobie historie z Emilly.
Kartoteki, zginęła karta z sekcji zwłok Ali, teraz się okazuje że podmieniono karty dentystyczne Ali i dziewczyny pochowanej w jej grobie.
No i scena z psychiatryka z Mona
Kartoteki, zginęła karta z sekcji zwłok Ali, teraz się okazuje że podmieniono karty dentystyczne Ali i dziewczyny pochowanej w jej grobie.
No i scena z psychiatryka z Mona
chile91- Liczba postów : 54
Wrena jest zdecydowanie za mało w serialu ;/ Mógłby być jednym z głównych podejrzanych o bycie -A, wprowadzić mnóstwo ciekawych wątków, ale niestety, nie chcą nam go pokazać. Szkoda, brakuje w odcinkach tego jego akcentu
ironically- Liczba postów : 39
zgadzam się!olkutka napisał:a ja myślę, że to była zagrywka ze strony scenarzystów. tą postacią chcieli odwrócić naszą uwagę. pamiętajmy, że najciemniej pod latarnią
xyzc2- Liczba postów : 28
wg mnie to na odwrót :p bo po co Ezra mialby jej szukac skoro tylko calowali sie? az takie poswiecenie dla kolegi?drlov napisał:Moim zdaniem Board Shorts i Beach Hottie to dwie różne osoby. Obstawiam:
"Board Shorts" - nazwany tak przez nazwę ulubionego piwa, poznał Ali później niż Beach Hottie, nie zdziwiłabym się nawet gdyby z czasem się okazało że on nawet z Ali nie miał romansu, tylko relacje przyjacielskie, ew. mogli się całować raz jak Ali okłamała go nt. swojego wieku i moim zdaniem jest to Ezra
"Beach Hottie" - był ratownikiem w Cape May w 2009, Ali miała z nim jakieś relacje, możliwe że to on ją "zaciążył" i moim zdaniem to Wren
xyzc2- Liczba postów : 28
Smile737 napisał:Jak dla mnie to jest jakoś powiązany z A
Musi być powiązany bo jakby A miało dostęp do leków i dokumentacji medycznej A Wren o dziwo nagle pracuje w szpitalu potem robi specjalizacje psychiatryczną a nie oropeda i psychiatryk w jednym zaraz będzie jeszcze chirurg i patolog
chile91- Liczba postów : 54
xyzc2 napisał:wg mnie to na odwrót :p bo po co Ezra mialby jej szukac skoro tylko calowali sie? az takie poswiecenie dla kolegi?drlov napisał:Moim zdaniem Board Shorts i Beach Hottie to dwie różne osoby. Obstawiam:
"Board Shorts" - nazwany tak przez nazwę ulubionego piwa, poznał Ali później niż Beach Hottie, nie zdziwiłabym się nawet gdyby z czasem się okazało że on nawet z Ali nie miał romansu, tylko relacje przyjacielskie, ew. mogli się całować raz jak Ali okłamała go nt. swojego wieku i moim zdaniem jest to Ezra
"Beach Hottie" - był ratownikiem w Cape May w 2009, Ali miała z nim jakieś relacje, możliwe że to on ją "zaciążył" i moim zdaniem to Wren
Swoje przekonania oparłam po przeczytaniu scenariusza finału. Nie chcę tu spojlerować, więc nie będę mówiła dlaczego tak myślę
drlov- Liczba postów : 64
Wren jest fajną postacią, według mnie może być związany z A-Temem, na pewno coś ma na sumienie, nie mogę doczekać się kolejnego sezonu, choć mam nadzieję że ostatniego i wszystkie sekrety zostaną ujawnione
Nessy- Liczba postów : 40
A nie było tak że Wrenowi A płaciło? coś takiego było mówione w odcinku w Ravenswood kiedy dowiadujemy się o Ezrze
fcbdziobak123- Liczba postów : 3
Wren napewno jest podejrzany, ale czy aby napewno robi to z wlasnej roli czy moze ktos go zasteasza.?
Charlize32- Liczba postów : 34
Co chwilę wprowadzają nowe osoby, a zapominają o starych, mało wyjaśnień, tylko nowe pytania...
Szkoda, że Wrena zabraknie, o wiele bardziej pasował do Spencer i ogólnie był ciekawym bohaterem, którego możliwości nie wykorzystali
Szkoda, że Wrena zabraknie, o wiele bardziej pasował do Spencer i ogólnie był ciekawym bohaterem, którego możliwości nie wykorzystali
bardzo możliwe, że tak jest, romans ze Spenc, później jakieś dziwne interesy w Radley i grom wie co jeszcze.... Jest się do czego przyczepić
pinkaa5- Liczba postów : 40
Też uważam że potencjał Wrena nie został w pełni wykorzystany. A szkoda
vEdderka1- Liczba postów : 45
Strona 2 z 2 • 1, 2
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: